Straling

Het probleem met 5G. Waarom deze nieuwe technologie het risico niet waard is

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Supersnel 5G komt eraan. Maar wat zijn de gevolgen hiervan voor jouw gezondheid? John C. Dvorak spreekt zich in PCMag uit tegen de uitrol van 5G omdat er nog zo weinig bekend is over de effecten van de straling die erbij vrijkomt.

Hoewel deze straling enkel de huid kan binnendringen, moet hier volgens Dvorak serieus onderzoek naar worden gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De telecomindustrie heeft geen zin om de gezondheidseffecten van de technologie te onderzoeken. Toch komt hiermee een product op de markt dat al door het leger wordt gebruikt als wapen.

Iedere hoek van de straat

Omdat de straling van 5G geen lange afstanden kan overbruggen, moet er bijna op iedere hoek van de straat een mast komen te staan.

Dvorak merkt op dat de arrogante (of naïeve) telecomindustrie er steeds van uitgaat dat het domme volk alles wat nieuw en hip is toch wel koopt.

In het verleden kon de industrie hiermee wegkomen door steeds te zeggen: ‘Kijk, het werkt! Er is niemand aan doodgegaan’.

Geschokt

Bij 5G ligt dat anders, betoogt Dvorak, aangezien overal mini-masten geplaatst moeten gaan worden. Dat zal het volk niet ontgaan.

Als je op internet op zoek gaat naar artikelen over de veiligheid van de nieuwe technologie kom je veel negatieve stukken tegen en een waslijst aan argumenten waarom mensen stellen dat het onveilig is.

Dvorak zegt geschokt te zullen zijn als hier verandering in komt en 5G daadwerkelijk de markt overneemt.

[PCMag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia Müller
Patricia Müller
5 jaren geleden

Precies daarvoor is 5G bedoeld: Als ultimatief wapen tegen de bevolking. En niet voor communicatie.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

G3 en G4 zijn al verschrikkelijk genoeg. Na het aanzetten van deze zendmasten hebben mensen meer significante klachten gekregen. Opvallend bijv. steeds vaker hebben mensen last van allerlei vage of duidelijke klachten die daarvoor niet of nauwelijks bestonden. Tinnitus is bijv. schering en inslag.

G5 zal de problemen in ieder geval niet laten afnemen. G5 is nodig om bijv. de markt voor zelfrijdende auto’s te kunnen uitbreiden of om gechipte auto’s op snelheid en andere zaken van afstand te kunnen controleren , maar ook om de slaven nog beter te kunnen volgen, helemaal als ze gechipt zijn.

Mike
Mike
5 jaren geleden

Het zijn niet de telecom bedrijven die 5G erdoor willen drukken. Enkele weken geleden was nog in het nieuws dat de geheime diensten de telecom bedrijven dwingen dit in te voeren. Zogezegd om de bevolking beter te kunnen afluisteren.

Er is nog een probleem met 5G. Het schijnt in het afgelopen jaar in Californië gebruikt te zijn om allerlei huizen in brand te steken. Hiervoor zou het nodig zijn geweest dat

– alle huizen een smartmeter hadden
– de atmosfeer zou worden verzadigd met elektrisch geleidende nanodeeltjes (via chemtrails)
– de gsm-masten op de dag van de aanslagen extreem zouden worden opgevoerd, waardoor de lucht sterk electrisch geladen zou worden, en letterlijk zou gaan vonken
– er met haarp-achtige installaties sterke wind zou worden veroorzaakt
– de smartmeters worden opgevoerd om de huizen uiteindelijk in brand te krijgen

Er zijn veel beelden te vinden van bomen die geen spoor van brand vertoonden, terwijl alle huizen rondom wel tot de grond zijn afgebrand. Zelf keramische dakpannen stonden in brand. Dit kan helemaal niet bij een normale brand, tenzij er gebruik is gemaakt van emf-straling. Daardoor zouden de metaaldeeltjes in de dakpannen spontaan zijn ontbrand.

B.I.F.F.
B.I.F.F.
5 jaren geleden

Ik heb 4G en vind dat snel genoeg. het is al goed zo.
5G is niet nodig.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x