Straling

Vrouw verhuist wegens ‘allergie’ voor UMTS-mast (video)

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit het Engelse graafschap Lincolnshire is naar een afgelegen plaats in de Verenigde Staten verhuisd om te ontsnappen aan de straling.

Afgelopen herfst verhuisde Silvia Wilson van Horncastle naar Green Bank in West Virginia, waar radio’s en mobiele telefoons verboden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Voorheen had Silvia vaak last van hoofdpijn en misselijkheid. Ze zei ‘allergisch’ te zijn voor signalen van een telefoonmast in de buurt van haar woning. Haar huis had ze van binnen afgedekt met aluminiumfolie.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO is er geen wetenschappelijk bewijs voor een verband tussen Silvia’s aandoening en elektromagnetische golven. De WHO heeft wel formeel het standpunt ingenomen dat straling van mobiele telefoons mogelijk kankerverwekkend is voor mensen.

Er zijn meer mensen die overgevoelig zeggen te zijn voor elektromagnetische straling van onder meer zendmasten voor mobiele telefonie. Overgevoeligheid voor elektromagnetische straling of elektroallergie wordt ook wel EHS (Elektro HyperSensitiviteit) genoemd.

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Sommigen worden (vrij) snel ziek en of hebben pijn (zoals ik), maar vrijwel iedereen wordt erdoor beinvloedt.

Er zijn 3 stadia waarbij de laatste echt de laatste is als je me begrijpt.

White Wizard
White Wizard
11 jaren geleden

Triest verhaal, heel herkenbaar. Maar heeft weglopen nog wel zin? wereldwijd kun je mobiel bellen, ook op plekken waar het niet “mag” is er de straling, dan misschien niet zo fysiek maar wel de scalaire golven, dat is de informatie die meegevoerd word op de draaggolf. Het lichaam zou vanuit zichzelf voldoende sterk moeten zijn, onze aura is ons beschermpak tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dus niet alleen de straling van de zendmasten en gebroeders. De enige manier om leefbaar in deze maatschappij te zijn is dus een sterke en gezonde aura en probeer je trauma’s te verwerken. Het moet toch gebeuren! dus waarom niet NU. Weglopen is een vorm van onwetendheid, aan jezelf werken is uiteindelijk het enige wat je nodig hebt.

Waking Life
Waking Life
11 jaren geleden

Er is zat wetenschappelijk bewijs dat straling afkomstig van o.a. UMTS, GSM, WiFi, DECT e.d. schadelijk zijn voor de gezondheid en niet zo’n klein beetje ook. Het probleem is dat de corrupte regeringen het blijven ontkennen dat er bewijs is.

Blup
Blup
11 jaren geleden

Hoop dat ze geen last krijgt van de radiotelescoop die in Green Bank staat en tevens de reden is van het verbod op mobieltjes ed.

Maar goed, ze is niet de enige die om die reden naar Green Bank is verhuisd, ongeveer elke inwoner is er om die reden naar verhuist.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x