Homepagina » Buitenland » De langverwachte FISA-memo bewijst dat de ‘diepe staat’ echt bestaat. Dit omvangrijke complot wordt nu blootgelegd
De langverwachte FISA-memo bewijst dat de 'diepe staat' echt bestaat. Dit omvangrijke complot wordt nu blootgelegd

De langverwachte FISA-memo bewijst dat de ‘diepe staat’ echt bestaat. Dit omvangrijke complot wordt nu blootgelegd

Nu we weten wat er in de vrijgegeven FISA-memo staat, weten we ook dat het moeras in Washington – de diepe staat – groter, wreder en gevaarlijker is dan welke cynicus dan ook zich kon voorstellen. Dat schrijft Michael Goodwin in de New York Post.

We weten dat de moeraswezens in de top van de FBI en het Amerikaanse ministerie van Justitie zitten, vervolgt hij.

“Sommigen hebben hun macht aangewend in een poging een presidentscampagne te beïnvloeden, puur vanwege hun persoonlijke politieke voorkeur,” zegt Goodwin.

Media

Ze voerden een neponderzoek uit naar de Democratische kandidaat en misleidden federale rechters om tenminste één medewerker van haar Republikeinse uitdager te bespioneren.

Om te voorkomen dat haar wandaden naar buiten zouden komen, claimden ze ten onrechte dat de nationale veiligheid in het geding zou komen.

“We weten nu ook 100 procent zeker dat de mainstream media onderdeel zijn van het moeras,” schrijft Goodwin.

Nog voordat de New York Times de memo had gezien, sprak de krant van bewijs voor een ‘Republikeins complot tegen de FBI’.

Demoniseren

Een columnist van de Washington Post waarschuwde president Trump dat hij een ‘historische fout’ zou maken door de memo te vrij te geven.

Vijftig jaar geleden speelden deze kranten nog een belangrijke rol bij het naar buiten brengen van de zogeheten Pentagon Papers.

Dezelfde kranten kiezen tegenwoordig voor geheimhouding en demoniseren eenieder die transparantie eist, aldus Goodwin.

De memo laat zien dat huidige en voormalige functionarissen misdaden hebben gepleegd door rechters te misleiden, zegt hij.

Zij dienden afluisterverzoeken in, waarvan drie werden goedgekeurd door ex-FBI-baas James Comey.

Onbevestigd

Hij vertelde de rechters niet dat het belangrijkste bewijsstuk, het beruchte Rusland-dossier tegen Trump, was betaald door Hillary Clintons campagne en de Democratic National Committee.

Maanden later zei Comey tegen het Congres dat het dossier ‘gewaagd en onbevestigd’ was, maar hij wilde het kennelijk wel in het geheim in de rechtbank gebruiken tegen een medewerker van Trump.

De auteur van het rapport, de voormalige Britse spion Christopher Steele, is nooit naar Rusland gegaan om zijn betaalde bronnen te interviewen. Wisten de rechters dat?

Steele was ingehuurd door de FBI en vervolgens ontslagen toen hij zijn dossier met de pers deelde en erover loog.

Omvangrijk complot

Hij zei ook tegen een agent dat hij een hekel had aan Trump en wilde voorkomen dat hij president zou worden.

Vertelde die agent, Bruce Ohr, wiens vrouw voor dezelfde firma werkte als Steele, Fusion GPS, dat aan de rechters? De memo zegt van niet.

Dankzij de memo wordt er een omvangrijk complot blootgelegd. Meer documenten, hoorzittingen, onderzoeken en strafzaken zijn nu onvermijdelijk, besluit Goodwin.

Foto: SunOfErat Wikimedia Commons

[New York Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
2 jaren geleden

Zou Trump dan toch schijt hebben aan de Deep State en alles er aan doen het bloot te leggen. Hij heeft iig wel ballen dit vrij te geven met de Kennedy moord in het achterhoofd. Ben benieuwd hoe lang zijn hoofd aan zijn romp gemonteerd blijft zitten. Hoop dat hij nog veel meer vrij gaat geven zodat er tegen de Deep State gevochten kan worden!!!! Smeerlappen zijn het daar aan de werkelijke top.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Furious Anger
2 jaren geleden

LS…

Trump is de main puppet in the Deep State. Hij hangt niet aan een touwtje maar aan een ketting !

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

En zo komt de corrupte MSM, tal van celebraties en het hele super linkse politiek-correcte zwikkie hoe langer hoe meer in hun hemd te staan met hun belachelijke beschuldigingen. Het misdaadsyndicaat staat eindelijk op het punt ontmaskerd te worden.

Foppe
Foppe
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Heheh, je vindt het overtuigend dat iemand van de republikeinen een memo schrijft? En dan is alles bewezen?
Als mensen niet inzien dat de Republikeinen een spelletje spelen om doelpalen te verschuiven en de aandacht van Rusland en Trump te halen dan weet ik het niet meer. Maar noem jezelf dan niet iemand die wakker is.

Mijn goudvis is nog wakkerder dan die mensen.

Peter
Peter
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

‘En zo komt de corrupte MSM’

Michael Goodwin is zelf een schoolvoorbeeld van MSM. Hij werkt voor zowel Fox news als de NY Post. Beiden eigendom van de mediamagnaat Rupert Murdoch.

bert s
bert s
2 jaren geleden

Met alle respect, de deep state bestaat echt niet uit een paar corrupte politici die een agenda draaien voor hun eigen gewin. Ook zij zijn maar puppets. De echte deep state is nog bij lange na niet naar voren gekomen in dit kussen gevecht. Het is een gevecht voor de bühne zodat een groot gedeelte van de truth seekers denken dat ze gaan winnen, het is wederom de hegelian battle.

Sina
Sina
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

Hear, hear !

eksegese
eksegese
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

Dat klopt waarschijnlijk precies @bert s. Toch is het zo dat door dit soort onthullingen steeds meer mensen gaan zien en begrijpen hoe de vork in de steel zit. Ze hebben ons nodig, de grote massa die in hun naïviteit en onwetendheid hun steeds in de kaart blijven spelen door ze de macht te geven. Dat gaat een keer ophouden, je kunt niet iedereen voor eeuwig voor de gek blijven houden. De waarheid blijft onophoudelijk op de deur kloppen, de ene keer wat harder dan de andere keer maar ze blijft terugkomen totdat we het eindelijk snappen.

Marcel
Marcel
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

Dit leidt naar de deep state. je begint altijd aan de oppervlakte te graven. De Rothschilds komen ook aan de beurt, op dit moment al. Q noemt ze regelmatig in diens posts.
De beursdaling van 666 vandeweek werd ook gezien als een signaal van de Rothschilds dat zij de beurzen beheersen.
Berichtgeving gaat nu alleen nog over de oppervlaktefiguren maar dat verandert nog wel.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marcel
2 jaren geleden

@Marcel,
Dream on boy!!!

Beste, gezien het feit dat je wel behoorlijk van wal stak met je 1e commentaar onder het topic “langverwachte fisa memo diepe staat enz” én daarna mijn reactie en commentaar op jouw met daarbij de vraag om verdere reactie te geven en mijn opmerking erbij dat ik e.e.a. in de gaten zou houden……..heb ik helaas NIETS meer van jou mogen vernemen.
Je had het erover dat ik mijn naam geen eer aan zou doen etc……en wat dan wek mijn actie zou zijn enz…

So I’m still waiting for……..I don’t know!?

Kijk beste, ik kan je verzekeren dat IK niet alleen schreeuw en op een toetsenbord schermvervuiling pleeg…..en dat kan ik bij deze helaas van jou niet zeggen.

Helaas maar 1 domme opmerking over het zgnd carnaval……wat ik beschouw als “spelen” van het bekende gezegde “geef ze brood en spelen”!!

Capiche…

Gladiator

Marcel
Marcel
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Wees er gelukkig mee. Het is voor mij beter om me niet te lang met bepaalde energiezuigers bezig te zijn. Geloof wat je wilt. Brul door. Succes.

Frans2
Frans2
2 jaren geleden

Het eenzijdige FISA memo is gewoon de mening van Republikein Nunes en bewijst nog niets.
Het ontkracht ook niets, zoals de meetings met de Russen. Het zin dan ook alleen de Trump adepten die staan te juichen om vrijwel niets. Het onderzoek naar Russische inmenging gaat dan ook gewoon door.
Benieuwd of Trump de moed heeft zich onder ede te laten verhoren door Mueller.

faya
faya
2 jaren geleden

Het is een langlopend plan geweest om ons dumb down en achterlijk te houden, zodat zij als de slimme Superman in het visier zouden komen, die ons wel eens zouden gaan vertellen wat we moeten doen, hoe we moeten leven en in welke kringen we ons horen te begeven.
Met hun leugens in de msm, het gif in ons eten en drinken, de totale hersenspoeling door de programma’s op radio en tv, als wij nou maar wezenloos genoeg waren konden zij makkelijk boven ons staan. Want daar valt of staat alles mee, daar draait alles om.
Als we maar dom bleven en dat is niet het geval.
Goed dat we Trump aan onze kant hebben, met Hillary was het fataal afgelopen voor de mensheid.
Ik kan het nog steeds niet vatten, ik heb het dan ook nooit kunnen geloven dat ze zouden winnen.
Alsof ik naar een slechte B film zat te kijken en af en toe verplicht een rolletje in moest spelen, daar is het mee te vergelijken.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
indy
indy
2 jaren geleden

Voor iedereen die wil weten wat er echt gebeurd in USA, dit gaat veel verder dan USA alleen
elite wordt langzaam ontmaskerd, rabbit hole goes deeper and deeper.

https://www.youtube.com/channel/UCWW3gYCvKS412p7o6qSK5gg/live een livestream met laatste ontwikkelingen omtrent Q codes
https://qcodefag.github.io/ Q anon codes
https://twitter.com/jerome_corsi Iemand die de codes goed kan ontcijferen

indy
indy
2 jaren geleden

Voor iedereen die wil weten wat er echt gebeurd op dit moment in USA
elite wordt langzaam ontmaskerd, the rabbit hole goes deeper and deeper.

https://www.youtube.com/channel/UCWW3gYCvKS412p7o6qSK5gg/live livestream

https://qcodefag.github.io/ q anon codes

https://twitter.com/jerome_corsi corsi legt de codes uit

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Niet in de zaal, niet op het toneel, maar ver weg van het rumoer, zitten de personen die echt aan de touwtjes trekken.
Zij laten Links en Rechts en Blank en Zwart en Christen en Moslim met elkaar bakkeleien en oorlogen uitvechten.
Maar zij trekken aan de echte touwtjes.
Slaap verder bewoners van deze aarde.

Patrick S.
Patrick S.
2 jaren geleden

Komt nog veel meer,en veel gaat er gebeuren,ik heb een filmpie van hem gezien,dat Trump na voren kwam dat hij 47 generaals om de tafel had gezeten over deep state,en programma’s komen om te stimuleren en om te stimuleren,ook als hij er niet meer is,verder ging hij niet meer op in,Dat zegt meer dan genoeg Trump die de deep state aanpakt en deep state ook tentakels heeft in Europa en zeker grote gevolgen zal hebben,alleen komt het iets later aan,en dan kun er 2 dingen gebeuren ,of het doorbreek of we worden verder onderdrukt.

Frans2
Frans2
Reactie op  Patrick S.
2 jaren geleden

Trump is zijn eigen deep state aan het creëren door op de hoogste posten serieuze vakmensen te vervangen door religieuze fanatici, climate change deniers, big oil vertegenwoordigers en Goldman Sachs medewerers. Om nog maar te zwijgen van rechters en sheriffs die door racistische leken worden vervangen die van toeten noch blazen weten en daarom aan de leiband van Trump gaan lopen.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x