Buitenland

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst virus en doet opmerkelijke ontdekkingen

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel onderzoek naar de biolaboratoria van het Pentagon. Ze heeft inmiddels een aantal opmerkelijke ontdekkingen gedaan.

In het Lugar-centrum, één van de biolabs van het Pentagon in de Georgische hoofdstad Tbilisi, zijn al in 2014 coronavirussen ontdekt die een pandemie kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In 2017 liet het Pentagon in het lab onderzoek doen naar 5000 vleermuizen die waren verzameld in Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Turkije en Jordanië.

Geheim militair programma

Het onderzoek is uitbesteed aan EcoHealth Alliance, een groep die ook samen met Chinese wetenschappers coronavirussen uit vleermuizen isoleerde in het Instituut voor Virologie in Wuhan.

EcoHealth Alliance kreeg van het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH 3,7 miljoen dollar om van 2014 tot 2019 coronavirussen bij vleermuizen te onderzoeken in China.

Uit gelekte documenten blijkt dat Amerikaanse diplomaten bloedmonsters en pathogenen afleverden bij het Lugar-centrum die bedoeld waren voor een geheim militair programma.

bulgaarse
Foto: Georgische wetenschappers met vleermuizen (Facebook/Kendra Phelps, EcoHealth Alliance)
Biowapens

Ook de organisatie ISTC financierde een vleermuizenproject in het Lugar-centrum, ontdekte de Bulgaarse onderzoeksjournaliste. Zeven Georgische wetenschappers die betrokken waren bij dit project, werkten eerder aan biowapens, zo laten documenten van ISTC zien.

Eén van hen is Paata Imnadze, de adjunct-directeur van het Georgische centrum voor ziektecontrole.

Een andere Georgische wetenschapper, Merab Mirtskhulava, heeft ook gewerkt aan biowapens, zo blijkt uit zijn cv op de website van de Universiteit van Michigan.

Het Georgische centrum voor ziektecontrole noemt het ISTC-project, G-2102 geheten, kort in haar jaarverslag van 2016.

Projectmanager en viroloog Lela Urushadze schreef in haar proefschrift dat er tijdens het onderzoek coronavirussen waren ontdekt.

“Op basis van ons onderzoek kunnen we zeggen dat vleermuizen in Georgië pathogenen bij zich dragen zoals het coronavirus, dat de potentie heeft om een pandemie te veroorzaken,” schreef Urushadze.

Ze bedankte verder het Defense Threat Reduction Agency (DTRA) van het Pentagon voor de hulp bij haar onderzoek.

Rockefeller Foundation

In 2016 lanceerden EcoHealth Alliance en de Amerikaanse hulporganisatie USAID The Global Virome Project. Doel van het project was om te speuren naar virussen die een pandemie zouden kunnen veroorzaken.

Het project werd gepresenteerd in het conferentiecentrum van de Rockefeller Foundation in Bellagio in Noord-Italië, dat ironisch genoeg vier jaar later het epicentrum van de corona-uitbraak in Europa zou worden.

De Rockefeller Foundation steunt dit soort projecten al heel lang.

[Arms Watch]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick S.
Patrick S.
4 jaren geleden

Er staat een patent op…. dus uit een laboratoria dus kan het ook als wapen gebruikt worden.

Brickshooter
Brickshooter
4 jaren geleden

Dat hele idee van dat corona gemaakt is in een lab zal uiteindelijk gewoon tegen ons gebruikt worden als we al deze meuk blijven accepteren en toelaten. Voor corona doet het er eigenlijk geen zak toe of het man made is en/of uit een lab “ontsnapt” is. Daar is het veeel te mild voor om je daar druk om te maken. Maar dat gegeven wordt dus nu gebruikt om ons wederom bang te maken maar nu voor ‘bio weapons of mass destruction’. Met alle gevolgen van dien zoals mensen op basis van hun lichaamstemperatuur dingen ontzeggen (en of die waarde klopt en of de onderliggende oorzaak als die klopt ook klopt zal er uiteindelijk natuurlijk geen zak toe doen).

In deze docu gaan ze daar veel dieper op in.
https://youtu.be/Z3YprNrG7B4

Christgalactic
Christgalactic
4 jaren geleden

Beste Brick

Er zijn meerdere strains (mutanten) van. De ene is inderdaad al gevaarlijker dan de andere. Dus de totstandkoming doet er zeer zeker toe, want het is een biowapen dat wordt gebruikt tegen de bevolking.
Het is gegenereerd in de universiteit van North Carolina, bewapend (pathogenen) in Tbilisi (Georgië) en daarna via een fakemissie ( Wuhan millitaire games) naar Wuhan gebracht.
Bewijs hieromtrent (zeer gedetailleerd) vind je op Veterans Today.
Bovendien speelt de luchtpollutie en de uitrol van 5G een zeer belangrijke rol inzake triggering en worden mensen daar ook zeer zeker ziek van. EMF vergiftigt namelijk onze cellen. We dienen dus ons te detoxen en ons immuunsysteem zeer hoog te houden.

KarelV
KarelV
4 jaren geleden

Dilyana Gaytandzhieva is nogal een held. Naast onderzoek naar de 300 biologische labs heeft ze ook wapenverkopen van Bulgarije en Croatie naar de jihadis in Syrie en Yemen bewezen en gedocumenteerd .

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x