CoronaMens en Dier

D66-Kamerlid krijgt stevige reprimande: ‘U bent een fantast en een propagandist’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

Maandag begint de nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona. Veel ouderen willen graag een nieuwe prik tegen corona krijgen, maar onder jongeren is de animo veel minder groot. De nieuwe coronaprik moet het afweersysteem ‘een oppepper geven, zodat het voorbereid is op het najaar’.

Verspreid over het land zijn ongeveer 100 vaccinatielocaties. Die zitten op centrale plekken, waar in korte tijd veel mensen gevaccineerd kunnen worden en die redelijk gemakkelijk te bereiken zijn. De gebruikte vaccins zijn gebaseerd op de omikronvariant die nu rondgaat.

Het AD schrijft dat één op de drie Nederlanders zeker een prik haalt. Ruim de helft van de 18-plussers wil (waarschijnlijk) dit najaar een coronaprik halen. 65-plussers zijn het meest bereid zich te laten vaccineren, veelal uit gewoonte, aldus de krant.

‘Ik denk dat u niet goed bij uw hoofd bent’

D66-Kamerlid Wieke Paulusma reageert verheugd: “Goed nieuws! Want vaccineren zorgt ervoor dat je minder ziek wordt, de kans op long covid afneemt en we als samenleving open kunnen blijven. Want hoe minder ziekte, hoe minder uitval.”

Het Kamerlid wordt overstelpt met kritische reacties. Zo schrijft neuroloog Jan Bonte: “Ik denk dat u niet goed bij uw hoofd bent. Er is geen enkele studie die laat zien dat de kans op long covid verlaagd wordt, en voor de boosters is er al helemaal geen bewijs dat ze extra bescherming bieden tegen ernstige ziekte. U bent een fantast en een propagandist.”

Niet uitgezocht

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Als u nog in de zorg zou werken, zou u dit niet met droge ogen durven beweren. Weet u trouwens het verschil tussen mRNA-vaccins en gewone vaccins?”

Arts Jona Walk wees er eerder al op dat voor de nieuwe omikronvaccins (nog) niet is uitgezocht of ze ernstige ziekte kunnen voorkomen. Haar bericht werd verwijderd door LinkedIn.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Dit liedje over bescherming door de spuit raakt zo afgezaagd, verwonderlijk dat er nog steeds zovelen gaan intrappen.

Ger
Ger
6 maanden geleden

Vitaminen en mineralen zijn de wezenlijke stoffen die planten, dieren en mensen nodig hebben. Al het andere is vergif en blijf daar ver van weg !

toetssteen
toetssteen
6 maanden geleden

Ik mag hopen dat er meer artsen zijn die naar buiten treden.

johan den haag
johan den haag
6 maanden geleden

Allemaal prima,

Maar we hebben meer frisse namen nodig, niet alleen Bonte die elke keer iets roept.
Als men beter weet in de ziekenhuizen, hoort daar de roep nu eens zwaarder te klinken.

Ze zullen vast als een “malle” aan die boosters gewerkt hebben, bv veel meer zoutoplossingen uitdelen 🙂
Zodat ze later nog meer succes kunnen claimen.

Het is niet 1 koning die naakt in “nieuwe kleren” loopt, maar wel 1000den
We hebben dus wel net zoveel kritische mensen nodig met genoeg baldadigheid als dat jongetje uit het sprookje

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x