Buitenaards

Man die werd ontmaagd door alien doet verhaal op Britse tv. Bekijk hier de beelden

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 74-jarige man die claimt te zijn ontmaagd door een buitenaards wezen mocht deze week in het Britse tv-programma This Morning zijn verhaal doen.

David Huggins uit New Jersey vertelde tegen presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield dat hij intiem contact heeft gehad met een buitenaards wezen met een ‘prachtig lijf’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Toen David claimde dat hij door de jaren heen ook buitenaardse kinderen heeft gemaakt, konden de presentatoren hun lach nauwelijks inhouden.

Ontmaagd

David vertelde hoe verschillende soorten wezens hem decennialang bezochten en één vrouwelijk wezen hem op 17-jarige leeftijd heeft ontmaagd in het bos.

De man, die naar eigen zeggen acht was toen hij voor het eerst contact kreeg met aliens, heeft veel schilderijen gemaakt over zijn ontmoetingen.

Onlangs is er een documentaire verschenen over zijn werk, getiteld Love & Saucers.

Poort

Op de vraag waarom de aliens hem hebben uitgekozen, antwoordde David: “Dat heb ik me ook altijd afgevraagd. Ik heb het ze nooit gevraagd. Ik deed wat ze maar wilden.”

Het duo vroeg zich af waarom David geen foto’s heeft gemaakt van de aliens. David antwoordde dat hij de volgende keer een foto zal proberen te maken.

Hij claimde ook dat er op een dag een ‘poort’ was geopend in zijn slaapkamer nadat hij naar New York City was verhuisd.

Bleek gezicht

Van daaruit kon hij naar eigen zeggen ‘de ruimte of het rijk bezoeken waar de aliens zijn’.

Over de vrouwelijke alien zei hij: “Ze was heel mooi en lief. Ze had een prachtig lijf. Het enige wat anders aan haar was, was dat ze hele lange nagels, hele grote ogen en een bleek gezicht had.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: Love & Saucers

[ITV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Misschien was die vrouwelijke alien wel een transgender. Zou kunnen tog ?

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Orgastisch verhaal, weer eens wat anders dan die aardse shit.

Earthaxis
Earthaxis
6 jaren geleden

Aliens zijn mensen uit de toekomst. Ik verwacht dat chinezen, z koreanen of japanners gaan beginnen met genetische cosmetische manipulatie. Tijdreizen is ook een kwestie van tijd. De portal toonde hem geen beschaving op een andere planeet ver weg, maar was een tijdsportal naar de toekomst. Hoe kun je met buitenaardsen kinderen verwekken als mensen en dieren op Aarde al niet kunnen. Het is voor de toekomst mensen nuttig ons oude dna te bemachtigen. Is wasrdevol voor ze. Misschien door radioactieve straling in de toekomst. Of degeneratie, door de genetische manipulatie?

Daarom laten aliens zich nooit in het openbaar zier, in de krant of op tv. Omdat tijdreizen paradoxen kan opleveren. Denk aan de bekende grootvader paradox.

Earthaxis
Earthaxis
6 jaren geleden

De man is geboren in 1944. Toen hij 8 was begonnen de bezoeken. Het was toen 1952. In dat jaar waren er ufo sightings in Washington boven het witte huis “1952 Washington, D.C. UFO Incident”. Toen de man op zijn 17e werd bezocht was het 1961. In dat jaar speelde zich de bekende “Barney and Betty Hill” ufo/abduction zaak af. What are the odds?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x