Homepagina » Het Complot » CIA-dossier over moord op Kennedy en Lee Harvey Oswald spoorloos. Wat proberen zij wanhopig geheim te houden?
CIA-dossier over moord op Kennedy en Lee Harvey Oswald spoorloos. Wat proberen zij wanhopig geheim te houden?

CIA-dossier over moord op Kennedy en Lee Harvey Oswald spoorloos. Wat proberen zij wanhopig geheim te houden?

Een onderzoeker heeft ontdekt dat een deel van het CIA-dossier over Lee Harvey Oswald, de vermeende moordenaar van president John F. Kennedy, is verdwenen.

De Amerikaanse overheid moet alle stukken over de moord op JFK voor 26 oktober 2017 vrijgeven. De CIA-documenten over Lee Harvey Oswald zullen echter niet naar buiten komen.

De stukken werden bewaard door het Office of Security, een afdeling van de CIA die onder meer eigendommen van de spionagedienst moet beschermen.

In alle stilte

Uit vrijgegeven documenten blijkt dat één reeks – Volume 5 – ontbreekt. De verdwijning is opgemerkt door JFK-onderzoeker Malcolm Blunt.

Het Office of Security was de eerste afdeling van de CIA die een onderzoek instelde naar Oswald.

In juli werden duizenden CIA- en FBI-stukken over de moord op JFK in alle stilte vrijgegeven.

Beïnvloed

Daaruit bleek onder meer dat de toenmalige burgemeester van Dallas, Earle Cabell, in de jaren vijftig voor de CIA werkte en dat zijn broer Charles Cabell tot 1962 een hooggeplaatste CIA-functionaris was.

De stukken onthullen ook dat officiële onderzoeken naar de moord, zoals de Commissie-Warren, werden beïnvloed door hoge bazen bij de CIA.

Opzet

Het is verdacht dat de CIA-stukken over Oswald zijn ‘verdwenen’. Blunt denkt dat er opzet in het spel is en dat de stukken doelbewust zijn weggemoffeld.

Bizar genoeg beweert de CIA dat Volume 5 nooit heeft bestaan, terwijl Blunt op rapporten is gestuit waaruit blijkt dat CIA-functionarissen toegang hadden tot deze documenten.

Een meerderheid van de Amerikanen gelooft niet dat Oswald de president heeft gedood. Volgens een populaire complottheorie is JFK gedood door CIA-agenten.

[Salon]

Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. De C.I.A heeft Kennedy zelf om het leven laten brengen.
  De zogenaamde originele film van de moord was al mee geknoeid.
  Er zijn masterversies waarin duidelijk te zien was dat Lee Harvey Oswald slechts een zondebok is.
  In het boek “behold a pale horse” van wijlen William Cooper (ex C.I.A spion) wordt haarfijn uitgelegd hoe dit in zijn werk is gegaan en wie écht heeft geschoten (de chauffeur).
  William Cooper is zelf al een jaar of 20 geleden vermoord mede om de geheime info die hij lekte.

  11 likes
 2. Lee Harvey Oswald kan het nooit gedaan hebben,omdat hij nooit is veroordeeld.

  Complottheorie dat de geheime diensten het gedaan zou hebben,vind het geen complottheorie maar werkelijkheid.

  Een staatsgreep op klaarlichte dag en mensen,en media in slaap sussen met onderdrukking en sprookjes tot ze zwart zien.

  En vandaag op zijn minst net zo.

  Zie film over JFK van Kevin Costner en Oliver Stone.

  JFK (Trailer) 1991

  JFK and the Untold History of Oliver Stone

  JFK Assassination Zapruder Stabilized Motion Panorama HD plus SloMo – 50th anniversary

 3. Het hele wezen van geheime diensten is dat zij kunnen doen en laten wat zij willen. Alles in het geheim.

  Over de moord op JFK bestaan tal van speculaties. 1 ding is wel zeker: de officiële ‘story telling’ hangt van leugens en manipulaties aan elkaar.

  Uit alle verschillende plots, valt op dat veelal wel de pacifistische hoek wordt genoemd – maar niet de monetaire kant van waar JFK met de VS naar toe wilde; loskomen uit de nekklem van de bankiersmaffia:

  “Kennedy’s fate was sealed in June 1963 when he authorized the issuance of more than $4 billion in United States Notes by his Treasury Department in an attempt to circumvent the high interest rate usury of the private Federal Reserve international banker crowd.

  The wife of Lee Harvey Oswald, who was conveniently gunned down by Jack Ruby before Ruby himself was shot, told author A. J. Weberman in 1994,
  “The answer to the Kennedy assassination is with the Federal Reserve Bank. Don’t underestimate that. It’s wrong to blame it on Angleton and the CIA per se only.
  This is only one finger on the same hand. The people who supply the money are above the CIA.” [Ibid.]
  http://www.hermes-press.com/frs1.htm

  Zo nemen de EU-lakeien, alsmede de lakeien in onze nep-regering, de kiezers niét serieus.
  Laat staan enig tegenwicht tegen de frauderende en chanterende bankierskliek.
  Dit is wat de CIA in werkelijkheid doet; geheime operaties over de hele wereld;
  voor de terreurdreiging in de EU op peil te houden is er het GLADIO-netwerk, de terreurtak van de NAVO:
  The CIA America’s Premier International Terrorist Organization: http://www.serendipity.li/cia.html

  Sinds de oprichting van de NAVO, en GLADIO zijn dan ook al tal van politieke moorden gepleegd, die na de gebruikelijke stroom van propaganda, verwarring zaaien, t/m tegen beter weten in blijven ontkennen, inmiddels als GLADIO-operaties zijn ontmaskerd.
  Terreur in Europa is bewuste strategie van de CIA:
  http://time2wakeup.me/?p=8380

  6 likes
 4. Jje hoeft alleen maar te lezen wat Executive Order no. 11110 is dan begrijp je ook dat de sektarische en op geld beluste pseudo joden Kennedy omgebracht hebben.

  En dat ombrengen gaat tot op heden nog steeds door, zelfs Pim Fortuyn werd gezien als een redelijk groot gevaar voor de EU en dan vooral voor het monetaire systeem en paste hij niet in de goed afgerichte club politieke honden die tot op heden nog steeds aan het riempje lopen van de Rothschilds en aanverwante soort.

  Rotschilds of Rockefellers en vele andere clubmembers hebben hun macht, status en geld te danken aan het verenigen van het meest meedogenloze wat een mens maar kan bevatten. Het masker wat ze dragen straalt heel aardige, warme en ontzettend vriendelijke mensen uit, maar zodra deze aardige, warme en vriendelijke mensen merken dat er voor hen gevaar dreigt uit welke hoek dan ook zullen ze zonder een seconde twijfel dit gevaar uit de weg ruimen. Eigenlijk reageren ze uit een soort van onderontwikkeld oerinstinct en koud en kil denkmatig lijfsbehoud, precies zoals de maffia, gangsters of bendeleden, maar dan vanuit een hogere orde en met bijzondere intelligentia.

  Ze zijn echter nu ook een groot gevaar an het worden niet langer voor individuen maar ook voor de geh7el wereld. En ik denk dat vandaaruit, ondanks hun slimheid en intelligentia, ze grote fouten beginnen te maken die ze uiteindelijk zal opbreken.

  Ze willen het onderste uit de kan willen, ook omdat de tijd voor hen dringt, het is nu of nooit. Wellicht dwingt het oude testament ze om het pad van de totale macht tot uiteindelijk de totale ondergang in werking te zetten. De huidige digitale technologie helpt ze daarbij, maar zal ook de ondergang bewerkstelligen(?).

  6 likes
 5. Het riekt naar Allen Dulles goede “vrind” van Bernhard (beide psychopaten medeplichtig aan de gruwelmoord op Dresden onder dekmantel van normale oorlogshandeling tussen legale staten), tevens hoog in de boom bij de oprichting van de CIA, de NAVO en de EEG/EU, die enige tijd daarvoor door Kennedy de straat was op geschopt.

  De “patsy” Lee Harvey Oswald, was enige tijd voor de moord in Amsterdam, waar hij contact heeft gehad met kringen rond Prins Bernhard (van psychopathische Nazi ‘deep state’ naadloos overgestapt naar de psychopathische USA ‘deep state’).

  6 likes
 6. Heel interessant, de moord op JFK wordt ook besproken in de Netflixdocu Unacknowledged, waar diverse getuigen (piloten, officieren, wetenschappers) aan het woord zijn over UFO’s en buitenaardse wezens.
  Directe getuigen van Rosswell etc.
  Zo is de CIA opgericht na het Rosswell incident en zou JFK net als MM zijn vermoord omdat hij te veel wist. Oswald is wat velen al weten niet de dader.

  4 likes
 7. Jack Rubinstein… en de Mossad hebben het gedaan. Trump hartje Frankisten dus er komt niks naar buiten.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?

Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?

De interne waakhond van het Amerikaanse ministerie ...

Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten

Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten

Westerse democratieën vertonen kenmerken van een kakistocratie, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Op grond van de Algemene Verordering Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt door op de 'Cookies Accepteren' knop te klikken, of door deze site te gebruiken. Wanneer u klikt of scrolt op deze site, wordt dit gezien als gebruik.