Mens en Dier

De Jonge: de bijwerkingen nemen toe naarmate je meer prikken hebt gehad

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag werd tijdens het debat in de Eerste Kamer onder meer gesproken over de coronavaccinaties. Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed enkele opmerkelijke uitspraken over de bijwerkingen van de prik.

“De bijwerkingen nemen natuurlijk toe naarmate je meer prikken hebt gehad,” zei De Jonge op een gegeven moment. “Dat is ook één van de redenen bijvoorbeeld waarom iemand die een doorgemaakte infectie heeft ook echt… Het verantwoord medisch handelen is om ook maar echt één prik te nemen. Twee kan wel, maar bij die tweede prik na een doorgemaakte infectie heb je vaak meer bijwerkingen.”

“Vaccineren doe je ook weer niet voor de lol,” voegde hij er lachend aan toe.


Eerder deze maand zei De Jonge in de Tweede Kamer dat hij voornemens is om iedereen vanaf 12 jaar elk jaar volledig te vaccineren. “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks.”

Maak je borst maar nat.

4.5 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Compleet bezopen is die mafkees, maar goed het volk rent er goedgelovig achteraan.

Charles
Charles
1 jaar geleden

Hij geeft zich uit als arts. Hoe erg kan het zijn!

burger
burger
1 jaar geleden

blablabla …. ben zo klaar met die psychopaat

Raymond
Raymond
1 jaar geleden

Ze zijn allemaal geschift. Ze denken dat wij hun bezit zijn waar ze alles mee kunnen doen. Boontje komt om zijn loontje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x