BinnenlandCorona

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen. Er wordt onder andere gedacht aan een heffing op plastic en een taks op de uitstoot van CO2. De Commissie pleit voor een steunpakket ter waarde van 750 miljard euro. Er is felle kritiek op de plannen.

PVV-leider Geert Wilders reageerde woest: “Ze willen Europese belastingen, heffingen voor klimaatgekkigheid en nog meer netto bijdrage van Nederland voor hun begroting. Compleet gestoord. Hier is maar één antwoord voor: Nexit.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg


De SGP stelde: “Ja hoor: de Europese Commissie wil de eerste Europese belastingen invoeren. Als dat gebeurt, zet de EU een wissel om. Het begint met een heffing voor grote bedrijven, het eindigt met nog veel meer belastingen voor iedereen.”

EU-machtsgreep

Europarlementariër Gerolf Annemans (Vlaams Belang) twittert: “Von der Leyen noemt corona in een bombastische toespraak “Europe’s moment”. Noodfonds misbruikt corona voor doordrukken aloude EU-centralistische droombeelden van de federalisten. EU-machtsgreep. Met virus-mes op onze keel.”

Daarnaast stelt de Europese Commissie voor de meerjarenbegroting nog verder te verhogen. Nederland verzet zich daar tegen, net als Oostenrijk, Zweden en Denemarken.

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Ons Michelleke de mislukte Belgische politicus zal wel meewerken zeker aan het vullen van de graaipot.

Poseidon
Poseidon
3 jaren geleden

Het was toch al lang bekend dat er EU belastingen zouden komen? En dat ECB verder gaat met het opblazen van de debetzijde van haar balans waar ook NL mede voor garant staat. En de huidige EU potjes worden momenteel al gebruikt om de boel overeind te houden.

Allemaal niets nieuws onder de zon. De huidige partijen sputteren een beetje en gaan uiteindelijk toch met
een “compromis” akkoord : Houd de burgertjes tevreden of op z’n minst in twijfel.

En een FvD wil een bindend referendum organiseren en heeft verder nog geen enkel plan. De PVV roept NEXIT maar ik heb ook nog geen enkel plan gezien.

Waarschijnlijk is de beste optie dat NL zich gaat voorbereiden op een implosie van de EU(ro).
150% staatsschuld, 6% begrotingstekort : De (digi-) infra in NL updaten, basisbehoeften in eigen land produceren en een goudvoorraad aanleggen in Zeist op naam van de burgers van NL.
Dan kwistig omgaan met Eurobonds om Zorg en onderwijs op een goed peil te brengen.

Maar ja, zulke politici lopen er niet meer rond. Zou het wel zo zijn dan worden ze afgeschoten.

Ron
Ron
3 jaren geleden

CO2 heeft weinig of niks te zien met opwarming. Het is het BELANGRIJKSTE groeigas voor een GROENE en zodus koele wereld. Het houdt de voedsel voorraad en oogsten in stand( vraag het maar eens aan een serrist). CO2 is het tweede belangrijkste gas in de thermosfeer om de aarde koel te houden. Wat speelt er dan wel? De SOLAR PARTICLE FORCING en we zien dit niet enkel bij ons maar op ALLE planeten. Het elektrisch ontladingsveld tussen zon en aarde met gevolgen op het weer, wolken, stormen en bliksem. De cyclussen in het weer beïnvloed door electromagnetische straling en het magnetisch veld van aarde en zon.
Als je deze factor die het IPCC weigert mee te nemen in zijn berekeningen meetelt valt de theoretische zever over CO2 in het niet. Trouwens op een planeet in ons zonnestelsel zonder het CO2 gedoe is de temperatuur reeds 18 graden celcius gestegen evenals op mars is er een stijging van de temperatuur waar te nemen van +2.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
3 jaren geleden

Ga nu eens eindelijk die EU uit , niets dan geldwolven en gekken met futuristische plannetjes .

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x