Chemtrails

Chemtrails: “Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen”

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts heeft gezegd dat we doelbewust worden vergiftigd zodat de farmaceutische industrie daar flink aan kan verdienen. Dr. Leonard Horowitz (48) claimt dat overheden en farmaceutische bedrijven grote delen van de bevolking ziek maken door bepaalde chemicaliën in de lucht te sproeien met behulp van vliegtuigen.

Hij zegt dat een mysterieuze griepachtige ziekte sinds de jaren negentig steeds vaker voorkomt. De ziekte, die volgens dr. Horowitz sinds 1998 epidemische vormen aanneemt, lijkt niet te worden veroorzaakt door virussen of bacteriën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De symptomen zijn verstopte neus, hoesten, vermoeidheid en algehele malaise, zei hij. Mensen kunnen zich weken tot maanden ziek voelen. “Het volk wordt vergiftigd door middel van chemtrails,” voegde hij toe.

Vatbaarder voor infecties
Chemtrails: "Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen"
Leonard Horowitz

De chemicaliën veroorzaken immuundisfunctie waardoor mensen vatbaarder zijn voor infecties, vervolgde dr. Horowitz. Hij beweert contrails te hebben getest die boven zijn woning in het noorden van Idaho waren achtergelaten. Vliegtuigbrandstof bevat volgens hem onder meer het toxische ethyleendibromide (EDB).

“Het kankerverwekkende EDB werd om gezondheidsredenen niet meer toegevoegd aan loodvrije brandstof, maar militaire vliegtuigen vliegen er nog wel op om de bevolking ziek te maken,” zei Horowitz.

De overheid wil mensen op deze manier chronisch ziek en afhankelijk van de staat maken, ging hij verder. De farmaceutische bedrijven kunnen vervolgens flink verdienen aan het geneesmiddel.

Illuminati

“Je verzwakt de bevolking omdat verzwakte mensen gemakkelijk onder de duim te houden zijn,” zei hij. “Ze willen niet de hele bevolking wegvagen, alleen bepaalde bevolkingsgroepen.”

De oud-tandarts claimde ook dat aids, de Mexicaanse griep en ebola in een lab zijn gemaakt. Dr. Horowitz gelooft daarnaast in de Illuminati, een geheimzinnige organisatie die over de wereld zou heersen en een Nieuwe Wereldorde zou nastreven.

Volgens Skepdic.com zijn de uitspraken van dr. Horowitz gevaarlijk omdat ze ertoe hebben geleid dat sommige gemeenschappen vaccinatieprogramma’s boycotten. Hij vertelde bijvoorbeeld enige tijd geleden aan Al Jazeera dat het Mexicaanse griepvaccin tot onvruchtbaarheid zou leiden.

[Express]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De farmaceutische industrie gaat over lijken. Middels chemtrails wil men bepaalde bevolkingsgroepen wegvagen.

Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

Trails bestaan maar Chem niet! Leonard Horowitz is uw illusionist die uw die realiteit geeft. Nu aan uw de vraag of het wel de realiteit is wat hij aantoont. Dan nog een andere vraag, wie is die man dat hij kan testen en onderzoeken en behoord hij tot een geheime groep die de wereld beheren en manipuleren met de boven gesproken illusie? Iedere Zaterdag op History Channel laat Alexander Hartmann een programma zien over realiteit die hij Hackt. Ga dat eens zien en ga dan nog eens naar de sprookjes kijken die uw gebracht worden als uw realiteit.

Mammon
Mammon
7 jaren geleden

Toevallig laatst het RTL weer voorbij zien komen en wat ze me daar voor onzin aan het
uitkramen waren…

Staat daar zo’n veredelde geitenwollen sok voor de camera te vertellen dat er de laatste
tijd toch wel veel -vliegtuigstrepen- zichtbaar zijn. Maar wees gerust, als ze langer dan
3 uur blijven hangen dan is het niets meer dan een…. WOLK!

Nou, dan vraag ik me toch af wat er met je denkvermogen aan de hand is als je dit
toch als waarheid accepteert? Tja?

Evert
Evert
7 jaren geleden

Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Deze operatie is een onderdeel van het streven van de illuminati om de wereldbevolking tot controleerbare proporties terug te dringen (ca. 500 miljoen). Ze wordt geleid door de NAVO, die net als de VN een illuminati-organisatie is.

Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier.

Bron: Het Grotere Plaatje
http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x