Homepagina » Buitenland » Mediaveteraan geeft toe: ‘Wij zijn een kanker en er is geen geneesmiddel’
mediaveteraan

Mediaveteraan geeft toe: ‘Wij zijn een kanker en er is geen geneesmiddel’

Het vertrek van MSNBC-producent Ariana Pekary veroorzaakt deining in de Verenigde Staten. Ze doet op haar website een boekje open. Pekary besloot weg te gaan omdat de mainstream media volgens haar diversiteit van denken tegenhouden en vooral hysterische geluiden laten horen om de kijkcijfers omhoog te stuwen. Een mediaveteraan zei bovendien tegen haar dat ‘we een kanker zijn en dat er geen geneesmiddel is’.

Pekary, die meewerkte aan de show van presentator Lawrence O’Donnell, zei dat de obsessie van de media met Trump levens kost omdat ze inhoudelijke discussies over de strijd tegen de coronapandemie blokkeren.

Belangrijke feiten of studies achtergehouden

“Deze kanker riskeert levens, zelfs midden in een pandemie. De aandacht kwam al snel grotendeels te liggen op de manier waarop Donald Trump de crisis bestreed, in plaats van de wetenschap. Terwijl er nieuwe details naar buiten kwamen over antilichamen, een vaccin en hoe Covid zich verspreidt, wilden de producenten nog steeds de nadruk op de politiek leggen. Belangrijke feiten of studies worden achtergehouden,” legde Pekary uit.

Afwijkende geluiden gesmoord

De voormalige producent onthulde ook dat ‘een succesvolle mediaveteraan’ tegen haar had gezegd dat ‘wij een kanker zijn en dat er geen geneesmiddel is’. “Maar als je een geneesmiddel ontdekt, dan zal dat de wereld veranderen.”

De pers is zo gestructureerd dat afwijkende geluiden worden gesmoord terwijl hysterische politieke extremisten een podium krijgen. Ze noemde als voorbeeld de ziekelijke manier waarop Black Lives Matter de afgelopen 2 maanden is gepromoot door de media.

[Summit News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Badmuts schreef:

  Eerlijk blijven.
  Het doel van het leven is jezelf (leren) kennen, als je liegt leef je meerdere levens, en word het moeilijk om jezelf te zijn. Vandaar ook dat sommige mensen alleen willen zijn, dan is het makkelijker om jezelf te zijn, en hoef jij je niet voor tedoen wie je bent.

  0 likes
 • Willem schreef:

  Wel jammer dat deze mensen uit welk beroep dan ook pas een boekje open doen aangaande misstanden wanneer ze er niet meer werken en er ook geen geld meer van wordt ontvangen.

  0 likes
 • Evert schreef:

  Hier is dat niets anders.
  Zelfs regionale kranten leggen hun linkse wil op aan lezers en filteren kritische geluiden er meteen uit.
  De Gelderlander is wat mij betreft hier een treffend voorbeeld van.
  De redactie van deze deugbode zit echt de hele dag te censureren dat het een lieve lust is.
  Kritiek op islam, groen links, sp, pvda, d66, BLM, antifa, Rutte, corona, KOZP etc, het wordt NIET geaccepteerd en al het nieuws over deze groepen zal positief zijn, hoe dan ook, ten koste van alles.
  Hoe lang pikken wij dit echter nog? Ze worden immers betaald door de lezers zelf, maar ja, die zijn zelf ook al vergiftigd met dat besmettelijke deug virus, dus die zijn helaas niet meer te redden.
  Maar er komt verandering, en die tijd komt zeer spoedig…

  0 likes
 • Robert schreef:

  tis verschrikkelijk om te zien hoe de massa, nu nogsteeds niet wil inzien hoe ze gestuurd en gebruikt worden. dagelijks meer idioten, zelfs op linkedin met quotes als “deze minister moet een lintje krijgen” duidend op hugotje. Ik vind dat mondkapjes verplicht … ik hoop nogsteeds dat de meerderheid van die lui trollen zijn maar ik vrees het ergste.

  0 likes
  • Mikkel schreef:

   Ik luisterde vannacht even naar Radio 1 inbelradio. De ene inbeller wilde nog draconischere maatregelen dan de andere tegen critici van onze geweldige politici. Mensen die protesteren opsluiten en dergelijke. De domheid van de massa is ongekend groot.

   0 likes
 • het leugentijdperk schreef:

  Een strijd tegen de coronapandemie?

  Dame, deze pandemie is één grote farce en een nog nooit eerder vertoond ziek toneelstuk waarmee de gangsters, de cabal, de wereld aan hun voeten wil krijgen. Waarbij mensen die volgens hen overbodig zijn verder dienen te worden afgemaakt. Zodra Bill G. de kankergifspuit (vaccin) bereid heeft zal het wereldwijde opruimprogramma van start kunnen gaan.

  Ouderen doodgespoten en de jongere(n) zwak, ziek, steriel en achterlijk gespoten.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Wij, wakkerden, roepen dit al langer, vooral ik.

  Maar ja, als 99% van het volk zich niet laat informeren door andere kanalen die eenvoudig voor het grijpen liggen door het internet in tegenstelling tot 1933-1945 dan houdt het op een gegeven ogenblik op.

  0 likes
 • Havana schreef:

  Er is WEL een geneesmiddel en dit geneesmiddel heet het BEWUSTZIJN met een gezonde kritische kijk op bepaalde dingen. Leren hoe je een leugen doorziet, veel, heel veel onderzoeken, empatisch zijn, afstappen van het wij/zij denken – wij=zij. Dan heeft MSM media en politiek geen schijn van kans om te manipuleren en de wel bekende ‘verdeel en heers tactiek’ uit te oefenen.

  0 likes
 • Thom schreef:

  Zit op een vakantie parkje.
  Je gaat hier gebukt onder de coronaregels
  Ondanks het mooie weer ben ík blij dat we straks weer thuis zijn.
  Dat de cabal staat te popelen om ons kapot te vaccineren is al lang duidelijk. Maar ze zijn al decennia bezig om onze genenbank te ruïneren.

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >