Homepagina » UFO » ‘UFO’s overal ter wereld waargenomen’
UFO's overal ter wereld waargenomen

‘UFO’s overal ter wereld waargenomen’

Maandag werd het vliegverkeer in de omgeving van Bremen Airport drie uur stilgelegd nadat op de radar een onbekend vliegend object was verschenen.

UFO-deskundige Coen Vermeeren zei gisteren in het radioprogramma Dit is de Dag dat op alle continenten het vliegverkeer wel eens is stilgelegd door de aanwezigheid van UFO’s.

Hij voegde toe dat de waarneming rond Bremen serieus moet worden genomen. “Het object is drie uur lang te zien geweest op de radar en een computer bedenkt geen vliegend fysiek voorwerp. Dus er moet iets geweest zijn boven Bremen,” zei hij.

Dossiers

Afgelopen jaar presenteerde Vermeeren zijn boek ‘UFO’s bestaan gewoon’. Hij probeert met dit boek het onderwerp uit de taboesfeer te halen.

Het is volgens Vermeeren lastig om te verklaren waarom onbekende objecten zich rond onze planeet laten zien. “Ik weet dat er bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel. Ik hoop dat er snel openheid van zaken komt, zodat we meer te weten kunnen komen over de achtergrond van deze UFO’s,” zei hij.

Kostbare gebeurtenis

In de afgelopen jaren hebben UFO’s zich vaker boven vliegvelden laten zien, weet Vermeeren. De waarneming boven Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.

“Met zulke waarnemingen wordt niet lichtzinnig omgegaan,” zei Vermeeren. “Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”

Bron: Radio1.nl

Woensdagavond 15 januari 2014 organiseert Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, een bijzondere lezingavond met UFO-deskundige Coen Vermeeren. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €11,-. Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. 3uur in de lucht gehangen en geen enkele foto of film.
  3 onduidelijke seconden en er zijn wel 10.000 foto en filmpjes.
  raar voor mij is zien nu nooit meer geloven wat het al was, de volgende stap nu, zo eerst maar eens een lezing van een buitenaardse om WAT vertrouwen van mij te ontvangen.
  time is on my site…
  namastè

  1 likes
 2. Van mij mogen UFO’s landen en ons hulp aanbieden om diverse rampen te bestrijden.

  0 likes
 3. hoe zou dat zijn om handen te schudden met ET,s.

  0 likes
 4. “Bremen is juist betrouwbaarder omdat die niet door een individu op de grond is gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.”

  Hoezoe “voor een UFO aanzien”? Als er iets vliegends waargenomen wordt en men weet niet wat het is, is het een UFO. Per definitie. Heeft niets met professionaliteit van doen. Ik wil helemaal niet ingaan op of dit buitenaards was, dat is en blijft speculatie. Maar het feit dat er een UFO is gesignaleerd is an sich niet heel erg spannend.

  0 likes
 5. Rasecht Berensiroop

  spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Binnen de ruimtevaartwetenschappen horen als zeker sinds 1947 geen ufo-coverups plaats in het leven geroepen door enkele Aardse staten,om welke redenen al dan niet in rechtstreekse samenwerking met Extraterrestraials.Vermeeren lastig
  bij veel meer overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel, transparantie, wordt gehekeld in wiens permanent voor of nadeel. Welke Euro-lidstaat heeft sinds de VS ufo-coverups geen fatsoenlijke ufo-ruimtevaartbasis ter beschikking kunnen stellen of landingsplaats, buiten de drukke autostrade verkeersaders zoals een ufolandingspalaats in Houtense Nederland.“Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.”
  Dit heerschap niet voor de gek houden met defensie-agressie buiten hun planetaire civilisatie…?

  0 likes
 6. gouden bol bij i.s.s r na dat deze was gespot door nasa beeld op blauw.Waarom zouden zij dat toch doen ? Wake-up

  0 likes
 7. vraag niet wat de alien voor jou kan doen maar wat jij voor de alien kan doen ;-)[quote name=”Kalki”]Van mij mogen UFO’s landen en ons hulp aanbieden om diverse rampen te bestrijden.[/quote]

  0 likes
 8. [quote name=”pietje bell”]gouden bol bij i.s.s r na dat deze was gespot door nasa beeld op blauw.Waarom zouden zij dat toch doen ? Wake-up[/quote]
  ik heb dat filmpje ook gezien en volgens mij is dat gewoon één of ander hydraulisch lek ofzo en onder gewichtloosheid wordt dat een bol. je ziet het geleidelijk aan ontstaan…

  0 likes
 9. buitenaardse zullen pas echt contact willen maken op het moment dat wij een vredevolle ras zijn en dat zie ik de komende 100 jaar nog niet gebeuren als ik eerlijk moet zijn. wij zijn een dreiging voor hun en niet andersom, of zij zijn eerder gezegd bang voor ons met goede reden.
  voel je niet aangesproken diegene die dit lezen want “wij” zijn niet alle mensen en het feit dat je op deze site meeleest zegt al dat je iemand bent die wel onderzoekend is en verandering wilt. maar wij zijn wel de dupe van de domheid van onze medemens.

  0 likes
 10. Check UFO melding Nederland site, op de zelfde dag/ avond was ook een stil hangend voorwerp boven haren gemeld. (Is in de buurt van vliegveld Eelde..)

  0 likes
 11. Uhu…wezens die de techyniek hebben om ons te bezoeken van lichtjaren afstand zijn bang voor ons..right…Dat is net zoiets als Kim Jong Un die claimt dat de VS bang voor hem zijn.

  Saillant detail; binnen 24u een helikoptercrash in Norfolk, GB en Norfolk, VS. Hmmm…

  0 likes
 12. [quote name=”SytseFlyge”]Uhu…wezens die de techyniek hebben om ons te bezoeken van lichtjaren afstand zijn bang voor ons..right…Dat is net zoiets als Kim Jong Un die claimt dat de VS bang voor hem zijn.

  Saillant detail; binnen 24u een helikoptercrash in Norfolk, GB en Norfolk, VS. Hmmm…[/quote]

  ja zeker! als ik al bang ben voor mijn medemens waar die toe in staat is. Wij maken elkaar namelijk af. overal zie je menselijk geweld, tegen onszelf, maar ook dier en natuur. wat als wij over 50 jaar de ruimte ingaan met kernwapens?

  Ik geloof niet alles wat er gezegd word het Internet, maar volgens sommige bronnen beschikken wij al over de technologie om sneller dan het licht te kunnen reizen maar worden wij tegengehouden. Er zouden namelijk beschavingen zijn die niet eens een woord/naam hebben voor oorlog. waarom zouden zij dan in contact willen komen en nog erger zou zijn als wij een bezoek aan hun zouden brengen.

  0 likes
 13. “das weder auf dem Radar war, noch Funkkontakt bestand..”

  Dat ding is helemaal niet zichtbaar op de radar geweest, maar iedereen lult alsof dat wel zo was.

  0 likes
 14. [quote name=”Frank”]”das weder auf dem Radar war, noch Funkkontakt bestand..”

  Dat ding is helemaal niet zichtbaar op de radar geweest, maar iedereen lult alsof dat wel zo was.[/quote]
  Ja, dat hebben de debunkers in zo’n geval altijd beweerd.

  0 likes
 15. [quote name=”Peter Cernjavski”][quote name=”Frank”]”das weder auf dem Radar war, noch Funkkontakt bestand..”

  Dat ding is helemaal niet zichtbaar op de radar geweest, maar iedereen lult alsof dat wel zo was.[/quote]
  Ja, dat hebben de debunkers in zo’n geval altijd beweerd.[/quote]

  Geloof je die knakkers van Grenzwissenschaft misschien wèl?
  Ga toch eens onderzoeken voor je iets roept!

  “Tower und Polizisten sichten UFO über Flughafen Bremen -Objekt wurde jedoch NICHT vom Radar erfasst”

  http://grenzwissenschaft-aktuell.blogspot.nl/2014/01/tower-und-polizisten-sichten-ufo-uber.html

  0 likes
 16. Als Ufo’s overal worden waargenomen, dan moeten ze met hun geavanceerde technologieën overal CENTRA VOOR RAMPENBESTRIJDING stichten. Dat is hetgeen de wereld zo hard nodig heeft, terwijl de rampen zich maar op blijven stapelen; Fukushima, Vulkaanuitbarstingen, Aardbevingen, Ruimtepuin, Tsunami’s, Waternoodsrampen ETC. ETC..

  0 likes
 17. [quote name=”tobiy or notting”]3uur in de lucht gehangen en geen enkele foto of film.
  3 onduidelijke seconden en er zijn wel 10.000 foto en filmpjes.
  raar voor mij is zien nu nooit meer geloven wat het al was, de volgende stap nu, zo eerst maar eens een lezing van een buitenaardse om WAT vertrouwen van mij te ontvangen.
  time is on my site…
  namastè[/quote]

  http://youtu.be/EXy8j8YEJNA

  0 likes
 18. Deze persoon Coen Vermeeren hoor je duidelijk zeggen vanaf 2:40 dat ie alleen personen hoog rekent die getrainde waarnemer is. Iemand zonder deze alure worden dus niet zo serieus genomen, als deze wat zien? Zelfs als er een camera bij is? Dat heb je met iemand die zichzelf luchtvaart deskundige noemt luister maar op 4:14 en zijn z.g. vakgebied. Een manier om de meeste UFO waarnemeningen om zeep te helpen?

  0 likes
 19. [quote name=”Hose”][quote name=”tobiy or notting”]3uur in de lucht gehangen en geen enkele foto of film.
  3 onduidelijke seconden en er zijn wel 10.000 foto en filmpjes.
  raar voor mij is zien nu nooit meer geloven wat het al was, de volgende stap nu, zo eerst maar eens een lezing van een buitenaardse om WAT vertrouwen van mij te ontvangen.
  time is on my site…
  namastè[/quote]

  http://youtu.be/EXy8j8YEJNA%5B/quote%5D

  Dat youtube filmpje staat op een kanaal dat al stikt van de ufo filmpjes, “toevallig”. Er staat niet bij door wie dit is opgenomen, wanneer precies en op welke precieze (Google-maps-) locatie.

  “It had normal lights, red and green and an approach light on both sides.”

  Gut, de “aliens” hebben besloten om onze aardse vliegtuigverlichting 1 op 1 over te nemen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

britse

Vrij baan voor de brexit. Hoe het Britse volk wraak nam op het politieke establishment

De Conservatieve Partij van premier Boris Johnson ...

bbc

Dit gebeurt er als je programma’s presenteert bij de BBC en zegt dat global warming onzin is

De Engelse schrijver, BBC-presentator, milieuactivist en plantkundige ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.