Homepagina » UFO » De dag dat UFO’s over het Witte Huis vlogen en de luchtmacht het weer de schuld gaf. Kreeg Washington buitenaards bezoek?
De dag dat UFO's over het Witte Huis vlogen en de luchtmacht het weer de schuld gaf. Kreeg Washington buitenaards bezoek?

De dag dat UFO’s over het Witte Huis vlogen en de luchtmacht het weer de schuld gaf. Kreeg Washington buitenaards bezoek?

Op zaterdag 19 juli 1954 zag luchtverkeersleider Edward Nugent zeven objecten op zijn radarscherm. Ze bevonden zich ver uit de buurt van vluchtpaden van militaire en burgervliegtuigen. Hij grapte dat hij een ‘vloot vliegende schotels’ zag.

Twee andere luchtverkeersleiders zagen op dat moment een vreemd fel licht in de verte dat plotseling met grote snelheid wegschoot.

Op de nabijgelegen Andrews Air Force Base werden dezelfde ongeïdentificeerde objecten waargenomen.

Oranje vuurbal

Ze bewogen zich in eerste instantie langzaam voort en bleven bij elkaar in de buurt, om vervolgens weg te schieten met snelheden van boven de 11.000 kilometer per uur.

Eén luchtverkeersleider zag een ‘oranje vuurbal met een staart’. Een piloot maakte melding van ‘zes felle lichten, als vallende sterren zonder staart’.

Toen de objecten over het Witte Huis en het Capitool vlogen, kwam er abrupt een einde aan de grapjes.

Twee F-94’s stegen op om de objecten te onderscheppen. Toen ze aankwamen, verdwenen de mysterieuze radarstipjes plotseling.

Gedwarsboomd

Edward J. Ruppelt, die voor de Amerikaanse luchtmacht onderzoek deed naar UFO’s en die Project Blue Book leidde, werd niet geïnformeerd over de waarneming.

Hij probeerde de luchtverkeersleiders te interviewen, maar werd daarbij gedwarsboomd. Hij gaf uiteindelijk op.

Een week later verschenen de UFO’s opnieuw boven de hoofdstad. Radarbeheerders vroegen zich af of de stipjes mogelijk werden veroorzaakt door termperatuurinversie.

Ruppelts collega’s binnen de luchtmacht waren er echter van overtuigd dat de objecten op het radarscherm geen illusie, maar echte vliegtuigen waren.

Paniek

Opnieuw werden twee F-94’s ingezet. Eén van de piloten zag de felle lichten in de verte en zette de achtervolging in.

“Ik probeerde contact te maken,” zei de piloot later tegen journalisten. “Ik zag meerdere felle lichten. Ik vloog op maximum snelheid, maar kwam niet dichterbij.”

De kranten stonden er bol van en al snel sloeg de paniek toe. De luchtmacht besloot het volk te vertellen dat de waarnemingen het gevolg waren van temperatuurinversie, terwijl dat duidelijk niet het geval was.

De kranten namen de verklaring over en het volk was weer rustig.

[History]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Temperatuurinversie lijkt me een redelijke verklaring. Ik vind het idee beangstigend dat aliens ons zouden bezoeken.

  3 likes
  • @Stijn
   Het is best begrijpelijk dat je het beangstigend vind. Het geeft een gevoel van onbehagen dat de realiteit veel groter en onoverzichtelijker is dan alleen maar onze realiteit op aarde. En dat er kennelijk anderen zijn die zich enerzijds wel laten zien, maar niet bij je op de koffie komen. Als je dat dan combineert met de vele beangstigende verhalen die op internet de ronde doen en de vele beangstigende films op tv, is het logisch dat je er liever niks van wilt weten.

   Toch hoeft het helemaal niet zo eng te zijn. Ze laten zich al sinds het ontstaan van de mensheid aan ons zien. In de tijd van Atlantis liepen ze nog gewoon tussen ons over straat. Zij hielden het energetische grid van de Aarde in stand en begeleidden ons in onze spirituele groei. Het waren ook healers die ons konden genezen van allerlei kwaaltjes.

   Zij hebben zich door de eeuwen heen ook met enige regelmaat op aarde laten zien. Mensen zoals Jezus, Maria, st.Germain en allerlei aardsengelen zijn daar voorbeelden van. Zij waren hier niet om ons bang te maken, maar om ons te herinneren aan de grotere realiteit en om ons te helpen in onze ontwikkeling.

   Zo wordt er beweerd dat St.Germain in 1776 geassisteerd heeft bij het tot stand komen van de onafhankelijkheidsverklaring van Amerika. Hij zou de spirituele drijfveer geweest zijn achter deze verklaring.

   Negatieve groeperingen op aarde hebben deze positieve informatie sinds de tijd van Atlantis altijd onderdrukt of negatief uitgelegd. De positieve broederschappen zijn als gevolg hiervan door de eeuwen nogal in aantal gereduceerd. Maar ze zijn er nog wel. Zij zijn al tijden bezig om de mensheid weer in het juiste spoor te krijgen.

   Door alle negativiteit in de wereld (onder invloed van energetische entiteiten die zich met onze negatieve emoties voeden) is het voor positieve buitenaardsen lastig om direct contact te krijgen met ons. Om die reden bezoeken zij de spirituele healers onder ons, en proberen ze ons op die manier zo rustig mogelijk te laten ontwaken. Ook de vele ufo-getuigenissen van ons, gewone mensen, zijn daar een onderdeel van. Ze kunnen niet zo maar landen. Dat zou te veel mensen onnodig bang maken, als gevolg van onze conditionering.

   12 likes
   • Beste Mike;

    Ik citeer uit jouw voorafgaand bericht: Door alle negativiteit in de wereld (onder invloed van energetische entiteiten die zich met onze negatieve emoties voeden) is het voor positieve buitenaardsen lastig om direct contact te krijgen met ons.”

    Yeshua de Nazoreeër genas vele zieken en kwam negatieve entiteiten ( demonen) tegen. Het was zeker en vast niet lastig om contact te maken. Integendeel zieken werden terstond genezen, en demomen sloegen zo op de vlucht!
    Dus “lastig om met ons contact te leggen daar heb ik zo mijn vraagtekens bij.

    In lak’ ech ala k’ in

    5 likes
    • @Christgalactic
     Dan moet hij wel in direct contact zijn met die betreffende personen.

     Maar op dit moment hebben negatieve buitenaardsen zo veel machtsposities in ons systeem in handen dat de positieve buitenaardsen geen mogelijkheid hebben om hier openlijk te landen of om zich hier uit het niets te manifesteren.

     Te veel mensen worden door deze machthebbers via demonisch bezeten mensen in Hollywood, media, vaticaan, bankwezen en in het militair apparaat gecontroleerd.

     Daarnaast worden veel ‘normale’ mensen ook nog steeds via hun perceptie en/of door demonen gestuurd. Deze groep is zo groot dat men tot op heden nog steeds reacties uit angst verwacht. Deze mensen zijn nog steeds via de media te beinvloeden om ongewenste situaties te veroorzaken.

     Er schijnt ook een technologie te zijn waarmee het de positieve buitenaardsen wordt belemmerd om zich op aarde te manifesteren, zoals ze dat vroeger nog wel konden. Zou met chemtrails / frequenties of met een plasma rond de aarde te maken hebben (is me niet helemaal duidelijk).

     Hoe dan ook: de schaduwregering zal eerst moeten worden gearresteerd. Zodra dit systeem, dat onze vrienden buiten houd, van de kopstukken is ontdaan, kan de media ons gaan infromeren en zullen ze kort daarop wellicht landen om ons verder vooruit te helpen.

     Figuren zoals Jesus zullen in het huidige systeem waarschijnlijk snel van de straat geplukt worden. Kijk maar eens wat ze doen met normale artsen, uitvinders of andere wetenschappers die ons proberen te helpen.

     Wie weet, misschien kun jij het fiksen “Christgalactic” :-).

     7 likes
     • Daar heb je gelijk in, mike; maar zoals Nostradamus en anderen zoals ed Dames lang geleden al voorspelden komt de Lichtalliantie ( De Hoop voor deze wereld) vanuit Rusland!! Poetin was vroeger ook één van hun, maar heeft zich daaruit teruggetrokken. Vandaar dat onze perceptie van Rusland bewerkt wordt en de media die dus wil laag houden of krijgen.

      6 likes
     • @CG
      Heb ik ook wel eens gelezen ja. Hoop het ook dat Poetin (en Trump) het kunnen oplossen. Als zij het niet kunnen oplossen in de komende paar jaar, vraag ik me af wie het dan nog wel kan doen.

      De mensen zijn zo erg onder elkaar verdeeld geraakt dat ze elkaar eerder te lijf zullen gaan dan dat ze in staat zijn om als gehele samenleving één blok te worden.

      Alle bizarre gebeurtenissen van de afgelopen decennia hebben gelukkig wel veel mensen aan het vragen gezet. Er is nog hoop…

      4 likes
 2. Apart dat er altijd melding wordt gemaakt van Ufo’s boven de VS en Rusland, maar dat je nooit wat hoort van Ufo’s boven NL. Voor de goede orde: ik ben zeker niet sceptisch tegenover mogelijk leven in het heelal.

  1 likes
 3. Beste, als jullie het hebben over dat ze ons wel willen, maar niet kunnen bezoeken/contact maken…
  ik neem aan dat de buitenaardsen die ons bezoeken hier toch wel een oplossing voor weten?

  neemt niet weg dat ik zeker weet dat de overheden dingen/zaken voor ons achterhouden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Heel erg oud dus. Bob Lazar doet in dit filmpje onthullingen over buitenaards schip dat deel uitmaakte van archeologische opgraving

Heel erg oud dus. Bob Lazar doet in dit filmpje onthullingen over buitenaards schip dat deel uitmaakte van archeologische opgraving

Natuurkundige Bob Lazar werkte lange tijd in ...

Vreemde lichtflits gefotografeerd op Mars. Wat zou het kunnen zijn?

Vreemde lichtflits gefotografeerd op Mars. Wat zou het kunnen zijn?

Rover Curiosity van de NASA heeft onlangs een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.