UFO

“NASA onderbreekt live-beelden ruimtestation ISS na UFO”

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers zijn naarstig op zoek naar mensen die NASA’s livestream van het internationale ruimtestation ISS op 6 januari jongstleden hebben gevolgd. Dat meldt de krant Houston Chronicle.

Toby Lundh spotte net buiten het ruimtestation naar eigen zeggen een ongeïdentificeerd vliegend object op het moment dat hij de livestream op zijn laptop volgde.

Lundh maakte enkele screenshots van de livestream voordat het beeld 10 tot 15 seconden op zwart ging. Volgens Lundh verschijnen er ‘altijd wel UFO’s bij het ISS’. Hij zei dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie de livestream onderbreekt op het moment dat onbekende objecten te dicht bij het ruimtestation komen.

Op 7 oktober vorig jaar verscheen er een vreemd object buiten het ruimtestation toen astronauten Reid Wiseman en Alexander Gerst een ruimtewandeling maakten. Vijf seconden lang was op de achtergrond een ‘mysterieus vaartuig’ zichtbaar.

In december ontketende een aandachtige kijker van de webcam op het ISS ook al een hevige discussie op internet. Hij was op 5 december live-beelden van het ISS aan het kijken toen hij plots een rode lichtstraal in de donkere ruimte zag.

NASA was niet bereikbaar voor commentaar.

[Chron]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natsu
Natsu
7 jaren geleden

As usual: Never A Straight Answer. Omdat ze precies weten wat er allemaal boven ons hoofd aan de gang is en oh weh dat de normale bevolking eindelijk eens de waarheid te horen krijgt.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Die leipo maakt fotos van z’n laptop? Waarom neemt ie niet gewoon een Screenshot!

peter
peter
7 jaren geleden

Die screenshot ziet er indrukwekkend uit, maar kan natuurlijk net zo makkelijk fotoshop zijn. Bewegend beeld zou idd heel fijn zijn.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wanneer stoppen wij hypocriete mensen nu eens met doofpotten op de bekendmaking van UFO’s/’ Aliens ‘ toe te passen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x