Homepagina » Paranormaal » Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie
Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht computers laten crashen, gewonde soldaten behandelen en documenten lezen die in een kluis opgeborgen liggen. Dat valt te lezen in het officiële magazine van het Russische ministerie van Defensie.

Door gebruik te maken van parapsychologie kunnen de soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov.

Deze technieken zijn in de jaren tachtig ontwikkeld in de Sovjet-Unie, door telepathie bij dolfijnen te bestuderen, aldus Poroskov.

Afluisteren

Hij claimt dat soldaten nu kunnen communiceren met dolfijnen.

“Via gedachtekracht kun je bijvoorbeeld computerprogramma’s laten crashen, iemand afluisteren of tv- en radioprogramma’s en communicatie verstoren,” staat in het rapport.

De elitesoldaten zouden tijdens een verhoor door gevangen genomen soldaten heen kunnen kijken: wie de persoon is, wat hun zwakke plekken zijn en of ze gerekruteerd kunnen worden.

Tsjetsjenië

“Soldaten kunnen zelfs een document in een onbekende taal lezen dat opgeslagen ligt in een kluis,” schrijft Poroskov.

De soldaten zijn ook getraind om tegenmaatregelen te nemen, technieken die helpen om verhoren door vijandige telepaten te doorstaan.

Volgens het rapport hebben Russische speciale troepen deze technieken onder meer ingezet tijdens het conflict in Tsjetsjenië in de jaren negentig en 2000.

Echt bestaat

Anatoli Matvijtsjoek van het Russische magazine ‘Soldaten van Rusland’ zei dat parapsychologie echt bestaat.

“Deze techniek is ontwikkeld door de Sovjetacademie van Wetenschappen,” zei hij.

[CE]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. ”De soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov”.

  Ja nog even zeg, straks beweerd men dat een BUK-raket die MH 17 kapot blies, aangestuurd werd door parapsychologie. De gedachten zijn vrij maar hoelang nog?

  https://www.youtube.com/watch?v=vS-2C-Tg4mk

  0 likes
  • Dit artikel heeft toch niets te maken met vlucht MH17 Car, het gaat hier ook niet om parapsychologie maar om verstoringen en aansturing middels gedachtekracht. Je weet hoe sterk mensen op elkaar en hun omgeving kunnen reageren, wanneer iemand vrolijk is voel je het en wanneer iemand negatief geladen is voel je het nog meer. Ons hele leven is opgebouwd uit gedachten en de meeste gedachten zijn die van anderen die ons worden opgedrongen vanuit de media en onze opvoeding. Het is helemaal niet vreemd of spookachtig of wat dan ook. Je hebt vast wel eens ervaren dat je ergens kwam en dat een onbehaaglijk gevoel zich aan je opdrong, wanneer je nou die intuïtie en gedachten kan combineren tot 1 en je traint jezelf dan ben je tot meer in staat dan je voor mogelijk houdt.

   6 likes
   • Laat ik nu zelf hoog sensitief zijn Willem, in staat zijn om dingen te voelen en vooruit te zien. Ik doelde meer op dat men wel heel gemakkelijk over parapsychologie spreekt als opleiding en ik de brug maakte dat men geen schuldenaar kan aanwijzen ten aanzien van de MH17 omdat als je geloofd dat het verstoren van radiogolven ook mogelijk zou kunnen zijn dat men een buk raket van baan kan laten veranderen. Dus men van een foute gedachtebundeling kan spreken dus ook geen veroordeling mogelijk t.a.v die criminele aanslag, als je in sprookjes geloofd.

    0 likes
 2. Ja het kan wel, heb er zelf na een trauma ook last van gehad maar was blij dat het na 5 jaar wat minder werd, je wordt er letterlijk gek van. De meeste gedachten pik je op, je kijkt opeens door andermans ogen, letterlijk en figuurlijk, je hoort op afstand wat er gezegd wordt en ziet veel te scherp wat er te gebeuren staat en wat er buiten ons zichtveld nog meer rondloopt op deze planeet. Je leven is dan een ware hel, dus zij liever dan ik

  5 likes
 3. Ingo Swann is een van de bekendste “remote viewers” ook buiten Rusland is dit een bekend fenomeen.
  https://www.youtube.com/watch?v=lFHtz-_nusI

  2 likes
 4. Reeds in de jaren 1964-1967, experimenteerden de Amerikanen op de proeflocatie Florida met de communicatie tussen de kinderen Sandy en Bud met de dolfijn Flipper en getuige de eerste tekstregel van het derde couplet uit de Theme Song Flipper van de gelijknamige kinderserie:
  “They call him Flipper, Flipper, faster than lightning”,
  trainden de Amerikanen hem ook al op het verbreken van het snelheidsrecord voor dolfijnen, terwijl de Russische dolfijnen toen nog niet verder kwamen dan het uitvoeren van de Gopak, de Russische Kozakkendans. Wow, die blikskaterse Amerikaanse dolfijnen toch!

  0 likes
  • Hoe serieus moet je dit allemaal nemen in het tijdperk van mondiale bangmakerij.
   Uiteraard is het Russische gesnoef wel gebaseerd op iets. Nodig zo’n vijandige Russische telepaat eens uit naar het Torentje te komen, teneinde zich op die lange houten neus te concentreren, zodat die steeds korter wordt en uiteindelijk ingeslikt wordt.

   2 likes
 5. Flipper… was leuk om naar te kijken….. vroeger.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

mh17

MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

Op maandag is in de extra beveiligde ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.