Gezondheid

In China is het mazelenvaccin verplicht. Waarom zijn daar dan toch 700 mazelenuitbraken geweest?

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In China is het mazelenvaccin verplicht. Waarom zijn er dan tussen 2009 en 2012 meer dan 700 mazelenuitbraken geweest?

Het antwoord is dat mazelenvaccins niet zo effectief zijn als wordt beweerd, en bovendien steeds minder effectief worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In China krijgen kinderen bij acht en 18-24 maanden een mazelenvaccin. In sommige stedelijke gebieden krijgen ze zelfs een derde dosis.

26 procent

Toch worden er in bijvoorbeeld de stad Tianjin veel gevallen van mazelen gemeld.

Uit een nieuwe studie in het tijdschrift Vaccine blijkt dat de kinderen die de ziekte kregen minstens één keer waren gevaccineerd tegen mazelen.

Ruim een kwart (26 procent) van de kinderen die twee keer of vaker waren gevaccineerd tegen mazelen kreeg toch mazelen.

Niet genoeg

De onderzoekers merkten op dat ‘één vaccin niet genoeg is’ en dat de dosis die bij acht maanden wordt toegediend een ‘verminderde immuunreactie’ opwekt.

Ze pleiten voor een onderzoek naar de effectiviteit van het vaccin.

De wetenschappers verwijzen naar een studie waaruit blijkt dat het mazelenvaccin in slechts 23,1 procent van de gevallen effectief is.

Aanzienlijk minder

Een Nederlands onderzoek laat daarnaast zien dat negen maanden oude baby’s die gevaccineerd zijn aanzienlijk minder antilichamen tegen mazelen hebben in vergelijking met een controlegroep met vier jaar oude kinderen.

Dit wijst erop dat vaccineren op jonge leeftijd niet leidt tot immuniteit tegen mazelen.

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Off-topic, maar het wordt steeds idioter.

…..”Ook jongens hebben baat bij de bekende HPV-vaccinatie die nu alleen aan meisjes gegeven wordt. De prik kan onder andere keelkanker voorkomen. Dit melden onderzoekers van VUmc”….

En wat als dit alleen bij Nederlanders gebeurt, het meest gewillige volkje ter wereld, want ik zie de moslims en divers-soortigen deze of andere vaccins (dergelijke rommel) opzeker weigeren en zal dus alleen de naald verdwijnen in Piet, Jan en Klaas.

Maar wat als dit of andere vaccins de voorplantingszaadjes bij de witkopjes lam legt? Is een dergelijk vaccin dan ook niet de meest ideale manier van omvolken? Het Ausrottungs-programma?

Niet meteen roepen dat het onzin is, want zelfs op de blauwe ogen kun je niet langer vertrouwen en daarbij leven we nu eenmaal in de eindtijd van vrede en in een door en door verrotte en corrupte zio machts-, nazi politieke- en kunstmatige economische eindtijdperk, waarbij de zionistische machtselite zal doorgaan tot het bittere eind, waarbij -ALLE MIDDELEN- zijn geoorloofd.

We zijn in de huidige wereld niet eens meer een nummer, we (de kaaskoppen) zijn nog slechts OBSTAKELSl. Knoop dat maar goed in de oren!

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x