Paranormaal

Chinese vrouw (95) stapt zes dagen na overlijden uit haar doodskist

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 95-jarige Chinese vrouw stelde haar buren voor een raadsel toen ze zes dagen nadat ze was ‘overleden’ levend en wel uit haar doodskist stapte.

Twee weken nadat ze haar hoofd had gestoten en was gevallen in haar huis in Beiliu in de provincie Guangxi werd Li Xiufeng levenloos in bed aangetroffen door een buurman.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen de buurman haar niet wakker kreeg dacht hij dat de oude vrouw was overleden. Ze werd in een kist gelegd die in haar huis stond zodat vrienden en familieleden afscheid konden nemen.

Warm

Op de dag voor de begrafenis troffen buren een lege doodskist aan. Xiufeng was wakker geworden en stond in haar keuken te koken.

“Hoe hard ik haar ook kneep of haar naam riep, ze reageerde niet,” zei buurman Qingwang. “Ik voelde dat er iets niet klopte. Ik probeerde haar te beademen, maar ze was er niet meer. Haar lichaam bleef wel warm.”

Traditie

De buurman en zijn zoon troffen daarop voorbereidingen voor de begrafenis. Op de dag voordat ze ter aarde zou worden besteld vond het tweetal een lege doodskist. Xiufeng was er nuchter onder: “Ik heb lange tijd geslapen. Nadat ik wakker werd had ik zoveel honger dat ik besloot te gaan koken.”

Een arts in een naburig ziekenhuis zei dat de oude vrouw is gered dankzij de lokale tradities. Xiufeng heeft echter pech. Dezelfde Chinese traditie wil ook dat alle bezittingen van de overledene worden verbrand.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x