Buitenland

Mediaveteraan geeft toe: ‘Wij zijn een kanker en er is geen geneesmiddel’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vertrek van MSNBC-producent Ariana Pekary veroorzaakt deining in de Verenigde Staten. Ze doet op haar website een boekje open. Pekary besloot weg te gaan omdat de mainstream media volgens haar diversiteit van denken tegenhouden en vooral hysterische geluiden laten horen om de kijkcijfers omhoog te stuwen. Een mediaveteraan zei bovendien tegen haar dat ‘we een kanker zijn en dat er geen geneesmiddel is’.

Pekary, die meewerkte aan de show van presentator Lawrence O’Donnell, zei dat de obsessie van de media met Trump levens kost omdat ze inhoudelijke discussies over de strijd tegen de coronapandemie blokkeren.

Belangrijke feiten of studies achtergehouden

“Deze kanker riskeert levens, zelfs midden in een pandemie. De aandacht kwam al snel grotendeels te liggen op de manier waarop Donald Trump de crisis bestreed, in plaats van de wetenschap. Terwijl er nieuwe details naar buiten kwamen over antilichamen, een vaccin en hoe Covid zich verspreidt, wilden de producenten nog steeds de nadruk op de politiek leggen. Belangrijke feiten of studies worden achtergehouden,” legde Pekary uit.

Afwijkende geluiden gesmoord

De voormalige producent onthulde ook dat ‘een succesvolle mediaveteraan’ tegen haar had gezegd dat ‘wij een kanker zijn en dat er geen geneesmiddel is’. “Maar als je een geneesmiddel ontdekt, dan zal dat de wereld veranderen.”

De pers is zo gestructureerd dat afwijkende geluiden worden gesmoord terwijl hysterische politieke extremisten een podium krijgen. Ze noemde als voorbeeld de ziekelijke manier waarop Black Lives Matter de afgelopen 2 maanden is gepromoot door de media.

[Summit News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Badmuts
Badmuts
1 jaar geleden

Eerlijk blijven.
Het doel van het leven is jezelf (leren) kennen, als je liegt leef je meerdere levens, en word het moeilijk om jezelf te zijn. Vandaar ook dat sommige mensen alleen willen zijn, dan is het makkelijker om jezelf te zijn, en hoef jij je niet voor tedoen wie je bent.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Wel jammer dat deze mensen uit welk beroep dan ook pas een boekje open doen aangaande misstanden wanneer ze er niet meer werken en er ook geen geld meer van wordt ontvangen.

Evert
Evert
1 jaar geleden

Hier is dat niets anders.
Zelfs regionale kranten leggen hun linkse wil op aan lezers en filteren kritische geluiden er meteen uit.
De Gelderlander is wat mij betreft hier een treffend voorbeeld van.
De redactie van deze deugbode zit echt de hele dag te censureren dat het een lieve lust is.
Kritiek op islam, groen links, sp, pvda, d66, BLM, antifa, Rutte, corona, KOZP etc, het wordt NIET geaccepteerd en al het nieuws over deze groepen zal positief zijn, hoe dan ook, ten koste van alles.
Hoe lang pikken wij dit echter nog? Ze worden immers betaald door de lezers zelf, maar ja, die zijn zelf ook al vergiftigd met dat besmettelijke deug virus, dus die zijn helaas niet meer te redden.
Maar er komt verandering, en die tijd komt zeer spoedig…

Robert
Robert
1 jaar geleden

tis verschrikkelijk om te zien hoe de massa, nu nogsteeds niet wil inzien hoe ze gestuurd en gebruikt worden. dagelijks meer idioten, zelfs op linkedin met quotes als “deze minister moet een lintje krijgen” duidend op hugotje. Ik vind dat mondkapjes verplicht … ik hoop nogsteeds dat de meerderheid van die lui trollen zijn maar ik vrees het ergste.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x