Paranormaal

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht computers laten crashen, gewonde soldaten behandelen en documenten lezen die in een kluis opgeborgen liggen. Dat valt te lezen in het officiële magazine van het Russische ministerie van Defensie.

Door gebruik te maken van parapsychologie kunnen de soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Deze technieken zijn in de jaren tachtig ontwikkeld in de Sovjet-Unie, door telepathie bij dolfijnen te bestuderen, aldus Poroskov.

Afluisteren

Hij claimt dat soldaten nu kunnen communiceren met dolfijnen.

“Via gedachtekracht kun je bijvoorbeeld computerprogramma’s laten crashen, iemand afluisteren of tv- en radioprogramma’s en communicatie verstoren,” staat in het rapport.

De elitesoldaten zouden tijdens een verhoor door gevangen genomen soldaten heen kunnen kijken: wie de persoon is, wat hun zwakke plekken zijn en of ze gerekruteerd kunnen worden.

Tsjetsjenië

“Soldaten kunnen zelfs een document in een onbekende taal lezen dat opgeslagen ligt in een kluis,” schrijft Poroskov.

De soldaten zijn ook getraind om tegenmaatregelen te nemen, technieken die helpen om verhoren door vijandige telepaten te doorstaan.

Volgens het rapport hebben Russische speciale troepen deze technieken onder meer ingezet tijdens het conflict in Tsjetsjenië in de jaren negentig en 2000.

Echt bestaat

Anatoli Matvijtsjoek van het Russische magazine ‘Soldaten van Rusland’ zei dat parapsychologie echt bestaat.

“Deze techniek is ontwikkeld door de Sovjetacademie van Wetenschappen,” zei hij.

[CE]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Ja het kan wel, heb er zelf na een trauma ook last van gehad maar was blij dat het na 5 jaar wat minder werd, je wordt er letterlijk gek van. De meeste gedachten pik je op, je kijkt opeens door andermans ogen, letterlijk en figuurlijk, je hoort op afstand wat er gezegd wordt en ziet veel te scherp wat er te gebeuren staat en wat er buiten ons zichtveld nog meer rondloopt op deze planeet. Je leven is dan een ware hel, dus zij liever dan ik

Car
Car
4 jaren geleden

”De soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov”.

Ja nog even zeg, straks beweerd men dat een BUK-raket die MH 17 kapot blies, aangestuurd werd door parapsychologie. De gedachten zijn vrij maar hoelang nog?

https://www.youtube.com/watch?v=vS-2C-Tg4mk

william
william
4 jaren geleden

Ingo Swann is een van de bekendste “remote viewers” ook buiten Rusland is dit een bekend fenomeen.
https://www.youtube.com/watch?v=lFHtz-_nusI

Klaas Vaak
Klaas Vaak
4 jaren geleden

Reeds in de jaren 1964-1967, experimenteerden de Amerikanen op de proeflocatie Florida met de communicatie tussen de kinderen Sandy en Bud met de dolfijn Flipper en getuige de eerste tekstregel van het derde couplet uit de Theme Song Flipper van de gelijknamige kinderserie:
“They call him Flipper, Flipper, faster than lightning”,
trainden de Amerikanen hem ook al op het verbreken van het snelheidsrecord voor dolfijnen, terwijl de Russische dolfijnen toen nog niet verder kwamen dan het uitvoeren van de Gopak, de Russische Kozakkendans. Wow, die blikskaterse Amerikaanse dolfijnen toch!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x