UFO

‘UFO’s overal ter wereld waargenomen’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag werd het vliegverkeer in de omgeving van Bremen Airport drie uur stilgelegd nadat op de radar een onbekend vliegend object was verschenen.

UFO-deskundige Coen Vermeeren zei gisteren in het radioprogramma Dit is de Dag dat op alle continenten het vliegverkeer wel eens is stilgelegd door de aanwezigheid van UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij voegde toe dat de waarneming rond Bremen serieus moet worden genomen. “Het object is drie uur lang te zien geweest op de radar en een computer bedenkt geen vliegend fysiek voorwerp. Dus er moet iets geweest zijn boven Bremen,” zei hij.

Dossiers

Afgelopen jaar presenteerde Vermeeren zijn boek ‘UFO’s bestaan gewoon’. Hij probeert met dit boek het onderwerp uit de taboesfeer te halen.

Het is volgens Vermeeren lastig om te verklaren waarom onbekende objecten zich rond onze planeet laten zien. “Ik weet dat er bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel. Ik hoop dat er snel openheid van zaken komt, zodat we meer te weten kunnen komen over de achtergrond van deze UFO’s,” zei hij.

Kostbare gebeurtenis

In de afgelopen jaren hebben UFO’s zich vaker boven vliegvelden laten zien, weet Vermeeren. De waarneming boven Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.

“Met zulke waarnemingen wordt niet lichtzinnig omgegaan,” zei Vermeeren. “Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”

Bron: Radio1.nl

Woensdagavond 15 januari 2014 organiseert Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, een bijzondere lezingavond met UFO-deskundige Coen Vermeeren. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €11,-. Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Van mij mogen UFO’s landen en ons hulp aanbieden om diverse rampen te bestrijden.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

hoe zou dat zijn om handen te schudden met ET,s.

Laurens
Laurens
10 jaren geleden

“Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.”

Hoezoe “voor een UFO aanzien”? Als er iets vliegends waargenomen wordt en men weet niet wat het is, is het een UFO. Per definitie. Heeft niets met professionaliteit van doen. Ik wil helemaal niet ingaan op of dit buitenaards was, dat is en blijft speculatie. Maar het feit dat er een UFO is gesignaleerd is an sich niet heel erg spannend.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space Scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Binnen de ruimtevaartwetenschappen horen als zeker sinds 1947 geen ufo-coverups plaats in het leven geroepen door enkele Aardse staten,om welke redenen al dan niet in rechtstreekse samenwerking met Extraterrestraials.Vermeeren lastig
bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel, transparantie, wordt gehekeld in wiens permanent voor of nadeel. Welke Euro-lidstaat heeft sinds de VS ufo-coverups geen fatsoenlijke ufo-ruimtevaartbasis ter beschikking kunnen stellen of landingsplaats, buiten de drukke autostrade verkeersaders zoals een ufolandingspalaats in Houtense Nederland.“Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”
Dit heerschap niet voor de gek houden met defensie-agressie buiten hun planetaire civilisatie…?

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x