Homepagina » UFO » “NASA onderbreekt live-beelden ruimtestation ISS na UFO”
"NASA onderbreekt live-beelden ruimtestation ISS na UFO"

“NASA onderbreekt live-beelden ruimtestation ISS na UFO”

UFO-jagers zijn naarstig op zoek naar mensen die NASA’s livestream van het internationale ruimtestation ISS op 6 januari jongstleden hebben gevolgd. Dat meldt de krant Houston Chronicle.

Toby Lundh spotte net buiten het ruimtestation naar eigen zeggen een ongeïdentificeerd vliegend object op het moment dat hij de livestream op zijn laptop volgde.

Lundh maakte enkele screenshots van de livestream voordat het beeld 10 tot 15 seconden op zwart ging. Volgens Lundh verschijnen er ‘altijd wel UFO’s bij het ISS’. Hij zei dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie de livestream onderbreekt op het moment dat onbekende objecten te dicht bij het ruimtestation komen.

Op 7 oktober vorig jaar verscheen er een vreemd object buiten het ruimtestation toen astronauten Reid Wiseman en Alexander Gerst een ruimtewandeling maakten. Vijf seconden lang was op de achtergrond een ‘mysterieus vaartuig’ zichtbaar.

In december ontketende een aandachtige kijker van de webcam op het ISS ook al een hevige discussie op internet. Hij was op 5 december live-beelden van het ISS aan het kijken toen hij plots een rode lichtstraal in de donkere ruimte zag.

NASA was niet bereikbaar voor commentaar.

[Chron]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Die leipo maakt fotos van z’n laptop? Waarom neemt ie niet gewoon een Screenshot!

  13 likes
  • Beste Arwijn,

   U heeft niet goed gelezen (eerste regel derde alinea):

   “Lundh maakte enkele screenshots van de livestream voordat het beeld 10 tot 15 seconden op zwart ging”

   Waarom hij (Lundh) ook een foto of foto’s van zijn scherm heeft gemaakt is waarschijnlijk om zoveel mogelijk bewijsmateriaal te hebben? En om te laten zien dat er niets ge-photoshopped is?

   Who knows? Wel interessant overigens.

   11 likes
  • We kunnen nu eenmaal niet allemaal net zo’n briljante geest als die van Arwijn hebben

   8 likes
 2. Dit is een ingezoomde screenshot van een video van 8 juni 2014..
  Toby Lundh is de eer van iemand anders aan het opstrijken

  https://www.youtube.com/watch?v=pAsxflfMXtg&lc

  12 likes
 3. Deze foto’s zeggen helemaal niets. Als je flink hard met je vinger op een lcd scherm drukt, krijg je een zelfde soortige beeld. Het kan ook een storinkje zijn van het beeld, het kan water zijn op het scherm, etc, etc. Ik vind dit niet overtuigend, en daarom kan ik hier niks mee.

  5 likes
  • Hoe kan je dat zeggen, snap ik echt niet. Dit beeld is echt wel duidelijk, je ziet duidelijke structuur: een uitgeholde cirkel aan de voorkant, drie u-vormige uitlijnen in het middel, en aan de achterkant aan beide kanten een staart, wat het een uitgeholde trapezium maakt. Dit is niet gewoon een lichtje, je ziet dit toch duidelijk? Duwen op een lcd scherm of water maakt vlekjes en daar kan je geen screenshot van nemen. Een storing in het beeld is al iets meer, maar kan het ook deze duidelijke structuren vormen? Indien het iets klein is dat hard ingezoomd is zou het kunnen, maar dit verschijnt even op het hele scherm! Dit is oftewel bewerkt oftewel gewoon echt.

   3 likes
   • Blijkt toch ingezoomd te zijn, zoals Roy hier zegt! Desondanks dat geen pixels zichtbaar, en NASA heeft een achterstand op zijn live-feed om meteen offline te kunnen gaan als er zoiets opduikt.

    1 likes
   • Gewoon. Ik kan niets met dit soort vage sh*t. Het kan best waar zijn hoor, maar ik persoonlijk wil daar toch op een meer onderbouwde manier van overtuigd worden. Dat lukt dus tot op de dag van vandaag niet. Geeft verder niet.

    1 likes
 4. As usual: Never A Straight Answer. Omdat ze precies weten wat er allemaal boven ons hoofd aan de gang is en oh weh dat de normale bevolking eindelijk eens de waarheid te horen krijgt.

  9 likes
 5. En waarom altijd die vage beelden? UFO’s vliegen 100 lichtjaar om hier te komen en dan gaan ze naar Iss??waarom landen ze niet massaal in Washington of London?

  7 likes
 6. Worden jullie nou ook zo verschrikkelijk moe van dat gemiemel van o.a Nasa,etc..etc
  We wéten hier inmiddels toch allemaal wel van het bestaan van ‘buiten-aardsen af, nouja..oke, sommigen nog niet, maar toch.
  Al die discussies, wellus, nietus..hoeveel foto’s, video’s, interviews, artikelen etc (buiten de fake zooi) willen we nog meer ..zúcht..

  5 likes
  • Ben ook die geheimhoudcultuur meer dan zat. Eerlijkheid duurt het langst maar dat schijnen ze niet te beseffen. Zonde van al die verspilde tijd van publieke stilstand.

   3 likes
 7. Die screenshot ziet er indrukwekkend uit, maar kan natuurlijk net zo makkelijk fotoshop zijn. Bewegend beeld zou idd heel fijn zijn.

  1 likes
  • Ook bewegende beelden kan men aanpassen of manipuleren of bestaat Jurrassic Parc echt?
   Gissingen en steeds die weer opduikende onduidelijke beelden zijn geen bewijs.
   Camera’s die miljoenen dollars gekost hebben en bij wijze van spreken een lucifer kunnen zien vanuit de ruimte lijken toch niet te werken bij die zogenaamde UFO’s.

   6 likes
 8. Zoek op YouTube naar het interview van Alex Collier uit 1994. Het hele interview is van belang maar na een uur zegt hij iets heel belangrijks voor alle mensen hier op aarde.

  5 likes
 9. Wanneer stoppen wij hypocriete mensen nu eens met doofpotten op de bekendmaking van UFO’s/’ Aliens ‘ toe te passen?

  4 likes
 10. Dit kan je toch niet afdoen als reflectie of deel van het ISS? Het beeld is duidelijk, dit kwam echt wel dicht!
  Er zit duidelijke structuur in dit object!

  1 likes
 11. The Black Knight!!

  1 likes
 12. Er zijn mensen die, als er een kanon wordt afgeschoten, beweren dat er iemand een scheet laat. Als iemand een scheet laat, zal het de wind zelf wel zijn geweest. En als de wind om huis waait zal het geen storm zijn, maar een zacht briesje. Ik wordt toch echt niet goed van al die lui die hier de boel alleen maar zitten te debunken. Iedereen wil maar bewijs. En dan is er bewijs, is het ineens weer niet scherp genoeg. Scherp genoeg? Welja, is er weer 1 die zich afvraagt waarom ze niet meteen bij Rutte in zijn voortuin landt. Ik vindt het niet zo gek dat die aliens niet bij ons WILLEN landen. Want welke alien zal nou zo gek zijn?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...