BuitenlandCorona

Griekenland verzet zich uit alle macht tegen verplichte coronavaccinatie

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Griekse stad Athene wordt al drie weekenden op rij gedemonstreerd tegen nieuwe wetgeving over verplichte coronavaccinatie. De regering in Athene heeft wetsvoorstellen ingediend die inenting tegen corona verplicht stellen voor zorgmedewerkers. Die zeggen dat ze niet gedwongen zouden moeten worden om zich te laten inenten.

Ongeveer de helft van de Grieken is gevaccineerd. De mensen die straat opgaan, hebben onderzoek gedaan en willen de prik niet. “Wij zijn geen antivaccinbeweging. Dit zijn mensen die erover nagedacht hebben en hun vrijheid terug willen,” zei betoger Faidon Vovolis.

Het einde van de democratie

“In de geboorteplaats van de democratie zien we nu het einde van de democratie,” zegt onderzoeksjournalist Ben Swann vanuit Athene, waar afgelopen weekend ook weer een enorm protest plaatsvond. Duizenden mensen verzamelden zich bij het parlementsgebouw om te protesteren tegen verplichte vaccins. Ze droegen onder andere vlaggen en houten kruizen.

“Kan de democratie overleven als overheden mensen vertellen wat ze in hun lichaam moeten injecteren en de mensen ‘nee’ zeggen?” vraagt Swann. Hij merkt op dat er nu een vrijheidsbeweging is ontstaan in Griekenland die zich verzet tegen verplichte coronavaccinatie.

De vraag is nu of dat legaal is

Ondertussen verplichten ook steeds meer grote bedrijven de coronavaccinatie voor hun medewerkers, waaronder Google, Facebook, Netflix en BlackRock. Mensen die weigeren, worden ontslagen. De vraag is nu of dat legaal is en of ze mensen mogen dwingen een medische procedure te ondergaan.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jee
Jee
1 jaar geleden

Had niet anders verwacht van Google, Facebook, Netflix en BlackRock

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Es ist wieder Krieg, hoorde ik gisteren een aantal Duitsers zeggen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Kleistenes was een Griekse politicus, die leefde plusminus 500 jaar voor Christus. Hij was de grondlegger van de democratie.
Een staatsvorm die WIJ tot voor kort ook hadden, maar inmiddels verdwenen is.
Ook de Griekse bloeiperiode ging op een gegeven moment totaal kapot, net als de Romeinse periode. Eerst bloei, gevolgd door instorting. Deze geschiedenis herhaalt zich nu in het Westen.
Ik zal mij tot het gaatje blijven verzetten tegen een verplichte prik. Nota bene iets dat nog STEEDS in de proefperiode zit. Hoe halen de autoriteiten het in hun hersens om dit te verplichten? Ik kan er nog steeds met mijn verstand niet bij.

Raymond
Raymond
1 jaar geleden

Illegaal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x