Homepagina » Mens en Dier » Arts legt uit waarom vaccinatiepaspoorten gevaarlijk zijn
vaccinatiepaspoort
Foto: Unsplash

Arts legt uit waarom vaccinatiepaspoorten gevaarlijk zijn

De vaccinatiepaspoorten zijn gevaarlijk omdat ze nog meer mensen ertoe dwingen een zeer gevaarlijk, experimenteel vaccin te nemen. Dat zei de Amerikaanse arts Peter Breggin in gesprek met One America News.

Breggin waarschuwde dat het coronavaccin niets te maken heeft met het behandelen van corona. “De mensen die de vaccins produceren, zijn niet geïnteresseerd in het redden van levens. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld en macht, en ze krijgen beide.”

Techbedrijf IBM heeft aangekondigd te gaan samenwerken met de Amerikaanse overheid om een vaccinatiepaspoort uit te rollen, de zogeheten Excelsior Pass. Breggin vergeleek dit bedrijf met een roofdier. “Het maakt ze niet uit met wie ze samenwerken, zolang ze er maar geld mee verdienen.”

Geen wetenschappelijke basis

Diverse Amerikaanse staten hebben daarnaast besloten om de mondkapjesplicht af te schaffen. President Biden heeft deze staten nu gevraagd om het dragen van mondkapjes weer te verplichten. “Er is geen wetenschappelijke basis voor het dragen van mondkapjes,” reageerde dr. Breggin. De anderhalvemeterregel noemde hij ‘zeer dubieus’.

Volgens de psychiater is het juist veel belangrijker dat mensen de juiste behandelingen krijgen. Die behandelingen worden echter tegengehouden door de overheid.

[OAN]
4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Heel veel mensen zijn wakker, en daarom gaat de vaccinatiepaspoorten niet lukken!!

AGENDA GEFAALD…

Dolf
Dolf
6 maanden geleden

IBM ….??? heeft een geschiedenis als fout bedrijf

Annette
Annette
6 maanden geleden

En weer een integere arts die niet van plan is zijn mond te houden. Hoe is het dan toch nog steeds in Godsnaam mogelijk, dat er nog veel te veel mensen afspraken maken om zich te laten prikken (ik schrijf niet vaccineren, want dat is het niet)? Ik kom nog steeds dagelijks mensen tegen die niet kunnen wachten om die prik te gaan halen. Zij reageren ook zeer negatief als ik hun vertel: Over my dead body. Je kunt nog zo je best doen om mensen over de gevaren te vertellen. Zij geloven je simpelweg niet. Zij geloven liever de jokkebrokken die dagelijks de MSM vervuilen. Vandaag zag ik een leuk plaatje: Zoontje zegt tegen moeder: Kom ik, als ik lieg, in de hel? Moeder antwoordt: Welnee lieverd, dan kom je in de regering. Rest my case.

C, De Mantre
C, De Mantre
6 maanden geleden

Hopelijk wakker genoeg om dat paspoort er nooit door te krijgen, maar.. zeker is dat echt niet, was dát maar waar! De boel moet omvallen bij alle bedreigende en bedriegende clusters en overheden , en dan mondiaal, met minder zal het niet gaan.

x

Check Also

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x