Homepagina » Buitenaards » Buitenaardsen in Peru (video)
Buitenaardsen in Peru

Buitenaardsen in Peru (video)

Nergens is het bewijs voor buitenaardse aanwezigheid op aarde zo duidelijk als in het verre verleden toen de menselijke geschiedenis werd beïnvloed door buitenaardse bezoekers.

Peru wordt door avonturiers en wetenschappers gezien als één van de meest legendarische en mysterieuze plekken op aarde.

Onderstaande documentaire toont enkele wonderlijke bouwwerken die alleen in dit opzienbarende deel van de wereld kunnen worden gevonden.

We gaan langs bij de oude Nazcalijnen, de drietand van Paracas, de megalieten van Marcahuasi, de top van Machu Picchu, de met de hand gebeitelde Ica-stenen, de vreemde schedels van Paracas en een omvangrijk netwerk van ondergrondse tunnelsystemen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Niks buitenaardsen, juist in deze docu wordt duidelijk gemaakt, dat er technologisch gevorderde beschavingen op deze planeet waren vóór de Incas etc.

  0 likes
 2. de buitenaardse hebben iig geen goede invloed gehad op de bevolking daar.als je als toerist daar naar toe gaat mag je blij zijn als je er heelhuids en met je kleren aan uit komt.

  0 likes
 3. [quote name=”Wetenschapper”]Allemaal weerlegd.

  http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Chris White debunked
  Ongeveer 1.180.000 resultaten (0,22 seconden)

  Duidelijk genoeg zo!
  Is nog maar een deel van de resultaten!

  0 likes
 4. [quote name=”Paulussie”]Niks buitenaardsen, juist in deze docu wordt duidelijk gemaakt, dat er technologisch gevorderde beschavingen op deze planeet waren vóór de Incas etc.[/quote]

  Dan heeft u het niet helemaal goed begrepen en geluisterd. Nog maar een keer kijken dan?

  0 likes
 5. [quote name=”hetzalwel”]de buitenaardse hebben iig geen goede invloed gehad op de bevolking daar.als je als toerist daar naar toe gaat mag je blij zijn als je er heelhuids en met je kleren aan uit komt.[/quote]

  dan ben je denk ik niet in Cusco geweest.. dat is het meest vredelievende stad waar ik ooit geweest ben

  0 likes
 6. Kijk eens naar “The Cosmic Plan” op de welbekende tube.

  Leuk verhaal, wat hierbij aansluit.

  0 likes
 7. Het is toch bijzonder dat over de gehele aarde resten te aanschouwen zijn die wijzen op een technisch hoogontwikkelde samenleving, en dat we nergens hun geavanceerde gereedschap hebben gevonden.

  0 likes
 8. Kent iemand Bobby Peru uit de film Wild at Heart? Die zag er wel buitenaards uit, vond ik.

  0 likes
 9. Ben altijd weer verbaasd over zoveel onbenul onder vele Niburu-lezers.
  Geloof me , buitenaardsen bestaan !
  Wij toch ook ?! en ook al zouden de bouwwerken van de bewoners van Lemurie komen, dan sluit dat de hulp van ET’s nog niet uit.En wat het gereedschap betreft , dat namen ze na hun werk weer mee , zouden ook wij doen . Trouwens ooit gehoord van machines in de mijnbouw , waarvan men de werking niet begrijpt en die enige 100.000den jaren oud zijn ?!

  0 likes
 10. [quote name=”Herman de Graaf”]Het is toch bijzonder dat over de gehele aarde resten te aanschouwen zijn die wijzen op een technisch hoogontwikkelde samenleving, en dat we nergens hun geavanceerde gereedschap hebben gevonden.[/quote]

  Ga dan maar eens neuzen op google afbeeldingen met “ancient artefacts”.

  Wat dacht bijv. van de Antikythera geschat op 80 A.D. Misschien is het wel veel ouder omdat men al dan niet willens en wetens de waarheid verdoezeld met gemanipuleerde data. Men zit en zo blijkt steeds vaker er regelmatig vreselijk naast. Zoals ook in de docu al wordt vermeldt. De Sphinx is ook niet van de farao’s tijd maar van ver daarvoor 12.000 jaar voor Christus.

  Stel je eens voor dat de mensheid achter zijn ware aard komt.

  Wie trouwens de zaken van Salusa goed vanaf het begin heeft gevolgd, weet dat er een genetische manipulatie heeft plaats gevonden om de huidige mensheid te beschermen.

  0 likes
 11. Hmm,ik denk dat de buitenaardsen hebben de opdracht gegeven aan Adam Lanza om een bloedbad op school te plegen en met behulp van een UFO kon hij de bewaakte school binnen komen.

  0 likes
 12. Alle leven op aarde komt van andere planeten. Zelfs granen, fruitbomen, planten enz. zijn hier terechtgekomen van andere planeten. En de mens ook.
  Waarom denk je dat elke cultuur de opvatting kent dat wanneer de mens sterft, hij teruggaat naar de ‘hemel’ oftewel de planeet van de voorvaderen, waar hij bekenden en geliefden aantreft?

  0 likes
 13. [quote name=”Hermes”] Trouwens ooit gehoord van machines in de mijnbouw , waarvan men de werking niet begrijpt en die enige 100.000den jaren oud zijn ?![/quote]

  nee, waar kan ik die gaan bezichtigen?

  0 likes
 14. [quote name=”King of Light”][quote name=”Wetenschapper”]Allemaal weerlegd.

  http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Chris White debunked
  Ongeveer 1.180.000 resultaten (0,22 seconden)

  Duidelijk genoeg zo!
  Is nog maar een deel van de resultaten![/quote]

  nou, niet echt, nee…

  Er zijn nog steeds mensen genoeg die geloven dat de aarde plat is, of dat de zon rond de aarde draait. Ze hebben geen gelijk. Zelfs niet als ‘t een meerderheid zou zijn.

  0 likes
 15. [quote name=”Koosel”]Alle leven op aarde komt van andere planeten. Zelfs granen, fruitbomen, planten enz. zijn hier terechtgekomen van andere planeten. En de mens ook.
  Waarom denk je dat elke cultuur de opvatting kent dat wanneer de mens sterft, hij teruggaat naar de ‘hemel’ oftewel de planeet van de voorvaderen, waar hij bekenden en geliefden aantreft?[/quote]

  Het is mogelijk dat leven inderdaad oorspronkelijk uit de ruimte komt, omdat organische moleculen voorkomen in de ruimte en op meteorieten.

  Wat dat geloof betreft, heel wat mensen hebben er nogal moeite mee om het blote feit aan te nemem dat het na de dood gedaan is met hen. Daarom verzinnen ze allerlei verhaaltjes.

  Dat dergelijke verhaaltjes ook prima zijn om de meute onder de duim te houden is mooi meegenomen. Verder houden ze vooruitgang tegen, want waarom zou je zoveel moeite moeten doen als je na je dood in het paradijs komt? En dan krijg je nog die types die moorden en zelfmoorden uit naam van…

  0 likes
 16. [quote name=”King of Light”][quote name=”Herman de Graaf”]Het is toch bijzonder dat over de gehele aarde resten te aanschouwen zijn die wijzen op een technisch hoogontwikkelde samenleving, en dat we nergens hun geavanceerde gereedschap hebben gevonden.[/quote]

  Ga dan maar eens neuzen op google afbeeldingen met “ancient artefacts”.
  …………..
  [/quote]

  Ik doelde op gereedschappen en werktuigen. Zo’n hoge prestatie bereik je niet met het blote handen, of met eenvoudige hulpmiddelen. Dat vereist geavanceerde gereedschappen.
  Waar zijn die ? Vernietigd ? Vergaan ?
  Dan heb ik het ook over de vakbekwamheid. Die is dus ook verloren gegaan. Of bestaat er toch een plek waar dergelijke overleveringen terug gevonden zijn ?

  0 likes
 17. [quote name=”Koosel”]Alle leven op aarde komt van andere planeten. Zelfs granen, fruitbomen, planten enz. zijn hier terechtgekomen van andere planeten. En de mens ook.
  Waarom denk je dat elke cultuur de opvatting kent dat wanneer de mens sterft, hij teruggaat naar de ‘hemel’ oftewel de planeet van de voorvaderen, waar hij bekenden en geliefden aantreft?[/quote]

  De hemel is niet een andere planeet. De hemel is hetzelfde als de afterlife. Het is de volgende dimensie en is een niet fysieke dimensie. Helaas je commentaar is waardeloos.

  0 likes
 18. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Koosel”]Alle leven op aarde komt van andere planeten. Zelfs granen, fruitbomen, planten enz. zijn hier terechtgekomen van andere planeten. En de mens ook.
  Waarom denk je dat elke cultuur de opvatting kent dat wanneer de mens sterft, hij teruggaat naar de ‘hemel’ oftewel de planeet van de voorvaderen, waar hij bekenden en geliefden aantreft?[/quote]

  De hemel is niet een andere planeet. De hemel is hetzelfde als de afterlife. Het is de volgende dimensie en is een niet fysieke dimensie. Helaas je commentaar is waardeloos.[/quote]

  Nou, nou.
  Niemand weet met zekerheid hoe het zit.

  0 likes
 19. Een grandioze film en een eyeopener. Ik zie ineens een heleboel links naar onze eigen mythologie, de steen der wijzen (ze bestaan dus echt!), de verhalen van de dwergen die in de aarde woonden en alles konden maken. De mythologie der Europese volkeren is ermee doorspekt.

  Volgens mij moeten deze mensen nauw betrokken zijn geweest bij het leggen van de kiemen van een nieuwe grootse beschaving in een maagdelijk gebied dat vrijkwam van onder de ijsmassa’s van de terugtrekkende ijstijd. Ons Europa.

  De Veracocha zijn waarschijnlijk gedeeltelijk onze voorouders.

  0 likes
 20. dr.why, dus alles is heel toevallig ontstaan via meteorieten, dat is pas een lucky shot.
  Dat mensen nog steeds geloven dat hun voorouders de piramides hebben gemaakt en dat terwijl we nu nog niet eens kunnen met onze flutmachines.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

nederlandse

Nederlandse rechters zijn er niet meer voor de burgers. Kijk hoe de democratie wordt uitgeschakeld

Actieclub Urgenda procedeert al jaren tegen de ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.