Buitenaards

Canadese oud-minister van Defensie: ‘Buitenaardsen willen ons helpen’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gesprek tussen de Canadese ex-minister van Defensie Paul Hellyer en Paola Harris over de UFO-doofpot en het financiële systeem.

Harris reisde speciaal af naar Canada om Hellyer te interviewen. Hij spreekt ook over zijn boek ‘Light at the End of the Tunnel: A Survival Plan for the Human Species’.

Hellyer, die tussen 1963 en 1967 minister van Defensie was onder minister-president Lester B. Pearson, zegt sinds 2005 openlijk dat buitenaardsen op aarde zijn.

De inmiddels 90-jarige Hellyer meent dat er zo’n 80 soorten buitenaardsen zijn, waarvan sommige er precies zo uitzien als wij en op straat niet zouden worden herkend als buitenaardse wezens.

“Vrijwel alle soorten zijn goedaardig en willen ons helpen,” aldus Hellyer. “Er zijn misschien één of twee rassen die niet het beste met ons voor hebben.”

Volgens Hellyer is er een ‘federatie’ van buitenaardsen die zich niet mag bemoeien met onze aangelegenheden. Hij liet weten dat deze federatie niet onder de indruk is van de aardlingen. “Ze vinden dat we niet goed zorgen voor onze planeet,” legde hij uit. “We kappen de bossen, vervuilen de rivieren en meren en dumpen rioolslib in de oceanen.”

Bron: YouTube/Sirius Disclosure

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ik zie het nog niet gebeuren dat E.T.’s ons NU te hulp komen schieten, terwijl het NU wel erg hard nodig is(o.a. Fukushima). Het kan nog wel een aantal jaren duren en voordat iedereen inziet dat we met behulp van E.T.’s CENTRA VOOR RAMPENBESTRIJDINGEN moeten gaan opzetten.

Plien
Plien
8 jaren geleden

“Vrijwel alle soorten zijn goedaardig en willen ons helpen,” aldus Hellyer. “Er zijn misschien één of twee rassen die niet het beste met ons voor hebben.”
—————————-
Die Hellyer zit ook in het complot om de laatste kaart uit te spelen. Hellyer kletst uit zijn nek omdat hij nog nooit met buitenaardse wezens in contact is geweest.

G
G
8 jaren geleden

1) Waarom is dit dan niet op het nieuws??
2) Of is dit een fake verhaal over een fake minister die uit zijn nek zit te kletsen omdat zoveel mensen blijkbaar bidden om een buitenaardse invasie?
Nou?
Kom eens met bewijs?
Ik lees al 10 jaar dit soort artikelen echter nog nooit bewijs gezien.

P
P
8 jaren geleden

[quote name=”G”]1) Waarom is dit dan niet op het nieuws??
2) Of is dit een fake verhaal over een fake minister die uit zijn nek zit te kletsen omdat zoveel mensen blijkbaar bidden om een buitenaardse invasie?
Nou?
Kom eens met bewijs?
Ik lees al 10 jaar dit soort artikelen echter nog nooit bewijs gezien.[/quote]

Wrom dit niet op t nieuws is.. snap je dat echt niet? als jij al tien jaar bezig bent met deze materie dan zou jij moeten weten waarom dit niet te zien is op de MAINSTREAM media..

Doe je eigen onderzoek..ipv hier wat te schrijven over dat t mss een fake minister zou zijn.. de tijd die jij gebruikt om je comment te geven had je mss beter kunnen inversteren om te kijken of dit een fake minister zou zijn ja of nee.. maar nee, liever mar wat schreeuwen..

😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x