Homepagina » Mens en Dier » Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank
marc de hond
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond, heeft Donald Trump in zijn ‘theaterprogramma’ Voortschrijdend Inzicht kanker toegewenst.

“Ik moet er niet aan denken om een aftakeling en alles mee te maken, dus het beste scenario lijkt mij toch dat kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump,” zei hij, waarna er applaus vanuit de zaal volgde.

De Hond voegde toe: “Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft.”

Bijzondere uitspraak

Hanneke en Gijs Groenteman, die naast hem op het podium stonden, keurden de uitspraak niet af.

Bij RTL Boulevard sprak men van ‘een bijzondere uitspraak’.

Zo diep is deugend links inmiddels gezonken. En het opmerkelijke is: ze lijken overal mee weg te komen.

Desastreus voor Nederland

De denkbeelden van De Hond worden mooi samengevat in een column die hij in 2016 heeft geschreven voor Jonet.nl:

Trump is er immers van overtuigd dat klimaatverandering een hoax is, bedacht door de Chinezen. Hij heeft zijn kiezers dan ook beloofd om de milieu-akkoorden van Parijs terug te draaien. Wetenschappers geven aan dat het al veel en veel te lang geduurd heeft voordat de wereld op één lijn kwam om de opwarming van de Aarde te bestrijden. Nogmaals vier tot acht jaar vertraging op dit gebied zou voor Nederland desastreus zijn. Ons land, dat ver onder zeeniveau ligt en vroeg of laat veel last zal krijgen van een rap stijgende zeespiegel.

Je ziet het zo vaak bij deugend links: eerst laten ze zich gek maken door linkse politici zoals Klaver of Jetten en vervolgens spuwen ze gal over andersdenkenden.

Ziekelijke niveau

De bizarre uitspraken van Marc de Hond zijn ook op internet niet onopgemerkt gebleven:

Mister Holland – VOC – Gouden Eeuw tweette: “Donald Trump heeft miljoenen mensen uit de armoede gehaald, één van zijn hoogtepunten. Marc de Hond heeft iemand kanker gewenst, dat is nu zijn hoogtepunt.”

R.M. Bras voegde toe: “Het ziekelijke niveau van de ‘Hilversumse jetset’ gaat steeds radicalere vormen aannemen.”

Doodstil

“Dat zijn zogenaamd de deugers op linkse flank. Ben ik blij dat Trump president wordt in 2020,” zei RHW Jansen.

“Dus dit is wat inclusief links de wereld toewenst,” zei No Regret.

Gérard tweette: “Trump is vogelvrij. Als je dit in een voetbalstadion roept naar een niet-blanke speler krijg je een levenslang stadionverbod en roepen de linkse media en linkse politiek ach en wee.”

En René Kemp: “Doodstil zijn ze, de BN’ers, politici, nepjournalisten en andere deugende verbinders. Stel dat iemand op rechts Macron of Merkel kanker zou toewensen. Nederland Deugland zou uit zijn voegen barsten.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel
Karel
11 maanden geleden

Marc jongen, succes met je komende corona besmetting en de bijkomstigheden zoals gekrompen ballen.
Maar ik betwijfel of jij en je deugkliek die wel hebben…

Confucius
Confucius
Reactie op  Karel
11 maanden geleden

Als ze al ballen hebben, dan zij deze heet ingeslikt voordat ze op Oud Zuid gingen wonen.
Neusje omhoog en vreselijk verwend praten alsof het gelijk aan je kont hangt.

Janssen
Janssen
11 maanden geleden

Dit sturen naar Amerikaanse politici, goed voor de verstandhouding met de US.

Peter
Peter
11 maanden geleden

Deze uitspraak zegt meer over Marc de Hond dan over Trump.
Wat een hangjas.

H.J.
H.J.
11 maanden geleden

Waarom is zo’n opmerking nodig knul.
Ga je diep zitten schamen knul.
Mijn bewondering voor jou, is geslonken tot een vorm van minachting.
Nogmaals, ga je diep zitten schamen knul.

Jeff
Jeff
11 maanden geleden

ah joh, we doen allerlei verwensingen … elke dag weer. Die Trump is wel wat gewend hoor. Moeten we om dit soort uitlatingen ons druk maken? Als je in de schijnwerpers staat, dan moet je een dikke huid hebben. Dit soort berichten leidt weer zo af van wat er eigenlijk speelt. Je mag elkaar helemaal niks meer noemen vandaag de dag en woorden worden afgeschaft of verboden. En dat terwijl die woorden gewoon ook een ventilatieklep kunnen zijn. Als we het dan toch helemaal recht willen lullen, waarom wordt een rat dan ongedierte genoemd? terwijl het gewoon een dier is. Waarom mag dat dan wel? Schei toch uit … het is weer bijna lente.

freddy
freddy
Reactie op  Jeff
11 maanden geleden

een rat brengt ziektes over.
verder ben ik het met je eens, storm in een glas water. trump zal niet wakker liggen van een vrij onbekende nederlandse theatermaker.
van mij hoeft trump ook niet aan kanker te sterven, mag ook wel wat anders zijn

Jeff
Jeff
Reactie op  freddy
11 maanden geleden

de hond brengt ook ziektes over 🙂 maar blijft toch ook een dier hoor.

Philip
Philip
11 maanden geleden

Te meer Trump word verwenst, beledigt etc… te groter zijn aanhang word, het heeft dus het averechts effect.

Het zelfde als hier in België, denk maar aan het Aalst carnaval en het bespotten van Joden (niet alleen maar de Joden, maar zij hebben wel kritiek) te meer dat de mensen de Joden gaan verafschuwen, want zij mogen alles maar anderen mogen niets!!

Tien maten en tien gewichten, ik mag alles maar een ander mag niets!!

jolo
jolo
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

De mensen als deze laffe hond merken dat ze met mindcontrolling aan het verliezen zijn en dat dit naschoppen het einde van hun latijn betekent?

frans
frans
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Het zijn de Zionisten die hun Joden zg beschermen.
Alles heeft een dubbele bodem.
Hebben de zionisten niet zelf bijgedragen aan de jodenvervolging.
Dat is hier op deze site toch allemaal al eens voor het voetlicht geweest.?!

louis .
louis .
11 maanden geleden

Wat een ziekelijke discussie tussen twee partijen die beide niet weten waar ze het over hebben,de ene links de ander rechts. Hou je bij de realiteit ,zelfs dan heb je werk genoeg te doen in plaats van tussen twee extremen partij te kiezen.

Pjoter
Pjoter
Reactie op  louis .
11 maanden geleden

It isnt a political problem it is a spiritual problem.

Exegese
Exegese
11 maanden geleden

Dat eeuwige gekijf tussen links en rechts terwijl het steeds onduidelijker wordt wat links of rechts nog precies inhoudt. VVD zou rechts zijn maar houdt er linkse standpunten op na. PVV en SP hebben meer overeenkomsten dan tegenstellingen . Nazisme is feitelijk een linkse stroming maar wordt rechts denkenden onophoudelijk verweten. Alles wordt uit de kast getrokken mensen te verwarren en af te leiden van de zoektocht naar waarheid, naar feitelijke en nuttige informatie om smerige leugens te bestrijden en te verbannen. Links of rechts bestaat al lang niet meer, hardnekkige leugenaars met een politieke dekmantel daarentegen wel degelijk. De term links en rechts wordt steeds gebruikt mensen te verwarren en tegen elkaar uit te spelen. Het gaat om echtheid, waarheid en eerlijkheid alleen is die ver te zoeken als macht en geld in beeld komt. Derhalve moet macht ernstig beperkt blijven en geld niet te veel opstropen, alleen dat kan corruptie verminderen. Schaalverkleining IPV schaalvergroting. Kleine landen, kleine gemeentes en een maximum aan souvereiniteit.

frans
frans
Reactie op  Exegese
11 maanden geleden

Als links en rechts assimileren met elkaar dan heb de geboorte van bv een NWO. Maar die komt er niet.
In australie is dat al flink ad gang.

TACP
TACP
Reactie op  frans
11 maanden geleden

@ Frans

De NWO bestaat allang al. Linkse politieke partijen en goede doelen zoals het WNF hebben een gezamenlijke eugenetische oorsprong, en de oorsprong van (religieus Christelijke) rechts is de adel en de hogere koopvaardijklasse. Het maakt niet uit naar welke politieke kleur, religie, economisch of monetair systeem je kijkt (heden en verleden). Volg het geld aan beide kanten; en je komt bij elke keer weer dezelfde mensen uit die al duizenden jaren aan de macht zijn. Eens in de zoveel tijd veranderen ze een aantal namen, maar feitelijk is het nog gewoon de oude orde die aan de macht is.

IIS
IIS
11 maanden geleden

Iedereen moet kunnen denken en zeggen wat hij wil, alles prima en geen probleem, zolang je ook kunt incasseren en daabij geen geweld of agressie gebruikt. En daar schort het bij de slinksen en vooral de pseudo joden nogal aan. Ze delen uit maar zodra ze de troep terug geworpen krijgen dan is het janken geblazen en proberen anderen dan vaak met heel lage en smerige tactieken te pakken door ze te demoniseren of te beschuldigen van racisme, xenofobie, homofobie enzoverder. De pseudo joodse zieligheidskaart of de holocaustkaart trekken is ook zo’n beproefd middel om de ander het zwijgen op te leggen.

Deze linksmensen, inclusief hun pseudo joodse valse bakens, zijn zielige en heel lage, nietszeggende, stumperige mensjes die met leugens, list en bedrog tot aan het over lijken gaan iets proberen te bereiken of zo iets voor willen stellen. Het gebruiken van anderen voor eigen gewin is ze op het lijf geschreven.

Het is dom en slecht volk die niet kunnen overzien hoe onbelangrijk ze zijn in het geheel van de korte periode hier op aarde en ze uiteindelijk niets voorstellen en in deze test wat “leven” heet hun ziel voor altijd hebben vergooid. Dat is de prijs die ze schijnbaar graag betalen voor wat ziekelijke en betweterige aardse aandacht. Het liefst gebruiken ze daarbij de judasleugen dat ze (satanisch, dat wel) uitverkoren zijn en god als hoer zien.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Dit is wat de linkse propaganda met jou doet!

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x