Homepagina » Paranormaal » ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen
ESP

ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen

ESP is de afkorting voor Extra Sensory Perception, ook wel buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen.

Waar we het over hebben is het welbekende ‘zesde zintuig’. Iedereen heeft dat 6e zintuig, jij dus ook.

ESP betekent dat je informatie kunt opvangen die niet van je vijf fysieke zintuigen afkomstig zijn.

Onder ESP kan gerekend worden:

 • Helderziendheid
 • Helderhorendheid
 • Telepathie
 • Remote-viewing
 • En zelfs telekinese

Al eeuwenlang weet men dat er meer is dan hetgeen we kunnen waarnemen met onze vijf fysieke zintuigen. Maar waarom kun je die buitenzintuiglijke signalen niet gemakkelijk waarnemen?

Het antwoord op die vraag is dat die signalen heel zacht zijn en jouw innerlijke ‘drukte’, ‘ruis’, of ‘herrie’, hoe je het ook noemen wilt, en waar je zo enorm aan gewend bent, deze zachte signalen overschreeuwt.

Innerlijk kabaal

Het is net zoiets als de radio op standje 10 hebben staan, waardoor de ramen trillen van de herrie. En dan staat er iemand een paar meter verderop naar je te fluisteren. Logisch dat je dat gefluister niet hoort.

Het probleem is alleen dat je zó gewend bent geraakt aan dat innerlijke ‘kabaal’, dat je het niet eens meer hoort. Je bent er op een bepaalde manier doof voor geworden. En dus hoor je de zachte buitenzintuiglijke signalen ook niet meer.

Kinderen hebben wat dat aangaat veel minder last van die innerlijke herrie, omdat zij veel minder ‘dingen’ hebben die in hun hoofden rondgaan. Minder herinneringen, minder gedachten, minder complexe emotionele zaken, enzovoort.

En dus hebben kinderen veel vaker een vorm van absolute stilte in hun hoofd. Daardoor zijn ze vaak gevoeliger voor zaken die wij als volwassenen niet meer kunnen waarnemen. We zijn het verleerd.

Het kan ook anders

Je kunt namelijk leren, ook op latere leeftijd, die noodzakelijke stilte in je hoofd te creëren. Daardoor ga je de zwakkere buitenzintuiglijke signalen op een gegeven moment weer horen.

En dát noemen we dan buitenzintuiglijke waarneming. In feite is er weinig zweverigs aan. Je neemt slechts heel zachte signalen waar die anderen meestal niet waarnemen.

Buitenzintuiglijke waarnemingen oftewel ESP is niet echt wetenschappelijk bewezen, maar er zijn WEL heel veel laboratoriumtests uitgevoerd die laten zien dat het absoluut bestaat.

Vooral het Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) laboratorium, opgericht en onder leiding van professor Robert Jahn, en onderdeel van de Princeton Universiteit, deed baanbrekend onderzoek naar onder andere ESP en bewees onomstotelijk dat ESP bestaat.

Ook zijn er veel mensen die persoonlijke ervaringen hebben met ESP en daar veel voordeel van hebben.

Hoe leer je ESP?

Als eerste is het interessant om te weten dat je ESP gewoon kunt aanleren, omdat het een techniek is die je kunt leren. Net zoals je kunt leren autorijden.

En dat aanleren kun je snel en automatisch met een speciale cursus in de vorm van een hypnosesessie die 1 uur en 4 minuten duurt.

Door enkele keren te luisteren naar deze sessie leer je je onderbewustzijn specifieke instructies te geven, waarmee je de noodzakelijke innerlijke stilte op commando kunt creëren.

Wanneer je deze sessie enkele keren gedaan hebt worden de zwakkere buitenzintuiglijke signalen ineens hoorbaar. Het eerdergenoemde achtergrondkabaal, de verstorende ruis, wordt steeds zachter, totdat die zachte signalen er ineens bovenuit komen en hoorbaar worden.

Je kunt gerust stellen dat er dan een geheel nieuwe wereld voor je opengaat. De wereld van het buitenzintuiglijke, waarin je bijvoorbeeld in contact kunt komen met de onstoffelijke, of fijnstoffelijke wereld. Dit is bijvoorbeeld de wereld van telepathie.

Vier voordelen als je ESP beheerst
 1. Je leert buitenzintuiglijke signalen en berichten opvangen.
  (Denk aan telepathie, entiteiten, gidsen, overledenen, engelen, lichtwezens, et’s, enzovoort.)
 2. Je krijgt meer aansluiting met de onstoffelijke wereld en gaat het grotere geheel beter begrijpen.
 3. Je ervaart grote spirituele groei.
 4. Je staat als persoon steeds meer open voor buitenzintuiglijke informatie

Je wakkert met de sessie ‘Ontwikkel ESP‘ jouw buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen aan en je creëert een nieuwe kijk op het leven, dat uit veel meer aspecten bestaat dan alleen het fysieke!

Stel je eens voor welke enorme inzichten je kunt krijgen.

Met de ESP-sessie ontwikkel je een nieuwe gevoeligheid voor het niet-fysieke en leer je de onstoffelijke wereld veel beter kennen en begrijpen!

Ben je geïnteresseerd in de geluiden van de onstoffelijke wereld en wil je jezelf aanleren deze signalen ook te kunnen gaan horen, download dan de sessie Ontwikkel ESP.

Download Ontwikkel ESP hier

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Kan je het voelen als iemand naar je kijkt?

rop
rop
Reactie op  wolfje168
6 maanden geleden

Ja, je kunt het voelen, maar meestal heb je dat niet echt door, of zeg maar indirect, pas wanneer je naar een persoon kijkt ,en die kijkt direct naar je terug, of zelfs het hooft draait in de richting vanwaar de waarnemer een zij of hij observeert en dan gelijke tijd op het moment oogcontact heb, of gewoon ook naar de persoon kijkt die observeert, men geeft dan onbewust een signaal af, dat doe men niet echt bewust, alleen word het wel opgevangen, door de persoon waar men naar kijkt, misschien is er al een ervaring geweest ermee, en als dat bewust word opgevangen, dan ben je zelf de oorzaak ervan dat degene naar jou kijkt. Het valt onder het soort telepathie maar daar is men zich niet altijd bewust van..er is ineens een klik met een persoon, even een buitenzintuigelijke ervaring een signaal dus. ja iedereen heeft het in zich en men kan verder ontwikkelen, als men aan zo,n ontwikkeling begint ,wees er voorzichtig mee ,gebruik het altijd op een zuiver manier ,probeer geen medemens zo te beïnvloeden ten-gunste van zich zelf, dan werkt het averechts en volgt er nare ervaringen,

jenne
jenne
Reactie op  rop
6 maanden geleden

De gewone mens heeft verleerd naar zijn zintuigen te luisteren, wat er bedoeld wordt hier met buiten zintuigelijk, begrijp ik niet, we leven in een geestelijk vacuum, als ik hier in een klein oud gebouwtje binnen ga, voel je het menselijke résidu wat daar is blijven hangen, vooral oude verlaten familie kapelletjes, als je er stil gaat zitten, en luisteren met ziels oren, kun je ze horen maar vooral voelen, maar je moet niet bang zijn, wat zij zijn, zal jij ooit ook zijn, niets om bang voor te zijn, Vr; Groet !

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

telepathie met dolfijnen bestaat echt ,zelf uitgeprobeert 2006 in mexico excursie zwemmen met dolfijnen ,wij moesten stuk voor stuk ons eigen vooruit laten duwen door een dolfijn,toen ik aan de beurt was concentreerde ik mij op de dolfijn met de gedachte joh als je dit niet wil moet je het niet doen,en hij weigerde op dat moment en werd terug gevloten door de instructrice met de opdracht om het nu alsnog wel te doen,toen hij voor de tweede keer op mij af kwam gaf ik hem telepathisch opdracht van okee doe maar,en toen deed hij het wel. geen toeval voor mij.

x

Check Also

automatisch schrift

Snel en in 1 keer je moeilijkste vragen beantwoord krijgen? Ontdek automatisch schrift!

Ken je het fenomeen automatisch schrift? Wel… ...

Akasha

Ontdek nu 1 manier om te weten wat de verborgen Akasha-kronieken over jou zeggen

Deze blog gaat over een zeer bijzonder ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!