Homepagina » Het Complot » Burgemeester Ankara: “Mossad zit achter aanslag in Parijs”
Burgemeester Ankara: "Mossad zit achter aanslag in Parijs"

Burgemeester Ankara: “Mossad zit achter aanslag in Parijs”

Na de massale mars in Parijs ter ere van de slachtoffers van de aanslag op de redactie van het satirische blad Charlie Hebdo, haalde de Turkse president Tayyip Erdogan tijdens een persconferentie uit naar ‘het hypocriete Westen’: “Racisme, het aanzetten tot haat en islamofobie zijn de oorzaken van zulk soort moordpartijen. De Franse burgers riepen deze moordpartij over zichzelf af en gaven de moslims de schuld.”

Hoewel politieke leiders in Turkije de aanslag op Charlie Hebdo, een Joodse supermarkt en een politieagente herhaaldelijk hebben veroordeeld, is er ook een ander geluid hoorbaar. Er zijn steeds meer mensen die de schuld neerleggen bij inlichtingendiensten in plaats van radicale moslims, zo schrijft de krant Financial Times.

Spelletjes

Melih Gokcek, de burgemeester van de Turkse hoofdstad Ankara, zei maandag dat ‘de Mossad (de Israëlische inlichtingendienst) achter zulke incidenten zit… het leidt tot afkeer tegenover de islam’. Gokcek linkte de aanslagen aan de erkenning van de Palestijnse staat door het Franse parlement.

Het Turkse parlementslid Ali Sahin noemde afgelopen week acht redenen op waarom hij vermoedt dat de aanval in scène is gezet zodat ‘de schuld kon worden neergelegd bij moslims en de islam’.

Mehmet Gormez, directeur van het Turkse directoraat van Religieuze Zaken, omschreef de aanvallen als een ‘perceptie-operatie’ waarbij symbolen van de islam op cynische wijze zijn gebruikt.

Tijdens zijn toespraak voegde Erdogan toe: “Er worden in de hele islamitische wereld spelletjes gespeeld’. Hij zei verbaasd te zijn dat de Franse inlichtingendiensten niet eerder hebben ingegrepen. Zo werd Chérif Kouachi in 2005 in Frankrijk vastgezet wegens terrorisme. Hij werd in 2008 weer vrijgelaten.

Burgemeester Ankara: "Mossad zit achter aanslag in Parijs"

Verdachten Saïd en Chérif Kouachi (Getty Images)

De gebroeders Kouachi werden in 2010 opgepakt wegens het plannen van een terroristische aanval, maar vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. De broers kregen alle vrijheid om in 2011 af te reizen naar Jemen, om daar getraind te worden door Al Qaida, en later op jihad te gaan naar Syrië.

Palestijnse staat

In Rusland proberen analisten de aanslagen te linken aan geopolitieke intriges van de Verenigde Staten. Komsomolskaya Pravda, één van de grootste tabloids in Rusland, kopte: “Is de terroristische aanval in Parijs in scène gezet door de Amerikanen?” Op haar website plaatste de krant een aantal interviews waarin werd ingegaan op de vraag hoe Washington de aanval mogelijk heeft uitgevoerd.

In één van de interviews zegt de vooraanstaande defensieanalist Alexander Zhilin dat de terreuraanval een Amerikaanse vergelding was voor het radio-interview van 6 januari jongstleden, waarin de Franse president François Hollande de EU opriep de sancties tegen Rusland op te heffen.

Politiek analist Alexei Martynov zei tegenover nieuwszender LifeNews dat zogenaamd islamitisch terrorisme wordt aangestuurd door de grootste inlichtingendiensten.

[FT]


Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Wat wel heel duidelijk is is dat het hele verhaal in scene gezet is. Vooral het filmpje waarin een politieagent “in zijn hoofd geschoten” word heeft mij overtuigt. Er word vanaf nog geen meter geschoten op die man met een AK-47. Als je met een AK op een hoofd schiet van zo dichtbij dan spat dat hoofd in miljoenen stukken uit elkaar met heel veel bloed. Maar op het filmpje zie je alleen wat stof opwaaien.

  27 likes
  • man. stop toch eens met dat gedram. dat is al honderd keer gezegd hier en al net zo vaak weerlegd. we weten nu wel dat de alians, Amerika, de russen, het paard van sinterklaas en de kabouters uit het land van poerlepap erachter zitten.

   21 likes
   • Maar man , jij hoopt gewoon dat de moslims het gedaan hebben omdat je een extreem rechtse islamofoob bent.

    7 likes
    • “Een fobie is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een ziekelijke angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. Deze angst staat niet in verhouding tot de reële bedreiging die van de situatie of het object uitgaat en de lijder is zich hiervan goed bewust”

     Neh, de bedreiging is heel reël denk niet dat Ronny een foob is. Maar hij heeft het wel over kabouters dus hij moet wel extreem rechts zijn… zucht. Heb je zelf ook nog een mening? Of strooi je alleen met toverwoordjes?

     4 likes
  • Ik denk te kunnen zien dat hij in zijn rug/schouder word geraakt. Dat de kogel in zijn lichaam of door zijn vest van baan veranderd en afkaatst op de stoep. Dat zou ook kunnen verklaren waarom je geen bloed ziet. Van een meter afstand gaat een kogel nog op maximale snelheid. En als het een full metal jacket kogel is al helemaal.

   http://www.liveleak.com/view?i=8d8_1420946135 1:04 in het filmpje een paar keer goed naar de borst kijken..

   8 likes
  • Ze gebruikte losse flodders, dat verkaart de stofpluim…

   17 likes
  • Oh het heeft jou overtuigT omdat de politieagent in zijn kop geschoten worD?

   Volgens mij staat jouw stukje zo vol fouten dat ik me begin af te vragen of sommige mensen gewoon selectief dingen lezen en met smart wachten op een volgend topic zodat ze niet hoeven te reageren als op een vorige pagina hun argumenten onderuit zijn gehaald.

   – Het is al zo vaak gezegd en ik herhaal het nog maar even. De desbetreffende agent werd NIET, ik herhaal NIET IN ZIJN HOOFD GERAAKT!

   Is al diverse malen in de vorige topics gezegd.

   Waarom is toch altijd alles, maar dan ook alles een false flag. Elke ramp of nieuwswaardigheid is false flag. Laatst las ik dat er mensen zijn die denken dat die reusachtige vloedgolf met kerst enkele jaren zo’n 10 jaar geleden ook in scene was gezet.

   Manmanman, al die liquidaties in Amsterdam dat er weer een crimineel wordt neergeknald, waarom hoor ik jullie daar nooit over?

   6 likes
   • Arnout, t’is duidelijke dat de meeste hier kiekens zonder kop zijn, die overall direct complotten inzien, zonder enige achtergrond kennis.

    De standard munitie caliber van aanvalswapens, zowel de AK-47 als de meeste Nato wapens hebben een klein caliber met scherpe punt( Nato 7.62mm) . De bedoeling is niet om iemand direct uitéén te schieten, maar gewoon ernstig te verwonden zodat dringende verzorging nodig is.
    Aan een dode collega militair heb je niet direct werk, maar aan enkel verwonde collega’s wel. Je moet ze verzorgen en repatriëren naar veiliger gebied. Dit belemmerd je in de verdere gevechten.
    Zo’n munitie en een modern wapen geven dan ook bijna geen terugslag aan de schutter.

    Een Thompson mitrailleur gekend vanuit de jaren 30 gansterfilms schiet met 9mm kogels met bolle kop( zoals de FN GP) en daarmee laat je wel degelijk de getroffene een meter of twee terugkeren van waar hij kwam. Maar zo’n wapen is moeilijk gericht te houden door de zwaare terugslag.

    7 likes
   • Hij wordt i.i.g. als eerste in z’n been geschoten, want al rollend over de grond grijpt hij daarnaar.

    Maar los van het feit dat je geen bloed ziet op z’n kleding of op straat, is er zelfs nul komma nul bloed aan z’n handen te zien voordat hij die genadeschot krijgt, al dan niet door z’n hoofd.

    2 likes
   • Ook al is het schot in zijn teen er zal bloed vloeien met zo’n wapen van die afstand. Er is genoeg info over hoe destructief een aanvalswapen is. Als je dat negeren wil moet je het zelf weten.
    Ik zou van een taalnazi wel verwachtten dat hij zo slim is te begrijpen dat de Amsterdamse liquidaties veel minder in het nieuws zijn en daardoor minder besproken. Je hebt het zeker te druk met spellingcontrole?

    2 likes
  • Dit schijnt dus niet zo te zijn……van die afstand en met die kracht gaat de kogel door het hoofd heen en ketst daarom op de stoep. Dat er geen bloed is klopt ook…,door de snelheid schroeien de bloedvaatjes dicht. Ik heb ook mijn twijfels bij het hele gebeuren, maar laten we wel realistisch blijven .

   0 likes
 2. Het lijkt erop dat geheime diensten zich met Charlie Hebdo danig in de vingers gaan snijden.
  Naarmate de dagen voortschrijden komen er steeds meet zaken naar voren die vragen oproepen, ja zelfs twijfel veroorzaken.
  Ik hoop van harte dat er vandaag of morgen een klokkenluider zich meldt van het caliber “Snowden”, zodat op staat komt wat al vele jaren voor ons verborgen is gehouden.
  Vooral óók t.a.v. de Franse staat. Want die kunnen er ook wat van.
  Ik verwijs even naar de terreuracties (!) van de Franse geheime dienst tegen Green Peace.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2765155/1995/07/08/Twee-keer-Franse-aanslag-Greenpeace.dhtml

  11 likes
  • Als de burgemeester van Ankara het zegt, dan moet het wel waar zijn, toch?

   Het lijkt me normaal dat naarmate de dagen verstrijken er steeds meer ‘bewijs’ opduikt wat vragen oproept. Maar als dit ‘bewijs’:
   – gefabriceerd is (bbc-filmpje)
   – gemaakt is door mensen die niet weten waarover ze praten “‘(ak-47 heeft een enorme terugslag en veroorzaakt schotwonden met veel bloed”)
   – vergezocht is (“Hollande zegt illuminé, dus hebben de illuminati het gedaan”)
   – onjuist is (het streepje op de weg zie je al vaag in het eerste shot en omdat het perspectief van de camera is veranderd, veel duidelijker in het tweede shot)

   Dan neemt bij mij vooral de twijfel aan de zuiverheid van de motieven van sommige complotdenkers toe.

   En verder denkt iedereen nog steeds wat hij op de dag van de aanslag toch al dacht. Toch?

   12 likes
   • “En verder denkt iedereen nog steeds wat hij op de dag van de aanslag toch al dacht. Toch? ”

    Precies dit 🙂

    Hoewel ik het niet erg zou vinden om ooit nog eens een keer door een complot gelover overtuigd te worden met ‘echt’ bewijs.. Misschien dat het nog eens gaat gebeuren.. hmmmmmm

    10 likes
    • Ik zou u dan aanraden om de Boston Marathon hoax op youtube te bekijken 🙂 genoeg fotos/video materiaal om het kritisch te beoordelen. Het is één van de meest amateuristische false flags van de geschiedenis en is de beste om mee te beginnen onderzoeken

     8 likes
 3. Het begon met 911, vanaf dat moment moesten wij allemaal onze AUSWEIS weer kunnen tonen op straffe van boetes of aanhouding.
  Nu zie je dat de Parijse politie zonder huiszoekingsbevel zich toegang mag verschaffen tot elke woning in de buurt.
  In NL is al weer ter sprake geweest of dat hier niet ook moest. “Voor dit moment nog niet” is het oordeel.

  Gooi er nog een Amsterdam hoax tegenaan, en je mag de Gestapo niet meer de deur weigeren.

  27 likes
  • En nu krijgen we ook 2000 extra bewapende agenten erbij.
   Een prima aanleiding, om de politiestaat op te starten, deze gebeurtenis.
   20 doden, en dan al deze maatregelen ???
   Wie nou nou nog in toeval gelooft, moet alle feiten nog maar eens op een rijtje zetten.
   Ergerns nog lachwekkend ook. Miljoenen mensen die ‘vrijheid’ geroepen hebben, kunnen nu juist een heel groot deel daarvan, gaan inleveren.

   9 likes
 4. Moet de eerste Mohammedaan met zelfkritiek nog tegenkomen.. Welk ras is moslim Erdogan? Mossad doet vast hele foute dingen maar het is ook wel een handige bliksemafleider voor deze dictator. Eerst waren de grieken aan de beurt toen de Armeniërs en koerden. Maar die beginnen onderhand ook op te raken. Maar gelukkig hebben ze altijd de joden nog. Deze dwazen moeten eens in de spiegel kijken.

  6 likes
  • @ferrimassa
   Het feit dat jouw post wordt geplaatst bewijst in elk geval dat de vrijheid van meningsuiting op deze site nog dik in orde is. Maak ik ook graag even gebruik van: wat een hoop domheid en vooroordelen in een paar zinnen!

   11 likes
   • Wat klopt er niet aan dan? Het zijn toch altijd de joden niet? En dat heeft het lef het westen als racistisch en islamophoob weg te zetten. Het is altijd de schuld van een ander in die contreien.

    8 likes
 5. Hebben we ook al op google earth de straat opgezocht? Bestaat die straat wel? Staat ook alles op google maps? Lastig voor mij om te doen want mb’s zijn snel op en duur. Maar kan er iemand daar naar kijken? 🙂 dankuuuuuuuu 🙂

  1 likes
  • Heb het zelf al kunnen opzoeken gelukkig. Charlie hebdo adres is Rue Nicolas Appert. Heb niks kunnen vinden wat lijkt op de omgeving waar de politie man was ‘dood geschoten’.

   2 likes
   • In de krant stond dat de vergadering plaats vond in het gebouw van La Liberation. Succes met zoeken.

    5 likes
   • Ik denk de locatie te hebben gevonden m.v.b. Google Earth. Zoek op ‘Rue Moufle, Parijs’. Ga deze straat door vanaf de ‘Rue du Chemin’ met op het einde een kort bocht naar links waarna je uitkomt op ‘Bd Richard Lenoir’. Zet Google Earth op deze splitsing op Street View en je ziet als eerste van rechts naar links de meterkast inderdaad nog zonder graffiti (beeldmateriaal van 9-2014) vervolgens de scheefstaande boom met pal daarvoor een stadsplattegrond, een parkeermeter en weer iets verder de bank. Zie ook de verhuur bus op de film met de tekst [email protected] waarvan een ander model op Google Earth op ongeveer dezelfde plek staat pal voor de verhuurzaak op Bd Richard Lenoir nr. 60.
    De Rue Nicolas Appert ligt plusminus 250 meter van de plek waar de MTB agent werd geëxecuteerd. Volgens de kranten lag het gebouw van de Libération in de buurt van Charlie Hebdo en wat niet meer dan een paar blokken verderop zou moeten zijn.

    4 likes
  • De plek ligt net ergens anders dan je zou verwachten, namelijk aan de andere kant van het park. De video met de BBC-reporter maakte het makkelijker om het te vinden.

   Plaats delict:
   https://goo.gl/maps/XcG8j

   Je ziet de ingang naar het park, het bankje, de paal en de elektriciteitskast, hier nog zonder de graffiti.

   6 likes
 6. Het gaat om beschermingsgeld, zoals een winkelier die door de mafia wordt afgeperst.

  Die Amsterdamhoax gaat mooi niet door.

  Er zijn teveel mensen op het goede spoor nu.

  6 likes
 7. Moslims zullen altijd Joden en het Westen beschuldigen voor hun eigen falen. Turkije is een draaischijf van jihadisme. West-Europese jihadis dringen via Turkije Syrië binnen en omgekeerd laat Turkije Syrië-strijders ongehinderd Europa binnenglippen. Heeft die Turkse burgemeester daar ook mening over? En nee, islam heeft niks te maken met jihad. Islam is de religie van de vrede. Altijd geweest. Daarom krijgen christenen in Turkije de toestemming om een eerste kerk te bouwen sinds 1923 en worden er geregeld nog kerken in de fik gestoken.

  6 likes
 8. Oh leuk, eerst was het de CIA die erachter zat en nou weer de Mossad? MAKE UP YOUR MIND!

  6 likes
 9. http://www.liveleak.com/view?i=092_1385087034

  dus kap aub dat een KOGEL IN HET ALGEMEEN geen bloed zou achter laten.
  dit zou bij genoeg kleine kalibers het geval kunnen zijn.
  kijk het filmpje en stel de vragen aan de overheden ipv elkaar zwart te maken, als de overheden niets te verbergen hebben willen ze vast wel reageren op alle bevindingen….

  ow wacht, vertrouw je de overheid niet?
  dan ben je ook n gladiool als je wel denkt dat dit allemaal echt is;)

  1 likes
  • Zoals al eerder hierboven beschreven, is een 7.62 kogel er NIET voor gemaakt om iemand te doden, maar om schade aan te richten. (zodat voor het slachtoffer gezorgd moet worden) Meestal gebeurt dit zónder exit wound. Een 7.62 gaat tollen zodra de kogel een lichaam binnentreedt. Dit zorgt ervoor, dat spierweefsel, ingewanden etc erg beschadigd worden. Dat tollen zorgt er ook voor, dat de kogel (bijna) geen snelheid meer heeft om het lichaam te verlaten. Vandaar, dat er ook niet meteen bloed te zien was. Verdiep je maar eens in (modern) wapentuig en dan zul je dit begrijpen.
   Dat 7.62 munitie moeilijk te verkrijgen is, is ONZIN!!!! Een (gebruikte) AK-47 van bijvoorbeeld Tsjechische makelij kun je met een wapenvergunning al kopen voor 200-250 Euro bij een wapenshop. Illegaal zal zo’n ding naar mijn mening misschien het dubbele tot drievoudige moeten kosten. Geen échte kapitalen dus. Munitie hiervoor is ook makkelijk te kopen.

   Ik ben razend benieuwd wie de volgende schuldige zal zijn volgens jullie. CIA en Mossad zijn nog genoemd. Zal het morgen de “Reptilians” zijn? Of mensen uit de holle aarde?

   Het is ook al genoemd hierboven, maar wil toch nog even zeggen, dat IEDERE islamist een verkapte narcist is. Alles draait om jou. De schuld ligt ALTIJD bij anderen. Elk goed tegenargument wordt met de discriminatie-kaart beantwoordt. Mooi om te horen, dat moslims vóór vrijheid van meningsuiting zijn, als het maar níet over de islam gaat.

   Waarom wil niemand van jullie complotters inzien, dat er een groep gekken bestaat die ten koste van alles willen dat ZIJ de enige zijn die recht op leven hebben? (dat zijn de (extremistische) islamisten)

   4 likes
   • Die groep gekken bestaat inderdaad en dat zijn geen extremistische islamisten. Dat extremistische heb je goed en helaas is dat juist het woord dat deze gekken duidt. Je hebt extremistische Joden (misschien wel een van de gevaarlijkste groep extremisten)
    Je hebt rechts extremisten (misschien wel over het algemeen het minst gevaarlijk). Verder heb je extremisten die op de achtergrond acteren. Deze hebben over het algemeen een eigen belang voor ogen. Zij zijn dan extreem op geld en macht gefixeerd. Deze groep mensen maakt dankbaar misbruik van de bekende extremistische groeperingen om paniek en haat te zaaien. In bijvoorbeeld de Oekraine had je extremistische jongeren die zich dankbaar voor het karretje lieten spannen door Svoboda. Zij zaaien al jaren onrust in dit land. Dit alles heeft er ook toe geleid dat die zogenaamde revolutie zo’n succes was. Tevens heeft het geleid tot de spanningen in het oosten. Vanaf het moment dat bekend werd dat Svoboda veel macht kreeg in de Oekraine de zogenaamde Russische separisten actief geworden. Zij proberen hun mede burgers in De Krim te beschermen tegen extreem rechts. De extremisten achter de schermen in het Westen maken hier weer dankbaar gebruik van door dit aan te grijpen om de macht van Rusland terug te dringen. Niet geheel toevallig zijn de sancties tegen Rusland ingevoerd na een BRICS top. En nee, ik ben geen complot denker, ik geloof niet in UFO’s, maar sta wel kritisch tegenover bepaalde zaken die in de wereld gebeuren en de manier waarop de media onze mening beinvloed. Met name die situatie met MH 17 waarvan ik toevallig vanaf het begin de uitzending van de NOS heb gevolgd en waarin steeds meer gedraaid werd in de richting van het schuldig zijn van de Russische Separisten.

    0 likes
 10. Opstelten oprotten!

  4 likes
 11. Cartoon met Profeet Mohammed op cover Charlie Hebdo
  Het volgende nummer van het satirische weekblad Charlie Hebdo heeft de profeet Mohammed op de cover. Met een traan op zijn wang houdt hij een bord vast waarop staat “Je suis Charlie”. Daarbij staat “Alles is vergeven”. Dat meldt de Franse krant Le Figaro maandag.

  http://forums.hababam.nl/showthread.php?t=185663

  2 likes
 12. false flag? in deze uitleg kun je zien dat alles is gepland ja. even uitkijken het filmpje….. word alles van a tot z netjes uitgelegd….

  http://www.mrctv.org/videos/bill-warner-islam-1400-years-fear-english-titles

  2 likes
 13. Een ak-47 is een heel effectief wapen om je tegenstander mee te kunnen uitschakelen. Zelfs op 800 meter heeft het een “gewenst” effect. Het enige probleem aan dat wapen is dat de kogels erg duur en moeilijk te verkrijgen zijn(keep in mind) waardoor er snel een minder kaliber gebruikt kan worden. Al zou het me voor de overheid/organisaties geen enkel probleem zijn om daar aan te komen.

  Persoonlijk haal ik graag het maximale uit kracht, er zit bijvoorbeeld ook niet voor niets genoeg pk in me auto. Waarom zou je als overheid/organisatie dan ook niet het maximale willen halen uit de kracht van een ak-47?!

  Een klein stukje informatie met een klein stukje eigen mening… thats all.

  1 likes
 14. Bovenstaand bericht is wat de gemiddelde moslim graag wil horen.
  Het verzacht enigzins zijn schuldgevoel(voorzover hij daar al over beshikt),enhet verzacht zijn enorme miderwaardigheidcomplex wat hem zo achresief maakt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

sneeuw

Ondertussen in Iran: 6 meter (!) sneeuw (en nog veel meer)

Duizenden voertuigen begraven onder monsterhoeveelheden sneeuw, mensen ...

macron

Deze bizarre beelden van Macron zijn tekenend voor de situatie in Frankrijk

Op social media circuleren momenteel beelden die ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.