Mens en Dier

Associate professor over Pfizer Papers: ‘Risico’s van mRNA-prik lijken aan de hele forse kant’

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De eerste documenten over het coronavaccin van Pfizer zijn openbaar gemaakt door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Associate professor Jaap Hanekamp van het University College Roosevelt in Middelburg is erin gedoken.

Wat echt opvalt is het aantal fatale uitkomsten na de mRNA-prik: 1223 overledenen, schrijft hij op zijn website. Een vergelijking met het totale aantal gezette prikken is niet mogelijk, want dat gedeelte is zwartgelakt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarom vergelijkt Hanekamp de prik van Pfizer met de vaccinatie tegen pokken, die tot voor kort werd beschouwd als meest risicovolle vaccinatie. “Het risico van de Pfizer-mRNA-prik op alleen overlijden […] is een stuk hoger dan bij de immunisatie tegen de pokken (waar we veel kennis over hebben),” constateert hij.

Grondige review

Daarnaast is de Infection Fatality Rate – het aantal doden gedeeld door het aantal geïnfecteerden – voor pokken ongeveer 30 procent. De IFR voor COVID-19 is bij mensen jonger dan 70 jaar hooguit 0,31 procent.

“Conclusie: de risico’s van de mRNA-prik lijken in de context van de risico’s van COVID-19 aan de hele forse kant,” schrijft Hanekamp. Het is volgens hem de hoogste tijd voor een grondige review van alle mRNA-gentherapeutica. “Hoe eerder hoe beter.”

Feitenvrij geklets

Hij vindt daarnaast dat alle ‘mRNA-dwang’ moet worden stopgezet. “De eerste documentatie geeft daar aanleiding toe.” Hanekamp zegt zijn buik vol te hebben van ‘feitenvrij geklets’ in bijvoorbeeld de media en politiek Den Haag.

Wetenschapsjournalist Marcel Crok noemt de analyse van Hanekamp ‘verplichte kost’. Het valt hem op dat er nog geen stukken in de media zijn verschenen over de vrijgegeven FDA-documenten. Politiek verslaggever Paso Dagori twittert: “Eindelijk heeft iemand de Pfizer Papers geanalyseerd!”

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

Het is al jaren bekend van hun boetes maar prikken blijven doorgaan ondanks doden en bijwerkingen……

Loire
Loire
2 jaren geleden

Stuur het door naar FVD!!

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Ik denk dat je de MSM moet dwingen om te berichten.
Doen ze dat niet, uit hun functie zetten.

Patricia
Patricia
2 jaren geleden

Erg om te lezen. Maar nog erger is dat je op dit artikel na, niets meer van deze man hoor.
Er zijn inmiddels zoveel mensen (medici,wetenschappers enz)
die je hoort zeggen, hoe ernstig dit is allemaal. En allemaal op feiten en onderzoeken gebaseerd En daarna hoor je vrij weinig nog van ze.
En de WEF aanhangers gaan gewoon door met het uitrollen van hun agenda’s. Kijk naar Australië , Oostenrijk en Duitsland. België en Nederland zijn de volgende waar het verplicht gaat worden , om je in te laten spuiten met dit gif. Om mij heen steeds meer verhalen van mensen die ziek zijn of erger van die gentherapie. Zelfs in mijn nabije omgeving zie ik ze omvallen. Maar sommige ook weer opstaan met schade voor het leven.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x