Gezondheid

Osteopaat: “Zeg nee tegen vaccins”

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Sherri Tenpenny is osteopaat en tegen het gebruik van vaccins. Ze geeft op dit moment een aantal lezingen in Australië waarin ze ouders waarschuwt hun kinderen niet te vaccineren. Een pro-vaccinatiegroep wil dat haar visum wordt ingetrokken en stelt dat ze de gezondheid van mensen in gevaar brengt. Vanwege alle ophef is een aantal lezingen geannuleerd.

Dr. Tenpenny heeft meerdere boeken geschreven over de negatieve gevolgen van vaccins voor de gezondheid. Na een bijeenkomst in 2000 is ze naar eigen zeggen op zoek gegaan naar ‘de waarheid’ over vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Osteopathie is een alternatieve geneeswijze die uitgaat van de veronderstelling dat een verminderde beweeglijkheid van weefsels en structuren in het lichaam een nadelige invloed heeft op de gezondheid. Met hun handen zouden osteopaten in staat zijn om een dergelijke dysfunctie op te sporen en weer beweeglijker te maken.

Nadat ze was afgestudeerd aan de Universiteit van Toledo werkte dr. Tenpenny 12 jaar in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Ohio. In de VS staat ze bekend om haar kritische kijk op vaccinatie.

Osteopaat: "Zeg nee tegen vaccins"
Dr. Sherri Tenpenny

In haar eerste boek, ‘Saying No To Vaccines’, schrijft ze dat causale verbanden tussen vaccins en aandoeningen als autisme niet zijn ontkracht. Ze pleit voor manieren om vaccins wettelijk gezien te kunnen vermijden.

In haar tweede boek, ‘FOWL! Bird Flu: It’s Not What You Think’ linkt ze vaccinaties tegen pokken, tyfus en difterie aan de Spaanse griep in 1918, poliovaccins aan de Aziatische griep in 1957 en vaccinaties die soldaten kregen aan de griep van Hong Kong in 1968.

Dr. Tenpenny meent dat ouders niet gedwongen moeten worden ‘om keuzes te maken die gebaseerd zijn op angst’. In 2011 schreef ze een artikel waarin ze waarschuwde dat ‘elke prik Russische roulette is; je weet nooit welke kamer de kogel bevat die jou kan doden’.

[ABC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Het is een uiting van onverdraagzaamheid wanneer dit als een reden wordt geopperd voor het intrekken van een visum.
Moedig om toch door te gaan met het ventileren van haar opvatting ondanks alle tegenwerking.

Rixta
Rixta
9 jaren geleden

Ten eerste is deze dame een ARTS. Titels en functies verschillen nogal per land en het zou goed zijn als een journalist dat even zou nazoeken.

Ten tweede zijn deze seminars helemaal niet geannuleerd. Een aantal eigenaars van de gebouwen waar de seminars zouden worden gehouden zijn dusdanig bedreigd dat ze contractbreuk hebben gepleegd. Maar de organisatie is nu heel hard op zoek naar alternatieve lokaties. En die zullen hard nodig zijn, want enorm veel mensen die nauwelijks interesse hadden in het onderwerp vragen zich nu af wat ze niet mogen weten.

Vrijheid van meningsuiting zou alleen moet worden beperkt daar waar er een directe oproep is tot het plegen van een misdrijf. Australiers snappen dat niet en hebben geen probleem met een dictatuur, zolang ze zelf maar kunnen blijven zeggen wat ze willen.

Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Ik zie bij I f*cking love science genoeg artikelen langskomen die deze enge dame tegenspreken.
http://www.iflscience.com/health-and-medicine/dear-parents-you-are-being-lied-0

We hebben de afgelopen eeuw vele ziektes vrijwel uitgeroeid dankzij vaccins.

“In haar eerste boek, ‘Saying No To Vaccines’, schrijft ze dat causale verbanden tussen vaccins en aandoeningen als autisme niet zijn ontkracht. ”
oh natuurlijk. Ik zal hem alvast inkoppen voor iedereen:

HET IS EEN COMPLOT VAN AMERIKA/ALIENS/REPTIELEN/ELVIS DE PELVIS
alle wetenschappers/doktoren/medische wetenschappers/verpleegsters/universiteiten/immunologen/scholen/geschiedenisboeken zitten in het complot.
Dat zal vast 20% van de beroepsbevolking zijn?

Manmanman, als iemand vraagt: ligt duitsland rechts van Nederland. en 99% zegt ja en 1% zegt nee het ligt links, dan ga je toch ook niet die ene geloven (even ervanuit gaan dat we op een kaart kijken en er geen rekening mee houden dat de aarde rond is, maar kon ff geen simpeler voorbeeld bedenken)?

En dan hebben we natuurlijk mensen die zeggen: ja maar ik ben nooit gevaccineerd en ik ben gezond.
ja, dat is een persoonlijke anekdote. Ik ben volledig gevaccineerd en ben ook prima in orde.

Mijn opa vertelde me wel eens van kinderen die gewoon doodgingen aan de blafebola (kinkhoest) omdat ze daar toen nog geen vaccin voorhadden.

Ik geloof mijn dokter wel, die heeft er genoeg jaren voor gestudeerd dan een of ander internetverhaaltje.

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Wat in ons vaccinatieland ook niet word verteld is het feit dat vaccinaties na bepaalde tijd uitwerken. De hepatitis B vaccinatie gaat bijvoorbeeld zo’n 5 jaar mee.
Dit is afhankelijk van het persoon uiteraard.

Ik heb al een persoon ontmoet in de zorg die deze vaccinatie elke 6 maanden moet hebben. Dit persoon verwijdert de vaccinatie bijzonder snel (dom lichaam! beetje gezonde vaccinaties eruit werken!)

Als mensen wisten dat het vaccin uitwerkt gaan ze vragen of ze deze dan niet elke 5 jaar moeten hebben.
Deze vraag is ongewenst, want dit is financieel niet haalbaar.
Daarnaast zal dit weer meerdere vragen opwekken. En dit willen we voorkomen, voornamelijk omdat we geen antwoord hebben op veel vragen. Vaccinaties zijn goudmijnen, en worden met alle mogelijke middelen beschermd.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x