Mens en Dier

Hubert Bruls: specifieke lockdown voor ongevaccineerden niet uit te sluiten

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Oostenrijk gaat vandaag voor alle mensen die niet zijn gevaccineerd een lockdown in. Miljoenen mensen mogen de deur niet uit, behalve voor de noodzakelijke boodschappen en om te werken. Kanselier Schallenberg hoopt dat door de maatregel de vaccinatiegraad stijgt. Minder dan twee derde van de Oostenrijkers is volledig ingeënt tegen corona.

De minister van Binnenlandse Zaken zei dat er op ‘ongekende schaal’ zal worden gehandhaafd, met boetes tot liefst 30.000 euro. Er komen in Oostenrijk onder meer controles in het verkeer en het openbaar vervoer. Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse: “Maar vertel me nog een keer dat we niet op een glijdende schaal zitten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Als we ons gedrag nu niet aanpassen, dan kan dat wel het gevolg zijn

Volgens Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van het Veiligheidsberaad, is een lockdown voor ongevaccineerden in Nederland niet uit te sluiten.

“Ik vind het natuurlijk ontzettend ver gaan wat er in Oostenrijk gebeurt, een specifieke lockdown voor ongevaccineerden,” zei Bruls in WNL Op Zondag.

“Maar aan de andere kant: als we ons gedrag nu niet aanpassen, dan kan dat wel het gevolg zijn. Ik mag natuurlijk hopen van niet, want ik denk dat als je echt zo scherp het onderscheid gaat maken, dat de discussies nog veel heftiger en onaangenamer worden. Maar als het nodig is, dan moet je maatregelen nemen. Hoe vervelend de discussie ook is,” aldus Bruls.

Wat een onzin

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt hard uit naar de burgemeester. “Wat een onzin. Welk gedrag gaat Hubert zelf aanpassen?” vraagt hij.

4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

288 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dawud
Dawud
2 jaren geleden

oke ik weet genoeg

Rudi
Rudi
2 jaren geleden

Op een gegeven moment wordt er een terrein betreden waar dit alles fashisme te noemen is, ze schamen zich er niet voor en velen gaan er in mee

Avax
Avax
2 jaren geleden

Die hele bende wat hieraan mee werkt zal zijn straf nooit ontlopen,is het niet hier op deze aardbol in zijn tijdelijk leven….dan is het wel in het hiernamaals.Ik in ieder geval, als ik in een van hun schoenen stond, zou mij pas echt zorgen maken!Aan alles komt immers een einde.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Onze nationale blaaskaak Hubert Bruls sluit het dus bij voorbaat al niet uit, dat hier in Nederland het Oostenrijkse voorbeeld gevolgd zou kunnen gaan worden.

Nu…. dan weten wij het wel. Deze plannen liggen al lang klaar. Het wachten is nu dus op het “goede” moment.

Ik wil geen onrust stoken, maar het is niet zo moeilijk om te bedenken, WAT de volgende zet zal zijn in dit schaakspel.

Over iets meer dan twee weken zal het zó zijn, dat de “besmettingen” (die niets anders zijn dan de desastreuze gevolgen van de gentechinjecties) de pan uit rijzen. En WIE daar verantwoordelijk voor zijn: die domme, asociale, onverantwoordelijke mensen die niets willen doen om de maatschappij “gezond” te houden.

Zó zal het scenario dus worden uitgerold om ons definitief klein te krijgen.

Ik ben van mening, dat het een veel strakker plan zou zijn om het advies van professor Christian Perronne te volgen. Hij kwam met de opmerkelijke uitspraak om ALLE gevaccineerde mensen voor een paar maanden in quarantaine te plaatsen. ZIJ zijn namelijk de verantwoordelijke personen, die NU voor de vele “besmettingen” zorgen.

En nog een persoonlijk advies aan Hubert Bruls: ik stel voor dat hij zo snel mogelijk een poosje in een speciale kliniek voor eetverslaving gaat doorbrengen. Dit om zijn gevaarlijke levensstijl te veranderen.

Dat uitgerekend zó iemand een platform krijgt om ons te vertellen wat gezond is, is een gotspe!

Als hij dan na een paar maanden (lekker rustig als wij dan niets van hem vernemen) zo’n 40 kilo is kwijtgeraakt, misschien, héél misschien, dat er dan wat meer mensen zijn, die hem serieus gaan nemen.

Back to top button
288
0
We lezen graag je reactie!x