CoronaMens en Dier

Arts: dit is waarom sommige partijen coronavaccins 5000% dodelijker zijn dan andere

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

De schade aan het immuunsysteem als gevolg van coronaprikken lijkt afhankelijk te zijn van het aantal doses dat je hebt genomen, zei arts Vladimir Zelenko deze week in The Mel K Show. “Als je je één keer hebt laten prikken, doe het dan niet nog een keer,” waarschuwde hij.

Zelenko wees erop dat uit gehackte Pfizer- en Moderna-documenten is gebleken dat de samenstelling van de vaccins varieert en dat dit correspondeert met het batchnummer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vergiftigd

De gebruikte ingrediënten en concentraties variëren per partij, legde de arts uit. “Niet iedereen kreeg dezelfde prik. Sommige partijen waren 5000 procent dodelijker dan andere, of 50 keer zo dodelijk. Dus de ene partij veroorzaakte één sterfgeval, terwijl een andere 50 mensen doodde.”

Waarom hebben ze dat zo gedaan? Als iedereen hetzelfde vaccin had gekregen, zou al snel duidelijk zijn geworden dat je wordt vergiftigd en zou niemand de prik hebben genomen, aldus Zelenko.

Mensen zeiden dan ook vaak tegen de arts: ik ken mensen die de prik hebben genomen en het gaat goed met ze. “Ja, omdat niet iedereen hetzelfde heeft gekregen,” benadrukte Zelenko.

Vaccineren doe je ook weer niet voor de lol

Vorig jaar zei toenmalig zorgminister Hugo de Jonge in de Eerste Kamer: “De bijwerkingen nemen natuurlijk toe naarmate je meer prikken hebt gehad.” Hij voegde toe: “Het verantwoord medisch handelen is om ook maar echt één prik te nemen. Twee kan wel, maar bij die tweede prik na een doorgemaakte infectie heb je vaak meer bijwerkingen.”

“Vaccineren doe je ook weer niet voor de lol,” lachte De Jonge.

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
2 jaren geleden

ah rumble mp4 video embedding werkt nu 🙂

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Dus moord met voorbedachte rade! Waarom niet op msm?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Vladimir Zelenko maakt het maar weer eens voor de zoveelste keer duidelijk: het nemen van dat zogenaamde vaccin, dat natuurlijk niets anders is dan een experimentele gentechinjectie, staat gelijk aan het meedoen met een spelletje Russian Roulette.

Gezien de resultaten van méér dan een jaar prikken, zou je toch verwachten dat NIEMAND meer in de rij gaat staan.

Helaas…. het tegendeel is waar. Nog steeds gaan een aantal van de mensen, die worden opgeroepen voor de zoveelste booster, naar de priklocatie.

In MIJN belevingswereld totaal onbegrijpelijk!

Maar…. misschien ook weer niet, als je bedenkt dat er in die eerste prikken zo goed als zeker iets aan toegevoegd is om je hersenen te beïnvloeden.

DAT is volgens mij de reden, dat je duidelijk gedragsverandering waarneemt bij DIE mensen, die wel gezwicht zijn onder de grote psychologische druk om vooral mee te doen.

Die Hugo de Jonge heeft het toch echt wel te bont gemaakt. Met zijn stomme opmerking van: “Je doet het voor een ander.” Terwijl al heel snel duidelijk werd, dat je nog steeds besmettelijk was (en waarschijnlijk zelfs nog méér) dan diegenen, die maar liever eerst de kat uit de boom keken.

OOK die opmerking dat je dus beter maar één prik kunt nemen, omdat bij de volgende prik ook méér bijwerkingen kunnen optreden…. Nu, schiet mij maar lek, want ik begrijp van die opmerking helemaal niets.

Inmiddels worden de mensen al opgeroepen voor een tweede booster oftewel de VIERDE prik.

Dat is dus totaal in tegenspraak met wat Hugo de Jonge beweerde.

Eén lichtpuntje: Ik las vanochtend dat die tweede boosterronde bepaald niet vlot verloopt. Van de zeventig plussers komt maar één op de drie opdagen.

Als DAT al zo is bij die groep, die toch in de beginperiode praktisch voor 80% of meer vol enthousiasme in de rij ging staan…. dan lijkt er toch een kentering te ontstaan.

Als laatste die méér dan belachelijke opmerking van Hugo: “vaccineren doe je niet voor de lol.”

Nee Hugo, dat doe je niet voor de lol. Dat doe je om jezelf te beschermen tegen mogelijk gevaar.

Dan denk ik aan levensgevaarlijke ziekten in bepaalde landen, waar je terecht je laat vaccineren (ECHT vaccineren dus) als je zulke landen gaat bezoeken.

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

Tsja, anders zou de werkelijke bedoeling van het ‘vaccin’ natuurlijk teveel opvallen…
De overheid wilde mij ‘iets te graag’ dat iedereen zou overgaan tot actie en de prikken zou halen, het liefst nog een en nog een…
Ben zo blij dat ik en velen met mij niet in deze smerige val zijn getrapt.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x