Homepagina » UFO » ‘UFO’s overal ter wereld waargenomen’
UFO's overal ter wereld waargenomen

‘UFO’s overal ter wereld waargenomen’

Maandag werd het vliegverkeer in de omgeving van Bremen Airport drie uur stilgelegd nadat op de radar een onbekend vliegend object was verschenen.

UFO-deskundige Coen Vermeeren zei gisteren in het radioprogramma Dit is de Dag dat op alle continenten het vliegverkeer wel eens is stilgelegd door de aanwezigheid van UFO’s.

Hij voegde toe dat de waarneming rond Bremen serieus moet worden genomen. “Het object is drie uur lang te zien geweest op de radar en een computer bedenkt geen vliegend fysiek voorwerp. Dus er moet iets geweest zijn boven Bremen,” zei hij.

Dossiers

Afgelopen jaar presenteerde Vermeeren zijn boek ‘UFO’s bestaan gewoon’. Hij probeert met dit boek het onderwerp uit de taboesfeer te halen.

Het is volgens Vermeeren lastig om te verklaren waarom onbekende objecten zich rond onze planeet laten zien. “Ik weet dat er bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel. Ik hoop dat er snel openheid van zaken komt, zodat we meer te weten kunnen komen over de achtergrond van deze UFO’s,” zei hij.

Kostbare gebeurtenis

In de afgelopen jaren hebben UFO’s zich vaker boven vliegvelden laten zien, weet Vermeeren. De waarneming boven Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.

“Met zulke waarnemingen wordt niet lichtzinnig omgegaan,” zei Vermeeren. “Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”

Bron: Radio1.nl

Woensdagavond 15 januari 2014 organiseert Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, een bijzondere lezingavond met UFO-deskundige Coen Vermeeren. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €11,-. Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Van mij mogen UFO’s landen en ons hulp aanbieden om diverse rampen te bestrijden.

pietsnot
pietsnot
6 jaren geleden

hoe zou dat zijn om handen te schudden met ET,s.

Laurens
Laurens
6 jaren geleden

“Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.”

Hoezoe “voor een UFO aanzien”? Als er iets vliegends waargenomen wordt en men weet niet wat het is, is het een UFO. Per definitie. Heeft niets met professionaliteit van doen. Ik wil helemaal niet ingaan op of dit buitenaards was, dat is en blijft speculatie. Maar het feit dat er een UFO is gesignaleerd is an sich niet heel erg spannend.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
6 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space Scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Binnen de ruimtevaartwetenschappen horen als zeker sinds 1947 geen ufo-coverups plaats in het leven geroepen door enkele Aardse staten,om welke redenen al dan niet in rechtstreekse samenwerking met Extraterrestraials.Vermeeren lastig
bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel, transparantie, wordt gehekeld in wiens permanent voor of nadeel. Welke Euro-lidstaat heeft sinds de VS ufo-coverups geen fatsoenlijke ufo-ruimtevaartbasis ter beschikking kunnen stellen of landingsplaats, buiten de drukke autostrade verkeersaders zoals een ufolandingspalaats in Houtense Nederland.“Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”
Dit heerschap niet voor de gek houden met defensie-agressie buiten hun planetaire civilisatie…?

tobiy or notting
tobiy or notting
6 jaren geleden

3uur in de lucht gehangen en geen enkele foto of film.
3 onduidelijke seconden en er zijn wel 10.000 foto en filmpjes.
raar voor mij is zien nu nooit meer geloven wat het al was, de volgende stap nu, zo eerst maar eens een lezing van een buitenaardse om WAT vertrouwen van mij te ontvangen.
time is on my site…
namastè

pietje bell
pietje bell
6 jaren geleden

gouden bol bij i.s.s r na dat deze was gespot door nasa beeld op blauw.Waarom zouden zij dat toch doen ? Wake-up

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

vraag niet wat de alien voor jou kan doen maar wat jij voor de alien kan doen ;-)[quote name=”Kalki”]Van mij mogen UFO’s landen en ons hulp aanbieden om diverse rampen te bestrijden.[/quote]

Redice
Redice
6 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]gouden bol bij i.s.s r na dat deze was gespot door nasa beeld op blauw.Waarom zouden zij dat toch doen ? Wake-up[/quote]
ik heb dat filmpje ook gezien en volgens mij is dat gewoon één of ander hydraulisch lek ofzo en onder gewichtloosheid wordt dat een bol. je ziet het geleidelijk aan ontstaan…

Investigator
Investigator
6 jaren geleden

buitenaardse zullen pas echt contact willen maken op het moment dat wij een vredevolle ras zijn en dat zie ik de komende 100 jaar nog niet gebeuren als ik eerlijk moet zijn. wij zijn een dreiging voor hun en niet andersom, of zij zijn eerder gezegd bang voor ons met goede reden.
voel je niet aangesproken diegene die dit lezen want “wij” zijn niet alle mensen en het feit dat je op deze site meeleest zegt al dat je iemand bent die wel onderzoekend is en verandering wilt. maar wij zijn wel de dupe van de domheid van onze medemens.

Misspoess
Misspoess
6 jaren geleden

Check UFO melding Nederland site, op de zelfde dag/ avond was ook een stil hangend voorwerp boven haren gemeld. (Is in de buurt van vliegveld Eelde..)

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronamaatregelen

Medici tegen mondkapjes en andere coronamaatregelen

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Voorstanders van ...

gommers

Diederik Gommers: ‘Nee, IC-capaciteit niet drastisch vergroten’

De Haagse politiek zegt diep geschokt te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x