Homepagina » Mens en Dier » Arts legt uit waarom vaccinatiepaspoorten gevaarlijk zijn
vaccinatiepaspoort
Foto: Unsplash

Arts legt uit waarom vaccinatiepaspoorten gevaarlijk zijn

De vaccinatiepaspoorten zijn gevaarlijk omdat ze nog meer mensen ertoe dwingen een zeer gevaarlijk, experimenteel vaccin te nemen. Dat zei de Amerikaanse arts Peter Breggin in gesprek met One America News.

Breggin waarschuwde dat het coronavaccin niets te maken heeft met het behandelen van corona. “De mensen die de vaccins produceren, zijn niet geïnteresseerd in het redden van levens. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld en macht, en ze krijgen beide.”

Techbedrijf IBM heeft aangekondigd te gaan samenwerken met de Amerikaanse overheid om een vaccinatiepaspoort uit te rollen, de zogeheten Excelsior Pass. Breggin vergeleek dit bedrijf met een roofdier. “Het maakt ze niet uit met wie ze samenwerken, zolang ze er maar geld mee verdienen.”

Geen wetenschappelijke basis

Diverse Amerikaanse staten hebben daarnaast besloten om de mondkapjesplicht af te schaffen. President Biden heeft deze staten nu gevraagd om het dragen van mondkapjes weer te verplichten. “Er is geen wetenschappelijke basis voor het dragen van mondkapjes,” reageerde dr. Breggin. De anderhalvemeterregel noemde hij ‘zeer dubieus’.

Volgens de psychiater is het juist veel belangrijker dat mensen de juiste behandelingen krijgen. Die behandelingen worden echter tegengehouden door de overheid.

[OAN]
4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Heel veel mensen zijn wakker, en daarom gaat de vaccinatiepaspoorten niet lukken!!

AGENDA GEFAALD…

Dolf
Dolf
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Nog lang niet genoeg. want de leugenaar mag mee blijven doen.

Alle globalisten moeten uit de regering gegooid worden

Perm
Perm
Reactie op  Dolf
16 dagen geleden

Zullen wij daar dan maar eens gauw aan beginnen? We schreeuwen al ruim een jaar en schieten er niets mee op. Rechts laat zich nog steeds te gemakkelijk de mond snoeren door een stelletje linkse idioten als Kajsa Ollongren en Sigrid Kaag. Het is nog erger; ze lachen in hun vuistje vanwege die onnozele rechtse kamerleden. We zien toch niets anders dan dat ze ideeën uit de rechtse hoek gewoon negeren. Er zijn natuurlijk wel een aantal uitzonderingen, maar die kunnen geen potten breken. We moeten gewoon nieuwe verkiezingen eisen en zorgen dat rechtse partijen overal de meerderheid krijgen. Te beginnen in Nederland……!

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Perm
16 dagen geleden

Helemaal mee eens. Maar ik denk dat ze heks Kaag vice premier maken om vervolgens na enige tijd Rutte te vervangen. Een waar horror scenario. Dat wijf stond enige tijd geleden al te schreeuwen om een voorbeeld te nemen aan Israël. En we weten wat daar aan de gang is.
Dit is dan ook een setup geweest om heks Kaag uiteindelijk minister president te maken.

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Ik vraag het mij af, er zijn nog teveel volgzame schapen. Maar laat die schapen de gifspuit maar nemen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edward
16 dagen geleden

Juist, daarvoor is het Corona vaccin bedoeld alleen hebben ze het zelf niet door.

wakkerpeople
wakkerpeople
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
15 dagen geleden

het vaccin is als het gas in de gaskamers in ww2, degene die dit nog niet doorhebben zitten in diepe slaap, erg ‘plausibel’

Nina
Nina
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Die liggen allang klaar, dus dan moet er toch iets spectaculairs gebeuren wil dat niet doorgaan ( zie Israël) , wakker zijn alleen is niet genoeg (bovendien lees nu.nl en je ziet tot je schrik dat nog veel mensen slapen). Tot op heden loopt alles nog gewoon door. Niet te vroeg juichen, zeker niet nu Kaag een kans maakt op het MP schap. Als voorstander van het opgeven van de nationale soevereiniteit en en haar deelname aan diverse denktanks en pro globalistische clubs zal zij zeker niet wijken voor een tegengeluid.

Elske
Elske
Reactie op  Nina
16 dagen geleden

En het politieke toneelstuk Rutte stapt op en Sigrid Kaag word MP zei wil een voorbeeld nemen aan Israël heel gevaarlijk mens.

wakkerpeople
wakkerpeople
Reactie op  Elske
15 dagen geleden

de moderne ‘ubermensch’

levitas
levitas
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

wat ze ook verzinnen de genocide spuit is voor mensen die alles maar geloven en deze mensen zullen en/of snel omvallen of in leven worden gehouden door de volgende spuit omdat je inmuniteits systeem wordt vernietigd waardoor deze duivels kunnen
beslissen wie leeft of sterft.vul zelf maar in wanneer zij vinden dat je niet meer nuttig bent.

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  levitas
16 dagen geleden

En wat denk je dat er uiteindelijk met de ongevaccineerden gaat gebeuren? Ik vrees het ergste.
De gevaccineerden worden over enige tijd bij het minste verkoudheid/griepje ernstig ziek door op hol geslagen immuunsysteem door de gifspuit waar dan uiteraard de ongevaccineerden op aangekeken worden. Iets met kampen ofzo!

wakkerpeople
wakkerpeople
Reactie op  Geen variatie
15 dagen geleden

2de wereld oorlog extaxt hetzelfde, iedereen slapen en regering doen onethische dingen en zodra het uit de hand loopt is het te laat moet America ons weer helpen als een kleine kleutertje. de vraag is nu alleen nog gaan ze de oude kampen gebruiken of nieuwe opbouwen?

Helga
Helga
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Hopelijk nemen mensen die rotzooi niet, het is de bedoeling om de wereldpopulatie te reduceren. Na een tijd na de vaccinatie zullen veel mensen sterven.

wakkerpeople
wakkerpeople
Reactie op  Helga
15 dagen geleden

maak iedereen dan wakker mensen!!!

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Overgrote deel is nog lang niet wakker! Net even op Twitter van psychopaat Hugo gekeken ivm tijdelijk stopzetten van AstraZeneca. De reacties op zijn Twitter schrik je echt van.
Ze trappen er met open ogen in. Ze bedelen haast om Pfizer, Moderna of Johnson, niet beseffende dat het allemaal genocidespuiten zijn!

HoezoWakker
HoezoWakker
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Ja, steeds meer mensen zijn wakker. Ik zie zelfs mensen alleen in de auto zitten met een pamper voor hun gezicht om zich te beschermen tegen vuiligheid die verspreid wordt via de autoradio.

Theaters zijn gesloten omdat je nu op de parkeerplaats voor de supermarkt kunt genieten van een slapstick waar de dikke en de dunne bij verbleken.

De msm weet het ook niet meer en daarom doen ze bij gebrek aan journalistiek alleen nog maar aan reclame.

Waarschijnlijk voelen condoomfabrikanten zich achtergesteld door mondlapjes producenten en zijn ze bezig met een campagne om iedere man de hele dag preventief een condoom te laten dragen. Dit kan dan helpen om een aangewaaide soa te voorkomen.

De politie probeert cafeïne verslaving tegen te gaan door de koffie hardhandig uit de koffiedrinkende verslaafde te slaan.

Kamerleden worden in hun kamer voor het slapengaan sprookjes voorgelezen. Daarna gaan ze niet schaapjes, maar de ongestelde vragen tellen die always maar rond blijven vliegen.

Marianna
Marianna
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

niet te vroeg juichen, mensen

Dolf
Dolf
16 dagen geleden

IBM ….??? heeft een geschiedenis als fout bedrijf

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Dolf
16 dagen geleden

Dat zijn nu juist perfect degene die ze kunnen gebruiken. Als je eerlijk bent en het goed meent tel je niet mee in deze slechte soap.

Rob
Rob
Reactie op  Dolf
15 dagen geleden

Het vaccinatiepaspoort platform is hetzelfde platform als het social credit system’ in China.

https://twitter.com/factrealist3/status/1376978317048434693

Annette
Annette
16 dagen geleden

En weer een integere arts die niet van plan is zijn mond te houden. Hoe is het dan toch nog steeds in Godsnaam mogelijk, dat er nog veel te veel mensen afspraken maken om zich te laten prikken (ik schrijf niet vaccineren, want dat is het niet)? Ik kom nog steeds dagelijks mensen tegen die niet kunnen wachten om die prik te gaan halen. Zij reageren ook zeer negatief als ik hun vertel: Over my dead body. Je kunt nog zo je best doen om mensen over de gevaren te vertellen. Zij geloven je simpelweg niet. Zij geloven liever de jokkebrokken die dagelijks de MSM vervuilen. Vandaag zag ik een leuk plaatje: Zoontje zegt tegen moeder: Kom ik, als ik lieg, in de hel? Moeder antwoordt: Welnee lieverd, dan kom je in de regering. Rest my case.

levitas
levitas
Reactie op  Annette
16 dagen geleden

annette wie niet luisteren wil in jou kring zal zich beseffen dat ze de kans hebben gehad om zelf na te denken.vroeger heb ik geleerd een gewaarschuwd mens telt voor twee, en wie niet horen wil moet voelen.hoe erg het soms ook is.

Elfin
Elfin
Reactie op  levitas
15 dagen geleden

Zo is het. Ik ben gestopt met waarschuwem. Wie nu nog de spuit wil moet er zelf maar achter komen.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Annette
16 dagen geleden

Ja, erg he Annette.. er zijn er nog veel te veel die het echt niet willen (of kunnen?) zien. Ik heb de hoop opgegeven om deze lui nog verder te informeren. Ze willen niet dat het wereldje waarvan ze denken dat het is zoals hun voorgeschoteld wordt compleet in gruizen valt als ze compleet andere theorieen horen, dan raken ze geirriteerd en in de war.

Anna
Anna
Reactie op  Annette
16 dagen geleden

Van de week ook weer een poging gedaan om de buren de andere kant van het verhaal te laten zien. Jonge mensen, beiden niet dom en ze zien het nog steeds niet. Zien het vaccin nog steeds als de redding. Onze hele straat slaapt nog steeds helaas.
En ze komen met elke keer hetzelfde argument: als je dan straks ziek wordt dan maak je zeker toch niet gebruik van de zorg, ziekenhuizen en IC. Ik zei het zelfde tegen hem: als jij ziek wordt van t vaccin maak je er zeker ook geen gebruik van. Daar had hij niet zo snel een antwoord op. Voel me een roepende in de woestijn soms. ze doen ook helemaal geen moeite om andere sites of kanalen te raadplegen wat die te melden hebben. Worden ze bang en niet vrolijk van.

Elfin
Elfin
Reactie op  Anna
15 dagen geleden

Goeie oplossing van de woningnood is het wel!

aisha
aisha
Reactie op  Anna
15 dagen geleden

ik heb er ook veel moeite mee! vooral door mijn 2 kinderen. Die willen niets horen en als ik iets probeer dan roepen ze. mam we willen hier geen negativiteit in huis! dan mijn 3 kleinzoons van 2 maand tot 4 jaar. vreselijk. die van 2 hebben ze al laten testen toen hij 1.5 was.. ik vind het erg moeilijk om me stil te houden. Ik ga een brief schrijven voor de hele straat daar met uitleg. Zo krijgen zij niet door dat het van mij komt. Hoop dat ze dan zelf wat gaan nadenken..

C, De Mantre
C, De Mantre
16 dagen geleden

Hopelijk wakker genoeg om dat paspoort er nooit door te krijgen, maar.. zeker is dat echt niet, was dát maar waar! De boel moet omvallen bij alle bedreigende en bedriegende clusters en overheden , en dan mondiaal, met minder zal het niet gaan.

Vlinder
Vlinder
16 dagen geleden

Nou ik denk dat er nog steeds te veel mensen NIET wakker zijn. Kolega verpleging hoopt op een dictatuur,dan weten we tenminste waar we aan toe zijn! Heeft niet eens door dat de dictatuur er allang IS! Hoe triest!

Elfin
Elfin
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

Wat een idioot!

cieleke
cieleke
16 dagen geleden

zolang het tijdelijk is om de schaapjes te dienen is het gevaar alleen voor de schaapjes hardlopers zijn doodlopers

wakkerpeople
wakkerpeople
Reactie op  cieleke
15 dagen geleden

awake power!

PowerFlower
PowerFlower
16 dagen geleden

En natuurlijk heeft deze arts gelijk, zoals zovelen met hem die hun mond open durven doen ondanks dat ze bedreigd worden. Ook al lijkt het steeds maar niks te brengen in eerste instantie, volgens mij, als ze er maar genoeg van dit soort verhalen naar buiten komen, gaat de kritieke massa die het hele spel doorziet en die nodig is om dit hele negatieve verrotte systeem om te laten vallen er wellicht sneller komen als gedacht.

Arnie
Arnie
16 dagen geleden

Dat zelfde IBM werkte ook voor de nazi’s in de jaren dertig van de vorige eeuw, IBM had toen al een computer systeem die joden kon registreren, klaarblijkelijk hebben ze nog steeds niks geleerd…..

axel m.
axel m.
16 dagen geleden

Techbedrijf IBM? oh ze bedoelen het zelfde IBM bedrijf die in de tweede wereld oorlog de ponskaart computers maakte om in de concentratiekampen te weten welke joden er konden werken en welke aan het gas moesten. !
Het zelfde bedrijf wat volgens de neurenberg code al zins die tijd gesloten had moeten zijn.
Maar natuurlijk is dat bedrijf geloofwaardig , sarcasme .

wakkerpeople
wakkerpeople
15 dagen geleden

awake power!

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x