Natuur en Milieu

Schokkende NASA-onthullingen: vrijwel alle recente global warming veroorzaakt door ‘groen beleid’

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De wereld van de klimaatwetenschap is in shock na verrassende resultaten van een team NASA-wetenschappers. Die suggereren dat de recente stijging van de wereldtemperatuur is veroorzaakt door draconische regels die juist zijn bedacht om ‘global warming’ tegen te gaan.

Sinds 2020 stoot de internationale scheepvaart 80 procent minder zwaveldioxide uit. De maatregel is verantwoordelijk voor 80 procent van de global warming sinds het begin van het decennium. Het effect maakt de jaren 2020 naar verwachting ongewoon warm, voorspellen de onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Aangescherpte zwavelnorm

De laatste tijd stonden de kranten weer bol van de berichten over warmterecords. Er wordt dan altijd verwezen naar ‘klimaatverandering’ als boosdoener, maar volgens de NASA-wetenschappers zorgen deze zogeheten IMO2020-regels voor stijgende temperaturen.

De zwavellimiet voor de wereldwijde scheepvaart is per 1 januari 2020 0,5 procent. De aangescherpte zwavelnorm is één van de maatregelen waarmee geprobeerd wordt ‘klimaatverandering tegen te gaan’.

ken

Aanzienlijk gedaald

Minder brandstofdeeltjes in de atmosfeer betekent minder wolkendruppels, waardoor wolken minder zonlicht reflecteren. Tijdens het onderzoek, dat is gepubliceerd in Nature, bleek dat het aantal deeltjes rond belangrijke scheepvaartroutes in de Atlantische Oceaan, de Caraïbische Zee en de Zuid-Chinese Zee aanzienlijk is gedaald.

Klimaatactivisten komen al in verweer tegen de bevindingen. Volgens het Potsdam Institute for Climate Impact is de observatieperiode ‘te kort’ en blijven broeikasgassen ‘een bepalende rol’ spelen bij klimaatverandering.

[The Daily Sceptic]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jef
Jef
16 dagen geleden

Tja, daar gaan die klimi-extremisten natuurlijk niet mee akkoord. Zal waarschijnlijk wel weer teniet worden gedaan door Franz Hammerschwanz.

jessie nameles
jessie nameles
16 dagen geleden

t is simpel .BLIJF met je klauwen af van de natuur.. ze zijn zelfs begonnen met water onder de noordpool op te spuiten op t ijs??? kost een klap geld en wat gebeurt dr met de natuur er onder ?? en dan heb ik t nog niet over de wind wapper vogel klappers die ze met duizenden in de zee zetten .!!!!! ZE DOEN MEER KWAAD DAN GOED..

Anne
Anne
16 dagen geleden

Klimaat HOAX

Cathja
Cathja
16 dagen geleden

Zo, nu horen we het sprookje van de klimaatverandering eens van een heel andere kant.
Rob Jetten en gelijkestemden krijgen de geest niet meer in de fles.
De leugens over klimaatverandering, waarvan wij zogenaamd de boosdoeners zijn, krijgen een andere wending.
Timmermans, leest u ook even mee?

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x