Homepagina » UFO » VIDEO: “Reusachtig buitenaards moederschip op NASA-beelden onttrekt energie aan de zon”
VIDEO: "Reusachtig buitenaards moederschip onttrekt energie aan de zon"

VIDEO: “Reusachtig buitenaards moederschip op NASA-beelden onttrekt energie aan de zon”

UFO-jagers zeggen op beelden van de NASA een buitenaards moederschip te hebben gespot dat energie onttrekt aan de zon. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie gaf afgelopen week beelden vrij van een enorme zonnevlam, beelden waarop een ‘gigantische UFO’ te zien zou zijn.

De video is op YouTube gezet door Streetcap1, die eronder schreef: “Dit object heeft een bepaalde structuur. Als NASA zegt dat het niets is, is dat een belediging voor de intelligentie van mensen. Als ze gegevens publiceren moeten ze er rekening mee houden dat UFO-jagers anomalieën vinden en delen.”

Scott C. Waring van de website UFO Sightings Daily zegt de NASA iedere keer op Twitter vragen te stellen over UFO’s, maar wordt naar eigen zeggen steeds genegeerd. “Ze antwoorden nooit en weigeren over deze reusachtige UFO’s bij de zon te praten,” zei hij. “Deze schepen zijn soms net zo groot als de maan.”

Hij vermoedt dat aliens enorme schepen sturen om de energie van onze zon op te vangen. “Als we onze zon delen, blijft zij niet nog eens vijf miljard jaar bestaan zoals wetenschappers hebben voorspeld,” zei hij.

NASA heeft eerder al gezegd dat je dergelijke anomalieën kunt verwachten als er door een zonnevlam zoveel energie door het zonnestelsel wordt geblazen.

Mensen die onderzoek doen naar UFO’s reageerden verdeeld. Sommigen claimen dat op deze manier het echte onderzoek in diskrediet wordt gebracht. Velen geloven dat de ‘UFO’s’ en andere stippen en vormen die rond de zon verschijnen eenvoudigweg onderdeel zijn van de enorme uitstoot van elektronen, ionen en atomen tijdens de vlam en de coronale massa-ejectie die daarop volgt.

Een zonnevlam is een explosie op het oppervlak van de zon, die ontstaat door het plotseling vrijkomen van de energie die wordt vastgehouden door magnetische velden. Ze worden vaak, maar niet altijd, gevolgd door een coronale massa-ejectie.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dragonslayer schreef:

  Kijk, het is simpel.
  Het heelal is een oceaan van intelligent leven.
  NASA liegt dat we alleen zijn, en dat betekent dat de hele organisatie anti mensheid is.
  Iedereen die voor de NASA of ESA werkt, die ervoor publiceerd of op enige andere manier bij die organisaties is betrokken, is tegen de bevrijding van het menselijke ras.
  En dat betekent ook dat overheden die van et’s weten, fout zijn.
  En niet een klein beetje fout. Nee, heel fundamenteel en heel crimineel fout.
  En heel consequent. Decennia lang liegen met de allergrootste bek.
  Aan de andere kant kunen ook de meeste et’s doodvallen. Die idioten eisen als God behandeld te worden.
  Dan ben je toch volledig geschift, als je zo over jezelf denkt?

  Nee, mensen. We gaan het niet van de aliens of de politici hebben.
  We zullen zelf moeten opstaan en onze vrijheid moeten terugpakken, voodat ze het laatste restje eigenwaarde en zelfrespect ook nog van ons jatten.
  Met een hele grote bek, uiteraard.

  Hoe dat zonder geweld moet gaan,weet ik niet.
  Maar dat komt omdat de overheid zo’n geweldadige en misdadige bende is, en niet omdat ik zelf nou zo geweldadig ben.
  Ik denk dat er alleen van die misdadigers te winnen is wanneer wij meer geweld hebben dan zij. En tot die tijd blijven ze tot het bittere einde onderdrukken en liegen.

 • Tycho Brahe schreef:

  Gelukkig ben ik in staat de zon onafhankelijk waar te nemen met behulp van een telescoop die ingericht is op het veilig waarnemen van de zon en kan melden dat waarneming in “real live” wat minder spannend is dan in de filmpjes te zien is 😉

 • Daan schreef:

  De kans is wel groot dat dat ding intelligenter is dan de mensen die het aanzien voor een ‘buitenaards moederschip’.

 • "feitje, bedankt" schreef:

  NASA weigert helemaal niet over deze beelden te praten: http://soho.nascom.nasa.gov/hotshots/2003_01_17/
  Het probleem is alleen dat sommige mensen maar één antwoord willen horen en dat is wat ze van te voren al “wisten”. Iedere andere verklaring wordt dan als een leugen weggezet. Letterlijk zegt het SOHO-team: “Ever since launch, there’s been a number of people who’ve claimed to have seen flying saucers and other esoteric objects in SOHO images. Although some of these supposed pictures of UFOs can seem quite intriguing, they have always turned out to have a quite ordinary cause when examined by experienced SOHO scientists. In recent days, we’ve been receiving so many questions and claims that we’d like to set the record straight: We’ve never seen anything that even suggests that there are UFOs “out there”.

  In the past we’ve been accused of “covering up” UFO evidence when we present our explanations, and of “refusing to comment” (or “clamming up”) when we give up on somebody who won’t accept our explanations. While we don’t expect to convince everybody, we hope that this page (and links herein) can provide some information for the curious who want to investigate the claims on their own.

  Most commonly, UFO claims are due to perfectly natural flaws or artifacts in our publicly available data.”
  Als je de moeite neemt om de beelden van SOHO zelf te bekijken dan zie je beelden van 10 verschillende instrumenten, sommige waarvan (zoals LASCO 2 die hier getoond is) geven om de 12 minuten een beeld. Op ieder beeld staan weer andere stippen en regelmatig ook streepjes, als gevolg van kosmische stralingsdeeltjes die in de detectoren knallen. Als die zeer hoge energie hebben “loopt de pixel over” (als het ware) in de nabijgelegen pixels, waardoor een streepje ontstaat. Als je die eindeloze reeks beelden allemaal doorspit vind je allicht af en toe een artifact dat ogenschijnlijk een bepaalde structuur heeft. En de fantasie doet de rest.
  Kijk zelf maar: http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query

  • Daan schreef:

   Eigenlijk moet nasa voor de gein een keertje zeggen dat het inderdaad een ufo-moederschip is. Beetje in de trant van dit:

   https://en.wikipedia.org/wiki/We_begin_bombing_in_five_minutes

  • Dragonslayer schreef:

   Nou goed.
   Kennelijk heb je een of ander vertrouwen in overheid en baseer je dat vertrouwen op Joost mag weten wat.
   Ik ga uit van mijn eigen ervaringen en weet dus dat het heelal een oceaan van intelligent leven is. Ongeacht allerlei commentaartjes van figuren die zogenaamd beter weten hoe de vork in de steel zit zonder ooit een ufo of ET gezien te hebben.
   En maar de slimme figuur pretenderen te zijn.
   Ik pretendeer helemaal niet slim of wat dan ook te zijn. Ik zeg alleen maar dat er ufo’s te over zijn, dat het heelal een oceaan van leven is en dat de NASA daarom dus liegt.
   Over alles waar ze hun lipjes over bewegen.
   Maar jij weet dat allemaal beter, kennelijk.
   Je mening doet niks af aan het feit dat we als mensheid door et worden onderdrukt.
   Ik begrijp heel goed dat de waarheid niet prettig is om te horen. Zeker niet als het een waarheid is van onderdrukking, mishandeling, verkrachting en moord.
   Maar ja, het is helaas niet anders.
   En tot de tijd dat jullie wakker worden, gaat alle ellende gewoon door. Tot het bittere einde, wel te verstaan.

 • hoaxsite schreef:

  Noem je dit een video?

 • JansTerZeijle schreef:

  Ik vind deze video overtuigender…

  https://www.youtube.com/watch?v=-yRrgaUG_Wc

 • darryl schreef:

  Oke Oke…

  Het heeft een bepaalde structuur dat op een “spaceship” lijkt, zoals mensen dat in een film
  weergeven.

  Maar een aantal punten:

  Waarom zouden Aliëns in hemelsnaam schepen sturen naar onze zon voor diens energie?

  Blijkbaar hebben ze de middelen om interstellair te reizen, dus waarom niet naar een ster dat veel meer energie heeft, zoals een Canis Major!?
  En ja, helaas dan niet 5 miljard jaar… boeie!!! Dan maar 4 miljard(!).

  Het schijnt trouwens ook zo te zijn dat objecten ter grootte van de maan een bepaalde zwaartekracht hebben, voldoende om getijden te veroorzaken op een flinke afstand van de aarde.

  Wellicht dat zo’n object dat ook heeft en opgemerkt zou worden, buiten de beelden om?

  Aanvullingen, opmerkingen, commentaar zie ik graag tegemoet…

  Anders een thumbs up 😉

  • "feitje, bedankt" schreef:

   Goede zinnige vragen, maar iets als de maan op de afstand van de zon veroorzaakt geen meetbare getijdenkrachten hier op aarde

   • darryl schreef:

    @feitje bedankt

    Dat bedoel ik ook niet…

    Dat van die getijden is een voorbeeld van wat zwaartekracht kan doen, want FYI begrijp ik dat iets met de zwaartekracht van de maan op een afstand van de zon geen invloed zal hebben op iets op de aarde.

    Dat gezegd hebbende, zal het wellicht wel invloed hebben op mercurius dat op een bepaalde manier gedetecteerd kan worden buiten iets visueels zoals het beïnvloeden van de baan om de zon of het magnetische veld.

    Verder moet zo’n spaceship ergens vandaan komen en wellicht dat het door/langs de asteroïdegordel is geweest/gegaan, daar mee wil ik zeggen dat het invloed kan hebben op andere objecten in het zonnestelsel.

   • eNdEmiOn schreef:

    Zinnige vragen, serieus!?

    Aliens komen eerder op ons af. Als je dan toch hier bent waarom zou je in hemelsnaam lichtjaren verderop je energie reserves aan gaan vullen (als dat al is wat hier gebeurt, en bv niet gewoon een pass by is).

    Wbt het vermeende zwaartekrachtveld van zo’n object (als het al daadwerkelijk een moon sized spaceship is), beetje een naald in hooiberg situatie gezien de gigantische omvang van het universum.

 • Rene DH schreef:

  Dat lijkt het zelfde soort nieuws dat op 12 mei al op deze site stond, met dezelfde claim van dezelfde Scott Waring dat de zon dan geen 5 miljard jaar meer meegaat.
  https://www.ninefornews.nl/nasa-beelden-tonen-monsterschip-dat-energie-uit-de-zon-haalt/

  Het was toen al flauwekul, en dat is het nu nog, alleen dan oude flauwekul. Wat je ziet zijn sterk uitvergrote overbelichte pixels (vandaar de rechthoekige structuur) van een filmpje.

  Op het gevaar af saai te worden nog maar een keer een simpele uitleg: “[op het beeld] staan witte dingetjes [op] van een paar dozijn pixels. Dat kan van alles zijn, van aliens, stofdeeltjes in de camera tot defecte pixels in de ccd, maar het meest waarschijnlijk is, zoals pleidian zegt, dat er pixels in de ccd geraakt zijn door kosmische straling waardoor ze overbelicht zijn geraakt. Het punt is dat UFO-onderzoeker Scott C. Waring deze dingetjes enorm heeft uitvergroot, daar rechte hoeken in ziet (uiteraard, dat kan niet anders) en daaruit concludeert dat het wel ruimteschepen moeten zijn. Als hij met een digitale camera een opname van een stuk brie zou maken en daarbij toevallig een stofje meefotografeert en dat zou uitvergroten tot de pixels enorme vierkanten zijn, dan zou hij vermoedelijk concluderen dat hij een intelligente levensvorm in zijn koelkast heeft gevonden.”

  • Scrambler schreef:

   Wanneer ik de naam Scott C. Waring lees dan haak ik af. Hij is namelijk vreselijk overtuigd van zijn eigen gelijk. Ik kan er zowat een boek over schrijven maar laat ik het kort houden. Op zijn website (die mag je zelf googelen) is er een mogelijkheid om comments te geven op de door hem geplaatste berichten, meestal YouTube filmpjes. Ik heb dat ook regelmatig gedaan maar dan meestal om zijn beweringen te ‘debunken’, ook naar aanleiding van eigen ‘onderzoek’ (ik zet onderzoek tussen haakjes omdat ik geen wetenschapper ben en enkel mijn gezond boerenverstand gebruik). Deze comments worden dus niet geplaatst, zelfs volslagen genegeerd. Wanneer vervolgens ook elders op het web vastgesteld wordt dat het een hoax, verkeerde informatie of interpretatie betreft is meneer Scott C. Waring nog altijd niet bereid om zijn bericht te rectificeren. De foutieve inhoud blijft dus op het www staan. En daar baal ik dus vreselijk van. Nee, deze man is beslist geen aanwinst voor mensen die verder willen kijken dan hun neus lang is. Het is immers Scott C. Waring die bepaalt welke kant jouw neus op moet staan. En daar hou ik niet van.

 • Vincent schreef:

  Wie zegt dat het buitenaards is?.. 😉

  • Marie schreef:

   Aangezien het buiten de aarde plaatsvindt, is het sowieso buitenaards.

   • eNdEmiOn schreef:

    Dus een spaceshuttle gedockt met de ISS is ook buitenaards? Of wil je nu perse de zin “van buitenaardse oorsprong” zien terwijl “buitenaards” dezelfde lading dekt. Sterker nog als je het zo letterlijk gaat bekijken is iedereen die zich niet ondergronds bevind buitenaards.

 • Boerenkool schreef:

  Er schijnen ook ruimteschepen zo groot als onze planeet zich in de ringen van Saturnus te bevinden. Het lijkt me logchies als zo’n schip zo nu en dan een slokje zon nodig heeft.

 • alfred schreef:

  Denk nu eens na, als NASA iets te verbergen heeft dan brengen ze dit soort dingen toch nooit naar buiten? Dat zou enorm dom zijn, dus de aanname dat dit een UFO is, is gewoon onze fantasie. Het is wat je erin wil zien. Vandaar dat er dus geen antwoord komt. Een gek kan meer vragen dan de wetenschap kan beantwoorden.

  • eNdEmiOn schreef:

   Er zijn genoeg mensen naar buiten getreden die als ufo uitgummers bij nasa gewerkt hebben. Er slipt er echt wel een zo nu en dan tussendoor (al dan niet expres). Misschien eens verdiepen in the disclosure project, oa tal van video en audio getuigenverklaringen verzameld van mensen die betrokken zijn geweest bij ET zaken.

 • zetareticulan schreef:

  Onze zon is een oneindige bron van energie, hij gaat veel langer mee dan conventionele wetenschappers ons willen doen geloven. Er zijn nu zelfs bewijzen dat de zon waarschijnlijk hol is en werkt als een soort converter, denk aan electric universe en de docu Thunderbolts of the gods. Deze wetenschap blijft vooruitstrevend.

  • "feitje, bedankt" schreef:

   Je bedoelt “pseudo-wetenschap”. Zo noem je een theorie die zich niet waagt aan de kritiek van collega wetenschappers. Alleen mensen die nog minder verstand van natuurkunde hebben dan de verkondigers van deze theorie vallen hier voor.
   http://neutrinodreaming.blogspot.nl/2011/09/electric-universe-theory-debunked.html

   • zetareticulan schreef:

    Als je graag de mainstream wetenschap geloofd en zeker weet dat we hier zijn door de big bang, ga je gang er zijn genoeg bewijzen die ook andere theorieën kunnen onderbouwen. Dit mag je pseudowetenschap noemen, maar om nou alles wat de richtlijnen van de traditionele wetenschap in een ander daglicht houd pseudowetenschapt e noemen… aan elke theorie kan je tornen er zijn te veel onverklaarbare fenomenen die je niet allemaal kan verklaren met het 1 of het ander

    • "feitje, bedankt" schreef:

     Wetenschap heeft geen richtlijnen. Eén van de fundamentele vragen die je bij iedere wetenschappelijke bewering steeds moet stellen is: hoe komen aan die kennis en hoe weet je dat dat klopt? Echte wetenschap verdient die kwalificatie doordat de wetenschappers hun beweringen onderbouwen met waarnemingen, metingen liefst op basis van experimenten. Ze leggen hun resultaten voor aan hun collega’s wereldwijd. Die kijken of de methode van onderzoek geen fouten heeft en kunnen de waarnemingen zelf nog eens overdoen. Daar worden uiteraard fouten gemaakt, maar door de interne zelfcontrole worden die er vroeger of later uitgezeefd. Afwijkende theorieën worden niet bij voorbaat van tafel geveegd, maar kritisch benaderd. Een theorie is pas wetenschappelijk als ze in staat is waarnemingen in de toekomst te voorspellen. Telkens als deze voorspellingen blijken te kloppen wordt de theorie waarschijnlijker, maar nooit 100% zeker. De aanhangers van de Electric Universe theorie voldoen niet aan deze kwalificaties. Ze doen beweringen over de Zon bijv. die aantoonbaar onjuist zijn (over convectie, neutrino’s, kwadratenwet, etc.) Voor niet goed in de Natuurkunde ingevoerde mensen klinkt het allemaal wel wetenschapperig, maar het deugt gewoon niet. Ze stellen zich niet via publicaties in wetenschappelijke tijdschriften bloot aan kritiek van het wetenschappelijke veld zoals andere wetenschappers doen, en andere kritiek en weerleggingen leggen ze eenvoudig naast zich neer. Daarom is dit een goed voorbeeld van pseudo-wetenschap.

 • Westbound schreef:

  @JansTerZeijle: zó overtuigend vind ik die video niet. Hoe komt het dat die ufo niet smelt? Het zal allemaal wel weer een getruceerde opname zijn geweest van een grapjas.

 • Coeus schreef:

  De resolutie is zo slecht en het streepje zo kaarsrecht dat een digitaal foutje een tamelijk logische verklaring is.

 • Steef schreef:

  Van de winter voor de 2e keer naar noorwegen tromso geweest.
  Zeer mooie en honderden foto’s gemaakt van het Noorderlicht.
  Op veel van de foto’s lijken kleine ufo’s te vliegen.
  Soms 3 op 1 foto.
  Maar ik denk dat dat electromagnetische kosmische deeltjes zijn.
  Ik sta open voor alles, maar in de buurt van kosmische deeltjes netals in de buurt van de poolcirkel of de Zon kunnen foto’s wel rare “ufo’s”bevatten.
  Ik geloof voor de rest 100% in ufo’s.

 • Johan schreef:

  Straalmotoren werken niet in een vacuum wat er buiten de dampkring is want er is geen admosfeer om frictie te veroorzaken.
  Het sturen door middel van flappen om de richting aan te geven zoals een vliegtuig doet werkt ook niet in een vacuum dus in space.

 • Kim schreef:

  Hallo iedereen ,

  Het groen licht voor de volgende stap van Disclosure (onthulling) is gegeven!
  De website ven David Wilcock hebben ze al plat gelegd.
  De reden dat ze nu beginnen praten over een hybride in de media heeft allemaal te maken met het naar buiten brengen van de waarheid. Het is de bedoeling dat mensen beginnen te wennen aan dit soort dingen. Ja er zijn Hybriden onder ons! 🙂

  De eerste twee episodes van Cosmic Disclosure kan je hier bekijken
  Time for the Goode stuff! 🙂
  http://www.gaiamtv.com/seeking-truth/lp-cosmic-disclosure

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  Waarom Pushmeldingen?

  Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

  Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

  Waarom Telegram?

  Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

  Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

  Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

  Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

  >