Buitenland

Schietpartij Connecticut: tweede schutter en psychotrope medicatie

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen vrijdag had een dodelijke schietpartij plaats op een basisschool in de Amerikaanse staat Connecticut.

Hoewel de 20-jarige Adam Lanza, de zoon van een vrouw die lesgaf op de getroffen school, werd aangewezen als de schutter kwamen al snel berichten naar buiten over een tweede dader.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens de Connecticut Post werd de tweede schutter ‘door agenten uit het bos geleid’ en vervolgens verhoord. Een lokale nieuwszender meldde dat de politie dacht aan een tweede schutter en op zoek was naar een rood busje met een kapotte achterruit.

Mind control

CBS News berichtte even later dat een tweede verdachte in de boeien was geslagen en dat de politie een inval had gedaan in zijn woning. Een getuige vertelde WFSB-TV dat een tweede, gecamoufleerde man met een zwarte jas door politieagenten geboeid uit het bos werd geleid en tegenover ouders zei dat hij het niet gedaan had.

Al snel werd geen aandacht meer besteed aan de tweede verdachte en spraken de media van één dader. Waarom werd een paar uur na de schietpartij met geen woord meer gerept over de tweede schutter?

De aanwezigheid van een tweede schutter is een indicatie dat het incident vooraf zorgvuldig gecoördineerd en gepland is. Bij veel schietpartijen wordt mind control toegepast. Batman-schutter James Holmes werkte bijvoorbeeld aan bewustzijnsveranderend neurowetenschappelijk onderzoek dat wordt gefinancierd door de Amerikaanse overheid.

Geen emotie

Adam Lanza was gediagnosticeerd met een persoonlijkheidsstoornis. Volgens oud-klasgenoten was hij bovendien autistisch en leed hij aan het syndroom van Asperger. “Als je naar hem keek, leek het wel of er helemaal geen emotie in hem zat,” aldus een oud-klasgenoot.

Een oud-buurman van Lanza zei dat hij medicatie slikte. Vandaag de dag worden psychotrope middelen al voorgeschreven aan vijfjarige kinderen. De meest voorkomende bijwerkingen van deze middelen zijn agressief gedrag, een toename van de suïcidaliteit en emotionele vervlakking en afstomping.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frankie
Frankie
11 jaren geleden

Het stinkt weer, i.d.d. net als John Holmes.
Stel dat de overheid erachter zit..
Echt werkelijk niet normaal.Maar ja, Oklahoma city, Waco, 9/11 etc etc.
In de VS is de discussie al heel lang gaande en de wapenverkoop is sinds het aanblijven van Obummer gestegen met 150%!
There’s more that meets the eye!
Aan anti wapen pacifisten zou ik de volgende vraag voorleggen..

” DO SPOONS CAUSE OBESITY?”

voor meer info check infowars.com

Eden
Eden
11 jaren geleden

Ik heb gister de nieuwe Bourne-film bekeken, The Bourne Legacy, en daarin kwam een schietincident voor waar een wetenschapper, die meedeed aan een onderzoek waarin ze virussen ontwikkelen voor “physical enhancement”, om soort super soldaten te maken zeg maar, die vervolgens, wanneer het project stop gezet moet worden door de CIA, een vuurwapen ter hand neemt en in koele bloede bijna alle collega’s weet af te knallen en vervolgens zichzelf. Welke later door de collega die het overleefde wordt toegedaan aan “programmable behaviour neuro design”.

Wouter
Wouter
11 jaren geleden

Het kon niet uitblijven dat jullie soort mensen hier weer een complot inzien. Misschien is het eens beter langs een dokter te gaan, en geen kruiden tover dokter maar een echte. Dan krijg je medicijnen en zal je kapotte mind een beetje rust krijgen!

Roaring Mouse
Roaring Mouse
11 jaren geleden

Toch even een vraagje: wat vinden jullie ervan dat niet-geverifieerd ‘nieuws’ op deze manier gepresenteerd wordt? Dat er vraagtekens worden geplaatst worden bij ‘mainstream’ nieuws is een hele goede zaak, maar ik begrijp niet goed hoe je moreel kunt verkopen dat je dan vervolgens nieuws van alternatieve bronnen ongeverifieerd publiceert, met als gevolg dat de lezers feitelijk iets op de mouw wordt gespeld waarvan het waarheidsgehalte totaal ongewis is.
Met vriendelijke groet,
R.M.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x