Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen zijn dezelfde bewuste wezens als mensen’
Buitenaardsen zijn dezelfde soort bewuste wezens als mensen

‘Buitenaardsen zijn dezelfde bewuste wezens als mensen’

De dalai lama sprak enkele dagen geleden tijdens een lezing aan de Universiteit van Portland over universele verantwoordelijk en de innerlijke natuur.

Als je iets of iemand ziet als ‘anders’ geeft dat een ongemakkelijk gevoel, aldus de dalai lama. Hij leert mensen geen onderscheid te maken tussen mensen, dieren en insecten, maar ze te zien als dezelfde bewuste wezens.

Om zijn standpunt kracht bij te zetten trok de dalai lama een vergelijking met bezoekers uit de ruimte. “Als we uiteindelijk een bezoeker uit een ander sterrenstelsel krijgen […] hetzelfde menselijk wezen. Misschien heeft het een iets andere vorm, maar verder zijn er geen verschillen. Het zijn dezelfde bewuste wezens. Bekijk ze als dezelfde bewuste wezens.”

Dialoog

“We kunnen uiteindelijk handen met ze schudden als ze die hebben,” ging hij verder. “Als we te veel bezig zijn met het mens-zijn zien we wezens die van buiten de aarde komen als vreemden en dat creëert meer angst.”

De lezing in Portland was onderdeel van een driedaagse dialoog tussen verschillende religies. De dalai lama merkte op dat religie kan leiden tot hypocrisie omdat mensen niet altijd doen wat ze zeggen.

Thuis

De dialoog ging voornamelijk over de natuur en spiritualiteit en hoe beide met elkaar verbonden zijn. Volgens de dalai lama moeten we de menselijke invloed op natuurlijke cycli serieus nemen omwille van onze kinderen.

“We zijn verantwoordelijk voor de invloed van onze activiteiten op natuurlijke hulpbronnen,” zei hij. “Op dezelfde manier bekommeren we ons om ons huis of onze kamer. De planeet is ons enige thuis.”

In onderstaande video begint de dalai lama vanaf 37:00 te spreken over de bezoeker uit een ander sterrenstelsel.

Bron: YouTube/gyalwarinpoche Foto: Mark Sakamoto

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.

  0 likes
 2. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Sorry hoor maar geen enkele bevolking is heilig en geen enkel mens is hetzelfde, beetje makkelijk om alles op een bepaalde groep af te schuiven.

  0 likes
 3. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]
  Maar laat je je dan wel prikken door muggen?

  0 likes
 4. In een ‘oneindig’ universum kun je niet meten naar aardse maatstaven, dit is een denkfout. We plaatsen het bewustzijn van de mens in het midden en correleren onderzoek naar dit midden: fout, fout, fout.
  De mens is een onderdeel van het universum net zoals andere bewustzijns dat zijn, maar op een andere manier. Je kunt het niet meten naar de mens, dat is egocentrisme (iets waar de mens niet vies van is). Het bewustzijn is een onderdeel van het universum, niet weg gelegt voor een enkel, maar voelbaar voor het geheel.

  0 likes
 5. Beeldspraak ter verduidelijking van zijn visie uit zijn context gerukt.

  0 likes
 6. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Ik voel je frustratie, maar scheer niet alles over één kam.. Niet alle blanken zij per definitie ignorant.
  Ik zelf sla ook nog geen vlieg dood, en mijn energie gaat uit naar een eventuele slak die ik per ongeluk dood trap indien dat het geval is..

  Huidskleur staat niet symboliek voor een state of mind of consiousnes. Iedereen heeft nog genoeg te leren en niemand hoeft acties door individuelen uit het verleden te vergelden. Niet alle bloedbanden zijn directe karmische (schuld gerelateerde) banden.
  Dus klamp alsjeblieft niet vast aan huiskleur..

  0 likes
 7. Ik hou erg erg veel van de Dalai lama!

  aan zo’n spiritueel leider heb je tenminste iets

  0 likes
 8. [quote name=”Hunting Wolf”]The white fools.[/quote]
  Je kan proberen geen vooroordelen te hebben. Het gaat om de denkwijze van de persoon en wat deze geleerd heeft. Niet welke kleur deze heeft of welke afkomst.

  0 likes
 9. ooit een droom gehad over de dalai lama, waarin ik vroeg ‘wanneer gaan we naar huis?’ Binnenkort antwoordde hij, wees geduldig en open…

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Lekker kort door de bocht zo zeg. Indien buitenaardsen ons bezoeken zullen ze technologisch verder zijn dan ons. De kans is daarom rieeel dat zij ons zullen gaan proberen te overheersen. Steve Hawking ondersteept dit ook plus jouw indianen verhaal uit het verleden omschrijft dit ook. De grote boze blanken waren ook verder ontwikkeld dan de indianen. De gevolgen laten zich raden.

  Wel diep triest dat je nog steeds zo in hokjes denkt zeg. Net alsof bepaalde rassen mensen elkaar nooit de hersens insloegen. Ik bedoel maar, geen spin doodtrappen maar wel andere stammen scalperen. Nee, das een utopie! Get real.

  0 likes
 11. Maar de blanke kennende !!!!!???

  Bedoelde je niet MENS kennende !

  Ik ben nog geen RAS tegen gekomen die menselijker is dan het andere RAS

  0 likes
 12. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Dat ben ik met je eens.

  0 likes
 13. [quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  ‘Quatsch’ zoals mijn vader zegt. Ik lees wel vaker dat HW afgeeft op ‘blanke medemensen’, spreekt een hoop frustatie uit, IMO.

  0 likes
 14. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]
  Maar laat je je dan wel prikken door muggen?[/quote]
  Een waargebeurd (Voor nog te veel een sprookje)verhaal. zittend voor de caravan met 4 personen de lucht was gevuld met mugjes. Zaten wij in een diep gesprek verzonken over de kosmos ,goden,andere universum,s,enz. de gehele kolonie mugjes bleef om ons heen vliegen. Maar op zeker een meter achter ons vandaan.En niet een mugje had het lef om in door ons gesprek gecre-eerde energie te komen.Nadat het gesprek be-eindigt was werd alles weer normaal. En moesten wij eigenlijk maken dat wij binnen kwamen .en de natuur is vele malen coulanter dan veel mensen,wij hebben een tuin-muis en die komt af en toe gewoon met de vogels mee eten die wij iedere dag brood en vogelzaad geven.zelfs een korstje kaas komt de muis vragen als wij met voer buiten komen.en dat geeft een heerlijk gevoel.

  0 likes
 15. Hoi, even een vraag aan iedereen die dit leest,

  1 Wanneer denk je dat eindelijk er iets gaat gebeuren in positieve zin? denk aan buitenaards contact, ophouden /verwijderen van de duistere machten, kortom het langverwachte einde van onze huidige verschrikkelijke wereld van geld, macht misdaad onveiligheid en oorlog.

  En wanneer komt eindelijk de langverwachte nieuwe wereld (gouden tijdperk)waarin je en wij met zijn allen 100 procent vrij zijn, en geen geld meer gebruiken,geen oorlog meer voeren.

  Waar het een plezier is om te mogen leven.

  Maar ik merk gewoon helemaal niks van goede signalen,

  Waarom wordt de elite nog steeds niet gepakt en verwijderd door de buitenaardsen, of door 99 procent van onszelf?

  iedere keer lees ik, ze worden verwijderd, en later lees ik weer in de salusa channellings, van, ze zijn nog steeds actief, en ze worden nog niet verwijderd.

  Ja, dan verlies ik nu toch echt mijn hoop,die ik altijd een beetje had.

  Wat denken jullie? Gaan we echt nog meemaken, het beloofde paradijs op aarde, waar ze overal over schrijven?

  Want ik kan en wil echt niet meer verder leven zo, op de huidige HEL op aarde.

  De hele wereldbevolking moet gezamelijk opstaan nu meteen, tegen de duisteren.

  Daar wacht ik op.

  Laat jullie reacties achter.

  Remco

  0 likes
 16. Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools. Ongeacht kleur of ras,was dit slechts een voorbeeldje, hoe de totale mensheid om zou gaan met buitenaards contact, en alle rassen zullen nog een hoop moeten leren!!Zelfs een blinde had kunnen weten, dat dit maar slechts 1 voorbeeldje was van de velen.Ik schrijf het nu maar neer, dat scheelt een hoop onnodige discussie.Iedereen had kunnen lezen, dat ik maar 1 ding noemde. Zie boven.De wereld kon wel razend zijn met haar veel geschreeuw en weinig wol reaktie,s.

  0 likes
 17. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Hunting Wolf”]Zelfs een spin trap ik niet dood.Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]
  Maar laat je je dan wel prikken door muggen?[/quote]
  Nee is niet nodig zolang de citroenplant bestaat, en je jezelf daar mee in kunt smeren.To live and let live!!

  0 likes
 18. Deze Dalai Lama vind ik niet een zuiver mens, want een zuiver mens voed zich niet met leed en moord.

  0 likes
 19. Er worden 2 dingen aan gehaald Natuurlijke HULP bronnen,dus leegplunderen door de Elite toegestaan,het maakt voor de schapen toch niets uit,als de planeet gaat kantelen of uit zijn baan vliegt.want vandaag gaat het ons goed en als het zo ver komt .JA dat zien wij dan wel weer! En de aarde is ons enige thuis!!! wat zou hij daar mee bedoelen?En of welke aanwijzing wordt hier gegeven? aanwijzing van pietje .OM over na te denken,als alles hier is en ons enige thuis tijdens onze incarnatie,s door Is DE Hemel ook hier,en ook het Nirwana.dus moeten er 7 niveau,s zijn !! waar wij als mens zijnde er maar EEN van zien.En in het dierenrijk zien zij er 3 dus wie staat er nu hoger op de evolutie ladder? Juist ja! de mens zo wie zo niet.

  0 likes
 20. #15 Remco

  Remco niemand komt ons redden. We gaan het zelf doen. We worden massaal wakker.(zie Arabische lente)
  In het westen slapen we helaas (nog) muurvast.
  De natives over de gehele wereld zijn jaren bezig geweest met dec 2012.Ze zijn al klaar voor de veranderingen. De verandering komt echter geleidelijk.
  Onze huidige (financiele) systemen staan op instorten. Wat corrupt is zal verdwijnen.Het is een kwestie van tijd. De natives hebben altijd al contact gehad met onze relatives (aliens).Onze relatives kunnen niet op aarde leven ivm de zwaartekracht. communiceren gaat dmv telepathie.(hogere frequentie) Daarom zijn hun ‘voertuigen’ af en toe wel/niet zichtbaar.
  Ik volg de natives al jaren en hun Prophecy’s komen allemaal uit…..
  Luister naar deze native >
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY
  http://youtu.be/QOITRPxAAsA

  0 likes
 21. days of our lives

  [quote name=”Remco Reunissen”]
  Waarom wordt de elite nog steeds niet gepakt en verwijderd door de buitenaardsen, of door 99 procent van onszelf?

  iedere keer lees ik, ze worden verwijderd, en later lees ik weer in de salusa channellings, van, ze zijn nog steeds actief, en ze worden nog niet verwijderd. /quote]

  Mooie vragen. De andere laat ik voor wat ze zijn, maar deze wil ik graag op in.

  Je kunt allereerst natuurlijk gewoon beseffen dat Salusa en allerlei andere figuren die via channelaars hier “bekend” zijn gemaakt, niet bestaan. Er is geen bewijs, voorspellingen zijn niet uitgekomen, beloftes niet nagekomen. Geloven in god en de bijbel is ongeveer hetzelfde idee, mensen die wat bedenken, en als maar veel mensen het roepen, zal er wel een kern van waarheid in zitten.

  Maar dat vind je misschien te makkelijk. Vandaar het volgende. De meesten hier zijn het roerend met elkaar eens dat overheden contact onderhouden met buitenaardsen en dit geheim houden voor de mensheid. Dezelfde overheden, waar velen nul vertrouwen in hebben: de illuminati, de onderdrukkers met hun oorlogen en false flag operaties.

  Als dat nou allemaal waar zou zijn (stel dat), wat zegt dat dan over die buitenaardsen? Die zo goed samenwerken met deze foute overheden? En de buitenaardsen die blijkbaar voldoende hebben aan het contact met een paar elitegroeperingen, en de rest van de mensheid negeren. Die mensheid, die roept om verlossing en hulp. Wat nooit komt.

  Bezien in dat licht vraag ik me werkelijk af waarom mensen hier op hopen.

  0 likes
 22. Bouchra van Hest

  Sterker nog: ze zijn gewoon MENS, want MENS is een latijns woord dat ZIEL betekent in het NEDERLANDS..Look it up..DUS: WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN…ZIELEN..Ieder met een eigen vibratie op een eigen frequentie.. wie weet wie je ontmoet als je op 1 lijn(frequentie) zit.. H.A.V.E. FUN

  0 likes
 23. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Remco Reunissen”]
  Waarom wordt de elite nog steeds niet gepakt en verwijderd door de buitenaardsen, of door 99 procent van onszelf?

  iedere keer lees ik, ze worden verwijderd, en later lees ik weer in de salusa channellings, van, ze zijn nog steeds actief, en ze worden nog niet verwijderd. /quote]

  Mooie vragen. De andere laat ik voor wat ze zijn, maar deze wil ik graag op in.

  Je kunt allereerst natuurlijk gewoon beseffen dat Salusa en allerlei andere figuren die via channelaars hier “bekend” zijn gemaakt, niet bestaan. Er is geen bewijs, voorspellingen zijn niet uitgekomen, beloftes niet nagekomen. Geloven in god en de bijbel is ongeveer hetzelfde idee, mensen die wat bedenken, en als maar veel mensen het roepen, zal er wel een kern van waarheid in zitten.

  Maar dat vind je misschien te makkelijk. Vandaar het volgende. De meesten hier zijn het roerend met elkaar eens dat overheden contact onderhouden met buitenaardsen en dit geheim houden voor de mensheid. Dezelfde overheden, waar velen nul vertrouwen in hebben: de illuminati, de onderdrukkers met hun oorlogen en false flag operaties.

  Als dat nou allemaal waar zou zijn (stel dat), wat zegt dat dan over die buitenaardsen? Die zo goed samenwerken met deze foute overheden? En de buitenaardsen die blijkbaar voldoende hebben aan het contact met een paar elitegroeperingen, en de rest van de mensheid negeren. Die mensheid, die roept om verlossing en hulp.

  .[/quote]
  Er zijn goede buiten aardsen ,ze nemen contact op met hun sterfamilie hier op aarde,nemen ze mee in hun ruimte schepen en geven ze info wat er staat te gebeuren ,dit zit opgeslagen in het onder bewustzijn.Wanneer het zover is komt alles in het bewustzijn en weten al deze sterrenzaden wat ze moeten doen.
  Ook geven ze aan welke schepen van hun zijn en de illuminatie zodat we weten wat veilig is en wat niet.

  0 likes
 24. [quote name=”Bouchra van Hest”]Sterker nog: ze zijn gewoon MENS, want MENS is een latijns woord dat ZIEL betekent in het NEDERLANDS..Look it up..DUS: WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN…ZIELEN..Ieder met een eigen vibratie op een eigen frequentie.. wie weet wie je ontmoet als je op 1 lijn(frequentie) zit.. H.A.V.E. FUN[/quote]

  Anima is latijn voor ziel.

  0 likes
 25. [quote name=”Hunting Wolf”]Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Oh mijn god, wat ben jij een gigantische jack in the box…(fool in jou woorden)

  Jij bent echt zo’n typische, zelf hatende, door de joodse media gepacificeerde ”gentile”

  Christopher Columbus was joods, de blanke mensen hebben niet de Native Indians afgeslacht, en met joodse schepen vanuit Amerika, zijn de negerslaven hierheen gebracht, door joden, joden hebben blanken mensen verhandelt aan Spaanse moslims, en kijk wat er nu met de Palestijnen gebeurt, die zelfde joden zijn nu keihard bezig heel Europa, en met namen Scandinavië helemaal kapot te maken met de door hun geforceerde multiculturele samenleving, en dat terwijl de Vikingen de eerste waren die Amerika hadden ontdekt…. moet ik nog door gaan?

  Ik ben trots om blank te zijn, blond haar te hebben, en blauwe ogen, waarom? omdat iedereen daar recht op heeft, net als iedereen, en mensen zoals jij verzieken heel ons bloed, afkomst, geschiedenis, normen en waarden, alles waar de blanke mensen voor staan.

  Aan het begin had je nog leuke berichtjes maar je begint net zo uit je nek te kleppen.

  Doe eens wat meer onderzoek man…..

  0 likes
 26. [quote name=”chuen”]#15 Remco

  Remco niemand komt ons redden. We gaan het zelf doen. We worden massaal wakker.(zie Arabische lente)
  In het westen slapen we helaas (nog) muurvast.
  De natives over de gehele wereld zijn jaren bezig geweest met dec 2012.Ze zijn al klaar voor de veranderingen. De verandering komt echter geleidelijk.
  Onze huidige (financiele) systemen staan op instorten. Wat corrupt is zal verdwijnen.Het is een kwestie van tijd. De natives hebben altijd al contact gehad met onze relatives (aliens).Onze relatives kunnen niet op aarde leven ivm de zwaartekracht. communiceren gaat dmv telepathie.(hogere frequentie) Daarom zijn hun ‘voertuigen’ af en toe wel/niet zichtbaar.
  Ik volg de natives al jaren en hun Prophecy’s komen allemaal uit…..
  Luister naar deze native >
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY
  http://youtu.be/QOITRPxAAsA%5B/quote%5D

  Hoi, je zegt, we worden massal wakker.

  1 Maar wanneer dan? En zo ja, verandert/en hoe dan, de boel, als iedereen massaal wakker wordt/ontwaakt naar de 5 de dimensie?

  2 En wat kan ik verwachten van het verwijderen/vertrekken elite/duistere machten, wat ook steeds gezegd/voorspeld wordt?

  3 En op welke manier gaat het contact (disclosure) massale landingen, van de buitenaardsen plaatsvinden?

  Remco

  0 likes
 27. [quote name=”chuen”]#15 Remco

  Remco niemand komt ons redden. We gaan het zelf doen. We worden massaal wakker.(zie Arabische lente)
  In het westen slapen we helaas (nog) muurvast.
  De natives over de gehele wereld zijn jaren bezig geweest met dec 2012.Ze zijn al klaar voor de veranderingen. De verandering komt echter geleidelijk.
  Onze huidige (financiele) systemen staan op instorten. Wat corrupt is zal verdwijnen.Het is een kwestie van tijd. De natives hebben altijd al contact gehad met onze relatives (aliens).Onze relatives kunnen niet op aarde leven ivm de zwaartekracht. communiceren gaat dmv telepathie.(hogere frequentie) Daarom zijn hun ‘voertuigen’ af en toe wel/niet zichtbaar.
  Ik volg de natives al jaren en hun Prophecy’s komen allemaal uit…..
  Luister naar deze native >
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY
  http://youtu.be/QOITRPxAAsA%5B/quote%5D

  tsja,is ook weer zoiets,wat de goede man verteld klinkt heel logisch,maar er gaan ook verhalen rond,ook hier bij niburu,dat er al diversen soorten buitenaardsen op de aarde schijnen te leven,zich mengen met ons mensen en bijna niet te onderscheiden zijn van ons,hoe zou dat dan zitten?

  0 likes
 28. days of our lives

  [quote name=”Bitchfight Dennis-Hunting Wolf”][/quote]

  Jullie hebben het allebei mis. Geen enkel individu is representatief voor een bepaald land of volk. Daden zijn daden waar mensen individueel voor verantwoordelijk zijn. Blank, joods, indianen… Nù leef jij en jij kan het respect tonen wat iedereen verdient. Dat staat los van het met elkaar eens zijn ee mensen in een hoekje willen zetten past jullie niet.

  0 likes
 29. days of our lives

  [quote name=”magda”]
  Er zijn goede buiten aardsen ,ze nemen contact op met hun sterfamilie hier op aarde,nemen ze mee in hun ruimte schepen en geven ze info wat er staat te gebeuren ,dit zit opgeslagen in het onder bewustzijn.Wanneer het zover is komt alles in het bewustzijn en weten al deze sterrenzaden wat ze moeten doen.
  Ook geven ze aan welke schepen van hun zijn en de illuminatie zodat we weten wat veilig is en wat niet.[/quote]

  Je praat recht wat krom is.
  Niemand die jou kan aantonen dat het waar is. Dat is het principe “als veel mensen het roepen, zal het wel waar zijn”.

  Salusa heef toch zoveel op met Obama? Maar hij houdt z’n mond. En Obama is illuminati, heb ik hier herhaaldelijk kunnen lezen.

  0 likes
 30. [quote name=”Remco Reunissen”]Hoi, even een vraag aan iedereen die dit leest,
  (…) 99 procent van onszelf?
  (….)

  Ja, dan verlies ik nu toch echt mijn hoop,die ik altijd een beetje …()
  Daar wacht ik op.

  Laat jullie reacties achter.

  Remco[/quote]

  Er zijn verschillende channelings/doorgevingen geweest die vertelden dat er belangrijke ondergrondse bases zijn verwoest, wat de nieuwe aarde betreft die is al in werking (aan het manifesteren) de mens hobbelt nog door op de oude(3D) manier en heeft niet in de gaten dat we/ze al scheppers mogen zijn van hun/onze eigen werkelijkheid ,gaandeweg zullen de mensen dat steeds meer door gaan krijgen en toepassen, deze maand mei zullen belangrijke energiepoorten opengaan die een flinke duw geven in de spirituele groei maar ook in de belevenis en toepassen ervan .Alle kracht en kennis zit in de mens zelf, de buitenaardsen geven alleen back up/steun en uitleg als dat nodig is, de planeet van vrije wil die de aarde is moet gerespecteerd worden ,pas als 99% klaar is om actief aan de nieuwe wereld te willen werken komen ze ons face to face steunen als we dat willen.

  0 likes
 31. reactie op bericht 25 van Dennis

  Wow. Dennis, klopt het wat ik hier lees van je? Ik geloof mijn ogen namelijk niet. Het ziet ernaar uit dat jij een regelrechte haat-tirade tegen joden afsteekt. Dus dat is je bedoeling? Mensen haten?

  Als ik kijk naar je gebruik van de Nederlandse taal, dan concludeer ik dat jij daar aardig wat van kan, er zitten in ieder geval geen spelfouten in. Je hebt dus wel op school gezeten. Maar de inhoud van wat je schrijft jaagt mij als blanke soortgenoot de koude rillingen over het lijf.

  Er zijn in elk volk of ras, zij het blank, zwart, bruin, rood of geel, altijd mensen te vinden die het nodig achten anderen te onderdrukken, uit te buiten, uit te moorden of anderszins het leven zuurst te maken. Op eenzelfde manier zijn er derhalve eerbare joden en oneerbare joden, net zoals er eerbare en oneerbare blanken zijn. Zoals jij je uitspreekt over het joodse volk, doe jij het blanke ras geen eer aan.

  Let wel, kritiek mag en moet er zijn! Ook tegenover sommige joden, en idem tegenover sommige blanken. Wat jij hier doet, kan ik niet langs mij heen laten gaan. Jij pleegt hier openlijk racisme, en daar mag jij op attent worden gemaakt.

  Jij mag eveneens erop attent worden gemaakt dat de eerste mensen die Amerika hebben ‘ontdekt’ de inwoners zelf waren, en dan heb ik het gewoon over het indiaanse volk, dat wel degelijk door lieden van het blanke ras is afgeslacht. En dat jij in tegenstelling tot historici zo zeker weet dat Columbus een jood was, laat mij eerlijk gezegd zwaar aan je intelligentie twijfelen, hoe blank en blond jij ook moge zijn.

  Het ziet ernaar uit dat de ‘zelfhaat’ waarvan jij Hunting Wolf beticht, op jezelf van toepassing is. Simpelweg een kwestie van projectie dus, waar jij mee bezig bent. Maar dat heb je uiteraard niet door, net zo weinig als de kans aanwezig is dat jij dit bericht leest.

  Maar mocht dat wel zo zijn, wees een kerel en geef repliek.

  0 likes
 32. Mensen zijn zich helemaal niks bewust DANKZIJ HET GELOOF …
  En de censuur

  0 likes
 33. [quote name=”days of our lives”][quote name=”magda”]
  Er zijn goede buiten aardsen ,ze nemen contact op met hun sterfamilie hier op aarde,nemen ze mee in hun ruimte schepen en geven ze info wat er staat te gebeuren ,dit zit opgeslagen in het onder bewustzijn.Wanneer het zover is komt alles in het bewustzijn en weten al deze sterrenzaden wat ze moeten doen.
  Ook geven ze aan welke schepen van hun zijn en de illuminatie zodat we weten wat veilig is en wat niet.[/quote]

  Je praat recht wat krom is.
  Niemand die jou kan aantonen dat het waar is. Dat is het principe “als veel mensen het roepen, zal het wel waar zijn”.

  Salusa heef toch zoveel op met Obama? Maar hij houdt z’n mond. En Obama is illuminati, heb ik hier herhaaldelijk kunnen lezen.[/quote]
  Ik begrijp je reactie niet er is niemand die me bewijs moet leveren ,heb het zelf meegemaakt.En Salusa, die heb ik nog nooit ontmoet.

  0 likes
 34. [quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Oh mijn god, wat ben jij een gigantische jack in the box…(fool in jou woorden)

  Jij bent echt zo’n typische, zelf hatende, door de joodse media gepacificeerde ”gentile”

  Christopher Columbus was joods, de blanke mensen hebben niet de Native Indians afgeslacht, en met joodse schepen vanuit Amerika, zijn de negerslaven hierheen gebracht, door joden, joden hebben blanken mensen verhandelt aan Spaanse moslims, en kijk wat er nu met de Palestijnen gebeurt, die zelfde joden zijn nu keihard bezig heel Europa, en met namen Scandinavië helemaal kapot te maken met de door hun geforceerde multiculturele samenleving, en dat terwijl de Vikingen de eerste waren die Amerika hadden ontdekt…. moet ik nog door gaan?

  Ik ben trots om blank te zijn, blond haar te hebben, en blauwe ogen, waarom? omdat iedereen daar recht op heeft, net als iedereen, en mensen zoals jij verzieken heel ons bloed, afkomst, geschiedenis, normen en waarden, alles waar de blanke mensen voor staan.

  Aan het begin had je nog leuke berichtjes maar je begint net zo uit je nek te kleppen.

  Doe eens wat meer onderzoek man…..[/quote]
  Haha nu moet ik zeer hard lachen.Ten eerste heeft u niet alle reaktie,s gelezen.Ten tweede ben ik zelf een blanke!!!!!

  0 likes
 35. #26 Remco

  Ik zat met dezelfde vragen en ik ben uiteindelijk bij de natives terecht gekomen. Zij weten wat er staat te gebeuren…
  De star (aliens) relatives zijn er altijd al geweest. De indianen(lakota’s) zeggen dat hun voorvaderen uit de ruimte komen.
  De westerse wetenschappers zeggen dat we van de apen af stammen.(zie je het verschil)In het westen weten we niets.
  De westerse mensen zien een walvis op Texel beachen en vragen zich niet af hoe het komt. De natives zeggen al jaren dat dit met de “shift’ te maken heeft (o.a.afname aardmagnetisme) .
  Uit de kosmos komt een energie. Deze energie beïnvloedt mens (Arabische lente)/dier & onze aarde.
  Als ik echt wat wil weten dan kijk ik wat de natives zeggen. Ik luister niet meer naar onze westerse ‘leiders’.
  (firma list & bedrog)die de aarde slopen.

  Bekijk dit filmpje en bekijk het met je intuitie.(je weet dat het 100% waar is, en al 100 jaren gelden voorspelt ??)
  Dus de natives weten iets wat wij niet weten (toeval ???) http://youtu.be/jl00twXMVSc

  http://youtu.be/N5wPd-H-hpI

  Ik hoop dat je het ook ziet..
  Het ga je goed.

  0 likes
 36. Sorry dat ik het zeg.Maar ik zie hier slechts weinig reaktie,s die onderscheidingsvermogen bezitten.Ik heb iets met indianen die in filmpjes weggedrukt werden door de blanke cowboy,s.Ieder die als reaktie schreeuwde, dat ik de blanke niet de schuld moest geven, leest over een andere reaktie die herstellend zou moeten zijn heen, en ja hoor, we beginnen nog eens op nieuw met onzin uit te kramen.Voor mij een teken dat de wereld razend is en al wel schreeuwt maar niets begrijpt.Bovendien ben ik zelf een blanke.Gelukkig niet een white fool.

  0 likes
 37. Als een vat met krabben.Is er ééntje die boven is, en bijna uit het vat, dan proberen de andere krabben de bijna ontsnapte, altijd weer terug te trekken in het vat.Zo werd hier op mij gereageerd.En een koude drukte??ik blijf erom lachen,maar weet nu ook, wie ik ga bejagen.DEZE BLANKE ZEGT:Gegroet!!

  0 likes
 38. Mensen met blond haar en blauwe ogen zijn niet daardoor meer of beter,al hoor je sommige wel zeggen op vacantie dat kinderen en vrouwen meer aandacht krijgen omdat ze blond zijn,ik ben niet blond en dom blondje past dan ook weer niet,toch weer een voordeel….!

  0 likes
 39. [quote name=”Hunting Wolf”]Sorry dat ik het zeg.Maar ik zie hier slechts weinig reaktie,s die onderscheidingsvermogen bezitten.Ik heb iets met indianen die in filmpjes weggedrukt werden door de blanke cowboy,s.Ieder die als reaktie schreeuwde, dat ik de blanke niet de schuld moest geven, leest over een andere reaktie die herstellend zou moeten zijn heen, en ja hoor, we beginnen nog eens op nieuw met onzin uit te kramen.Voor mij een teken dat de wereld razend is en al wel schreeuwt maar niets begrijpt.Bovendien ben ik zelf een blanke.Gelukkig niet een white fool.[/quote]

  Beste Hunting Wolf; Kijk even naar reactie nummer 31 van [email protected] op de bericht 25 van Dennis. Prachtig!!

  0 likes
 40. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Maar de blanke kennende??Ze moeten nog heel veel leren om niet hetzelfde te doen als er buitenaards contact is tussen mensen als in de tijd dat de indiaan het moest ontgelden.The white fools.[/quote]

  Oh mijn god, wat ben jij een gigantische jack in the box…(fool in jou woorden)

  Jij bent echt zo’n typische, zelf hatende, door de joodse media gepacificeerde ”gentile”

  Christopher Columbus was joods, de blanke mensen hebben niet de Native Indians afgeslacht, en met joodse schepen vanuit Amerika, zijn de negerslaven hierheen gebracht, door joden, joden hebben blanken mensen verhandelt aan Spaanse moslims, en kijk wat er nu met de Palestijnen gebeurt, die zelfde joden zijn nu keihard bezig heel Europa, en met namen Scandinavië helemaal kapot te maken met de door hun geforceerde multiculturele samenleving, en dat terwijl de Vikingen de eerste waren die Amerika hadden ontdekt…. moet ik nog door gaan?

  Ik ben trots om blank te zijn, blond haar te hebben, en blauwe ogen, waarom? omdat iedereen daar recht op heeft, net als iedereen, en mensen zoals jij verzieken heel ons bloed, afkomst, geschiedenis, normen en waarden, alles waar de blanke mensen voor staan.

  Aan het begin had je nog leuke berichtjes maar je begint net zo uit je nek te kleppen.

  Doe eens wat meer onderzoek man…..[/quote]
  Haha nu moet ik zeer hard lachen.Ten eerste heeft u niet alle reaktie,s gelezen.Ten tweede ben ik zelf een blanke!!!!![/quote]

  Ik had allang door dat jij zelf ook blank ben, als je een beetje intelligent bent kan je dat ook opmaken uit jou eerdere reactie.

  0 likes
 41. Reactie op bericht #31 van [email protected]

  Ik wist van te voren dat mensen zoals u, hier zo op zouden reageren.
  Waarom heb ik dan alsnog zo’n reactie geplaatst? Omdat sommige mensen de harde waarheid moeten horen, om zo figuurlijk even wakkergeschud te worden.

  Het feit dat u insinueert dat het geven van informatieve informatie die controversieel en gevoelig is, synoniem is aan het gebrek van een opleiding, vind ik dan ook zeer beledigend te noemen.

  En is eerder een teken van uw gebrek aan uw kennis, intelligentie en wijsheid.

  Waaruit kunt u concluderen dat ik haat heb jegens joden of andere volkeren? alle informatie die ik gaf komt van Israëlische bronnen, en ik heb meerdere keren met joden gesproken die mij in mijn gelijk stelden, en die goede joden zijn er wel degelijk maar de meerderheid verziekt het voor de kleine man net als bij elk ander volk overigens.

  Vervolgens beschuldigt u mij van racisme,
  Sterker nog, bijna geheel mijn vrienden kring bestaat uit allochtonen.

  Zwarte, aziatische, Semitische mensen etc mogen allemaal trots zijn op hun afkomst en geschiedenis behalve ik omdat ik blank ben, en daar ben ik helemaal klaar mee.

  Ik haat niemand, en dat zal ik ook zeker niet en nooit doen.
  Sterker nog als u mij persoonlijk zou kennen zou ik er 100% zeker van overtuigt zijn dat u mij een van de gevoeligste en lieve mensen zou vinden die u in uw leven bent tegen gekomen.

  Als u uw Email geeft kan ik u zelf alle informatie toezenden die uw ogen zullen openen.

  0 likes
 42. reactie op bericht 40, van Dennis

  Beste Dennis,

  Het is je goed recht te pretenderen dat jij bericht 31 als reactie op jouw bericht 25 niet gelezen hebt, en misschien heb je dat bericht ook (nog) niet gelezen. Het is jouw vrije keuze of je dat alsnog wil doen, of niet.

  Het is mijn vrije keuze jou te blijven vragen of je van mijn bericht kennis hebt genomen, en of jij daar op wil reageren. Het is tevens mijn vrije keuze om op welk willekeurig bericht dat jij op Niburu plaatst, op eenzelfde of soortgelijke wijze te reageren als in bericht 31, zolang de inhoud van wat jij schrijft mij daartoe aanleiding geeft (mits ik het bericht van je tegenkom, uiteraard).

  Ik acht mezelf een geduldig mens te zijn, en nieuwsgierig genoeg om te mogen achterhalen en ervaren wat het precies is dat jij naar deze website hier wil komen brengen. Als het haat is die je belemmert om principieel constructieve bijdragen te leveren (hier of in de wereld), dan wil ik je 4 the time being graag als doelwit dienen waar je op kunt oefenen.

  Dus… give ur best shots.

  0 likes
 43. [quote name=”[email protected]”]reactie op bericht 40, van Dennis

  Beste Dennis,

  Het is je goed recht te pretenderen dat jij bericht 31 als reactie op jouw bericht 25 niet gelezen hebt, en misschien heb je dat bericht ook (nog) niet gelezen. Het is jouw vrije keuze of je dat alsnog wil doen, of niet.

  Het is mijn vrije keuze jou te blijven vragen of je van mijn bericht kennis hebt genomen, en of jij daar op wil reageren. Het is tevens mijn vrije keuze om op welk willekeurig bericht dat jij op Niburu plaatst, op eenzelfde of soortgelijke wijze te reageren als in bericht 31, zolang de inhoud van wat jij schrijft mij daartoe aanleiding geeft (mits ik het bericht van je tegenkom, uiteraard).

  Ik acht mezelf een geduldig mens te zijn, en nieuwsgierig genoeg om te mogen achterhalen en ervaren wat het precies is dat jij naar deze website hier wil komen brengen. Als het haat is die je belemmert om principieel constructieve bijdragen te leveren (hier of in de wereld), dan wil ik je 4 the time being graag als doelwit dienen waar je op kunt oefenen.

  Dus… give ur best shots.[/quote]

  Hoe kan ik jou beantwoorden als jij zegt het bericht nog niet gelezen te hebben?

  Plus je geeft geen inhoudelijk antwoord op mijn bericht, die ik je net heb terug gestuurd, en uit jou bericht te lezen heb je het totaal niet begrepen.

  Dus laat ik het hierbij omdat jij mijn tijd dus niet waard ben.

  Veel succes in jou leven.

  Auf Wiedersehen!

  0 likes
 44. [quote name=”Hunting Wolf”]Sorry dat ik het zeg.Maar ik zie hier slechts weinig reaktie,s die onderscheidingsvermogen bezitten.Ik heb iets met indianen die in filmpjes weggedrukt werden door de blanke cowboy,s.Ieder die als reaktie schreeuwde, dat ik de blanke niet de schuld moest geven, leest over een andere reaktie die herstellend zou moeten zijn heen, en ja hoor, we beginnen nog eens op nieuw met onzin uit te kramen.Voor mij een teken dat de wereld razend is en al wel schreeuwt maar niets begrijpt.Bovendien ben ik zelf een blanke.Gelukkig niet een white fool.[/quote]
  Ik begrijp wat je bedoelt, ik vind het ook jammer dat Sitting Bull verloor. Maar het probleem van vandaag de dag is wel dat -Godwin ten spijt- een discussie al ver voor welke vergelijking met Hitler ook in duigen valt in voorspelbare fragmenten. Namelijk het moment dat bevolkingsgroepen bepaalde eigenschappen toebedeeld krijgen.
  Ik heb nog nooit een forumdiscussie over bevolkingsgroepen af zien lopen in een compromis. Pas bij het krijgen van complimenten relativeert de mens vanuit bescheidenheid. De beste methode om iemand zichzelf en zijn ideeën te laten relativeren is door diegene een welgemeend compliment te geven en niets te verwachten. Dat werkt zowel individueel als collectief.

  0 likes
 45. Hoi Dennis,

  Je bent geswitcht van ‘u ‘naar ‘jij’, wat ik prima vind, dat communiceert wat makkelijker.

  Dat ik je bericht 41 niet heb gelezen terwijl ik zelf alweer een volgbericht had geplaatst, ligt daaraan dat ze bij Niburu niet á la minuut berichten plaatsen die net verstuurd zijn.

  Kijk, je hebt jouw bericht 41 verstuurd om 19:34 uur, maar op dat moment was ‘ie op de site nog niet zichtbaar voor mij. Om 19:54 uur, toen ik mijn bericht heb verstuurd, heb ik de jouwe nog steeds niet gezien.

  Ons beider berichten ‘hingen’ dus als het ware bij de Niburu-redactie een tijdje in de lucht, en ze zijn in ieder geval ergens tussen 19:55 en 20:41 uur geplaatst. Zo eenvoudig kan het zijn.

  Dat ik je bericht van 19:34 uur met mijn bericht van 19:54 uur niet beantwoordt heb, is dus zeer logisch.

  Helaas kijk jij niet op of om hoe het in elkaar zou kunnen zitten, maar ga jij in je bericht van 20:42 uur ervan uit dat ik jouw bericht 41 wél heb gelezen, maar daar met opzet niet op heb gereageerd…

  Had je daar niet zelf op kunnen komen, hoe dat in elkaar zit? Nee, want je hebt je daar de tijd niet voor genomen. Je hebt je wel de tijd genomen om meteen een 2e bericht te schrijven met de boodschap dat ik je tijd niet waard ben, je wenst me succes in mijn leven en Auf Wiedersehen.

  Dat laatste is grappig, want ik ben inderdaad een Duitser van afkomst, en dat valt zelden door mij te verdoezelen tijdens het schrijven… 🙂 Misschien heb jij dat dus opgepikt, of was het gewoon je intuïtie die je dat op dat moment gewoon ingaf.

  Overigens, als je iemand liever helemaal niet meer wil tegenkomen, schrijf dan “Auf Nimmer Wiedersehen” (nimmer = nooit).

  Okay, nu we dat niet-beantwoorden opgehelderd hebben, kan ik inhoudelijk ingaan op bericht 41. Dat doe ik in de volgende.

  0 likes
 46. reactie op bericht 43, Dennis

  “Ik wist van te voren dat mensen zoals u, hier zo op zouden reageren. Waarom heb ik dan alsnog zo’n reactie geplaatst? Omdat sommige mensen de harde waarheid moeten horen, om zo figuurlijk even wakkergeschud te worden.”

  > wakker geschud door welke waarheid: dat Hunting Wolf een zelf hatende, door de joodse maffia gepacificeerde ‘gentile’ is? Of dat de native Indians NIET door lieden van het blanke ras zijn afgeslacht? Van de 16 miljoen indianen ten tijde van Columbus zijn vandaag de dag nog 800.000 over, dus zeg het maar.

  “Het feit dat u insinueert dat het geven van informatieve informatie die controversieel en gevoelig is, synoniem is aan het gebrek van een opleiding, vind ik dan ook zeer beledigend te noemen.”

  > informatie hoort informatief te zijn, anders is het geen informatie. ‘Informatieve informatie’ is dubbelop, vind je niet? Overigens had ik juist NIET getwijfeld aan je opleiding, maar over de toepassing van je inzichten.

  “En is eerder een teken van uw gebrek aan uw kennis, intelligentie en wijsheid.”

  > dat mag je ten aller tijde bij mij vinden.

  “Waaruit kunt u concluderen dat ik haat heb jegens joden of andere volkeren?”

  > uit je taalgebruik. Die komt erg eenzijdig over, en beslist niet in balans.

  “Alle informatie die ik gaf komt van Israëlische bronnen … en die goede joden zijn er wel degelijk maar de meerderheid verziekt het voor de kleine man net als bij elk ander volk overigens.”

  > helemaal met je eens. Wat je hier schrijft, is in balans.

  “Vervolgens beschuldigt u mij van racisme … bijna geheel mijn vriendenkring bestaat uit allochtonen.”

  > al bestaat de vriendenkring geheel uit allochtonen, iemand kan zich alsnog racistisch tonen. Het zit ‘m in het oordeel dat over anderen geveld wordt. De manier waarop jij schreef deed mij vermoeden dat jij erg snel je oordeel klaar hebt…

  0 likes
 47. voortzetting

  “Zwarte, aziatische, Semitische mensen etc mogen allemaal trots zijn op hun afkomst en geschiedenis behalve ik omdat ik blank ben, en daar ben ik helemaal klaar mee.”

  > waarom zou jij niet trots mogen zijn op je afkomst? Ik ben ook wel trots een blanke te zijn, maar ik doe wel mijn best om ‘gepast’ trots te zijn. En vrijwel zeker als iemand van Duitse afkomst. Gepast trots betekent naar mijn idee: rekening houdend wat wat je volk of ras gepresteerd heeft – in goede en in niet-goede zin. En daar dan open over zijn.

  “Ik haat niemand, en dat zal ik ook zeker niet en nooit doen.”

  > dan heb ik dat verkeerd ingeschat; ik neem mijn woorden terug en ik bied mijn excuses aan!

  “Sterker nog als u mij persoonlijk zou kennen zou ik er 100% zeker van overtuigd zijn dat u mij een van de gevoeligste en lieve mensen zou vinden die u in uw leven bent tegen gekomen.”

  > hmhm… denk je niet dat IK ervan overtuigd behoor te zijn dat jij 100% enzovoorts…, en dat ik MIJN overtuiging van dat jij de liefste bent aan jou mag overbrengen? Als een geschenk, zeg maar?
  Door van jezelf zo overtuigd te zijn, stel je een ander niet meer in de gelegenheid dat uit zichzelf te vinden. Dat komt bij de meeste mensen waarschijnlijk niet zo lief over als dat jij dat vindt.

  “Als u uw Email geeft kan ik u zelf alle informatie toezenden die uw ogen zullen openen.”

  > open mijn ogen door zelf te schrijven wat je vindt van de informatie die jou ter beschikking staat, of plaats een link waar ik vervolgens zelf kan kijken.

  Ik vind het erg tof van je dat het gesprek bent aangegaan. Chapeau!

  0 likes
 48. [quote name=”[email protected]”][/quote]

  Wederzijds respect dat je mijn bericht hebt beantwoord, maar wat ik al eerder zij, ik ga niet meer in discussie op een site als deze, anders blijf je tot in de eeuwigheid doorgaan, ik geef je een link dat Christoffer Columbus wel degelijk joods was, en ik laat je David Duke zien die heel goed kan onderbouwen wat ik al eerder zij zonder racistisch over te komen.

  http://www.youtube.com/user/drdduke

  http://www.operationmorningstar.org/Jewish_Racism_and_The_Genocide_of_American_Indians.html

  Auf Nimmer Wiedersehen, omdat jij dat zo belangrijk vind 😉

  0 likes
 49. reactie op @48

  Hoi Dennis, bij je 2de link zijn net de laatste letters weggevallen (door de leeg gemaakte citeerbalk bovenin je bericht; de paginaopmaak raakt dan in de war en geeft ‘ie niet meer de volledige link in beeld).

  Voor iemand die nog wil kijken:
  http://www.operationmorningstar.org/Jewish_Racism_and_The_Genocide_of_American_Indians.html

  Twee interessante links! Het is zo dat een volk zich makkelijker de les laat lezen door een volksgenoot, maar dan moet ‘ie hoog in het vaandel staan (anders wordt hij/zij gauw afgedaan als ‘nestbevuiler’…)

  Het is voor mij niet nieuw dat er een ‘zionist conspiracy’ gaande is. Er zijn heel wat elite-groepen waarvan sommige met andere groeperingen dan weer wel samen, dan weer tegen elkaar spannen… het is maar wat ze uitkomt, en hoe zij denken hun egomaniakale doelstellingen het beste te kunnen verwezenlijken.

  Ooit “Thrive” gezien? Als ik me goed herinner krijgen de zionisten in deze docu er ook van langs: http://www.youtube.com/watch?v=B4TzPtQUMbs (NL-ondertiteling extra inschakelen!)

  De rol van individuele joden wat betreft de Amerikaanse holocaust had ik nog niet eerder zo in de schijnwerpers gezien, en dat is zeker wetenswaardig. Maar niet om vervolgens een heel volk ermee om de oren te slaan. Zo werkt het niet.

  Overigens, tijdens de persoonlijke verwerking van mijn ‘Duitser-zijn-trauma’ en mijn ‘blanke-zijn-trauma’ in mijn adolescentie heb ik mij op een gegeven moment ermee kunnen ‘troosten’ dat andere volkeren en rassen wel degelijk ook hun inktzwarte geschiedenispagina’s hebben. Die van de blanke ras zijn wel heel erg zwart…

  Ik heb van de geschiedenis geleerd dat het geen zin heeft een volk om welke redenen dan ook te verachten, hoe achterlijk een meerderheid ervan zich ook kan gedragen tijdens een periode van historische betekenis.

  We beleven tegenwoordig opnieuw een hoogst brisant tijdsbestek. Wees alert.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Nederland zegt massaal NEE tegen coronavaccin: 80 procent laat zich NIET inenten

Als er een coronavaccin is, willen 6 ...

pieter omtzigt

‘Pieter Omtzigt lag te ver voor. Dus verklaart het CDA-bestuur de stemming ongeldig’

Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het ...