Paranormaal

ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

ESP is de afkorting voor Extra Sensory Perception, ook wel buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen.

Waar we het over hebben is het welbekende ‘zesde zintuig’. Iedereen heeft dat 6e zintuig, jij dus ook.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

ESP betekent dat je informatie kunt opvangen die niet van je vijf fysieke zintuigen afkomstig zijn.

Onder ESP kan gerekend worden:

  • Helderziendheid
  • Helderhorendheid
  • Telepathie
  • Remote-viewing
  • En zelfs telekinese

Al eeuwenlang weet men dat er meer is dan hetgeen we kunnen waarnemen met onze vijf fysieke zintuigen. Maar waarom kun je die buitenzintuiglijke signalen niet gemakkelijk waarnemen?

Het antwoord op die vraag is dat die signalen heel zacht zijn en jouw innerlijke ‘drukte’, ‘ruis’, of ‘herrie’, hoe je het ook noemen wilt, en waar je zo enorm aan gewend bent, deze zachte signalen overschreeuwt.

Innerlijk kabaal

Het is net zoiets als de radio op standje 10 hebben staan, waardoor de ramen trillen van de herrie. En dan staat er iemand een paar meter verderop naar je te fluisteren. Logisch dat je dat gefluister niet hoort.

Het probleem is alleen dat je zó gewend bent geraakt aan dat innerlijke ‘kabaal’, dat je het niet eens meer hoort. Je bent er op een bepaalde manier doof voor geworden. En dus hoor je de zachte buitenzintuiglijke signalen ook niet meer.

Kinderen hebben wat dat aangaat veel minder last van die innerlijke herrie, omdat zij veel minder ‘dingen’ hebben die in hun hoofden rondgaan. Minder herinneringen, minder gedachten, minder complexe emotionele zaken, enzovoort.

En dus hebben kinderen veel vaker een vorm van absolute stilte in hun hoofd. Daardoor zijn ze vaak gevoeliger voor zaken die wij als volwassenen niet meer kunnen waarnemen. We zijn het verleerd.

Het kan ook anders

Je kunt namelijk leren, ook op latere leeftijd, die noodzakelijke stilte in je hoofd te creëren. Daardoor ga je de zwakkere buitenzintuiglijke signalen op een gegeven moment weer horen.

En dát noemen we dan buitenzintuiglijke waarneming. In feite is er weinig zweverigs aan. Je neemt slechts heel zachte signalen waar die anderen meestal niet waarnemen.

Buitenzintuiglijke waarnemingen oftewel ESP is niet echt wetenschappelijk bewezen, maar er zijn WEL heel veel laboratoriumtests uitgevoerd die laten zien dat het absoluut bestaat.

Vooral het Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) laboratorium, opgericht en onder leiding van professor Robert Jahn, en onderdeel van de Princeton Universiteit, deed baanbrekend onderzoek naar onder andere ESP en bewees onomstotelijk dat ESP bestaat.

Ook zijn er veel mensen die persoonlijke ervaringen hebben met ESP en daar veel voordeel van hebben.

Hoe leer je ESP?

Als eerste is het interessant om te weten dat je ESP gewoon kunt aanleren, omdat het een techniek is die je kunt leren. Net zoals je kunt leren autorijden.

En dat aanleren kun je snel en automatisch met een speciale cursus in de vorm van een hypnosesessie die 1 uur en 4 minuten duurt.

Door enkele keren te luisteren naar deze sessie leer je je onderbewustzijn specifieke instructies te geven, waarmee je de noodzakelijke innerlijke stilte op commando kunt creëren.

Wanneer je deze sessie enkele keren gedaan hebt worden de zwakkere buitenzintuiglijke signalen ineens hoorbaar. Het eerdergenoemde achtergrondkabaal, de verstorende ruis, wordt steeds zachter, totdat die zachte signalen er ineens bovenuit komen en hoorbaar worden.

Je kunt gerust stellen dat er dan een geheel nieuwe wereld voor je opengaat. De wereld van het buitenzintuiglijke, waarin je bijvoorbeeld in contact kunt komen met de onstoffelijke, of fijnstoffelijke wereld. Dit is bijvoorbeeld de wereld van telepathie.

Vier voordelen als je ESP beheerst
  1. Je leert buitenzintuiglijke signalen en berichten opvangen.
    (Denk aan telepathie, entiteiten, gidsen, overledenen, engelen, lichtwezens, et’s, enzovoort.)
  2. Je krijgt meer aansluiting met de onstoffelijke wereld en gaat het grotere geheel beter begrijpen.
  3. Je ervaart grote spirituele groei.
  4. Je staat als persoon steeds meer open voor buitenzintuiglijke informatie

Je wakkert met de sessie ‘Ontwikkel ESP‘ jouw buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen aan en je creëert een nieuwe kijk op het leven, dat uit veel meer aspecten bestaat dan alleen het fysieke!

Stel je eens voor welke enorme inzichten je kunt krijgen.

Met de ESP-sessie ontwikkel je een nieuwe gevoeligheid voor het niet-fysieke en leer je de onstoffelijke wereld veel beter kennen en begrijpen!

Ben je geïnteresseerd in de geluiden van de onstoffelijke wereld en wil je jezelf aanleren deze signalen ook te kunnen gaan horen, download dan de sessie Ontwikkel ESP.

Download Ontwikkel ESP hier

4.3 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Kan je het voelen als iemand naar je kijkt?

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

telepathie met dolfijnen bestaat echt ,zelf uitgeprobeert 2006 in mexico excursie zwemmen met dolfijnen ,wij moesten stuk voor stuk ons eigen vooruit laten duwen door een dolfijn,toen ik aan de beurt was concentreerde ik mij op de dolfijn met de gedachte joh als je dit niet wil moet je het niet doen,en hij weigerde op dat moment en werd terug gevloten door de instructrice met de opdracht om het nu alsnog wel te doen,toen hij voor de tweede keer op mij af kwam gaf ik hem telepathisch opdracht van okee doe maar,en toen deed hij het wel. geen toeval voor mij.

Back to top button