Homepagina » UFO » VIDEO: “Reusachtig buitenaards moederschip op NASA-beelden onttrekt energie aan de zon”
VIDEO: "Reusachtig buitenaards moederschip onttrekt energie aan de zon"

VIDEO: “Reusachtig buitenaards moederschip op NASA-beelden onttrekt energie aan de zon”

UFO-jagers zeggen op beelden van de NASA een buitenaards moederschip te hebben gespot dat energie onttrekt aan de zon. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie gaf afgelopen week beelden vrij van een enorme zonnevlam, beelden waarop een ‘gigantische UFO’ te zien zou zijn.

De video is op YouTube gezet door Streetcap1, die eronder schreef: “Dit object heeft een bepaalde structuur. Als NASA zegt dat het niets is, is dat een belediging voor de intelligentie van mensen. Als ze gegevens publiceren moeten ze er rekening mee houden dat UFO-jagers anomalieën vinden en delen.”

Scott C. Waring van de website UFO Sightings Daily zegt de NASA iedere keer op Twitter vragen te stellen over UFO’s, maar wordt naar eigen zeggen steeds genegeerd. “Ze antwoorden nooit en weigeren over deze reusachtige UFO’s bij de zon te praten,” zei hij. “Deze schepen zijn soms net zo groot als de maan.”

Hij vermoedt dat aliens enorme schepen sturen om de energie van onze zon op te vangen. “Als we onze zon delen, blijft zij niet nog eens vijf miljard jaar bestaan zoals wetenschappers hebben voorspeld,” zei hij.

NASA heeft eerder al gezegd dat je dergelijke anomalieën kunt verwachten als er door een zonnevlam zoveel energie door het zonnestelsel wordt geblazen.

Mensen die onderzoek doen naar UFO’s reageerden verdeeld. Sommigen claimen dat op deze manier het echte onderzoek in diskrediet wordt gebracht. Velen geloven dat de ‘UFO’s’ en andere stippen en vormen die rond de zon verschijnen eenvoudigweg onderdeel zijn van de enorme uitstoot van elektronen, ionen en atomen tijdens de vlam en de coronale massa-ejectie die daarop volgt.

Een zonnevlam is een explosie op het oppervlak van de zon, die ontstaat door het plotseling vrijkomen van de energie die wordt vastgehouden door magnetische velden. Ze worden vaak, maar niet altijd, gevolgd door een coronale massa-ejectie.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dragonslayer
Dragonslayer
6 jaren geleden

Kijk, het is simpel.
Het heelal is een oceaan van intelligent leven.
NASA liegt dat we alleen zijn, en dat betekent dat de hele organisatie anti mensheid is.
Iedereen die voor de NASA of ESA werkt, die ervoor publiceerd of op enige andere manier bij die organisaties is betrokken, is tegen de bevrijding van het menselijke ras.
En dat betekent ook dat overheden die van et’s weten, fout zijn.
En niet een klein beetje fout. Nee, heel fundamenteel en heel crimineel fout.
En heel consequent. Decennia lang liegen met de allergrootste bek.
Aan de andere kant kunen ook de meeste et’s doodvallen. Die idioten eisen als God behandeld te worden.
Dan ben je toch volledig geschift, als je zo over jezelf denkt?

Nee, mensen. We gaan het niet van de aliens of de politici hebben.
We zullen zelf moeten opstaan en onze vrijheid moeten terugpakken, voodat ze het laatste restje eigenwaarde en zelfrespect ook nog van ons jatten.
Met een hele grote bek, uiteraard.

Hoe dat zonder geweld moet gaan,weet ik niet.
Maar dat komt omdat de overheid zo’n geweldadige en misdadige bende is, en niet omdat ik zelf nou zo geweldadig ben.
Ik denk dat er alleen van die misdadigers te winnen is wanneer wij meer geweld hebben dan zij. En tot die tijd blijven ze tot het bittere einde onderdrukken en liegen.

Tycho Brahe
Tycho Brahe
6 jaren geleden

Gelukkig ben ik in staat de zon onafhankelijk waar te nemen met behulp van een telescoop die ingericht is op het veilig waarnemen van de zon en kan melden dat waarneming in “real live” wat minder spannend is dan in de filmpjes te zien is 😉

Daan
Daan
6 jaren geleden

De kans is wel groot dat dat ding intelligenter is dan de mensen die het aanzien voor een ‘buitenaards moederschip’.

"feitje, bedankt"
"feitje, bedankt"
6 jaren geleden

NASA weigert helemaal niet over deze beelden te praten: http://soho.nascom.nasa.gov/hotshots/2003_01_17/
Het probleem is alleen dat sommige mensen maar één antwoord willen horen en dat is wat ze van te voren al “wisten”. Iedere andere verklaring wordt dan als een leugen weggezet. Letterlijk zegt het SOHO-team: “Ever since launch, there’s been a number of people who’ve claimed to have seen flying saucers and other esoteric objects in SOHO images. Although some of these supposed pictures of UFOs can seem quite intriguing, they have always turned out to have a quite ordinary cause when examined by experienced SOHO scientists. In recent days, we’ve been receiving so many questions and claims that we’d like to set the record straight: We’ve never seen anything that even suggests that there are UFOs “out there”.

In the past we’ve been accused of “covering up” UFO evidence when we present our explanations, and of “refusing to comment” (or “clamming up”) when we give up on somebody who won’t accept our explanations. While we don’t expect to convince everybody, we hope that this page (and links herein) can provide some information for the curious who want to investigate the claims on their own.

Most commonly, UFO claims are due to perfectly natural flaws or artifacts in our publicly available data.”
Als je de moeite neemt om de beelden van SOHO zelf te bekijken dan zie je beelden van 10 verschillende instrumenten, sommige waarvan (zoals LASCO 2 die hier getoond is) geven om de 12 minuten een beeld. Op ieder beeld staan weer andere stippen en regelmatig ook streepjes, als gevolg van kosmische stralingsdeeltjes die in de detectoren knallen. Als die zeer hoge energie hebben “loopt de pixel over” (als het ware) in de nabijgelegen pixels, waardoor een streepje ontstaat. Als je die eindeloze reeks beelden allemaal doorspit vind je allicht af en toe een artifact dat ogenschijnlijk een bepaalde structuur heeft. En de fantasie doet de rest.
Kijk zelf maar: http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

professor

Harvard-professor: Iets buitenaards bezocht ons in 2017

Een object dat recentelijk door ons zonnestelsel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x