Homepagina » Het Complot » Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?
Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?

Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde zijn Amerikaanse evenknie George W. Bush twee dagen voor de 9/11-aanslagen voor een terroristische aanval, zo heeft een voormalige CIA-analist onthuld.

De analist, George Beebee, schrijft dat Poetin president Bush twee dagen voor de aanslagen had opgebeld om hem te waarschuwen dat de Russische inlichtingendiensten terroristische activiteit op het spoor waren gekomen in Afghanistan.

Volgens Beebee vertelde Poetin erbij dat het ging om een operatie ‘waar al lange tijd aan werd gewerkt’.

Persoonlijk

Beebee is de eerste overheidsfunctionaris die stelt dat Bush door Poetin persoonlijk is gewaarschuwd.

Eerder was al gebleken dat de Verenigde Staten door Britse spionnen waren gewaarschuwd voor op handen zijnde aanslagen.

Waarom het Witte Huis niets met de waarschuwingen heeft gedaan is nog altijd een mysterie.

Twijfels

Amerikaanse functionarissen hebben altijd gezegd dat de aanslagen zijn uitgevoerd door 19 terroristen van Al Qaida, maar veel experts hebben zo hun twijfels.

Zij menen dat elementen binnen de Amerikaanse overheid, waaronder voormalig vicepresident Dick Cheney, de 9/11-aanslagen hebben georkestreerd om de Amerikaanse oorlogsmachine draaiende te houden.

Deze week kwam er een studie naar buiten waaruit blijkt dat WTC7 niet kan zijn ingestort als gevolg van brand, zoals de Amerikaanse overheid altijd heeft beweerd.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaassen
Klaassen
1 jaar geleden

Wat knap na 18 jaar…en nu shanksville ? waar een ,,neergestort vliegtuig met passagiers op 9-11 volgens de officiele lezing door de bodem is verzwolgen jaaha ,het weer neervallende zand heeft alles bedekt, ja echt waar ! en in het Pentagon is een 150 ton zwaar toestel met 500 km p.uur naar beneden gedoken en vlak boven de straat recht uit gevlogen boven het grasveld zonder dit te raken een paar meter erboven zo rechtuit in de muur van het Pentagon gevlogen er waren geen lichamen /koffers/vliegtuigstoelen/motoren o.i.d. te vinden ,want die waren door de brand weg gegaan ,ja , dat kan echt met een Boeing 747 o.i.d. naar beneden duiken en vlak boven het gras rechtuit /lantaarnpalen omver geduwd etc .dat kan iedereen met een paar vlieglessen in een 2 pers.Chessna,stond dit verhaal in de Donald-Duck dan zou mijn neefje van 5 het direct wegsmijten ,met de mededeling: wat een onzin !

Kees
Kees
1 jaar geleden

“veel experts hebben zo hun twijfels.

Zij menen dat elementen binnen de Amerikaanse overheid, waaronder voormalig vicepresident Dick Cheney, de 9/11-aanslagen hebben georkestreerd om de Amerikaanse oorlogsmachine draaiende te houden”

Wanneer gaan ze dit eens openbaar uitzoeken en het uit de “conspiracy” wereld halen? Er zijn zoveel geluiden dat het niet klopt, daar moet toch officieel wat mee worden gedaan? Als het waar is zouden Bush en Cheney ter dood veroordeeld moeten worden…

Freba
Freba
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

Bush, Cheney and Rumsfeld; het grootste zionistische addergebroed op Aarde. Vooral de laatste met zijn eigen “Black Water”. De particuliere moordmachine ter plaatse in oorlogsgebieden. De voormalige “elitetroepen” vallen niet onder het oorlogsrecht en moordden iedereen op hun pad uit. Voor 2000 dollar per week wordt elke “terrorist” vermoord. Als je als de fa. Lockheed – de Joodse familie Bauer is eigenaar sinds 1934- voor 1.100.000.000.000 dollar per jaar aan oorlogstuig maakt en je wilt winst maken heb je oorlogen nog. Vandaar dat wij voor miljarden het schip zijn ingegaan met de JSF van Lockheed. Niemand wilde het toestel hebben, behalve de NL regering; mede gevoed door de Grachtengordel, Buitenveldert en Amstelveen. Sjalom.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Waarom niet? Omdat het de elite heel goed uitkwam, waarschijnlijk opgezet door diezelfde elite van het militair industrieelcomplex. Wat konden ze allemaal niet veranderen aan regels met hun schijnheilige grijns op hun smoelen.
Natuurlijk is dit allemaal opgezet door hun eigen duivelse diensten dat is iets wat 100% zeker is.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Omdat Bush dat al veel eerder wist dan Poetin. Een mededader waarschuwen voor zijn eigen daden, haha te ironisch voor woorden..

AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Dat wil dus zeggen dat er kennelijk toch (ook) terroristen vanuit Afghanistan een aanslag aan het voorbereiden waren. Dt is een mogelijkheid die al een tijdje in mijn hoofd zit: er werd door een buitenlandse terreurbende een grote aanslag opgezet maar de uitvoering vond plaats (met hulp van) de Amerikaanse geheime dienst(en). Dat verklaart ook de verschillende berichten over voorkennis. FBI agent John O’Neill zat tenslotte ook op het spoor van een groep die deze aanslag aan het voorbereiden was. Ook Harry Samit, die de twintigste kaper Zacharias Moussaoui kort vóór 11 sep. ondervroeg waarschuwde zijn chefs voor een grote aanslag. Beide agenten werden overigens enorm dwarsgezeten door hun meerderen, John O’Neill heeft 11 sep 2001 niet overleefd.

Margie
Margie
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

Die terreurbende was/is dezelfde bende verspreid over heel de wereld. De luis in de pels.
Zo worden velen er ingeluisd, door aan te nemen end te geloven wat de leider verteld of door schrikbeelden laat zien…steeds maar weer zodat het op het netvlies gegrift staat.

Door puntjes op de i te zetten, afstand te nemen en verbinding te maken met het zelf komen de antwoorden ook vanzelf…

piet
piet
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

Ja, ze hebben het toegelaten in de VS. Omdat het strategisch/economisch wel handig was om daarmee weer een lucratieve oorlog op te starten. De enorme Amerikaanse staatschuld zal wel een goede drijfveer geweest zijn.

Verder, zoals AETruth911 ook op wijst, zijn er “gewoon” vliegtuigen ingevlogen. Seismologische data ondersteund ook het hele verhaal, als videos niet overtuigend genoeg zijn.

Het zogenaamde “bewijs” van YouTube editors/filmers dat het een grote plot is (geen vliegtuigen) is nogal vaag als je zaken ook van andere hoeken bekijkt. Dat zijn de ‘complottheoristen’ die echt veel te ver gaan, en (mijn mening) bijna ziekelijk de ‘werkelijkheid’ verdraaien.

Verder mag, mijn mening, nu iedereen wel gaan beseffen dat AE911Truth, DE organisatie, is waar me met zijn op mogen hopen….

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Waarschijnlijk dus ook een opzetje …de zaak zo doorzichtig gemaakt, dat ook de Russen konden weten dat er wat op handen was. Ook in dit verhaal, moet maar weer is blijken dat Bin Laden erachter zat en niet Bush zelf. Hoe gênant dit bericht ook is, ze zijn er maar wat blij mee.

Erde
Erde
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Bin Laden stond op de loonlijst van Bush.

Henk
Henk
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Of andersom… hoe dan ook, het stinkt.

frans
frans
1 jaar geleden

Als het een inside job is geweest waarom zou het dan zin hebben om Bush te waarschuwen.
Bush zou toch geantwoord kunnen hebben; nee, we slopen de torentjes zelf in eigen beheer.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Waarom het Witte Huis niets met de waarschuwingen heeft gedaan????
Omdat de twin torens twee weken van te voren goed verzekerd zijn geworden..Geld geld geld..
En aangezien geld boven mensenlevens staat …
Verschrikkelijk gewoon hoe het gaat hier op aarde..Macht maakt gek..dat is mij duidelijk..

Klaassen
Klaassen
1 jaar geleden

Wat Putin dan weer niet wist is, dat George W. ( junior) in eigen kring en ver daarbuiten werd beschouwd als een halve gare, die werkelijk nergens goed voor was, geen geheugen had /nauwelijks verstand maar door 24 uurs begeleiding gaf dat niks.
zijn vader een zeer intelligent hoofd van de geheime dienst en later president had vele vriendjes die G.W. regelmatig uit de brand hielpen/ ook financieel als weer eens iets mislukt was ,of meneer weer dronken achter het stuur zat.
Zijn mede-studenten kennen hem nog als iemand die regelmatig straal- bezopen in de gang lag, op school feestjes.
George W werd vooral niets verteld van op handen zijnde operatiesi.v.m. geheimhouding ,hooguit :er is iets gaande ! verder ging men niet.
Putin heeft destijds waarschijnlijk de verkeerde gebeld. ( George W. )

dna
dna
1 jaar geleden

Wat een l*lverhaal. Koude oorlog terroristen zijn t.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x