CoronaBinnenland

Bodemzaak tegen coronapas voor de rechter: ‘We merken dat de landsadvocaat nerveus wordt’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Na ruim een jaar rekken is op 14 maart de zitting van de bodemprocedure tegen de QR-code in de rechtbank te Den Haag. Het is een open zitting, publiek is welkom.

Anderhalf jaar geleden stelde de Stichting Bewust Nederland, opgericht door Sylvie Lazet, de overheid aansprakelijk voor schade geleden als gevolg van de invoering van het coronatoegangsbewijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De uitspraak in deze zaak kan grote gevolgen hebben, meent Willem Engel van Voorwaarheid. “Als de rechter besluit dat het coronatoegangsbewijs onrechtmatig was, dan schept dat een belangrijk precedent voor de toekomst,” zegt hij tegen De Andere Krant.

In onderstaande video praat Lazet je bij over de rechtszaak:

Landsadvocaat ‘is best zenuwachtig aan het worden’

Het kan ook implicaties hebben voor zaken waar ze nu mee bezig zijn, zoals de invoering van de CBDC en het digitale identiteitsbewijs, aldus Engel. “We merken dat de landsadvocaat best zenuwachtig aan het worden is.”

Lazet stelt dat iedere wetenschappelijke onderbouwing voor de coronapas ontbrak. “Het uitgangspunt bij de invoering van de QR-code was dat de vaccins besmetting en transmissie tegengingen. Het is inmiddels duidelijk dat dit niet zo is. In de productinformatie voor COVID-19-vaccins staat duidelijk dat de vaccins slechts bedoeld zijn voor actieve immunisatie om COVID-19 te voorkomen. Bovendien wordt in de beoordelingsrapporten van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) over de toelating van de vaccins melding gemaakt van het gebrek aan gegevens over de overdraagbaarheid. We hadden hier al bewijs voor, maar het EMA heeft dit onlangs ook officieel bevestigd.”

Kaartenhuis volledig ingestort

De overheid verwijst voor de onderbouwing naar de adviezen van het OMT en de Gezondheidsraad, die dit ook niet kunnen onderbouwen, merkt Lazet op.

De invoering is verder gebaseerd op ongefundeerde prognoses over het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. De modellen waar deze cijfers op gebaseerd zijn, zijn nog altijd niet bekendgemaakt.

Lazet: “De onderbouwing was een wankel kaartenhuis en is inmiddels volledig ingestort. Het enige doel was mensen onder druk zetten om zich te laten vaccineren met substanties die als vaccins werden verkocht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 240 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie nr 1
Snappie nr 1
1 maand geleden

Ik durf bijna niet meer te hopen !

Hamala
Hamala
1 maand geleden

Hooop op getechtigheud en vervilging door heel dit karteltuig die veel opzettelijke moord op hun geweten hebben= levenslange opsluiting tot de dood!

José
José
1 maand geleden

Heb geen enkele illusie, de rechter gaat Stichting Bewust Nederland in het ongelijk stellen. Terug bij af, helaas!. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb; het zou het begin van een kentering zijn waar velen al zo lang op wachten.

Liek
Liek
1 maand geleden

en terecht. die QR pas had er nooit mogen wezen

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x