Homepagina » Buitenaards » Buitenaards wezen doodgeschoten. Inlichtingenofficier doet in deze video een boekje open
Buitenaards wezen doodgeschoten. Inlichtingenofficier doet in deze video een boekje open

Buitenaards wezen doodgeschoten. Inlichtingenofficier doet in deze video een boekje open

We schrijven 18 januari 1978. De politie van de Amerikaanse staat New Jersey wil toegang tot de McGuire Air Force Base.

Boven die basis en boven de nabijgelegen basis Fort Dix zijn eerder op de avond UFO’s waargenomen. Maar de politie was niet alleen op zoek naar vreemde lichten in de lucht.

De politieagenten lieten weten dat een militaire politieagent die op Fort Dix was gestationeerd een onbekend object over zijn auto had zien vliegen.

Schieten

Hij trapte in paniek op de rem, waarna er voor zijn auto een klein wezen met een groot hoofd, zwarte ogen en een dun lichaam opdoemde.

De agent stapte uit en richtte zijn wapen op het wezen. Hij gaf het de opdracht op de grond te gaan liggen en toen het niet reageerde, begon hij te schieten.

Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf.

Blauwe baretten

De soldaat die op wacht stond, sergeant Jeff Morse (waarschijnlijk een pseudoniem), liet de politie toe op de basis om naar het wezen te zoeken.

Ze troffen al snel het levenloze lichaam van het wezen aan. Het gebied werd afgesloten, waarna plotseling een groep legerofficieren arriveerde.

Op een afstandje keek Morse toe hoe de groep blauwe baretten, die hij nog nooit eerder had gezien, de leiding nam.

Grijsbruine kleur

UFO-onderzoeker Leonard Springfield interviewde Morse, die niet dicht genoeg bij het wezen stond om gezichtskenmerken of handen en voeten te kunnen onderscheiden.

Hij herinnerde zich wel dat de huid van het wezen nat en glimmend was en een grijsbruine kleur had. Het deed hem denken aan de huid van een slang.

Morse keek toe hoe de blauwe baretten de alien besprenkelden met een vloeistof en afdekten met een wit laken. Het werd vervolgens in een grote metalen container met blauwe letters geplaatst.

Verhoord

Vervolgens werd het wezen in een C-141 vrachtvliegtuig geladen en naar Wright-Patterson Air Force Base overgebracht.

Morse en de politieagenten kregen te horen dat ze gelijk zouden worden ontslagen als ze ooit over het incident zouden spreken.

Twee dagen later werden Morse en enkele andere getuigen overgevlogen naar Wright Patterson waar ze werden verhoord.

Zwijgplicht

“Ze zeiden dat ik mijn mond moest houden,” verklaarde Morse jaren later. “Ik ondertekende een formulier waarna ik de rest van mijn leven zwijgplicht had.”

Toen Morse toch met de andere getuigen begon te praten, werden ze overgeplaatst naar het buitenland. Zo kwam Morse terecht in Okinawa.

Tot op de dag van vandaag wordt hij naar eigen zeggen constant bedreigd. Het leger is heel ver gegaan om hem de mond te snoeren.

Stil

Morse kreeg bijval van majoor George Filer, die destijds als inlichtingenofficier was gestationeerd op McGuire.

Hoewel hij die bewuste avond niet getuige was van het incident, hoorde hij er de volgende ochtend over.

In een interview met Katelynn Raymer en David Ruppe van ABC News zei Filer: “Onze veiligheidspolitie trof de alien aan het einde van de landingsbaan dood aan. Ze vroegen mij om de generale staf in te lichten.”

Filer merkte op dat de twee bases er alles aan deden om iedereen stil te houden.

Doofpot

Hoewel hij niet kon bewijzen dat het ging om een alien, was iedereen ervan overtuigd dat er sprake was van een UFO-landing en dat één van de bemanningsleden was gestorven.

De doofpot rond dit en andere incidenten is zo diep dat de betrokkenen bang waren hun baan te verliezen of zelfs vreesden voor hun leven.

Schoot een militaire politieagent die avond een alien neer? Waarschijnlijk zullen we het antwoord op die vraag nooit te weten komen.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob Steenwinkel schreef:

  `Fake News` is toch wel interessant!

  16 likes
 • Ino schreef:

  Kan iemand mij uitleggen waarom ik dit zou moeten geloven?

  9 likes
 • Frans2 schreef:

  Een gewone agent wordt door een gewone soldaat op een vliegbasis toegelaten?
  No way, dit gaat niet zonder toestemming van hogere leidinggevenden.

  7 likes
 • helder schreef:

  regel 1 in deze wereld; verbaas je nergens over .

  3 likes
 • Sergio schreef:

  Nee.
  Dit is het toch niet helemaal.

  5 likes
 • Jaya schreef:

  De heersende macht is niet alleen in de VS corrupt.

  4 likes
 • charlud schreef:

  Geef Frans2 volkomen gelijk. Heb zelf in de 70-er jaren dienstplicht moeten vervullen. Heb ook enige keren op wacht moeten staan. Zelfs militairen die op de basis gestationeerd waren moesten hun pas laten zien anders kwamen ze niet binnen. Dit was en is nog altijd de opdracht van elke wacht. Mochten er personen zijn die niet op de basis gestationeerd zijn maar toch binnen willen komen dan is dit van te voren al aan officier van de wacht medegedeeld(die heeft ook de nodig info). Zomaar op ad hoc basis een militair complex binnenkomen is uitgesloten en als die sergeant dit volgens dit relaas gedaan zou hebben dan zou hij volgens de krijgswet een zware overtreding begaan hebben. Iedereen weet dat op elke militaire basis wapens zijn opgeslagen en zomaar iemand die daar niet thuis hoort binnenlaten is onmogelijk. Ten overvloede de wacht bestaat uit meerdere personen en die sergeant had met zijn hogere moeten communiceren of dit wel of niet toegelaten moet worden. De wacht mag nooit op eigen initiatief beslissen wat buiten haar bevoegdheid ligt. Dit is uitgesloten en als dienstplichtigen is ons dit letterlijk erin geramd omdat men hiervoor zwaar gestraft kan worden.

  4 likes
 • Albert schreef:

  Heb je als alien tig triljard lichtjaren gereisd, wordt je op aarde doodgeschoten door dirty Harry met een klapperpistool…. Tuurlijk!!

  2 likes
 • Yoep schreef:

  It happen always in de US YES!!

  1 likes
 • Rudolf schreef:

  Grijs-bruin, nat, een grote kop. Botst tegen een auto. Vlucht. En z’n ‘superieure’ collega kijkt lekker toe vanuit de Ufo en komt niet helpen.
  Wat voor collegiale misbaksels zijn ze?

  0 likes
 • Shaul schreef:

  En de boer, hij ploegde voort ….

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >