Gezondheid

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De behandeling tegen kanker is in de afgelopen decennia weinig veranderd. Patiënten gaan onder het mes, krijgen chemotherapie of worden bestraald.

Hoewel er steeds nieuwe medicijnen op de markt komen, blijft het sterftecijfer stijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Chemotherapie is niet zonder gevaar. Zo vormen de resten van cellen die afsterven als gevolg van deze behandeling een risico.

Andere kankers

Dergelijke celresten kunnen ontstekingen veroorzaken, die weer tot andere kankers kunnen leiden.

Wetenschappers van het Dr. Rath Research Institute hebben de impact van deze celresten nu bestudeerd.

Eén groep muizen werd blootgesteld aan borstkankercellen en celresten die waren overgebleven na een behandeling met het medicijn docetaxel.

40 procent groter

De onderzoekers stelden een tweede groep alleen bloot aan borstkankercellen.

Bij de groep muizen die waren blootgesteld aan de celresten zagen zij 40 procent grotere tumoren dan bij de groep die alleen was blootgesteld aan borstkankercellen.

Muizen uit de eerste groep hadden ook meer zogeheten matrixmetalloproteases in hun lijf, enzymen die het bindweefsel tussen cellen afbreken en die gelinkt zijn aan uitzaaiingen.

Bevordert groei en verspreiding

De studie van het Dr. Rath Research Institute laat zien dat chemotherapie niet alleen tijdelijke bijwerkingen veroorzaakt, maar ook de groei en verspreiding van kanker bevordert.

Het onderzoek is gepubliceerd in het tijdschrift Cellular Medicine & Natural Health.

[Dr. Rath Health Foundation]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 jaren geleden

Wij hebben de afgelopen 100 jaar een ongelofelijke vooruitgang geboekt.. alles zit in een stroomversnelling.. we vliegen de wereld rond, hebben auto s, computers en e hele wereld is met elkaar door internet verbonden… en er is met al deze “vooruitgang” geen middel tegen kanker ontwikkeld? Geloof je dat zelf? De pharmaceuten zijn niet geintereseerd in genezing.. dat levert geen geld op.. dus alle uitvindingen worden in de doofpot gedaan.. kijk maar naar Royal Raimond Reif die 100 jaar geleden voor 100% kanker genas, Wilhelm Reich, Hulda Regehr Clark en nog vele andere hebben een cure voor kanker ontwikkeld.. de meesten hebben alleen nooit van de deze mensen gehoord.. de nieuwste versie van de technologie die door Reif is ontwikeld is het BICOM apparaat.. er word (uiteraard) veel negatief over dit soor apparatuur geschreven .. een ding is zeker.. het werkt en er gaan duizenden mensen “onnodig” dood..

Brickshooter
Brickshooter
4 jaren geleden

Denk dat veel mensen dit onderhand wel weten maja als je dan met kanker geconfronteerd wordt is het nog altijd erg moeilijk om voor je eigen gezondheid op te komen. Je wordt vaak gewoon gepest als je niet mee gaat met de “main stream”, je krijgt iedereen over je heen en echt niet alleen vreemden.

exegese
exegese
4 jaren geleden

@Brickshooter, als je inderdaad je als patiënt niet gewillig laat voegen in hun verdienmodel wordt je al snel als een gevaarlijk malloot neer gezet die beschermd moet worden tegen zichzelf. De meeste mensen geloven nog heilig in de medische wetenschap omdat ze denken dat dat idd het enige zou zijn wat kan helpen. Terwijl niets minder waar is, ze trekken je in een neerwaartse spiraal met hun synthetische troep en ze verketteren alles wat moeder natuur te bieden heeft omdat dat hun smerige handel totaal onderuit haalt en er bovendien geen patent op te krijgen is. Financieel oninteressant dus.

Ronald
Ronald
4 jaren geleden

@william, kun je meer info geven.
Ben erg geinteresseerd in jouw kennis.
Wist idd niet dat deze mensen bestonden

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x