Homepagina » Mens en Dier » Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank
marc de hond
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond, heeft Donald Trump in zijn ‘theaterprogramma’ Voortschrijdend Inzicht kanker toegewenst.

“Ik moet er niet aan denken om een aftakeling en alles mee te maken, dus het beste scenario lijkt mij toch dat kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump,” zei hij, waarna er applaus vanuit de zaal volgde.

De Hond voegde toe: “Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft.”

Bijzondere uitspraak

Hanneke en Gijs Groenteman, die naast hem op het podium stonden, keurden de uitspraak niet af.

Bij RTL Boulevard sprak men van ‘een bijzondere uitspraak’.

Zo diep is deugend links inmiddels gezonken. En het opmerkelijke is: ze lijken overal mee weg te komen.

Desastreus voor Nederland

De denkbeelden van De Hond worden mooi samengevat in een column die hij in 2016 heeft geschreven voor Jonet.nl:

Trump is er immers van overtuigd dat klimaatverandering een hoax is, bedacht door de Chinezen. Hij heeft zijn kiezers dan ook beloofd om de milieu-akkoorden van Parijs terug te draaien. Wetenschappers geven aan dat het al veel en veel te lang geduurd heeft voordat de wereld op één lijn kwam om de opwarming van de Aarde te bestrijden. Nogmaals vier tot acht jaar vertraging op dit gebied zou voor Nederland desastreus zijn. Ons land, dat ver onder zeeniveau ligt en vroeg of laat veel last zal krijgen van een rap stijgende zeespiegel.

Je ziet het zo vaak bij deugend links: eerst laten ze zich gek maken door linkse politici zoals Klaver of Jetten en vervolgens spuwen ze gal over andersdenkenden.

Ziekelijke niveau

De bizarre uitspraken van Marc de Hond zijn ook op internet niet onopgemerkt gebleven:

Mister Holland – VOC – Gouden Eeuw tweette: “Donald Trump heeft miljoenen mensen uit de armoede gehaald, één van zijn hoogtepunten. Marc de Hond heeft iemand kanker gewenst, dat is nu zijn hoogtepunt.”

R.M. Bras voegde toe: “Het ziekelijke niveau van de ‘Hilversumse jetset’ gaat steeds radicalere vormen aannemen.”

Doodstil

“Dat zijn zogenaamd de deugers op linkse flank. Ben ik blij dat Trump president wordt in 2020,” zei RHW Jansen.

“Dus dit is wat inclusief links de wereld toewenst,” zei No Regret.

Gérard tweette: “Trump is vogelvrij. Als je dit in een voetbalstadion roept naar een niet-blanke speler krijg je een levenslang stadionverbod en roepen de linkse media en linkse politiek ach en wee.”

En René Kemp: “Doodstil zijn ze, de BN’ers, politici, nepjournalisten en andere deugende verbinders. Stel dat iemand op rechts Macron of Merkel kanker zou toewensen. Nederland Deugland zou uit zijn voegen barsten.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Karel schreef:

  Marc jongen, succes met je komende corona besmetting en de bijkomstigheden zoals gekrompen ballen.
  Maar ik betwijfel of jij en je deugkliek die wel hebben…

  37 likes
  • Confucius schreef:

   Als ze al ballen hebben, dan zij deze heet ingeslikt voordat ze op Oud Zuid gingen wonen.
   Neusje omhoog en vreselijk verwend praten alsof het gelijk aan je kont hangt.

   3 likes
 • H.J. schreef:

  Waarom is zo’n opmerking nodig knul.
  Ga je diep zitten schamen knul.
  Mijn bewondering voor jou, is geslonken tot een vorm van minachting.
  Nogmaals, ga je diep zitten schamen knul.

  37 likes
 • Peter schreef:

  Deze uitspraak zegt meer over Marc de Hond dan over Trump.
  Wat een hangjas.

  36 likes
 • Philip schreef:

  Te meer Trump word verwenst, beledigt etc… te groter zijn aanhang word, het heeft dus het averechts effect.

  Het zelfde als hier in België, denk maar aan het Aalst carnaval en het bespotten van Joden (niet alleen maar de Joden, maar zij hebben wel kritiek) te meer dat de mensen de Joden gaan verafschuwen, want zij mogen alles maar anderen mogen niets!!

  Tien maten en tien gewichten, ik mag alles maar een ander mag niets!!

  21 likes
  • frans schreef:

   Het zijn de Zionisten die hun Joden zg beschermen.
   Alles heeft een dubbele bodem.
   Hebben de zionisten niet zelf bijgedragen aan de jodenvervolging.
   Dat is hier op deze site toch allemaal al eens voor het voetlicht geweest.?!

   6 likes
  • jolo schreef:

   De mensen als deze laffe hond merken dat ze met mindcontrolling aan het verliezen zijn en dat dit naschoppen het einde van hun latijn betekent?

   3 likes
 • Exegese schreef:

  Dat eeuwige gekijf tussen links en rechts terwijl het steeds onduidelijker wordt wat links of rechts nog precies inhoudt. VVD zou rechts zijn maar houdt er linkse standpunten op na. PVV en SP hebben meer overeenkomsten dan tegenstellingen . Nazisme is feitelijk een linkse stroming maar wordt rechts denkenden onophoudelijk verweten. Alles wordt uit de kast getrokken mensen te verwarren en af te leiden van de zoektocht naar waarheid, naar feitelijke en nuttige informatie om smerige leugens te bestrijden en te verbannen. Links of rechts bestaat al lang niet meer, hardnekkige leugenaars met een politieke dekmantel daarentegen wel degelijk. De term links en rechts wordt steeds gebruikt mensen te verwarren en tegen elkaar uit te spelen. Het gaat om echtheid, waarheid en eerlijkheid alleen is die ver te zoeken als macht en geld in beeld komt. Derhalve moet macht ernstig beperkt blijven en geld niet te veel opstropen, alleen dat kan corruptie verminderen. Schaalverkleining IPV schaalvergroting. Kleine landen, kleine gemeentes en een maximum aan souvereiniteit.

  11 likes
  • frans schreef:

   Als links en rechts assimileren met elkaar dan heb de geboorte van bv een NWO. Maar die komt er niet.
   In australie is dat al flink ad gang.

   0 likes
   • TACP schreef:

    @ Frans

    De NWO bestaat allang al. Linkse politieke partijen en goede doelen zoals het WNF hebben een gezamenlijke eugenetische oorsprong, en de oorsprong van (religieus Christelijke) rechts is de adel en de hogere koopvaardijklasse. Het maakt niet uit naar welke politieke kleur, religie, economisch of monetair systeem je kijkt (heden en verleden). Volg het geld aan beide kanten; en je komt bij elke keer weer dezelfde mensen uit die al duizenden jaren aan de macht zijn. Eens in de zoveel tijd veranderen ze een aantal namen, maar feitelijk is het nog gewoon de oude orde die aan de macht is.

    3 likes
 • Jeff schreef:

  ah joh, we doen allerlei verwensingen … elke dag weer. Die Trump is wel wat gewend hoor. Moeten we om dit soort uitlatingen ons druk maken? Als je in de schijnwerpers staat, dan moet je een dikke huid hebben. Dit soort berichten leidt weer zo af van wat er eigenlijk speelt. Je mag elkaar helemaal niks meer noemen vandaag de dag en woorden worden afgeschaft of verboden. En dat terwijl die woorden gewoon ook een ventilatieklep kunnen zijn. Als we het dan toch helemaal recht willen lullen, waarom wordt een rat dan ongedierte genoemd? terwijl het gewoon een dier is. Waarom mag dat dan wel? Schei toch uit … het is weer bijna lente.

  8 likes
  • freddy schreef:

   een rat brengt ziektes over.
   verder ben ik het met je eens, storm in een glas water. trump zal niet wakker liggen van een vrij onbekende nederlandse theatermaker.
   van mij hoeft trump ook niet aan kanker te sterven, mag ook wel wat anders zijn

   0 likes
 • louis . schreef:

  Wat een ziekelijke discussie tussen twee partijen die beide niet weten waar ze het over hebben,de ene links de ander rechts. Hou je bij de realiteit ,zelfs dan heb je werk genoeg te doen in plaats van tussen twee extremen partij te kiezen.

  8 likes
 • Janssen schreef:

  Dit sturen naar Amerikaanse politici, goed voor de verstandhouding met de US.

  6 likes
 • Henk schreef:

  Ongelooflijk hoe kan iemand dat zeggen schandelijk . Dit zijn geen geintjes of grappen meer . Mag hopen voor die debiel dat de Fam de Hond gevrijwaard blijft van die vreselijke ziekte . Deze jan l*l weet gewoon niet wat die zegt .

  6 likes
 • Johan schreef:

  Uit een peiling van Maurice blijkt dat tachtig procent van de stabiele weldenkende NLers denkt dat Marc een IQ heeft van 66,8. Kanker toewensen aan iemand is het laagste wat je kunt doen. Wat een figuur. Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen, Marc de links populist.

  5 likes
 • IIS schreef:

  Iedereen moet kunnen denken en zeggen wat hij wil, alles prima en geen probleem, zolang je ook kunt incasseren en daabij geen geweld of agressie gebruikt. En daar schort het bij de slinksen en vooral de pseudo joden nogal aan. Ze delen uit maar zodra ze de troep terug geworpen krijgen dan is het janken geblazen en proberen anderen dan vaak met heel lage en smerige tactieken te pakken door ze te demoniseren of te beschuldigen van racisme, xenofobie, homofobie enzoverder. De pseudo joodse zieligheidskaart of de holocaustkaart trekken is ook zo’n beproefd middel om de ander het zwijgen op te leggen.

  Deze linksmensen, inclusief hun pseudo joodse valse bakens, zijn zielige en heel lage, nietszeggende, stumperige mensjes die met leugens, list en bedrog tot aan het over lijken gaan iets proberen te bereiken of zo iets voor willen stellen. Het gebruiken van anderen voor eigen gewin is ze op het lijf geschreven.

  Het is dom en slecht volk die niet kunnen overzien hoe onbelangrijk ze zijn in het geheel van de korte periode hier op aarde en ze uiteindelijk niets voorstellen en in deze test wat “leven” heet hun ziel voor altijd hebben vergooid. Dat is de prijs die ze schijnbaar graag betalen voor wat ziekelijke en betweterige aardse aandacht. Het liefst gebruiken ze daarbij de judasleugen dat ze (satanisch, dat wel) uitverkoren zijn en god als hoer zien.

  3 likes
 • Elise schreef:

  1. Het is gezegd in een theaterprogramma.
  2. Links en rechts bestaat niet.
  3. Hegeliaanse dialectiek wel.
  Droom lekker verder en van links en dan naar rechts en naar links en weer naar rechts……lalalallla….

  3 likes
 • Elise schreef:

  Iedereen krijgt kanker door 4g 5g enz. Niks werkt meer menselijk/natuurlijk.

  3 likes
 • Ron schreef:

  Dit is wat de linkse propaganda met jou doet!

  2 likes
 • Car schreef:

  Tja, je hebt lotusbloemen en graftakken, Marc mag zelf uitzoeken welke het meest bij hem past.

  2 likes
 • Elise schreef:

  Links en rechts is als: 2 honden vechten om een bot en de derde gaat ermee vandoor.
  Je wilt niet weten wat Trump allemaal heeft gezegd. Die deugt wel?
  Het zijn allemaal trekpoppen: Rutte, Trump, Merkel, Macron enz. Zij voeren een agenda uit, die door anderen zijn bedacht. Die anderen zijn: illuminatie, vrijmetselarij, koningshuizen, religies enz. Deze top(zit wereldwijd) wil een NWO. Hoofdstad is/wordt Jerusalem. 1 regering, 1 taal, 1 religie enz.
  Het is een agenda, die al eeuwenoud is.(zie zeven zegels enz. Die Carla van de EU had het er al over/magische zeven) Vraag blijft: wie heeft dit in het beginsel verzonnen?
  Kom je uit bij: Hoogpriesters. Zij waren altijd al de rechterhanden(richteren) van koningen en leiders.
  Vraag nu is: wie zijn nu die hoogpriesters?
  Uitleg over wereldmacht:
  1. Koningshuizen/religies/vrijmetselarij enz.
  2. Strijdmacht
  3. Burgers.
  Via deze drie eenheid blijft nummer 1 zitten.
  Zo werkt ook de rechtstaat/politiek. Het komt altijd uit bij nummer 1.

  2 likes
  • TACP schreef:

   Inderdaad, maar helaas zitten de meeste mensen die zogenaamd ergens in de laatste tien jaar “ontwaakt” zijn nog steeds vast geroest in de oude sociale constructies. Deze website is wat betreft ook niet meer wat het ooit was, het aantal pro artikelen die hier geplaats worden over gecontroleerde verzet figuren (Trump, Baudet, Wilders, Farage etc) en selectief ontwaakt volk is inmiddels ook de standaard geworden. Daarnaast worden er veel artikelen geplaats over de mainstream afleidonderwerpen op een alles behalve verdiepende manier. Ook hier verzand alles in het domme “links vs rechts” gebral, en het selectieve slachtofferschap alsof alleen wij hier in de eerste wereld het doelwit en slachtoffer zijn.

   Wat dat betreft verlang ik terug naar de dagen dat de “truth movement” niet een mainstream beweging was, nu word vooral veel stok oude informatie opnieuw verpakt op een oppervlakkige “links vs rechts” manier naar buiten gebracht alsof iets nieuws is. Op Youtube is ook al een tijdje dezelfde ontwikkeling gaande wat betreft het eenzijdige beeld wat de NWO is. Ze zijn er perfect in geslaagd om de net wakker wordende mensen binnen de door de elite geliefde status quo te houden. Via links vs rechts (inclusief populistische en extremistische vleugels aan beide kanten), religie vs religie en ras vs ras, we hadden een kans aan het begin van de digitale revolutie maar alle Fortuyn, Obama, Trump, Wilders, Baudet, Trudeau, Farage, Klaver etc lovers (en alle drie de Abraham religies) hebben de elite de laatste sleutels gegeven die ze nodig hadden.

   1 likes
   • Elise schreef:

    Sowieso is het internet/telefonie een groot spinnenweb met data als de spin(de HUB). Alles is gecodeerd en daardoor controleerbaar. Macht om je uit te schakelen.(omdat ze alles over je weten) Ik zie dit als de zwarte weduwe. Uiteindelijk eet ze haar man en kinderen ook op.
    Doet me ook denken aan Maxima, die was als zwarte bruid bij een bezoek aan de paus. Zij gaat de wereld rond om mensen in arme landen een lening te geven/om telefonie aan te smeren, hierdoor komen ze automatisch in het geldsysteem/internetsysteem enz.
    Volgens mij heeft ze zelf niet eens door wat ze eigenlijk aan het doen is. Zij denkt dat ze goed bezig is. Ook zij zijn trekpoppen van het systeem.
    Zonder huidige technologie had men nooit een NWO op kunnen zetten.
    Om een beetje te begrijpen wat er nu allemaal gebeurt, daarvoor moet je jaren van alles gelezen hebben en zelf een beetje onderzoek moeten doen. Beetje inzicht hebben. De meeste mensen doen dat niet of kunnen dat niet. En zeg nou zelf: het is mega veel wat je moet weten.(ik besef, dat ik maar een klein beetje weet van alle onderwerpen/ na jaren lezen/kijken van filmpjes) En sommige/velen kunnen het niet eens aan om het te weten. Misschien ben je beter af om het niet te weten. We hebben er toch de hand niet in. Leven in het nu lijkt me voor deze tijd een noodzaak om er zolang mogelijk nog te kunnen zijn of eventueel nog proberen van het leven zelf te genieten.

    1 likes
    • Margie schreef:

     Ze weet heel goed waar ze mee bezig is hoor Elise… loyaliteit voor deze is absoluut niet nodig. Het master plan is haar wel bekend , de offering was …het huwe lijk

     1 likes
     • Elise schreef:

      Ook zij wordt gestuurd door adviseurs. Zij kunnen het dus zo mooi brengen, dat zij er in gelooft. Net zoals ze ons aan de technologie hebben gekregen.
      Mijn gevoel zegt, dat ze niet alles weet/wist van tevoren.
      Ook zij kunnen gemanipuleerd worden.
      Ik geef haar de voordeel van de twijfel.

      0 likes
    • Elise schreef:

     Voorbeeldje: onlangs op tv een docu over internet/data. Door het internet/telefonie gedrag van een meisje kon een computerprogramma al zien, dat het meisje zwanger was. Zijzelf wist het niet eens. Das al scary genoeg lijkt me. Al hierom zou je de mobiel moeten afschaffen.(dan erbij als jouw intuïtie goed is, dan merk je de volgende dag al dat je zwanger bent, tenminste ik wist dat wel zo uit mezelf) Daar heb je geen programma voor nodig.
     In Nijmegen heb je een instituut, die zich bezig houdt met dit soort onderzoeken. Alles wat wij doen/zeggen, dat weet men dus. Ook zo kunnen ze ons sturen. Dat gebeurt nu dus constant.
     Ook wat ik hier schrijf wordt ergens opgeslagen. Zo kunnen ze voor elk mens een profiel maken. Dat wordt in jouw dossier(banknummer/sofinummer enz.) opgeslagen. En daar kan men dus weer allerlei andere dingen mee gaan doen. Je wordt gewoon overgenomen. Als je hier nuchter over na denkt, dan wil je dat toch gewoon niet. Wat ook raar is: In hele arme landen lopen heel veel mensen met een mobiel rond. Lijkt mij niet de eerste levensbehoefte zo’n ding! De mens wil toch niet luisteren. Dus eigenlijk zit ik mijn energie hier ook te verspillen. Haha.

     1 likes
 • ton schreef:

  Marc, vraag me af waarom de kanker jou heefd gekozen?

  2 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >