BinnenlandCorona

Vrouw vat coronawaanzin in 3 minuten samen voor camera Hart van Nederland

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag werd een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Museumplein beëindigd door de politie. Er werden zo’n 150 mensen aangehouden vanwege ‘het verstoren van de openbare orde’. Bij de ontruiming van het plein zette de politie een waterkanon in en voerde de ME charges uit.

Zaterdag werd ook al een protest tegen het coronabeleid op het Museumplein beëindigd door de politie. Toen werden 58 mensen opgepakt.

Hart van Nederland sprak zondag met één van de aanwezige betogers. “Ik vraag me af in wat voor wereld we leven op dit moment,” zei de vrouw. “De mensen die hier zitten op het veld worden omsingeld door ME’ers met wapenstokken en schilden, er worden busjes omheen gezet en ze worden één voor één afgevoerd.”

Testmaatschappij

De verslaggeefster van Hart van Nederland merkte op dat de demonstratie was verboden. “Dat is best vreemd, in de stad van een burgemeester die het demonstratierecht zo hoog in het vaandel heeft,” reageerde de vrouw.

We zitten wel in een pandemie, zei de verslaggeefster. “Dat wordt gezegd. Ik denk dat als we stoppen met het massale testen, er van een pandemie geen sprake meer is. Bij mij om me heen, bij de mensen om me heen vallen de mensen niet bij bosjes neer,” aldus de vrouw.

“Ik geloof niet dat het virus waar we mee te maken hebben dusdanig ernstig is dat de hele maatschappij om zeep geholpen moet worden en we naar een testmaatschappij moeten gaan waar we moeten bewijzen dat we gezond zijn.”

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Het gaat niet om het virus maar om het vestigen van een totalitaire politiestaat.
Sla het boek van Hannah Arendt – Totalitarisme er maar op na.

Stoky
Stoky
2 jaren geleden

Schitterend! Goed gezegd! Volkomen mee eens!

Prometheus
Prometheus
2 jaren geleden

Uitstekend verwoord door deze dame.

Paca
Paca
2 jaren geleden

Mooi gesproken van deze mevrouw en knap om zo rustig te blijven met een microfoon voor je gezicht en een verslaggever die precies iets anders uit je wil trekken dan je wil zeggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x