Het Complot

Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde zijn Amerikaanse evenknie George W. Bush twee dagen voor de 9/11-aanslagen voor een terroristische aanval, zo heeft een voormalige CIA-analist onthuld.

De analist, George Beebee, schrijft dat Poetin president Bush twee dagen voor de aanslagen had opgebeld om hem te waarschuwen dat de Russische inlichtingendiensten terroristische activiteit op het spoor waren gekomen in Afghanistan.

Volgens Beebee vertelde Poetin erbij dat het ging om een operatie ‘waar al lange tijd aan werd gewerkt’.

Persoonlijk

Beebee is de eerste overheidsfunctionaris die stelt dat Bush door Poetin persoonlijk is gewaarschuwd.

Eerder was al gebleken dat de Verenigde Staten door Britse spionnen waren gewaarschuwd voor op handen zijnde aanslagen.

Waarom het Witte Huis niets met de waarschuwingen heeft gedaan is nog altijd een mysterie.

Twijfels

Amerikaanse functionarissen hebben altijd gezegd dat de aanslagen zijn uitgevoerd door 19 terroristen van Al Qaida, maar veel experts hebben zo hun twijfels.

Zij menen dat elementen binnen de Amerikaanse overheid, waaronder voormalig vicepresident Dick Cheney, de 9/11-aanslagen hebben georkestreerd om de Amerikaanse oorlogsmachine draaiende te houden.

Deze week kwam er een studie naar buiten waaruit blijkt dat WTC7 niet kan zijn ingestort als gevolg van brand, zoals de Amerikaanse overheid altijd heeft beweerd.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaassen
Klaassen
3 jaren geleden

Wat knap na 18 jaar…en nu shanksville ? waar een ,,neergestort vliegtuig met passagiers op 9-11 volgens de officiele lezing door de bodem is verzwolgen jaaha ,het weer neervallende zand heeft alles bedekt, ja echt waar ! en in het Pentagon is een 150 ton zwaar toestel met 500 km p.uur naar beneden gedoken en vlak boven de straat recht uit gevlogen boven het grasveld zonder dit te raken een paar meter erboven zo rechtuit in de muur van het Pentagon gevlogen er waren geen lichamen /koffers/vliegtuigstoelen/motoren o.i.d. te vinden ,want die waren door de brand weg gegaan ,ja , dat kan echt met een Boeing 747 o.i.d. naar beneden duiken en vlak boven het gras rechtuit /lantaarnpalen omver geduwd etc .dat kan iedereen met een paar vlieglessen in een 2 pers.Chessna,stond dit verhaal in de Donald-Duck dan zou mijn neefje van 5 het direct wegsmijten ,met de mededeling: wat een onzin !

Kees
Kees
3 jaren geleden

“veel experts hebben zo hun twijfels.

Zij menen dat elementen binnen de Amerikaanse overheid, waaronder voormalig vicepresident Dick Cheney, de 9/11-aanslagen hebben georkestreerd om de Amerikaanse oorlogsmachine draaiende te houden”

Wanneer gaan ze dit eens openbaar uitzoeken en het uit de “conspiracy” wereld halen? Er zijn zoveel geluiden dat het niet klopt, daar moet toch officieel wat mee worden gedaan? Als het waar is zouden Bush en Cheney ter dood veroordeeld moeten worden…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Waarom niet? Omdat het de elite heel goed uitkwam, waarschijnlijk opgezet door diezelfde elite van het militair industrieelcomplex. Wat konden ze allemaal niet veranderen aan regels met hun schijnheilige grijns op hun smoelen.
Natuurlijk is dit allemaal opgezet door hun eigen duivelse diensten dat is iets wat 100% zeker is.

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Omdat Bush dat al veel eerder wist dan Poetin. Een mededader waarschuwen voor zijn eigen daden, haha te ironisch voor woorden..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x