Buitenland

De langverwachte FISA-memo bewijst dat de ‘diepe staat’ echt bestaat. Dit omvangrijke complot wordt nu blootgelegd

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu we weten wat er in de vrijgegeven FISA-memo staat, weten we ook dat het moeras in Washington – de diepe staat – groter, wreder en gevaarlijker is dan welke cynicus dan ook zich kon voorstellen. Dat schrijft Michael Goodwin in de New York Post.

We weten dat de moeraswezens in de top van de FBI en het Amerikaanse ministerie van Justitie zitten, vervolgt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Sommigen hebben hun macht aangewend in een poging een presidentscampagne te beïnvloeden, puur vanwege hun persoonlijke politieke voorkeur,” zegt Goodwin.

Media

Ze voerden een neponderzoek uit naar de Democratische kandidaat en misleidden federale rechters om tenminste één medewerker van haar Republikeinse uitdager te bespioneren.

Om te voorkomen dat haar wandaden naar buiten zouden komen, claimden ze ten onrechte dat de nationale veiligheid in het geding zou komen.

“We weten nu ook 100 procent zeker dat de mainstream media onderdeel zijn van het moeras,” schrijft Goodwin.

Nog voordat de New York Times de memo had gezien, sprak de krant van bewijs voor een ‘Republikeins complot tegen de FBI’.

Demoniseren

Een columnist van de Washington Post waarschuwde president Trump dat hij een ‘historische fout’ zou maken door de memo te vrij te geven.

Vijftig jaar geleden speelden deze kranten nog een belangrijke rol bij het naar buiten brengen van de zogeheten Pentagon Papers.

Dezelfde kranten kiezen tegenwoordig voor geheimhouding en demoniseren eenieder die transparantie eist, aldus Goodwin.

De memo laat zien dat huidige en voormalige functionarissen misdaden hebben gepleegd door rechters te misleiden, zegt hij.

Zij dienden afluisterverzoeken in, waarvan drie werden goedgekeurd door ex-FBI-baas James Comey.

Onbevestigd

Hij vertelde de rechters niet dat het belangrijkste bewijsstuk, het beruchte Rusland-dossier tegen Trump, was betaald door Hillary Clintons campagne en de Democratic National Committee.

Maanden later zei Comey tegen het Congres dat het dossier ‘gewaagd en onbevestigd’ was, maar hij wilde het kennelijk wel in het geheim in de rechtbank gebruiken tegen een medewerker van Trump.

De auteur van het rapport, de voormalige Britse spion Christopher Steele, is nooit naar Rusland gegaan om zijn betaalde bronnen te interviewen. Wisten de rechters dat?

Steele was ingehuurd door de FBI en vervolgens ontslagen toen hij zijn dossier met de pers deelde en erover loog.

Omvangrijk complot

Hij zei ook tegen een agent dat hij een hekel had aan Trump en wilde voorkomen dat hij president zou worden.

Vertelde die agent, Bruce Ohr, wiens vrouw voor dezelfde firma werkte als Steele, Fusion GPS, dat aan de rechters? De memo zegt van niet.

Dankzij de memo wordt er een omvangrijk complot blootgelegd. Meer documenten, hoorzittingen, onderzoeken en strafzaken zijn nu onvermijdelijk, besluit Goodwin.

Foto: SunOfErat Wikimedia Commons

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Zou Trump dan toch schijt hebben aan de Deep State en alles er aan doen het bloot te leggen. Hij heeft iig wel ballen dit vrij te geven met de Kennedy moord in het achterhoofd. Ben benieuwd hoe lang zijn hoofd aan zijn romp gemonteerd blijft zitten. Hoop dat hij nog veel meer vrij gaat geven zodat er tegen de Deep State gevochten kan worden!!!! Smeerlappen zijn het daar aan de werkelijke top.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

En zo komt de corrupte MSM, tal van celebraties en het hele super linkse politiek-correcte zwikkie hoe langer hoe meer in hun hemd te staan met hun belachelijke beschuldigingen. Het misdaadsyndicaat staat eindelijk op het punt ontmaskerd te worden.

bert s
bert s
6 jaren geleden

Met alle respect, de deep state bestaat echt niet uit een paar corrupte politici die een agenda draaien voor hun eigen gewin. Ook zij zijn maar puppets. De echte deep state is nog bij lange na niet naar voren gekomen in dit kussen gevecht. Het is een gevecht voor de bühne zodat een groot gedeelte van de truth seekers denken dat ze gaan winnen, het is wederom de hegelian battle.

Frans2
Frans2
6 jaren geleden

Het eenzijdige FISA memo is gewoon de mening van Republikein Nunes en bewijst nog niets.
Het ontkracht ook niets, zoals de meetings met de Russen. Het zin dan ook alleen de Trump adepten die staan te juichen om vrijwel niets. Het onderzoek naar Russische inmenging gaat dan ook gewoon door.
Benieuwd of Trump de moed heeft zich onder ede te laten verhoren door Mueller.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x