Homepagina » Graancirkels » Graanformaties: vier op ‘n rij in Wiltshire

Graanformaties: vier op ‘n rij in Wiltshire

Op maandag is een nieuwe graancirkelformatie gemeld nabij Wilcot in het Britse Wiltshire. De formatie vertoont veel gelijkenissen met eerdere graancirkels.

In totaal zijn inmiddels vier formaties aangetroffen die sterk op elkaar lijken. Exact een maand eerder werd bij Alton Barnes in Wiltshire ook een graancirkel gevonden met verschillende bollen en een oog.

Op 25 juni jongstleden verscheen bij Alton Barnes opnieuw een formatie bestaande uit diverse bollen en een oog. Het lijkt alsof de graancirkel zich als een soort slang door het landschap voortbeweegt.

Eind vorige maand verscheen in hetzelfde gebied een graanformatie met dezelfde ‘ster’ die aan het puntje van de staart van de jongste formatie kan worden gezien.

Vier op ‘n rij:

Picket Hill, Wiltshire, 9 juli

Milk Hill, Wiltshire, 25 juni

Woodborough Hill, Wiltshire, 9 juni

Stanton St Bernard, Wiltshire, 29 juni

Bron: Cropcircleconnector.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Ik vermoed dat die oog verwijst naar het alziend oog. Misschien dat deze graancirkels hiermee willen aangeven dat het voor de Illuminati binnenkort het einde nadert ? Kan er uiteraard naast zitten en betekent het totaal iets anders. We zullen zien !

  0 likes
 2. voor mij heel duidelijk de cosmic Whales energie!

  0 likes
 3. Hier val je stil van…

  0 likes
 4. ik zit met smart te wachten op de eerste graancirkel musea 🙂
  mooie kunstwerken weer

  0 likes
 5. op De laatste foto lijken wel 5 raketten te staan op podiums (olimpisch podium?) of flats/ gebouwen omringt door vuur?
  en daarom de tranen eronder?

  of het is het disney kasteel?

  iemand een ander idee? want mijn fantasie is niet echt denderend.

  0 likes
 6. amai gisteren zelfs nog een …wat de boodschap is laat ik maar aan de genen over die hier toch wel verstand van heeft ..hoe noem zo iets ook al weer die een taal/geschrift ontcijferd ?

  0 likes
 7. Kan iemand mij vertelen waarom in de grote cirkels spiralen zitten, als of iemand met een plank in de ronte gelopen heeft.
  En waarom dat niet een egaale struktuur heeft, zoals ik dat zou verwachten van een buitenaardse beschaving die stenen kan bewerken als of ze gegoten zijn.

  0 likes
 8. [quote name=”anouk”]op De laatste foto lijken wel 5 raketten te staan op podiums (olimpisch podium?) of flats/ gebouwen omringt door vuur?
  en daarom de tranen eronder?

  of het is het disney kasteel?

  iemand een ander idee? want mijn fantasie is niet echt denderend.[/quote]
  Lijkt mij persoonlijk meer op kerken…En dan met name de RK.

  0 likes
 9. [quote name=”silversurfer”]Kan iemand mij vertelen waarom in de grote cirkels spiralen zitten, als of iemand met een plank in de ronte gelopen heeft.
  En waarom dat niet een egaale struktuur heeft, zoals ik dat zou verwachten van een buitenaardse beschaving die stenen kan bewerken als of ze gegoten zijn.[/quote]
  Als je die lange strepen hiermee bedoelt, en dan dat het een omdraai maakt, dat komt van de tractoren die maken die strepen op het land. Kijk zelf maar bij boeren op het land.

  0 likes
 10. Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.

  0 likes
 11. [quote name=”Soul to Soul”][quote name=”anouk”]op De laatste foto lijken wel 5 raketten te staan op podiums (olimpisch podium?) of flats/ gebouwen omringt door vuur?
  en daarom de tranen eronder?

  of het is het disney kasteel?

  iemand een ander idee? want mijn fantasie is niet echt denderend.[/quote]
  Lijkt mij persoonlijk meer op kerken…En dan met name de RK.[/quote]
  Was mij nog niet zo snel op gevallen…Op de middelste toren staat de ster van Betlehem (?). Want waarom zou de ster anders erop staan. Ik denk eerlijk gezegd dat de tijdperk van religien definitief zijn einde nadert. Hoe zouden ” zij ” het anders moeten uitleggen door plaatjes te laten zien ? Wij mensen (her)kennen de religie door een kerk er aan vast te plakken plus dat bijna elk christelijke religie de ster van Betlehem kent. Maw : Zoals Bram Vermeulen al zei : Je herkent wat je kent.

  0 likes
 12. goede middag allemaal
  ik heb net het bericht gelezen
  dat is toevallig bij mij is vorige week een graancirkel op mijn hoofd ontstaan 🙂
  kijk maar
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409856522393446&set=a.327393220639777.74002.100001073061855&type=1&theater

  groeten pleiadian uit venray

  0 likes
 13. Zie ik nu een pijnappelklier c.q. derde oog?

  Ontwaking, kundalini, slang, derde oog…

  /verzinkt verder in gedachten

  0 likes
 14. ik zal nu serieus zijn de foto van Woodborough Hill, Wiltshire, 9 juni
  lijkt mij de 3 ufo’s waar ze over spreken die zogenaamd de aarde zouden aanvallen
  die een oogje in het zeil houden

  ik hoop dat ik goed zit 🙂
  ik zal ook eens verder kijken wat de andere graancirkels zouden kunnen betekenen
  groeten pleiadian

  0 likes
 15. [quote name=”Wouter”]Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.[/quote]

  Er zullen best graancirkels zijn die door mensen zijn gemaakt, maar ik denk deze toch echt niet. Ik vind ze juist perfect bijna en ongelofelijk mooi. Als de cirkels door mensenhanden zouden zijn gemaakt had met dat met de huidige technieken allang kunnen aantonen. Blijkbaar is dat niet mogelijk en wordt ook dit moois maar buiten de msm gehouden.

  0 likes
 16. is misschien raar maar bij het kasteel zie ik ook traantjes die naar benden vloeien …zou dit met koning’s huizen te maken hebben ?

  0 likes
 17. [quote name=”Sheyan”]

  Er zullen best graancirkels zijn die door mensen zijn gemaakt, maar ik denk deze toch echt niet. Ik vind ze juist perfect bijna en ongelofelijk mooi. Als de cirkels door mensenhanden zouden zijn gemaakt had met dat met de huidige technieken allang kunnen aantonen. Blijkbaar is dat niet mogelijk en wordt ook dit moois maar buiten de msm gehouden.[/quote]

  Ik geloof best dat er een heleboel graancirkels niet door mensen gemaakt zijn.
  Maar bij elke foto in dit bericht zitten in mijn ogen te veel ‘foutjes’ er zitten bv veel ongelijkheden in en lijnen lopen krom waar ze recht hadden moeten zijn.
  Ook zijn de ronde vormen niet helemaal rond en slaan ze met de symmetrie net de plank mis.
  Wat ik in andere cirkels wel gezien heb, vandaar mijn conclusies.

  0 likes
 18. Cor van der Horst

  het is inderdaad bijzonder hoe ze op elkaar lijken behalve de 4e. ik herken de blokjes van een cc uit 2009 uit de UK ook ontstaan rond 21 juni. deze werd uiteindelijk in 3keer groter en als laatste kwamen er dus deze blokken bij..

  0 likes
 19. Cor van der Horst

  ik zelf denk dat dit oog te maken heeft met een klier in ons hoofd. hetzelfde oog dat je trouwens ook n egypte ziet afgebeeld. als we dit trainen/voeden, dan komen onze verborgen talenten en mogelijkheden boven. en komen we op een voel/weten niveau waarop we communiceren met andere wezens.

  0 likes
 20. [quote name=”Sheyan”][quote name=”Wouter”]Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.[/quote]

  Er zullen best graancirkels zijn die door mensen zijn gemaakt, maar ik denk deze toch echt niet. Ik vind ze juist perfect bijna en ongelofelijk mooi.

  Ik vind ze echt niet zo geweldig eigenlijk, zien er wel uit alsof mensen ze gemaakt hebben, en die hebben dan niet echt heel goed hun best gedaan

  http://www.hartvannederland.nl/nederland/zeeland/2009/grootste-graancirkel-ter-wereld/

  deze is ook door mensen gemaakt, en gelijk ook de grootste ter wereld
  vind deze vele malen mooier

  0 likes
 21. Foto van Milk Hill: de 15 cirkeltjes vertegenwoordigen mijns inziens 15 chakra’s. Je 15e chakra is een invulling van het volledig vermengd zijn met je Hogere Zelf en je “overzielen” en dan krijg je als het ware begeleiding en instructies van het Licht,hetgene waar we momenteel dus naar toe groeien.

  Het is leuk om je eigen gevoel en interpretatie te gebruiken bij deze beelden. Ik ga de anderen ook nog eens goed bekijken maar die foto was voor mijn gevoel meteen duidelijk

  0 likes
 22. [quote name=”tomaat”]is misschien raar maar bij het kasteel zie ik ook traantjes die naar benden vloeien …zou dit met koning’s huizen te maken hebben ?[/quote]
  Zou best eens kunnen. Ik las vorig jaar op een web bot bericht dat vanaf 2013 geen monarchien meer zullen zijn. ( Overigens heb ik dit bericht van web bot opgeslagen waar nog meer op staat.)

  0 likes
 23. Ik vind dit lelijke graancirkels, die rare asymmetrische vormen werken voor mij niet echt. Slordig gedaan ook.

  Persoonljk ben ik van mening dat alle graancirkels door mensen worden gemaakt.
  Als aliens daadwerkelijk hun aanwezigheid kenbaar willen maken, dan lijkt het me logischer dat ze iets zouden maken wat wij met geen mogelijkheid na kunnen doen, niet iets wat we zelf kunnen maken met wat berekeningen, een stuk touw en een plankje.

  0 likes
 24. [quote name=”boerenkool”]Ik vind dit lelijke graancirkels, die rare asymmetrische vormen werken voor mij niet echt. Slordig gedaan ook.

  Persoonljk ben ik van mening dat alle graancirkels door mensen worden gemaakt.
  Als aliens daadwerkelijk hun aanwezigheid kenbaar willen maken, dan lijkt het me logischer dat ze iets zouden maken wat wij met geen mogelijkheid na kunnen doen, niet iets wat we zelf kunnen maken met wat berekeningen, een stuk touw en een plankje.[/quote]
  Mee eens, ET mag weer eens op tekencursus gaan…

  0 likes
 25. goede middag daar ben ik weer
  ik zo eens goed gekeken en misschien dat het klopt ik zal ze eens alle 4 proberen te vertalen qua intuitie

  1=Picket Hill, Wiltshire, 9 juli

  het alziend oog raakt verstrikt door eigen negatieve toe doen

  2=Milk Hill, Wiltshire, 25 juni

  het alziend oog verlaat de negative cirkel en kiest voor het positive om verder te komen

  3=Woodborough Hill, Wiltshire, 9 juni

  lijkt mij de 3 ufo’s waar ze over spreken die zogenaamd de aarde zouden aanvallen
  die een oogje in het zeil houden

  4=ufo’s worden zichtbaar met de olypische spelen die vroeger aangezien werden als de ster van bethlehem

  voorals nog dit is mijn pure intuitie of dat het werkelijk dat betekent laat ik in het middel

  groeten pleiadian 🙂

  0 likes
 26. Boerekool je mag van mij een graancirkel maken bij ons achter de straat is een groot veld met graan ga je gang

  0 likes
 27. Vond dit t.a.v. ‘Het Derde Oog’ op het web. Interesant en van waarde mbt de formaties. (ingekort)
  Het derde oog is het punt iets boven het midden tussen onze wenkbrauwen. Het is de hoogste verblijfplaats van onze ziel wanneer hij in ons lichaam verblijft. In de oosterse filosofieën ook wel de zetel van de ziel genoemd. Het derde oog wordt ook wel het mystieke oog genoemd. Ook de pijnappelklier of epifyse wordt met dit derde oog geassocieerd.
  Enkele reptielen zoals leguanen en brughagedissen bezitten nog steeds een derde oog. Het zogenoemde pariëtale oog zit aan de bovenkant van de kop. Het oog kan lichtveranderingen waarnemen, maar kan geen beelden vormen. Het wordt ook gebruikt om het dag- en nachtritme te bepalen. Het oog heeft een lens en een netvlies met staafvormige structuren. Aan de bovenzijde van de schedel zit een opening waardoor de oogzenuw naar de pijnappelklier loopt.

  0 likes
 28. [quote name=”Wouter”]Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.[/quote]

  Maar ze worden in een oogwenk neergezet, dacht je dat boeren, de nuchterheid zelfe, uit die omgeving de boel niet hadden gecheckt? Alsof die het meteen geloofden. Bovendien is het dna structuur van de grond meteen veranderd zegt men en de knikken in de tarwestelen identiek! Als je er met je neus bovenop staat weet je niet wat je ziet.

  0 likes
 29. Het lijkt mij eerder een voorstelling van verschillende dimensies waar verschillende aarden in verblijven. Of de ascerie van de aarde.Het is volgens mij geen oog maar de overgang van de aarde van de 3e naar de 5e dimensie. De streepjes die je boven de aardbol, verblijvende in de 5e dimendie, is het licht.

  0 likes
 30. [quote name=”Sjors”][quote name=”Wouter”]Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.[/quote]

  Maar ze worden in een oogwenk neergezet, dacht je dat boeren, de nuchterheid zelfe, uit die omgeving de boel niet hadden gecheckt? Alsof die het meteen geloofden. Bovendien is het dna structuur van de grond meteen veranderd zegt men en de knikken in de tarwestelen identiek! Als je er met je neus bovenop staat weet je niet wat je ziet.[/quote]

  Een simpele cirkel moet in een half uurtje kunnen, een complexe, daar doet een ervaren team meerdere uren over.
  Die knikken zijn het gevolg van het platbuigen, en grond heeft geen dna-struktuur, ik weet niet waar je dat gelezen hebt maar dat klopt niet.

  0 likes
 31. [quote name=”boerenkool”]Ik vind dit lelijke graancirkels, die rare asymmetrische vormen werken voor mij niet echt. Slordig gedaan ook.

  Persoonljk ben ik van mening dat alle graancirkels door mensen worden gemaakt.
  Als aliens daadwerkelijk hun aanwezigheid kenbaar willen maken, dan lijkt het me logischer dat ze iets zouden maken wat wij met geen mogelijkheid na kunnen doen, niet iets wat we zelf kunnen maken met wat berekeningen, een stuk touw en een plankje.[/quote]

  Veelal boerenkoolcirkels dus. Ik denk niet dat “alle” graancirkels door mensen zijn gemaakt. Een deel van die graancirkels wel maar zeker niet alle.

  0 likes
 32. tov. eerdere graancirkels… sorry, maar dit is prutswerk.
  De prutsers hebben zich verbeterd, da’s juist, maar het blijven prutsers. En Hoax-ers.

  Er zijn foto’s van ècht graancirkels, die de perfectie benaderen.
  Deze doen dat zeker niet.

  Voor mij zijn ze fake.

  0 likes
 33. [quote name=”boerenkool”][quote name=”Sjors”][quote name=”Wouter”]Het lijkt mij persoonlijk te slordig dat deze allemaal van niets anders dan van menselijke handen afkomstig zijn.[/quote]

  Maar ze worden in een oogwenk neergezet, dacht je dat boeren, de nuchterheid zelfe, uit die omgeving de boel niet hadden gecheckt? Alsof die het meteen geloofden. Bovendien is het dna structuur van de grond meteen veranderd zegt men en de knikken in de tarwestelen identiek! Als je er met je neus bovenop staat weet je niet wat je ziet.[/quote]

  Een simpele cirkel moet in een half uurtje kunnen, een complexe, daar doet een ervaren team meerdere uren over.
  Die knikken zijn het gevolg van het platbuigen, en grond heeft geen dna-struktuur, ik weet niet waar je dat gelezen hebt maar dat klopt niet.[/quote]

  Dat heb ik niet gelezen, dat zei ooit iemand die er intensief mee bezig was te onderzoeken Of het waar is? Heeft grond dna? Geen idee. Wel lucht en water.

  0 likes
 34. De structuur van lucht en water kan wel veranderen, zoals ook van organische stof en carbonaten. Wat ook in grond voorkomt is zand, grind, silt en lutum heb ik op Wikipedia gelezen. Maar dan veranderd dat dus ook! Of niet. Ik zou het niet weten. Wonderschoon zijn ze in elk geval wel en weet je hoe lang ze al verschijnen? Echt geen hoax.

  0 likes
 35. eei Boerenkool en waar blijft mijn antwoord da kan na niet meer ee hahahaha

  0 likes
 36. Heb zelf veel gelezen over graancirkels 1 ding is zeker. Het is inderdaad niet zo makkelijk om een graancirkel te maken vooral hele groote complexe gevallen. Er zijn nog steeds genoeg topics die onverklaarbaar zijn . Zon voorbereiding duurt lang plus je moet het ongezien doen en dat is een onmogelijke opgave vooral in het donker en in 1nacht. Tip ik raad jullie aan secret space volume 3 te gaan kijken . Krijg je wat meer informatie over graancirkels.

  0 likes
 37. Is het niet opgevallen dat nu juist in Frankrijk het barst van de graan cirkels!! deze zijn door boeren gemaakt die langs de route van de tour de france liggen.Toch wel appart hahahahahaha.

  0 likes
 38. [quote name=”boerenkool”]Ik vind dit lelijke graancirkels, die rare asymmetrische vormen werken voor mij niet echt. Slordig gedaan ook.

  Persoonljk ben ik van mening dat alle graancirkels door mensen worden gemaakt.
  Als aliens daadwerkelijk hun aanwezigheid kenbaar willen maken, dan lijkt het me logischer dat ze iets zouden maken wat wij met geen mogelijkheid na kunnen doen, niet iets wat we zelf kunnen maken met wat berekeningen, een stuk touw en een plankje.[/quote]

  Dus volgens jouw zouden aliens dan een soort competitief gedrag in hun hebben. En wat zouden ze daar dan mee willen bereiken volgens jouw? Een beker winnen of een eretitel? Je hebt er precies al veel over nagedacht zou ik zo zeggen.

  0 likes
 39. By the way …wat een melige reacties allemaal.lekker lacherig en niets zeggend…Volgens mij zijn er hele bijzondere 3d graancirkels gemaakt ze zijn heel groot en erg mooi gemaakt er zijn ooggetuigen die zeggen dat ze er binnen een uur op eens verschenen …ook zijn er lichtbollen gezien rond om die cirkels, en ook blijkt de energie sterker te zijn in zo’n cirkel ,als je er in staat…..dat is voelbaar en ook gemeten…Ik denk persoonlijk dat de cirkels met een andere technologie word gemaakt dan wij kennen op aarde, en ook denk ik dat er soms ook cirkels worden gemaakt door mensen…deze zijn duidlijk ook niet zo gedetaillerd en mooi om te zien…Volgens mij zitten er zo ie zo boodschappen en symbolen verborgen in de cirkels…ik vind ze prachtig en zie ze ook als (kunst)

  0 likes
 40. iemand hier die toevallig sumeriërs kan lezen dan kan je waarschijnlijk die formaties lezen

  0 likes
 41. je kunt zeggen wat je wilt maar ze zien er stukken beter uit dan die van dat boertje in Nederland toch?

  0 likes
 42. [quote name=”tomaat”]Boerekool je mag van mij een graancirkel maken bij ons achter de straat is een groot veld met graan ga je gang[/quote]

  Ik wil daar best een graancirkel maken mits het jouw veld is natuurlijk.

  0 likes
 43. [quote name=”Lucien”]
  Dus volgens jouw zouden aliens dan een soort competitief gedrag in hun hebben. En wat zouden ze daar dan mee willen bereiken volgens jouw? Een beker winnen of een eretitel? Je hebt er precies al veel over nagedacht zou ik zo zeggen.[/quote]

  Lucien ik heb daar zeker over nagedacht.
  Als aliens zich door middel van graancirkels kenbaar willen maken aan de mensheid dan doen ze niet goed hun best, een graancirkel maken vergt namelijk helemaal geen bijzondere capaciteiten, iedereen kan het. Graancirkels duiden dus niet op buitenaards bezoek maar op mensen met een hobby. Als buitenaardsen zich op deze manier willen manifesteren kunnen ze net zo goed zandkastelen bouwen.
  Wie weet doen ze dat ook wel en als je een beetje op zoek gaat kun je vast een hoop ‘onverklaarbare’ zandkastelen vinden…

  0 likes
 44. Ik denk niet dat de graancirkels zijn om iemand kenbaar te maken, maar om de planeet te helen of de trilling op bepaalde plekken te verhogen.

  Ik ben gister zelf naar de formatie gegaan en ja, dan sta je toch wel even te kijken, ongeacht de authenticiteit.

  0 likes
 45. [quote name=”Ferry Jüngst”]goede middag daar ben ik weer
  ik zo eens goed gekeken en misschien dat het klopt ik zal ze eens alle 4 proberen te vertalen qua intuitie

  1=Picket Hill, Wiltshire, 9 juli

  het alziend oog raakt verstrikt door eigen negatieve toe doen

  2=Milk Hill, Wiltshire, 25 juni

  het alziend oog verlaat de negative cirkel en kiest voor het positive om verder te komen

  3=Woodborough Hill, Wiltshire, 9 juni

  lijkt mij de 3 ufo’s waar ze over spreken die zogenaamd de aarde zouden aanvallen
  die een oogje in het zeil houden

  4=ufo’s worden zichtbaar met de olypische spelen die vroeger aangezien werden als de ster van bethlehem

  voorals nog dit is mijn pure intuitie of dat het werkelijk dat betekent laat ik in het middel

  groeten pleiadian :-)[/quote]
  goede middag klopte het een beetje nummer 3 en 4

  groeten pleiadian 🙂

  0 likes
 46. De afbeeldingen staan voor de kosmische walvis oorden. De kosmische slang versmelt met de kosmische walvis..Hier staat in feite dat wat nu is..De nieuwe etherische stad herrijst door de aardeziel, de walvis is een zeer hoog ontwikkeld dier en ja, de ziel van de walvis woont evenzo in de kosmos. Het zijn de engelen zelf..
  Het oog versmeld met water, gevoel en intuitie, de maan fluisterd door de wereldziel;-)
  De engelen tekenen deze dans;-) Ur- ae- as

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...