Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse interventie, komeet Elenin en de Toengoeska-explosie

Buitenaardse interventie, komeet Elenin en de Toengoeska-explosie

In het verleden is reeds aangetoond dat buitenaardse schepen in staat zijn om kometen of meteoroïden te neutraliseren.

Nu komeet Elenin steeds verder uit elkaar valt is het wellicht goed nog eens te kijken naar de Toengoeska-explosie in 1908 waarbij een buitenaards schip de inslag van een meteoriet voorkwam.

De Toengoeska-explosie was een krachtige explosie die op 30 juni 1908 plaatsvond in onherbergzaam gebied nabij de rivier de Toengoeska in Rusland. Aangenomen wordt dat de explosie werd veroorzaakt door een grote meteoroïde of een fragment van een komeet. De explosie vond plaats op een hoogte van vijf tot tien kilometer. Over een gebied van ongeveer 3.500 vierkante kilometer braken meer dan 60 miljoen bomen af als luciferhoutjes. Er werd echter nooit een krater of meteoriet aangetroffen.

Een meteoriet is het deel van een meteoroïde dat inslaat op de Aarde na vanuit de ruimte door de atmosfeer te zijn gevallen.

Diverse expedities werden opgezet. De Russische wetenschapper Yuri Lavbin vond ongewone kwartskristallen bij de vindplaats van de enorme Siberische explosie. Tien kristallen waren voorzien van gaten zodat ze als een ketting in elkaar pasten. Andere kristallen hadden tekeningen. “We beschikken op Aarde niet over technologieën om dergelijke tekeningen te maken op kristallen,” zei Lavbin. “We vonden ook ijzersilicaat dat nergens geproduceerd kan worden, behalve in de ruimte.”

Verschillende wetenschappelijke studies wijzen op de interventie van een buitenaards schip ten tijde van de Toengoeska-explosie. Niet alleen persagentschap MINA (Macedonian International News Agency) besteedde aandacht aan de gebeurtenis, ook de wetenschappelijke nieuwssite PhysOrg liet weten dat onderdelen van een buitenaards apparaat werden aangetroffen. Een 50-kilogram zwaar stuk gesteente werd ter analyse naar de stad Krasnojarsk gebracht. De verslagen en rapporten zijn nergens meer op internet te vinden.

Het hemellichaam dat werd vernietigd door het ruimteschip moet gezien de schade meer dan een miljard ton hebben gewogen. Wanneer de meteoriet op Aarde zou zijn gevallen zou waarschijnlijk niemand het hebben overleefd. Wetenschappers concludeerden dat de buitenaardsen hebben ingegrepen en hun leven op het spel hebben gezet om te zorgen dat het hemellichaam niet in botsing kwam met de Aarde.

In 1998 werd de serie The Secret KGB UFO Files uitgezonden door Turner Network Television waarbij Toengoeska werd genoemd als het Russische Roswell. Naar verluid zijn de restanten van een ruimteschip aangetroffen in het gebied waar de meteoroïde of komeet gecontroleerd tot ontploffing werd gebracht.

Lavbin voegde toe dat de kristallen samen een kaart vormen die mogelijk deel uitmaakte van het navigatiesysteem van het schip.

Elenin

De komeet Elenin valt momenteel snel uit elkaar en wordt steeds zwakker. De Australische amateurastronoom Michael Mattiazzo volgt de komeet nauwgezet sinds het perhelium op 10 september jongstleden. Afgelopen week maakte Mattiazzo een foto waarop komeet Elenin nauwelijks meer zichtbaar is.

Elenin leidde tot een hele serie onwetenschappelijke doemscenario’s maar zwakte zeer snel af na de botsing met een zonnevlam op 20 augustus jongstleden. De massa van Elenin is kleiner dan gemiddeld en de komeet zal op ongeveer 34 miljoen kilometer langs de Aarde komen.

Elenin heeft zich niet weten te herstellen wanneer foto’s van 19 augustus en 11 september met elkaar worden vergeleken. Mattiazzo liet weten dat dit veel voorkomt bij kometen die worden geraakt door een zonnevlam.

In juli 2000 viel komeet C/1999 S4 op spectaculaire wijze uit elkaar. Verschillende observatoria legden het fenomeen vast.

Intussen creëren de ingegraven elite en haar rituele volgelingen hun eigen op angst gebaseerde realiteit omdat zij angst nodig hebben om überhaupt te kunnen overleven. De rode pil leidt naar een realiteit die vrij is van angst en waar we ons herinneren wie we werkelijk zijn. De blauwe pil leidt naar de welbekende illusoire gevangenis van angst die in stand wordt gehouden door een complexe serie desinformatie-projecten om het publiek te misleiden, met als meest recente voorbeeld de zogenaamde ‘aanstaande onthullingen’ van het duo David Wilcock en Benjamin Fulford.

Bronnen: Macedoniaonline.eu en Msnbc.com

 Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

koning

Koning over Holocaust: mag nooit meer gebeuren. Waarom wil hij deze geheime dossiers over oorlogsmisdadigers dan niet vrijgeven?

Koning Willem-Alexander reisde afgelopen week naar Israël ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.