Homepagina » Chemtrails » Chemtrails: “Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen”
Chemtrails: "Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen"

Chemtrails: “Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen”

Een arts heeft gezegd dat we doelbewust worden vergiftigd zodat de farmaceutische industrie daar flink aan kan verdienen. Dr. Leonard Horowitz (48) claimt dat overheden en farmaceutische bedrijven grote delen van de bevolking ziek maken door bepaalde chemicaliën in de lucht te sproeien met behulp van vliegtuigen.

Hij zegt dat een mysterieuze griepachtige ziekte sinds de jaren negentig steeds vaker voorkomt. De ziekte, die volgens dr. Horowitz sinds 1998 epidemische vormen aanneemt, lijkt niet te worden veroorzaakt door virussen of bacteriën.

De symptomen zijn verstopte neus, hoesten, vermoeidheid en algehele malaise, zei hij. Mensen kunnen zich weken tot maanden ziek voelen. “Het volk wordt vergiftigd door middel van chemtrails,” voegde hij toe.

Vatbaarder voor infecties
Chemtrails: "Vliegtuigen maken mensen ziek zodat farmareuzen flink kunnen cashen"

Leonard Horowitz

De chemicaliën veroorzaken immuundisfunctie waardoor mensen vatbaarder zijn voor infecties, vervolgde dr. Horowitz. Hij beweert contrails te hebben getest die boven zijn woning in het noorden van Idaho waren achtergelaten. Vliegtuigbrandstof bevat volgens hem onder meer het toxische ethyleendibromide (EDB).

“Het kankerverwekkende EDB werd om gezondheidsredenen niet meer toegevoegd aan loodvrije brandstof, maar militaire vliegtuigen vliegen er nog wel op om de bevolking ziek te maken,” zei Horowitz.

De overheid wil mensen op deze manier chronisch ziek en afhankelijk van de staat maken, ging hij verder. De farmaceutische bedrijven kunnen vervolgens flink verdienen aan het geneesmiddel.

Illuminati

“Je verzwakt de bevolking omdat verzwakte mensen gemakkelijk onder de duim te houden zijn,” zei hij. “Ze willen niet de hele bevolking wegvagen, alleen bepaalde bevolkingsgroepen.”

De oud-tandarts claimde ook dat aids, de Mexicaanse griep en ebola in een lab zijn gemaakt. Dr. Horowitz gelooft daarnaast in de Illuminati, een geheimzinnige organisatie die over de wereld zou heersen en een Nieuwe Wereldorde zou nastreven.

Volgens Skepdic.com zijn de uitspraken van dr. Horowitz gevaarlijk omdat ze ertoe hebben geleid dat sommige gemeenschappen vaccinatieprogramma’s boycotten. Hij vertelde bijvoorbeeld enige tijd geleden aan Al Jazeera dat het Mexicaanse griepvaccin tot onvruchtbaarheid zou leiden.

[Express]


Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

70 reacties

 1. Trails bestaan maar Chem niet! Leonard Horowitz is uw illusionist die uw die realiteit geeft. Nu aan uw de vraag of het wel de realiteit is wat hij aantoont. Dan nog een andere vraag, wie is die man dat hij kan testen en onderzoeken en behoord hij tot een geheime groep die de wereld beheren en manipuleren met de boven gesproken illusie? Iedere Zaterdag op History Channel laat Alexander Hartmann een programma zien over realiteit die hij Hackt. Ga dat eens zien en ga dan nog eens naar de sprookjes kijken die uw gebracht worden als uw realiteit.

  6 likes
  • Oh ja Pietje Bell? Dus History Channel is jouw graadmeter voor de waarheid?
   Alles wat je op televisie ziet is waar hè? Niet over sprookjes gaan beginnen als je de tv erbij haalt.
   Onderbouw nou eens even echt waarom het bullshit is wat er in bovenstaand artikel wordt beweert.

   13 likes
   • @Blanky

    Pietje Bell is òf niet goed geïnformeerd of misschien wel een overheidstrol, je ziet ze steeds meer langskomen op diverse sites.
    Als ik foto’s van vliegtuigstrepen zie met grote bochten erin, dan vraag ik me: zat de piloot op de verkeerde koers en maakte hij meteen rechtsomkeert, een bochtje maken:).
    Ach, veel mensen zijn nog lang niet wakker, de zogenaamde cognitieve dissonantie.
    Als je het interview hoort op de site van Irma Schiffers van Ole Dammegard, dan begrijp je waarom mensen niet wakker willen of kunnen worden. Sommige dingen die hier plaatsvinden zijn ook te bizar voor woorden, weten dat we hier al duizenden jaren gevangen worden in de Matrix.
    Pietje Bell moet die film The Matrix nog maar eens gaan zien, misschien dat ie dan wakker willen worden en gaat begrijpen.
    Wakker worden geeft onzekerheid, geeft angst, door die angst schieten mensen weer in de cognitieve dissinantie.
    Maar het is waar, de illimunati, de cabal, bestaat, die 1% die letterlijk alles in bezit heeft, media, tv (Reuters), overheid, alle wereldregeringen, de ministers zijn de puppets van de cabal, alle wereldregeringen behoren tot de NWO en ons land is de bakermat van de NWO met dank aan het Bilderberg Oranjehuis.
    Dus genoeg zaken om te onderzoeken, dan pas hier schrijven PB!

    13 likes
    • Wie het niet eens is met de de heersende mening hier wordt uitgemaakt voor overheidstrol of slaper en heeft eigenlijk niet eens het recht om hier te reageren. Zo gaat dat…

     12 likes
     • Wel concluderen ze na “youtube” onderzoek, dat chemtrails bestaan.

      8 likes
     • Pleiadian.
      Daar loop ik regelmatig tegen aan.
      Wakker worden gaat blijkbaar met zoveel negativiteit gepaard dat ik er een beetje huiverig voor ben.

      3 likes
    • “cognitieve dissonantie.”

     Die term heb ik hier eerder gehoord, maar had toen een andere nickname…

     2 likes
   • “Onderbouw nou eens even echt waarom het bullshit is wat er in bovenstaand artikel wordt beweert. ”

    Er wordt geen enkel bewijs geleverd in het bovenstaand artikel. Het is een mening van een individu. Er hoeft dus helemaal niet bewezen te worden dat het artikel bullshit is. Het hele artikel is een idee dat ontsproten is uit iemands brein.

    10 likes
   • Ik geloof dat pietje bell dit maar eens moet lezen. History Channel maakt deel uit van E&A Networks en kijk dan even naar het deel 1.1 en welke bekende naam van een van de grootste illuminaten er in staat.

    https://en.wikipedia.org/wiki/A%26E_Networks

    5 likes
  • sulletje,de britse regeringen heeft een experiment middels het dumpen van troep vanuit vliegtuigen gedurende 30 jaar toegegeven.

   door het naieve gedrag en cognitieve dissonantie van volk zoals jij staat de wereld in brand.

   fff

   8 likes
   • “sulletje,de britse regeringen heeft een experiment middels het dumpen van troep vanuit vliegtuigen gedurende 30 jaar toegegeven.”

    Uit deze opmerking blijkt dat je het 66 pagina’s tellende rapport hierover zelf nooit gelezen hebt, maar alleen de artikelen die erover geschreven zijn via de welbekende sites.

    9 likes
    • Beste Heren en Dames,

     Ik vind het fantastisch dat jullie zo fanatiek reageren op mijn reactie. Ik moet het wat onderbouwen word aangegeven. De overheid, gemeenteraad, regering, Shell, politie, brandweer, alle supermarktketens, Big Pharma, MEDIA alles om je heen word bestuurd door de Vrijmetselarij!!! HET IS DUS ((( 1 ))) PARTIJ OF GROEP!!!!!!!!! die jullie in groepjes verdeeld en daarbij jullie keihard in de zeik nemen maar geen of weinig van jullie heeft dat in de gaten want jullie zijn zeer fanatiek om in hokjes te reageren en dan ook te denken.

     Wilma ik vind je fantastisch dat je even over mijn Nederlands begint. Het is maar hoe je denkt over het thema of iemand even een corrigerende tik wilt geven.

     “sulletje,de Britse regeringen heeft een experiment middels het dumpen van troep vanuit vliegtuigen gedurende 30 jaar toegegeven.”

     Ook hier ROY, het is de Vrijmetselarij die dat doet maar ook de controle word gedaan door iemand van de Vrijmetselarij Weer die groep die 1 is om jou en mij en andere in de zeik te nemen om die illusie hard te kunnen maken, Sulletje!!

     Ik ben inmiddels gaan inzien dat dit allemaal met opzet gedaan word om jullie of iedereen sneller uit die illusie te krijgen en daarom tegendraadse werking van die Vrijmetselarij die het naar mijn mening supergoed doet maar ook dat word nog niet gezien, want we denken in hokjes en wijzen graag naar organisaties die weer aangestuurd worden door die groep maar dat vergeet iedereen hier klaarblijkelijk.

     3 likes
     • Beter lezen Pietje Bell!!!
      Daar is wel vaker een gebrek aan, schijnt nogal moeilijk te zijn…

      ““sulletje,de Britse regeringen heeft een experiment middels het dumpen van troep vanuit vliegtuigen gedurende 30 jaar toegegeven.”

      Dit is een Quote van Vladi!

      2 likes
     • Pietje Bell
      Ik ben het niet met je eens. Maar mijn duim heb je.
      Geweldig hoe je reageert.

      1 likes
     • Ik vergeet er nog een Illusie of realiteit stukje bij te doen van Alexander Hartmann. Deze is niet van History Channel dus niet druk maken. Wie erschaffen wir unseren Erfolg selbst? // Alexander Hartmann https://youtu.be/m5U_BcxgRf4 via @YouTube

      0 likes
   • Tjemig, alweer die cognitieve dissonantie, en nu weer van een andere nickname…

    2 likes
    • wat was die andere nickname dan?
     en maakt het wat uit als iemand anders deze term gebruikt?

     begrijp je de twee woorden wel?

     fff

     1 likes
     • Hmm, eens kijken.
      Er is maar een select groepje nickname’s, die deze psychologische term genaamd “collectieve dissonantie” gebruiken, t.w. Bataaf, Vrijheid en jij Vladi. Zou mij dus niets verbazen dat dit een en dezelfde persoon is. Deze term wordt overigens wereldwijd gebruikt, vooral in de discussie over de platte aarde, opvallend.

      Uitgaande van het gebruik van de term collectieve dissonantie, heb jij natuurlijk het ultieme bewijs betreffende het gebruik van chemtrails.
      Ik neem aan dat jij deel uitmaakt van een team observatoren, die vliegtuigen, zowel civiele als militaire van begin tot eind volgt, via speciale websites en software en optisch met telescopen voor identificatie van deze toestellen met fotografisch en filmisch bewijs, en vooral chemisch bewijs. Of is het zo dat jij, net als vele anderen gewoon napraten en doen voorkomen alsof jij een expert bent.

      Verder is het zo dat er steeds gezegd wordt, dat als het een lange tijd onbewolkt is, opeens “die” vliegtuigen verschijnen alsof er een link is tussen mooi onbewolkt weer, en chemtrails.
      Welnu, als het wel bewolkt is vliegen er boven die wolken nog steeds vliegtuigen met “trails”, zelfs ‘s nachts bij helder en bewolkt weer, maar daar heeft niemand het over. Zal wel iets met cognitieve dissonantie zijn…

      4 likes
   • @Iep,

    Beste Iep, leuke link maar als je mijn verhaal gelezen heb en begrepen heeft is de vraag weer aan jou, Wie is de Overheid en behoren die mensen van de Overheid niet tot zo een geheime groep die jou en mij voorliegen net als jou illusie link??

    4 likes
  • Boude uitspraken zonder enige motivatie. dat kan dus beter. Lees ff over trails in de Irak-oorlog. Barium trails werden gelegd om over grote afstanden te kunnen communiceren zonder GSM masten in de woestijn aan te hoeven leggen.

   De methode is beschreven, patenten zijn beschreven, er zijn voor de oppervlakkige observer duidelijk verschillen te zien tussen condens en blijvende sporen. Zoek VN en chemtrail; VN heeft deze verboden in relatie weermanipulatie

   Je ogen sluiten en met vingers in je oren lala roepen is prima maar houd deze realiteit dan voor jezelf in plaats deze andere op te dringen

   4 likes
  • Waarom geeft de regering en de minister danngeen antwoord op de vele vragen die zenhierover krijgen?
   Mensen mrt. Ragen hierover worden met een kluitje in het riet gestuurd.
   Alles wordt ontkent of men weet er niets van. Alleen de dame aan de telefoon geeft deze antwoorden en doorverbinden doen ze niet.

   0 likes
 2. Toevallig laatst het RTL weer voorbij zien komen en wat ze me daar voor onzin aan het
  uitkramen waren…

  Staat daar zo’n veredelde geitenwollen sok voor de camera te vertellen dat er de laatste
  tijd toch wel veel -vliegtuigstrepen- zichtbaar zijn. Maar wees gerust, als ze langer dan
  3 uur blijven hangen dan is het niets meer dan een…. WOLK!

  Nou, dan vraag ik me toch af wat er met je denkvermogen aan de hand is als je dit
  toch als waarheid accepteert? Tja?

  35 likes
  • Ik vind de reguliere wetenschappelijke verklaring anders een stuk waarschijnlijker dan de gedachte dat er een wereldwijd geheim plan zou zijn om de bevolking te decimeren door middel van het sproeien van chemicaliën in de lucht. Dat vind ik pas een aanslag op het denkvermogen en realiteitsbesef.

   Een chemtrail scenario is: inefficient, ondoordacht, niet-specifiek en onmogelijk om geheim te houden.

   De realiteit is dat het vliegverkeer de afgelopen decennia enorm is toegenomen. Daarmee is ook het aantal vliegtuigstrepen verveelvoudigd. Dit is een probleem omdat de mens hiermee kunstmatige bewolking creeert en invloed op het klimaat heeft.

   12 likes
   • En ook hier weer “Nieuw type vliegtuigbenzine”; niet alleen kan dit staal wegsmelten, maar blijft bovendien uuuuuuuuuuuuuuren in de lucht hangen…

    Wat mensen al niet voor zoete koek slikken zeg. Ik zag laatst 2 vliegtuigen op ongeveer dezelfde hoogte. De ene had TOTAAL GEEN TRAIL en de ander had EEN TRAIL DIE UREN BLEEF HANGEN…. en uiteindelijk als een zilvergrijze sluier werd verspreid.

    En dat steeds meer mensen last hebben van luchtwegproblemen, ernstige infecties aan de keel en sinussen, zwelling van de lymfeklieren, hoestbuien, kortademigheid, sinus hoofdpijn, algemene respiratoir falen, schade aan het hart en de lever, komt echt niet van al die ethyleen bromide.

    En al die honderden patenten omtrent weermodificatie. haarp. etc. zijn er alleen maar voor de show.

    Maar ja. dat is allemaal onzin natuurlijk. Gewoon gezichtsbedrog. Ik moet heerlijk gaan slapen; chemtrails zijn sprookjes… verzonnen door mensen met aluhoedjes die er “geen enkel bewijs” voor hebben…

    https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

    19 likes
    • Het is uiteraard niet de benzine die in de lucht blijft hangen, maar het water dat ontstaat bij de verbranding van benzine. Dit water vormt ijskristallen die inderdaad uren kunnen blijven hangen. Dat lijkt me een simpele verklaring. Persoonlijk slik ik niets voor zoete koek, maar ik ben minstens zo kritisch op de alternatieve verklaring dan op de officiele.

     Hoe weet u dat de vliegtuigen die u zag op dezelfde hoogte waren? Is het mogelijk om dat vanaf de grond nauwkeurig te beoordelen?

     Waar baseert u uw claim op dat er steeds meer van de door u genoemde ziektes voorkomen?

     Weermodificatie is er… Maar dat is iets anders dan een duister wereldwijd plan om de wereldbevolking te vergiftigen en doden. Voor dat laatste is er simpelweg geen bewijs.

     12 likes
   • En dat terwijl het aantal bewoners op deze aardkloot alleen maar toeneemt, en mensen steeds gezonder ouder worden.

    6 likes
 3. Maar de vermeende ‘illuminati’ (en hun moeders, kinderen en vrienden etc.) ademen die chemtrails dan toch zelf ook in?

  8 likes
  • Ze scheppen chemstrails boven bepaalde dichtbevolkte gebieden waar zich geen elite (van de Illuminati) bevinden.

   7 likes
   • Als “ze” iets op 10 kilometer hoogte uitstoten, dan kun je van te voren niet precies bepalen waar dat wel of niet terecht komt.

    13 likes
    • en dat zet jij wel ff neer als feit?

     research genetic engineering voordat je blaat.

     fff

     2 likes
     • ik praat vladi, het is beter voor de discussie als u zich beschaafd uitdrukt en op de inhoud reageert in plaats van op de persoon.

      11 likes
     • Als je nonsens ‘praat’ is het blaten.
      je weet wel beh beeeh beh beeeeh.

      fff

      1 likes
    • Klopt helemaal. Het is zelfs zo dat op verschillende hoogtes, er verschillende windrichtingen kunnen zijn. Soms zie je wolkenvelden op verschillende hoogtes, een totaal andere richting uitgaan.

     6 likes
   • “Ze scheppen chemstrails boven bepaalde dichtbevolkte gebieden waar zich geen elite (van de Illuminati) bevinden. ”

    Het jij wel eens dat rode of gele stof op je auto zien liggen, dat is Sahara zand (van duizenden kilometers verderop). Denk je echt dat als iets boven een dichtbevolkt gebied wordt gesproeid het daar ook daadwerkelijk neerdaalt?

    9 likes
 4. De farmaceutische industrie gaat over lijken. Middels chemtrails wil men bepaalde bevolkingsgroepen wegvagen.

  32 likes
 5. heel apart,
  vliegtuig routes mogen elkaar nooit doorkruisen, en toch zie je vaak bijna perfecte rasterpatronen. ik dank je de koekoek. chemtrails bestaan & wie dat nu nog niet geloofd is een prima slaaf!

  7 likes
 6. Ik zie de logica niet.
  Een zieke en zwakke bevolking kost op de lange duur meer dan dat het opbrengt.
  Dus qua verdienmodel werkt het niet.

  Macht?
  Over een zieke en zwak volk?
  Allemaal dood de chemtrails.
  Dan sta je als machthebber macht te hebben over niks.

  Er is m.i. Geen voordeel te behalen.

  7 likes
 7. ik begrijp het nog steeds niet. Het is een immense onderneming om de gehele aarde te besproeien. Als er al plannen zijn om de mensheid te verzwakken zijn er toch andere manieren? Ik heb geprobeerd het mysterie chemtrails te doorgronden en ja,ik vind het een vreemde zaak maar wat het nou is, ik weet het niet.

  4 likes
 8. Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Deze operatie is een onderdeel van het streven van de illuminati om de wereldbevolking tot controleerbare proporties terug te dringen (ca. 500 miljoen). Ze wordt geleid door de NAVO, die net als de VN een illuminati-organisatie is.

  Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier.

  Bron: Het Grotere Plaatje
  http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

  14 likes
 9. Een contrail blijft onder de ideale omstandigheden een half uur hangen en zal dan dunner worden en wegvagen.Die strepen wat wij hier zien hangen uren in de lucht en worden alleen maar breder tot de hele hemel wit is en dat terwijl het nieuws een mooie blauwe hemel voorspelt.Ja dat er gesproeid word moge duidelijk zijn….

  4 likes
  • In meteorologische boeken uit de jaren 60 wordt al beschreven dat contrails uren kunnen blijven hangen en uitwaaieren. In die tijd bestond de term chemtrails nog niet eens.

   8 likes
 10. Ik riep 10 jaar geleden al: We MOETEN zo snel mogelijk overgaan op vliegtuigen die gehybridiseerd zijn met zonnecellen, en uiteindelijk volledig uitstootloos worden. Zo kunnen ze geen chemtrails nog contrails meer uitstoten. Dit zal heel erg veel zorgen, vervuiling en sneaky gedoe volledig uit te weg halen en de zon extra ruimte geven. Ze kunnen daarna niet meer smoesjes maken over wat een vliegtuig achterlaat. Alle geo-engineering die er daarna zal plaats vinden zal MOETEN WORDEN TOEGEGEVEN.

  2 likes
 11. Sinds de nieuwe vliegroutes zijn ingegaan een paar jaar geleden komen ze hier chronisch over de stad, zowel laag als hoog terwijl ze makkelijk over de polder kunnen, woon ruim 50km van schiphol. Veel mensen hebben sindsdien luchtweg klachten, infecties etc. Ik heb schiphol gevraagd of ze weer over de polders willen vliegen maar natuurlijk geen reactie. Bovendien hangt er veel meer smog boven de stad nu en blijft die plak hangen als de polder afkoelt, ik woon hoger en zie stelselmatig een ring van bewolking boven de stad tot aan de polder. Zijn natuurlijk ook de fijnstoffen op het hitte eiland effect maar sinds die nieuwe route is het wel veel erger.

  Natuurlijk maken ze gebruik van chemtrails. Ik twijfel er niet meer aan. Ik heb meerdere malen gedacht om met de laser die vliegetuigen te beschijnen, maar geweld is geen oplossing. Toch moeten ze echt oprotten met die vliegtuigen. Ik wordt ook steeds bozer. Heb het idee dat ze geen gehoor geven en gewoon blijven vergiftigen. Wat moeten we doen als burgers. Wat kunnen we doen? Ik zou willen dat ik een anti air raket had, dan schoot ik er een uit de lucht als waarschuwing. Heb ik niet. Blijft bij zinloos klagen totdat de infecties hier de overhand nemen en ook ik ziek wordt. Laat maar. Laat maar met dit hele ninefornews ook, niemand gaat er wat aan doen en dit dient alleen maar als fearporn, sceptici trollen de klokkenluiders en ondertussen sta je hier als aluhoedje nog verder in je hemd. Ik gun iedere ontkenner de zika mug, want die bestaat ook niet. Totdat je gestoken wordt, natuurlijk

  8 likes
 12. Zelf denk ik dat chemtrails een ander hoger doel heeft dan de bevolking ziek te maken. Er zit aluminium in. Deze geleid de communicatie satellieten beter. Bij oorlogsvoering een belangrijk middel. Denk aan schild voor kernwapens. Dus komt het erop neer dat wij opgeofferd worden om macht te behouden. Tegelijkertijd blijven de sterkste mensen over.
  Daarnaast kan het schild gebruikt worden om magnetische velden om te zetten. Die tweede zon gevolgen zoals extreme droogte op 1 plek kan uitstellen. Ook dit is weer macht behouden, want stel dat het westen geheel uitdroogt, dan worden wij meteen geheel afhankelijk van Rusland/China enz.
  De bedoeling van de agenda is dat alles geleidelijk wereldwijd afgebouwd gaat worden, maar tegelijkertijd samen gaat smelten/werken. Meerdere agenda punten(lees agenda 21/30) als doelstelling. De agenda heeft zowel goede als slechte kanten. Algemeen gezien.
  Ik zie ook liever alles weer meer natuurlijker. Realistisch gezien kan dit niet meteen, want alles zit verweven met elkaar. Macht/het systeem/natuur enz. Als de gewone mens het geheel voor het zeggen krijgt, dan krijgen we sowieso oorlog/ruzie enz. De meeste mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet eens meer of kunnen niet eens goed communiceren met elkaar. Zie social media. of hier. Daarmee zeg ik niet dat we niet meer aan zelfbescherming moeten doen. We leven in een bizar tijdperk. Een middenweg lijkt me het beste om te kunnen overleven/zo lang mogelijk. Zoals een slang dat doet. Niet voor niks het belangrijkste symbool voor dit tijdperk. En nee, ik behoor niet tot de elite. Wil er nog het beste voor ons eruit halen.

  2 likes
  • @Elize,

   Heel bijzonder dat jij zegt dat er aluminium in zit omdat iemand dat zegt!!

   Wie zegt dat en waarom zegt hij dat?
   Als hij dat zegt en hij mag het in de media brengen is het een Vrijmetselaar die negatieve onzin in het nieuws brengt en al de alternatieve BOBO’s daarin meeneemt.
   Die groep die 1 is doet het supergoed en het klootjesvolk begrijpt er geen reet van!!!!!

   0 likes
   • Dat is de bedoeling ook. Dat niemand het nog begrijpt. Het zijn allemaal beroepsleugenaars. Liegen kunnen ze beter dan wat dan ook.
    Maar de waarheid zal hoe dan ook boven komen.

    1 likes
  • Als iemand een deken van aluminiumdeeltjes over de aarde legt, wordt dat een beetje een kooi van Faraday en dus wordt het moeilijker om met de satellieten te communiceren. Tenzij je in een platte aarde gelooft, want dan bestaan satellieten weer niet.

   0 likes
 13. Weet je wat….
  Ik neem nog een wijntje en steek een fijne peuk op..
  En dan ga ik eens heeeel goed nadenken over dat gif wat die gemeneriken bij me naar binnen willen duwen.

  1 likes
 14. Wat zullen wij de Engelsen dankbaar zijn als binnen korte tijd vanaf nu, meer landen uit het monster de Brusselse EU stappen.
  Gewoon door gaan met uitstappen, beklemmingen doen de adem stokken.
  Neem weer de ruimte voor verdere geestelijke en spirituele ontwikkeling.
  De Illuminatie etc. beven inclusief Juncker die Brussel regelt.
  Het gaat echt mooi worden, als de EU uiteen valt, Alle doemsenario’s worden ter plekke bedacht maar zullen er niet zijn.
  Waar vrijheid ontstaat kan geen ellende zijn.

  3 likes
 15. BobvanBananenveld

  Ik groeide op in de 60er en 70er jaren toen waren er nog niet mobile telefoons met internet en speelde ieder kind buiten of zat te vissen aan de waterkant.De luchten waren met mooi weer helblauw met of zonder ronde wolken en er vlogen ook vliegtuigen over zonder lange strepen. ik heb dat toentertijd nooit meegemaakt dat er lange strepen in rasterpatroon werden getrokken door vliegtuigen in de lucht. En dat zie je nu bijna elke dag dus is er toch iets aan de gang wat de gewone burger niet mag weten? ,getuige de vele mensen die boos worden als je erover begint,inclusief mensen van het KNMI en die het weer presenteren .Waarom wordt er dan niet gewoon duidelijk uitgelegd wat het dan wel is!

  2 likes
 16. Conspiracy..

  Al wat we kunnen doen trouwens is tekenen van petities.

  Het idee dat vliegtuigmaatschappijen geld krijgen van de (pharmaceutische) industrie om stoffen te lozen vind ik aannemelijk. Vliegtuigmaatschappijen kunnen vervolgens weer goedkoper vliegen en de concurrentie beter te lijf gaan.

  1 likes
 17. dr. Horowitz IS AL IN 2010 ONTMASKERD ALS ELITE dis-info,

  528 hz. is de Saturnus freqentie

  https://atrueott.wordpress.com/2011/07/24/truth-revealed-528-is-the-frequency-of-saturnsatan-not-of-christian-love/

  PAS OP MENSEN DEZE WOLF IN SCHAAPSKLEREN IS LEVENS GEVAARLIJK.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.