Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse interventie, komeet Elenin en de Toengoeska-explosie
toengoeska1389743987493

Buitenaardse interventie, komeet Elenin en de Toengoeska-explosie

In het verleden is reeds aangetoond dat buitenaardse schepen in staat zijn om kometen of meteoroïden te neutraliseren.

Nu komeet Elenin steeds verder uit elkaar valt is het wellicht goed nog eens te kijken naar de Toengoeska-explosie in 1908 waarbij een buitenaards schip de inslag van een meteoriet voorkwam.

De Toengoeska-explosie was een krachtige explosie die op 30 juni 1908 plaatsvond in onherbergzaam gebied nabij de rivier de Toengoeska in Rusland. Aangenomen wordt dat de explosie werd veroorzaakt door een grote meteoroïde of een fragment van een komeet. De explosie vond plaats op een hoogte van vijf tot tien kilometer. Over een gebied van ongeveer 3.500 vierkante kilometer braken meer dan 60 miljoen bomen af als luciferhoutjes. Er werd echter nooit een krater of meteoriet aangetroffen.

Een meteoriet is het deel van een meteoroïde dat inslaat op de Aarde na vanuit de ruimte door de atmosfeer te zijn gevallen.

Diverse expedities werden opgezet. De Russische wetenschapper Yuri Lavbin vond ongewone kwartskristallen bij de vindplaats van de enorme Siberische explosie. Tien kristallen waren voorzien van gaten zodat ze als een ketting in elkaar pasten. Andere kristallen hadden tekeningen. “We beschikken op Aarde niet over technologieën om dergelijke tekeningen te maken op kristallen,” zei Lavbin. “We vonden ook ijzersilicaat dat nergens geproduceerd kan worden, behalve in de ruimte.”

Verschillende wetenschappelijke studies wijzen op de interventie van een buitenaards schip ten tijde van de Toengoeska-explosie. Niet alleen persagentschap MINA (Macedonian International News Agency) besteedde aandacht aan de gebeurtenis, ook de wetenschappelijke nieuwssite PhysOrg liet weten dat onderdelen van een buitenaards apparaat werden aangetroffen. Een 50-kilogram zwaar stuk gesteente werd ter analyse naar de stad Krasnojarsk gebracht. De verslagen en rapporten zijn nergens meer op internet te vinden.

Het hemellichaam dat werd vernietigd door het ruimteschip moet gezien de schade meer dan een miljard ton hebben gewogen. Wanneer de meteoriet op Aarde zou zijn gevallen zou waarschijnlijk niemand het hebben overleefd. Wetenschappers concludeerden dat de buitenaardsen hebben ingegrepen en hun leven op het spel hebben gezet om te zorgen dat het hemellichaam niet in botsing kwam met de Aarde.

In 1998 werd de serie The Secret KGB UFO Files uitgezonden door Turner Network Television waarbij Toengoeska werd genoemd als het Russische Roswell. Naar verluid zijn de restanten van een ruimteschip aangetroffen in het gebied waar de meteoroïde of komeet gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht.

Lavbin voegde toe dat de kristallen samen een kaart vormen die mogelijk deel uitmaakte van het navigatiesysteem van het schip.

Elenin

De komeet Elenin valt momenteel snel uit elkaar en wordt steeds zwakker. De Australische amateurastronoom Michael Mattiazzo volgt de komeet nauwgezet sinds het perhelium op 10 september jongstleden. Afgelopen week maakte Mattiazzo een foto waarop komeet Elenin nauwelijks meer zichtbaar is.

Elenin leidde tot een hele serie onwetenschappelijke doemscenario’s maar zwakte zeer snel af na de botsing met een zonnevlam op 20 augustus jongstleden. De massa van Elenin is kleiner dan gemiddeld en de komeet zal op ongeveer 34 miljoen kilometer langs de Aarde komen.

Elenin heeft zich niet weten te herstellen wanneer foto’s van 19 augustus en 11 september met elkaar worden vergeleken. Mattiazzo liet weten dat dit veel voorkomt bij kometen die worden geraakt door een zonnevlam.

In juli 2000 viel komeet C/1999 S4 op spectaculaire wijze uit elkaar. Verschillende observatoria legden het fenomeen vast.

Intussen creëren de ingegraven elite en haar rituele volgelingen hun eigen op angst gebaseerde realiteit omdat zij angst nodig hebben om überhaupt te kunnen overleven. De rode pil leidt naar een realiteit die vrij is van angst en waar we ons herinneren wie we werkelijk zijn. De blauwe pil leidt naar de welbekende illusoire gevangenis van angst die in stand wordt gehouden door een complexe serie desinformatie-projecten om het publiek te misleiden, met als meest recente voorbeeld de zogenaamde ‘aanstaande onthullingen’ van het duo David Wilcock en Benjamin Fulford.

Bronnen: Macedoniaonline.eu en Msnbc.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

vaccin

Zweden laten microchip met vaccinpaspoort implanteren: ‘Zo gaat het met alle complottheorieën’

Beelden uit Zweden laten zien dat mensen ...

ane

Cardio-anesthesioloog is het zat: ‘Ik ga me met alle wettelijk toegestane middelen verzetten tegen onze regering’

Dit jaar gaan we sowieso iedereen boosteren. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x