Homepagina » Paranormaal » Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie
Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht computers laten crashen, gewonde soldaten behandelen en documenten lezen die in een kluis opgeborgen liggen. Dat valt te lezen in het officiële magazine van het Russische ministerie van Defensie.

Door gebruik te maken van parapsychologie kunnen de soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov.

Deze technieken zijn in de jaren tachtig ontwikkeld in de Sovjet-Unie, door telepathie bij dolfijnen te bestuderen, aldus Poroskov.

Afluisteren

Hij claimt dat soldaten nu kunnen communiceren met dolfijnen.

“Via gedachtekracht kun je bijvoorbeeld computerprogramma’s laten crashen, iemand afluisteren of tv- en radioprogramma’s en communicatie verstoren,” staat in het rapport.

De elitesoldaten zouden tijdens een verhoor door gevangen genomen soldaten heen kunnen kijken: wie de persoon is, wat hun zwakke plekken zijn en of ze gerekruteerd kunnen worden.

Tsjetsjenië

“Soldaten kunnen zelfs een document in een onbekende taal lezen dat opgeslagen ligt in een kluis,” schrijft Poroskov.

De soldaten zijn ook getraind om tegenmaatregelen te nemen, technieken die helpen om verhoren door vijandige telepaten te doorstaan.

Volgens het rapport hebben Russische speciale troepen deze technieken onder meer ingezet tijdens het conflict in Tsjetsjenië in de jaren negentig en 2000.

Echt bestaat

Anatoli Matvijtsjoek van het Russische magazine ‘Soldaten van Rusland’ zei dat parapsychologie echt bestaat.

“Deze techniek is ontwikkeld door de Sovjetacademie van Wetenschappen,” zei hij.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Car schreef:

  ”De soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov”.

  Ja nog even zeg, straks beweerd men dat een BUK-raket die MH 17 kapot blies, aangestuurd werd door parapsychologie. De gedachten zijn vrij maar hoelang nog?

  https://www.youtube.com/watch?v=vS-2C-Tg4mk

  0 likes
  • Willem schreef:

   Dit artikel heeft toch niets te maken met vlucht MH17 Car, het gaat hier ook niet om parapsychologie maar om verstoringen en aansturing middels gedachtekracht. Je weet hoe sterk mensen op elkaar en hun omgeving kunnen reageren, wanneer iemand vrolijk is voel je het en wanneer iemand negatief geladen is voel je het nog meer. Ons hele leven is opgebouwd uit gedachten en de meeste gedachten zijn die van anderen die ons worden opgedrongen vanuit de media en onze opvoeding. Het is helemaal niet vreemd of spookachtig of wat dan ook. Je hebt vast wel eens ervaren dat je ergens kwam en dat een onbehaaglijk gevoel zich aan je opdrong, wanneer je nou die intuïtie en gedachten kan combineren tot 1 en je traint jezelf dan ben je tot meer in staat dan je voor mogelijk houdt.

   6 likes
   • Car schreef:

    Laat ik nu zelf hoog sensitief zijn Willem, in staat zijn om dingen te voelen en vooruit te zien. Ik doelde meer op dat men wel heel gemakkelijk over parapsychologie spreekt als opleiding en ik de brug maakte dat men geen schuldenaar kan aanwijzen ten aanzien van de MH17 omdat als je geloofd dat het verstoren van radiogolven ook mogelijk zou kunnen zijn dat men een buk raket van baan kan laten veranderen. Dus men van een foute gedachtebundeling kan spreken dus ook geen veroordeling mogelijk t.a.v die criminele aanslag, als je in sprookjes geloofd.

    0 likes
 • Willem schreef:

  Ja het kan wel, heb er zelf na een trauma ook last van gehad maar was blij dat het na 5 jaar wat minder werd, je wordt er letterlijk gek van. De meeste gedachten pik je op, je kijkt opeens door andermans ogen, letterlijk en figuurlijk, je hoort op afstand wat er gezegd wordt en ziet veel te scherp wat er te gebeuren staat en wat er buiten ons zichtveld nog meer rondloopt op deze planeet. Je leven is dan een ware hel, dus zij liever dan ik

  5 likes
 • william schreef:

  Ingo Swann is een van de bekendste “remote viewers” ook buiten Rusland is dit een bekend fenomeen.
  https://www.youtube.com/watch?v=lFHtz-_nusI

  2 likes
 • Klaas Vaak schreef:

  Reeds in de jaren 1964-1967, experimenteerden de Amerikanen op de proeflocatie Florida met de communicatie tussen de kinderen Sandy en Bud met de dolfijn Flipper en getuige de eerste tekstregel van het derde couplet uit de Theme Song Flipper van de gelijknamige kinderserie:
  “They call him Flipper, Flipper, faster than lightning”,
  trainden de Amerikanen hem ook al op het verbreken van het snelheidsrecord voor dolfijnen, terwijl de Russische dolfijnen toen nog niet verder kwamen dan het uitvoeren van de Gopak, de Russische Kozakkendans. Wow, die blikskaterse Amerikaanse dolfijnen toch!

  0 likes
  • Klaas Vaak schreef:

   Hoe serieus moet je dit allemaal nemen in het tijdperk van mondiale bangmakerij.
   Uiteraard is het Russische gesnoef wel gebaseerd op iets. Nodig zo’n vijandige Russische telepaat eens uit naar het Torentje te komen, teneinde zich op die lange houten neus te concentreren, zodat die steeds korter wordt en uiteindelijk ingeslikt wordt.

   2 likes
 • Bally schreef:

  Flipper… was leuk om naar te kijken….. vroeger.

  0 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  rusland

  Rusland geeft beelden vrij van grootste nucleaire explosie ooit: ‘Paddenstoelwolk 7 keer zo hoog als Mount Everest’

  Het atoomagentschap van Rusland, Rosatom, heeft zeldzame ...

  >