Homepagina » Gezondheid » Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt
chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de afgelopen decennia weinig veranderd. Patiënten gaan onder het mes, krijgen chemotherapie of worden bestraald.

Hoewel er steeds nieuwe medicijnen op de markt komen, blijft het sterftecijfer stijgen.

Chemotherapie is niet zonder gevaar. Zo vormen de resten van cellen die afsterven als gevolg van deze behandeling een risico.

Andere kankers

Dergelijke celresten kunnen ontstekingen veroorzaken, die weer tot andere kankers kunnen leiden.

Wetenschappers van het Dr. Rath Research Institute hebben de impact van deze celresten nu bestudeerd.

Eén groep muizen werd blootgesteld aan borstkankercellen en celresten die waren overgebleven na een behandeling met het medicijn docetaxel.

40 procent groter

De onderzoekers stelden een tweede groep alleen bloot aan borstkankercellen.

Bij de groep muizen die waren blootgesteld aan de celresten zagen zij 40 procent grotere tumoren dan bij de groep die alleen was blootgesteld aan borstkankercellen.

Muizen uit de eerste groep hadden ook meer zogeheten matrixmetalloproteases in hun lijf, enzymen die het bindweefsel tussen cellen afbreken en die gelinkt zijn aan uitzaaiingen.

Bevordert groei en verspreiding

De studie van het Dr. Rath Research Institute laat zien dat chemotherapie niet alleen tijdelijke bijwerkingen veroorzaakt, maar ook de groei en verspreiding van kanker bevordert.

Het onderzoek is gepubliceerd in het tijdschrift Cellular Medicine & Natural Health.

[Dr. Rath Health Foundation]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

Wij hebben de afgelopen 100 jaar een ongelofelijke vooruitgang geboekt.. alles zit in een stroomversnelling.. we vliegen de wereld rond, hebben auto s, computers en e hele wereld is met elkaar door internet verbonden… en er is met al deze “vooruitgang” geen middel tegen kanker ontwikkeld? Geloof je dat zelf? De pharmaceuten zijn niet geintereseerd in genezing.. dat levert geen geld op.. dus alle uitvindingen worden in de doofpot gedaan.. kijk maar naar Royal Raimond Reif die 100 jaar geleden voor 100% kanker genas, Wilhelm Reich, Hulda Regehr Clark en nog vele andere hebben een cure voor kanker ontwikkeld.. de meesten hebben alleen nooit van de deze mensen gehoord.. de nieuwste versie van de technologie die door Reif is ontwikeld is het BICOM apparaat.. er word (uiteraard) veel negatief over dit soor apparatuur geschreven .. een ding is zeker.. het werkt en er gaan duizenden mensen “onnodig” dood..

Bambi
Bambi
Reactie op  William
1 jaar geleden

Ik heb uitgexaaide longkanker, mijn prognose (opgegeven) hooguit 6 tot 8 maanden. Ik trok de ziekenhuisdeur dicht en koos de alternatieve weg. Ik leef inmiddels 6 jaar………en ben er van overtuigd dat daar nog jaren bij gaan komen. Voeding en kruiden houden mij in leven……inderdaad ook het verboden kruid. De chemo’s hadden het inderdaad erger gemaakt bij mij, ik kreeg mijn uitzaaiingen tijdens de chemo. Ik lijd niet van mijn kanker, maar wel van wat ik inmiddels weet. Regulier wil het echt niet horen, in mijn beleving is dat een hele grote schande. Ik ken er meerdere inmiddels zoals ik. En voor allen geldt, dat regulier je dan mooi laat barsten.

janie
janie
Reactie op  Bambi
1 jaar geleden

Top dat u, Bambi, dit hier meldt!! Ikzelf heb ms grotendeels overwonnen door vooral niet naar de reguliere adviezen te luisteren: ‘medicijntje hier medicijntje daar’, en verder advies: ‘maar genieten van wat je NOG kan’!!! Onlangs artrose in mijn knie overwonnen. De pijn werd steeds heftiger zodat ik niet meer normaal kon lopen. Hoe?? Na lang googelen Celery-sap gaan drinken elke morgen op een nuchtere maag. Anthony Williams’ ( de bedenker) boeken maar direct aangeschaft. Na zeven weken elke morgen een halve liter zelf uitgeperst ( biologisch) sap op mijn nuchtere maag opgedronken en weg pijn!!! Dat is inmiddels ruim een half jaar geleden en de pijn is niet meer teruggekomen. Het Celery-sap drink ik nog elke morgen en zal dat blijven doen.

Brickshooter
Brickshooter
1 jaar geleden

Denk dat veel mensen dit onderhand wel weten maja als je dan met kanker geconfronteerd wordt is het nog altijd erg moeilijk om voor je eigen gezondheid op te komen. Je wordt vaak gewoon gepest als je niet mee gaat met de “main stream”, je krijgt iedereen over je heen en echt niet alleen vreemden.

exegese
exegese
1 jaar geleden

@Brickshooter, als je inderdaad je als patiënt niet gewillig laat voegen in hun verdienmodel wordt je al snel als een gevaarlijk malloot neer gezet die beschermd moet worden tegen zichzelf. De meeste mensen geloven nog heilig in de medische wetenschap omdat ze denken dat dat idd het enige zou zijn wat kan helpen. Terwijl niets minder waar is, ze trekken je in een neerwaartse spiraal met hun synthetische troep en ze verketteren alles wat moeder natuur te bieden heeft omdat dat hun smerige handel totaal onderuit haalt en er bovendien geen patent op te krijgen is. Financieel oninteressant dus.

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

@william, kun je meer info geven.
Ben erg geinteresseerd in jouw kennis.
Wist idd niet dat deze mensen bestonden

André
André
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

Gewoon een beetje op internet zoeken, zo moeilijk is het niet. Je moet er wel tijd in stoppen, iets wat helaas veel mensen niet meer lijken te hebben: snel weer naar Netflix of Facebook… Maar goed, een voorzetje: verdiep je ook in produkt GcMaf.

janie
janie
Reactie op  André
1 jaar geleden

Klopt André, zelf zoeken!!! En wanneer een bepaalde methode niks heeft geholpen, dapper doorgaan met de volgende. Het frustrerende is dat je dat bijna allemaal uit eigen zak moet betalen!!

Weesje
Weesje
1 jaar geleden

En dan roepen dat meer mensen na ontdekking van de kanker na vijf jaar nog leven en dat de kanker in een eerder stadium wordt opgespoord. Vooruitgang, noemt men dat. Eerder logisch dat je hogere kans op overleven hebt als je nog in een beginstadium zit dan wanneer je al een paar jaar met kanker in je lijf rondloopt. De chemo op een gezonder lichaam misschien iets minder impact heeft. En na die vijf jaar hè en hoe zit het met de kwaliteit van leven?

Jets
Jets
Reactie op  Weesje
1 jaar geleden

Hangt er vanaf, of iemand gezond was en sportte tijdens de ontdekking van de tumor(en). Ik trainde 6 dagen in de week in weer en wind, tot ik mijn vrouw naar de huisarts bracht en daar neerging.

Dat was 14 jaar geleden, langer dan de 5 jaar die voor mensen met mijn hersentumor soort.

Het onderstaand artikel heb ik een paar keer doorgenomen voor ik naar Haarlem toe reisde voor het volgen van een workshop bij Stichting Mediwiet:

https://www.cureyourowncancer.org/

https://www.stichtingmediwiet.nl/

en

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/dit-is-de-ware-reden-dat-hennep-illegaal-is/

Succes verder.

x

Check Also

tandarts

Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’

Sinds maandag is Duitsland weer deels op ...

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x