Homepagina » Buitenland » De echte terroristenleiders zitten in het Westen. Deze pater heeft een boodschap die iedereen moet horen
De echte terroristenleiders zitten in het Westen. Deze pater heeft een boodschap die iedereen moet horen

De echte terroristenleiders zitten in het Westen. Deze pater heeft een boodschap die iedereen moet horen

Er klopt helemaal niets van de berichtgeving over de oorlog in Syrië. Dat stelt de Belgische pater Daniël Maes, die al zeven jaar in dat land woonachtig is.

Niet Assad, maar het Westen – dat terreurgroepen IS en al-Nusra steunt – is het probleem. “De echte terroristenleiders zitten in het Westen en Saoedi-Arabië,” aldus Maes.

De pater is tijdelijk weer terug in België, onder meer om mensen te vertellen dat de mainstream media niet het echte verhaal vertellen over Syrië.

Geen staatsschuld én geen daklozen

Maes merkt op dat het land voor de oorlog geen staatsschuld én geen daklozen had. Sterker nog: Syrië nam honderdduizenden vluchtelingen uit omringende landen op.

Scholen, universiteiten en ziekenhuizen waren er gratis, zelfs voor buitenlanders. Een Franse chirurg vertelde aan de pater dat Syrische ziekenhuizen veel beter waren dan die in Frankrijk.

Onruststokers uit het buitenland hebben volgens hem de protesten tegen Assad aangewakkerd.

Onafhankelijke bank

Nét nadat de Syrische president had geweigerd een pijpleiding aan te laten leggen door Syrië naar de Middellandse Zee.

Voor het Westen is het daarnaast onaanvaardbaar dat Syrië nog één van de weinige landen is met een bank die onafhankelijk is, benadrukt Maes.

Onze minister van Buitenlandse Zaken Koenders, die vindt dat Assad moet worden berecht, noemt hij een marionet van de Amerikanen, die precies zegt wat zij hem influisteren.

Terroristenleider

In de ogen van Maes is minister Koenders een terroristenleider omdat hij de belangen van vreemde grootmachten dient om andere volken in ellende te storten.

De westerse media verspreiden over Syrië vooral leugenverhalen, aldus Maes. Over de gifgasaanvallen, over een gevangenis waar massaal mensen zouden zijn geëxecuteerd, enzovoorts.

Hij verwijst naar het boek van wijlen journalist Udo Ulfkotte, Gekochte Journalisten.

Niets te zoeken

Maes merkt op dat zoveel Syriërs nog in leven zijn mede dankzij Hezbollah en de Russen. “Als Poetin in 2015 niet gekomen was, dan had Syrië zeker niet meer bestaan.”

De Russen zijn overigens de enigen die daar legaal opereren. “Wat doen de Belgische en Nederlandse F16’s daar? Die hebben er niets te zoeken.”

[Novini]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Het westen is corrupt.

Rene
Rene
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

en toch kies je er voor om hier te blijven????

bery
bery
Reactie op  Rene
3 jaren geleden

Waar moet je dan heen gaan?

Het blanke ras is de hele wereld aan het verkrachten en in bezit te nemen.
Geen ontkomen meer aan.

Lisette
Lisette
Reactie op  bery
3 jaren geleden

Jij ziet het fout, is niet in het belang van witte (blanken) mensen maar in het belang van het uitverkoren volk van God, die de wereld willen domineren. De Europa is na de tweede oorlog slaaf geworden doet nu gewillig mee aan de barbariteiten van deze plunder geesten.

Richard
Richard
Reactie op  Rene
3 jaren geleden

Achter de dijken is alles gevaarlijk!
Dat is ons ook geleerd.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Rene
3 jaren geleden

Waar zouden wij nederlanders (en om welke reden) asiel moeten vragen?

Visser
Visser
Reactie op  Rene
3 jaren geleden

Heeft vluchten een positief effect dan ??
Als er werk verricht moet worden dan kan dat mogelijk beter op de plek zelf gedaan worden.

Richard
Richard
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Mensen zijn corrupt.
Dat is ons zo geleerd.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

In Syrië zijn de politieke en dus de persoonlijke overtuigingen niet vrij, gezien een uitspraak van deze Vlaamse pater: “Wat was uw indruk van Syrië voordat de oorlog uitbrak?
Het was een prachtig land. De persoonlijke politieke vrijheden bleken niet al te groot te zijn; dat had ik wel verwacht.”

Vreemd is het dan om Nederland bijv. corrupt en dictatoriaal te noemen als deze persoonlijke politieke vrijheden er hier wél zijn. Blijkbaar is men wél voor een bepaalde “dictatuur”, maar tegen een andere “dictatuur”.
Is dit nu de bevestiging dat vele reacties niet van origine Nederlands zijn?

Lisette
Lisette
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Nederland is wel corrupt en dictatoriaal, ze heeft haar mond vol van vrijheid, gelijkheid en het respecteren van mensenrechten, terwijl ze ook bezig is groepen mensen te marginaliseren, ja je hoort het, mensen met een kleurtje gebruiken om de multiculture anti-Christelijke apartheid in stand te houden omdat het in belang is van het uitverkoren volk van God. Oorlogje voeren en mensne ontheemden is een misdaad tegen de mensen, waaraan alleen corrupte dictators aan mee doen. Als een mens geboren in de Nederlandse kolonie Suriname en spreek ik uit ervaring. Asielzoekers importeren is de nieuwe slavernij…..

Ton Nuiten
Ton Nuiten
Reactie op  Lisette
3 jaren geleden

Dat ís ook zo, Lisette. Maar onze eigen poitici zijn op hun beurt weer niets anders dan slaven van het bankiersstelsel. Ronald Bernard, een voormalige bankier die zelf níet tot de “Illuminati-bankiers” behoorde maar er wél dicht bij in de buurt zat, heeft het een en anders uitgelegd over o.a. BIS (Bank of International Settlements.) Daaronder, zo vertelde hij, heb je het IMF, de Wereldbank en andere instituten die een Nieuwe Wereldorde voorstaan. Aan de onderkant van deze “piramide”, bevinden er zich onze regeringen en daaronder staan wij. Stel je nu eens voor dat premier Mark Rutte (of welke ándere toekomstige premier dan ook) in de toekomst zou besluiten te breken met deze overheersende en dominerende machten zonder nog vérder enige handel mee te bedrijven? Het antwoord hierop zal vermoedelijk niet moeilijk te raden zijn: Hij zou hierbij zijn leven (en/of dat van zijn familieleden) op het spel zetten. De “Elite” schrikt er immers niet voor terug om zo iemand via via om het leven te brengen! En als die hém niet direct kan (laten) vermoorden, dan zal die om hem “weer bij zijn zinnen te brengen”, een of meer van zijn dierbaren laten vermoorden!

Denk bijv. aan Pim Fortuyn. Enkele weken voor zijn dood werd hij geïnterviewd door Walter Zinzen van het Belgische actualiteitenprogramma, Terzake, waarin hij o.a. zei dat als hij minister-president zou zijn, hij het Europese Parlement af zou schaffen. Maar dit parlement maakt evenzeer deel uit van de elite; zeer waarschijnlijk voelde zich die destijds bedreigd door wat Fortyun van plan was; als hij hierin geslaagd zou zijn en Nederland los had kunnen maken van de EU, dan zouden andere Europese landen dit voorbeeld weleens kunnen volgen. Het resultaat: exit EU! Er zullen ook wel ándere redenen zijn waarom de elite Fortuyn liever zag verdwijnen. Maar de hierboven staande reden was er zéker één van. En … dit diende tevens een waarschuwing te zijn aan het adres van Balkenende, Rutte. De eerste wíst wat hij daarom doen moest en de tweeed wéét wat hij doen moet: Pas op; probeer de elite niet te dwarsbomen!

Je zal je vermoedelijk af kunnen vragen, “Ja.maar een kleine meerderheid van de Britten heeft enige tijd geleden toch voor “Brexit” (terugtrekking van GB uit de EU) gekozen? En het referendum waar zij aan deel hadden genomen wordt toch door de EU gerespecteerd? Dat is waar, natuurlijk. Maar naar buiten toe zegt men dat de onderhandelingen om Brexit uiteindelijk te kunnen realiseren, niet snel genoeg kunnen beginnen. Maar wél met dien verstande dat GB tóch handel met de EU zal kunnen blijven bedrijven, waarbij die dus wordt gehandhaafd. Dus ook al is GB officeel geen lid meer van de EU, wordt hiermee het voortbestaan van deze instelling niet op het spel gezet. En dit zou waarschijnlijk wél het geval zijn geweest als Fortuyn niet zou zijn vermoord en hij zijn zin gekregen had.

Verder schrijf je ook iets over “het uitverkoren volk van God.” Hoewel er ook vele niet-Joden deelnamen aan de slavenhandel in het verleden, was de dominerende macht achter deze geuwelen samengesteld uit Joden! De slavenhandelaars, de kapiteins, de bemanning van de slavenschepen die vele ongelukkigen vanuit Afrika naar Europa en de “Nieuwe Wereld” in mensonterende omstandigheden overbrachten, waren voor de meerderheid Joods. Als de komende regering weer eens de droevige en onmenselijke rol die Nederland heeft gespeeld bij de slavenhandel wil herdenken, zou het eens goed zijn hen ook hierop te wijzen. Zie: https://tinthor.org/2016/07/02/de-slavenhandel-in-het-verleden-de-rol-die-joodse-slavenhandelaars-hierin-speelden/

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Lisette
3 jaren geleden

Hier in Nederland mag je tenminste je mond opendoen, dat was en is in Syrië en vele andere landen wel anders. Mensen die Nederland een dictatuur vinden begrijpen gewoonweg niet, dat absolute vrijheid in een samenleving niet bestaat. Je moet rekening houden met anderen, anders ben je gewoon een asociaal of een dictator. Dat is wel zwart-wit maar daar komt het wel op neer. Je moet elkaar de ruimte geven er iets anders over te mogen denken.
Overigens kan je via internet in contact komen met de gewone Syriër en hem/haar vragen stellen. Dan wordt je beter geïnformeerd dan de propaganda van CNN EN RT…

exegese
exegese
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Hier in Nederland mag je tenminste je mond opendoen ??
Behalve als je iets zegt wat ze echt niet willen horen zoals Erwin Lensink die om de aandacht op zicht te vestigen een waxinelichtje tegen een gepantserde koets gooide en vervolgens 2 jaar in voorarrest zat en volstrekt ten onrechte “gepsychiatriseerd” werd. D.w.z. platspuiten in een psychiatrische inrichting. Hij is van mening dat ons koningshuis helemaal geen Oranje’s meer zijn en staat daar zeker niet alleen in.
Of je wordt vermoord zoals Pim Fortuyn of Theo van Gogh volledig ook geënsceneerd door de overheid.
Of je moet je schuil houden in het buitenland omdat je het zwaar ziekelijke en criminele reilen en zeilen Joris Demmink in beeld brengt.
In Nederland zijn het grootmeesters in het creëren van schijnvrijheid, schijndemocratie. Er zijn geen makkelijkere slaven dan slaven die zich ten onrechte vrij wanen. In werkelijkheid is er geen enkel verschil met een dictatuur behalve dat ze er niet voor uitkomen. Onze democratische vrijheid via de stembus is ook voor de zoveelste keer een volledige farce gebleken. Vrijheid laat me niet lachen.

exegese
exegese
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Het was een prachtig land. De persoonlijke politieke vrijheden bleken niet al te groot te zijn; dat had ik wel verwacht. Maar voor het overige werd ik aangenaam verrast. Er heerste een weldadige oosterse gastvrijheid, en een rust en orde zoals wij die in eigen land nooit hebben gekend. Stelen en baldadigheden waren nagenoeg onbestaande. De vele verschillende gelovige en etnische groepen leefden harmonieus naast elkaar.
Aldus Daniël Maes.

Ik zou wel eens precies willen weten waar die onvrijheid precies uit bleek, de rest van de stelling is meer dan weelderig te noemen, daar kunnen wij in Nederland nog een puntje aan zuigen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Ik ben vaak in voormalig Joegoslavië geweest, ook uiterst gastvrij totdat de regionale sentimenten gingen opspelen, zoals geloof cultuur en wraak voor WWII.
Joegoslaven waren daarentegen in het westen ook bekend als criminelen…

trackback
De echte terroristenleiders zitten in het Westen. Deze pater heeft een boodschap die iedereen moet horen | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
pjoter
pjoter
3 jaren geleden

ff niet, net als u, als slaaf geketend aan de financiele, practische, economische afhankelijkheids–ketens van de Corrupte elitaire macht lustige maffioso vastgeketend, http://hetuurvandewaarheid.info/william-bill-cooper/

Pjotr

exegese
exegese
3 jaren geleden

In de ogen van Maes is minister Koenders een terroristenleider omdat hij de belangen van vreemde grootmachten dient om andere volken in ellende te storten.

Maes merkt op dat zoveel Syriërs nog in leven zijn mede dankzij Hezbollah en de Russen. “Als Poetin in 2015 niet gekomen was, dan had Syrië zeker niet meer bestaan.”

De Russen zijn overigens de enigen die daar legaal opereren. “Wat doen de Belgische en Nederlandse F16’s daar? Die hebben er niets te zoeken.”

Dezen Belg is zo gek nog niet !

Ton Nuiten
Ton Nuiten
3 jaren geleden

Met wat er nu in Syrië gebeurt (waarover de liegende media slechts propagandaverhalen verteld) is dit ook het geval geweest met Muammar Ghadaffi en Libië. Terwijl er door de media een stroom aan leugenverhalen over Ghadaffi de wereld ingestuurd werd, waren het onderwijs, de medische zorg etc. er voor iedere Libische burger gratis beschikbaar. Pasgetrouwde stellen werden financieel bijgestaan door de Libische overheid om er een huis te kopen om zo een gezin te stichten. Ghadaffi had daarnaast een irrigatieproject aan laten leggen wat Libië voorzag van water. In tegenstelling met de Westerse propaganda waarin Ghadaffi als een medogenloze dictator werd beschreven, was hij eigenlijk zeer populair in eigen land. Nu heet Libië “bevrijd” te zijn. Libië was een van die landen waarin naar verluidt de “Arabische Lente” zou zijn aangebroken. De waarheid was dat er een gezioniseerde Amerikaanse Winter aanbrak waarmee voor de Libische bevolking een tijd van duisternis, ellende en rampspoed aanbrak die er tot op heden voortduurt …

Robbe
Robbe
Reactie op  Ton Nuiten
3 jaren geleden

Zeer juist Tom. Er worden niet alleen Arabische landen de oorlog ingestuurd en verwoest. Maar op die manier creëert men ook nog vluchtelingen om heel Europa te bestormen. Ook Europa moet er aan geloven. Denk aan de von Coudenhove – Kalergi theorie.

Baal Lucifer
Baal Lucifer
Reactie op  Robbe
3 jaren geleden

Inderdaad…die stroom vluchtelingen was al gepland in de 2e wereldoorlog…Hitler de dictator stak daar een stokje voor en zette de bankiers het land uit en richtte een eigen bank op…dus die mag ook in het rijtje van Assad en khadaffi.

De mensen die de macht hadden om de 1e wereldoorlog te stoppen zaten aan boord van de titanic…nog zoiets…

Wij blanken zijn het probleem niet…het is macht en religie wat haat zaait om mensen slaafs in hun val te laten trappen. Vroeger was religie het Media kanaal. Nu moet religie steeds meer 1 worden om massa indoctrinatie te vormen in combinatie met media…elke Kerkrat heeft tegenwoordig zo’n “smartphone” met een digitale editie van het AD. Dus 100%gehersenspoeld.

Lisette
Lisette
Reactie op  Ton Nuiten
3 jaren geleden

Ghaddifi moest dood omdat hij niet aan het handje van de Amerikaanse bankenkartel wilde lopen.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Rob ten Horst

Het kritische tegengeluid?

Of juist blinde volger van MSM en trouwe ondersteuner van het EU/VS Bolwerk

Ik vraag me elke keer af bij u, wat u drijfveer is.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  johan den haag
3 jaren geleden

Of enige nuance aanbrengen in het opvallende zwart-wit denken wat velen hier doen…

Bolke
Bolke
3 jaren geleden

Het Westen heeft het spel heel slim gespeeld door wereldwijd de chemische en biologische wapens te verbieden. Daarmee hebben ze alle arme landen weerloos gemaakt en kunnen ze hen met hun eigen toegestane wapens bestoken. Waarom komt er geen verbod op drones, kruisraketten, bommenwerpers, daisycutters? Die zijn even gevaarlijk als die chemische- en biologische wapens.

exegese
exegese
Reactie op  Bolke
3 jaren geleden

Hun slimme spelletje gaat nog een heel stuk verder @Bolke, zelf zijn ze tot hun tanden bewapend met nucleair wapentuig in hoeveelheden dat zij de hele aardkloot meerdere malen zouden kunnen vernietigen, doch als zij maar het vermoeden hebben dat andere landen (die nog niet onder het juk van Rothschild zitten) dezelfde wapens aan het ontwikkelen zijn dan zijn de rapen gaar en is er reden genoeg om zo’n land zelfs binnen te vallen voor het te laat is. Wat ze dus zich zelf wel toestaan is een ander zeker niet toegestaan, hoe krom wil je het hebben ?

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x