Homepagina » Binnenland » Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’
wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen. Er wordt onder andere gedacht aan een heffing op plastic en een taks op de uitstoot van CO2. De Commissie pleit voor een steunpakket ter waarde van 750 miljard euro. Er is felle kritiek op de plannen.

PVV-leider Geert Wilders reageerde woest: “Ze willen Europese belastingen, heffingen voor klimaatgekkigheid en nog meer netto bijdrage van Nederland voor hun begroting. Compleet gestoord. Hier is maar één antwoord voor: Nexit.”


De SGP stelde: “Ja hoor: de Europese Commissie wil de eerste Europese belastingen invoeren. Als dat gebeurt, zet de EU een wissel om. Het begint met een heffing voor grote bedrijven, het eindigt met nog veel meer belastingen voor iedereen.”

EU-machtsgreep

Europarlementariër Gerolf Annemans (Vlaams Belang) twittert: “Von der Leyen noemt corona in een bombastische toespraak “Europe’s moment”. Noodfonds misbruikt corona voor doordrukken aloude EU-centralistische droombeelden van de federalisten. EU-machtsgreep. Met virus-mes op onze keel.”

Daarnaast stelt de Europese Commissie voor de meerjarenbegroting nog verder te verhogen. Nederland verzet zich daar tegen, net als Oostenrijk, Zweden en Denemarken.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Wilders is net als Baudet de vrolijke noot , de tegenpartij , de partij die het volk het idee moet geven dat er democratie is. Ze worden gedoogd maar politieke macht hebben ze niet. De gecontroleerde oppositie is het.

  Nexit is mooi maar zelfs hadden deze partijen macht dan is het nog altijd zo dat de politiek volledig na de pijpen van de NWO/EU/DEEPSTATE/ILLUMINATIE/ELITE/BILDERBERGERS danst.

  politiek is er niets te doen , lijkt mij dat democratie dood is. partijen zoals die van wilders en baudet geven de indruk dat er nog wat democratie in nederland is. Wat ik een kwalijke zaak vond is dat zowel wilders als baudet niet het inzicht hadden dat de door coronahysterie opgegeven burgerrechten niet zomaar 1 2 3 terug komen.

  Lijkt me dat zowel wilders als baudet slim genoeg zijn om te weten dat dit in de hand van de NWO speelt. Verdenk ze er dan ook van dat ze ook onderdeel van NWO zijn.

  Ik verwacht dan ook niets van deze partijen. ‘trust the plan’ ‘trust the democratie’ ‘trust wilders’ ‘trust baudet’ allemaal 1 pot nat.

  31 likes
  • rayoflight ja dat is lekker makkelijk, gewoon zeggen dat de oppositie helemaal geen oppositie is maar hetzelfde zootje. Al zou het zo wezen dan wil ik het toch proberen want wat we nu hebben zo beroerd kan het nooit meer worden. Geef die mensen nou eens een kans we hebben toch niets meer te verliezen.

   14 likes
   • Tja het is mijn mening koloth, kan het natuurlijk fout hebben. HOOP DAT IK ONGELIJK HEB.
    Tuurlijk geef ik die mensen een kans. Maar ik ben persoonlijk moe van vals optimisme.

    Toen Trump gekozen werd zou de Swamp/NWO aangepakt worden.

    1 Hilary in Jail : nee , Roger stone wel.
    2 Links controleert bigtech. Google censuur overal.
    3 De sjw waanzin gaat maar door.
    4 Q verhaaltje … eindeloos.

    En kijk als al in america niets veranderd zal er hier ook weinig gebeuren. NWO is wereldwijd. Als Baudet wel de NWO op z’n knieeen krijgt heeft ie natuurlijk mijn zegen.

    Maar als ik rieeel ben geloof ik er niet in.

    Maar iedereen mag voor mij dat natuurlijk wel , en ik hoop echt dat ik hier ongelijk in heb.

    15 likes
 2. Rutte maakte een 180 graden draai in het corona beleid nadat hij met Merkel had gesproken toen ze uit haar hol kwam, met alle rampzalige gevolgen vandien, straks zal Merkel Rutte een nieuw op te volgen lijstje geven en dan belanden we op het bord van Zuid Europa. Rutte is niet meer dan de personeelschef van Merkel. Oh ja msm lezer, is jullie al verteld dat de lockdown meer dan 100.000.000.000 gaat kosten dat veel van jullie werkeloos worden. Ga maar door met stemmen op rutte en naar het Nos journaal kijken.

  28 likes
  • Rutte is nieuwslezer NWO , een incompetente clown niet meer dan dat.

   24 likes
  • Hoe groter de werkloosheid, des te beter voor het bedrijfsleven straks. Kunnen ze nog lagere lonen betalen of zelfs bijstandontvangers gratis krijgen van de gemeentes. Die kant zal het opgaan, vermoed ik.

   15 likes
 3. Ja hoor heel de corona tijd in de eu hebben we niks gemerkt van de hulp door de eu commissie nu het voorbij is komen ze ff belasting ophalen ik zeg nexit met spoed ..

  22 likes
 4. blijven verzetten.
  timmerfrans ik zag wel gestoorde gek.
  vander leyen ik zag je wel duivelin.
  en de rest van de idioten ook , ik heb genoeg van als maar betalen , we betalen al genoeg.

  21 likes
 5. NEXIT NU !!!

  Nederland geen Melkkoe voor de Zuidelijke Landen !

  10 likes
  • Het was al voorspelt. Zo lang EU lidstaten des te meer schulden maken kom het Brussel altijd goed uit. Voor de rest hopen dat er geen tweede pandemie uitbreekt want de belastingbetaler betaalt uiteindelijk. Zo koste 1 IC bed per dag per persoon 2800 Euro dus reken maar uit. Het zal me niet verbazen als de zorgverzekering volgend jaar zeer fors omhoog gaat.

   6 likes
 6. Het was toch al lang bekend dat er EU belastingen zouden komen? En dat ECB verder gaat met het opblazen van de debetzijde van haar balans waar ook NL mede voor garant staat. En de huidige EU potjes worden momenteel al gebruikt om de boel overeind te houden.

  Allemaal niets nieuws onder de zon. De huidige partijen sputteren een beetje en gaan uiteindelijk toch met
  een “compromis” akkoord : Houd de burgertjes tevreden of op z’n minst in twijfel.

  En een FvD wil een bindend referendum organiseren en heeft verder nog geen enkel plan. De PVV roept NEXIT maar ik heb ook nog geen enkel plan gezien.

  Waarschijnlijk is de beste optie dat NL zich gaat voorbereiden op een implosie van de EU(ro).
  150% staatsschuld, 6% begrotingstekort : De (digi-) infra in NL updaten, basisbehoeften in eigen land produceren en een goudvoorraad aanleggen in Zeist op naam van de burgers van NL.
  Dan kwistig omgaan met Eurobonds om Zorg en onderwijs op een goed peil te brengen.

  Maar ja, zulke politici lopen er niet meer rond. Zou het wel zo zijn dan worden ze afgeschoten.

  9 likes
 7. Ga nu eens eindelijk die EU uit , niets dan geldwolven en gekken met futuristische plannetjes .

  8 likes
 8. CO2 heeft weinig of niks te zien met opwarming. Het is het BELANGRIJKSTE groeigas voor een GROENE en zodus koele wereld. Het houdt de voedsel voorraad en oogsten in stand( vraag het maar eens aan een serrist). CO2 is het tweede belangrijkste gas in de thermosfeer om de aarde koel te houden. Wat speelt er dan wel? De SOLAR PARTICLE FORCING en we zien dit niet enkel bij ons maar op ALLE planeten. Het elektrisch ontladingsveld tussen zon en aarde met gevolgen op het weer, wolken, stormen en bliksem. De cyclussen in het weer beïnvloed door electromagnetische straling en het magnetisch veld van aarde en zon.
  Als je deze factor die het IPCC weigert mee te nemen in zijn berekeningen meetelt valt de theoretische zever over CO2 in het niet. Trouwens op een planeet in ons zonnestelsel zonder het CO2 gedoe is de temperatuur reeds 18 graden celcius gestegen evenals op mars is er een stijging van de temperatuur waar te nemen van +2.

  5 likes
 9. Ons Michelleke de mislukte Belgische politicus zal wel meewerken zeker aan het vullen van de graaipot.

  4 likes
 10. Alles wil men oplossen via belastingverhoging.
  In feite is de economische schade half zo groot als men zegt dat het is. Want de mensen hebben vele uitgaven niet gedaan. Het geld staat nog op hun bank en ze kunnen/gaan het alsnog uitgeven. Maar voorzichtig geworden gaat men het nu minder makkelijk uitgeven. Dus wat doet de haai? Die zegt, dan pakken we het door de belastingen te verhogen.

  Betreffende PVV en FvD, als ze echt aan de macht willen komen, moeten ze zich op de elite richten. Daar zit de macht.

  3 likes
 11. Hij kan zoveel willen, Pvv regeert niet dus lekker makkelijk roepen zo.

  2 likes
 12. :adrianus-johannes.

  Nederland verzet zich daar tegen, net als Oostenrijk, Zweden en Denemarken.

  echt niet ieder heeft gestemd en laat daar door rutte de premier van nederland beslissen volgt het script eerst even tegen daarna volledig mee..

  ieder in nederland?, nee een klein groepje dat zijn stempas nog heeft van de natuurlijk persoon bied moedig weerstand

  https://www.youtube.com/watch?v=fl2cRRiWDks
  nog belachelijker https://youtu.be/EcWOBLHYCBQ

  wel is het zo dat mensen die nu melaatse zijn en hebben op anderhalve meter van jou dienen te blijven, dat melden deze mensen ook aan je of je op anderhalve meter wil blijven en als dat gebeurt vraag je luid en duidelijk en met heel veel begrip BENT U DAN MELAATSE maar vrees mij niet ik ben gezond en niet bang voor uw aandoening..

  dan nog kijk goed naar de 1.5 mtr stikkers overal; houdafstand staat er bijna alle maal maar de ene zegt gewoon houd 1.5 mtr. afstand waarvan onbekent.. een ander zegt houd 1.5 mtr. afstand naar je voorganger,(vandaar de hesjes met houd afstand 1.5 mtr.) weer een andere stikker zegt 1.5 meter links en rechts van je.. dus zo raak je lekker op afstand van de bedoeling.. toch..

  1 likes
 13. Uit hun eigen stoppen ze nooit!!!
  Alleen als ze gedwongen worden door wie dan ook!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...

coronavaccin

Nederland zegt massaal NEE tegen coronavaccin: 80 procent laat zich NIET inenten

Als er een coronavaccin is, willen 6 ...