Buitenland

Overlevende schietpartij Las Vegas die plotseling is overleden zei dat veel dingen niet kloppen. Dit is haar verhaal

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw die enkele dagen na de schietpartij in Las Vegas is overleden wilde een groep opzetten om uit te zoeken wat er precies gebeurd is, zo blijkt uit gesprekken op Facebook.

Kymberley Suchomel (28) overleed op 9 oktober in haar huis in Californië, vijf dagen nadat ze haar versie van de gebeurtenissen op Facebook had gezet.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Overlevende schietpartij Las Vegas die plotseling is overleden zei dat veel dingen niet kloppen. Dit is haar verhaal
Kymberley Suchomel (Julie Norton)

In de dagen na het bloedbad schreef Suchomel in een bericht dat ‘er meer dan één wapen tegelijk werd afgevuurd’. Ze zei daar 100 procent zeker van te zijn.

‘Er kloppen heel veel dingen niet’

“Er klopt helemaal niets van en wij gaan dit uitzoeken,” schreef Suchomel naar een vriend, die anoniem wilde blijven. “De media kunnen de rambam krijgen. Zij hebben geen idee wat er is gebeurd.”

“Iedere overlevende waar ik mee heb gesproken herinnert zich meerdere schutters, tenminste één vanaf de grond,” schreef ze. “Waarom worden we niet serieus genomen? Er kloppen heel veel dingen niet.”

De getuigenis van Suchomel, die inmiddels van Facebook verwijderd is, kan hier worden gelezen en sluit niet aan op het officiële verhaal.

Vermoord

Haar familie besloot haar account te deactiveren nadat ze werd overspoeld met berichten van complottheoretici die claimden dat ze was vermoord.

Kymberley leed aan epilepsie en haar grootmoeder denkt dat ze is bezweken aan de stress als gevolg van de schietpartij.

Ze zei dat ze erg bang was geworden na wat er allemaal was gebeurd. “Mijn hart klopt in mijn keel als ik harde geluiden hoor,” zei ze voor haar dood. Daarnaast slikte ze medicatie tegen een hersentumor.

[Infowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Antonio B
Antonio B
6 jaren geleden

Niks nieuws toch? Dit gebeurd met 10-tallen zo niet met honderden per jaar. Getuigen die een andere verklaring hebben dan de MSM en die verklaring ook nog wat harder van de daken verkondigen als anderen… Ga dr maar vanuit dat je binnen no-time uit de weg geruimd wordt door de slaafse hoeren van de elite, de geheime diensten.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Jammer hoor, zo’n jong mens. Zo zinloos.
Wellicht dat anderen hieruit de les trekken dat je beter helemaal geen account op dat Faceboek van die Suckerberg zou aanhouden.
Het is om dit soort reden dat de helemaal niet zo sociale media alles van en over je verzamelen, dat je gewoon voor jezelf wilt houden. Ze hebben slechte bedoelingen.
https://www.lightonconspiracies.com/how-the-cia-made-google/
http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/09/12/facebook-is-imposing-prissy-american-censorship-on-the-whole-res/

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x