Paranormaal

90.000 geheime CIA-documenten over telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA openbaar

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tienduizenden geheime documenten van de CIA zijn na jaren getouwtrek openbaar gemaakt. Het gaat onder meer om meer dan 12.000 stukken over het programma Stargate, waarbij de inlichtingendienst in het geheim onderzoek deed naar remote viewing.

Begin jaren zeventig ondersteunde de CIA een programma om te onderzoeken of een vorm van buitenzintuiglijke waarneming genaamd remote viewing van nut kon zijn bij het vergaren van inlichtingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA doopte het programma Stargate. Men probeerde te achterhalen wat andere landen deden op het gebied van helderziendheid. Daarnaast werd wetenschappelijk onderzoek gedaan naar helderziendheid en werden helderzienden ingezet door de overheid.

‘Helderziendheid duidelijk aangetoond’

De helderzienden kregen les in remote viewing of verzien, precognitie (de toekomst zien) en telepathie. Ze moesten onder meer informatie geven over doelen die niet op een conventionele manier benaderd konden worden.

Parapsycholoog en professor Jessica Utts van de Universiteit van Californië – Irvine concludeerde na haar evaluatie van het project dat helderziendheid duidelijk was aangetoond. “De statistische resultaten van de onderzochte studies stijgen ver uit boven wat op grond van het toeval verwacht mag worden,” schreef ze.

Het onderzoek suggereerde volgens haar dat helderziendheid net zo werkt als onze vijf andere zintuigen, namelijk door verandering waar te nemen. Het is mogelijk dat helderziendheid bestaat uit een soort aftasten van de toekomst om belangrijke veranderingen te vinden, ongeveer zoals onze ogen de omgeving afzoeken op visuele verandering, aldus Utts.

MK-ULTRA

“Het heeft weinig zin door te gaan met experimenten bedoeld om bewijzen te leveren, aangezien er weinig meer geboden kan worden aan eenieder die de huidige gegevens weigert te accepteren,” zei de hoogleraar nog.

Je kunt de documenten over het geheime programma Stargate hier in één keer downloaden of hier bekijken. Ze zijn omgezet in PDF-bestanden zodat ze gemakkelijker kunnen worden gelezen.

Er zijn ook vele duizenden documenten over MK-ULTRA vrijgegeven. In de jaren vijftig experimenteerde de CIA heimelijk op onwetende proefpersonen met als doel een methode te vinden om mensen te hersenspoelen.

Verbranden

In 1974 berichtte de New York Times dat de CIA tussen 1953 en 1963, en mogelijk langer, onder de noemers Artichoke en MK-ULTRA experimenten uitgevoerd had op nietsvermoedende personen. De krant ontdekte dat de CIA zelf methoden ontwikkelde voor hersenspoeling.

Het toenmalige hoofd van de CIA Richard Helms had het schandaal al in 1973 voorzien en destijds al het bewijsmateriaal laten verbranden. Een stapel documenten was echter verkeerd gearchiveerd en werd intact gevonden.

MK-ULTRA had zich vertakt in meer dan 150 subprojecten met experimenten in ruim 80 ziekenhuizen en universiteiten. De documenten over dit geheime programma kunnen hier in één keer worden gedownload of hier stuk voor stuk worden bekeken. Alles bij elkaar gaat het om zo’n 90.000 documenten.

Op crowdfundingsite Kickstarter is een project gestart om de bijna 13 miljoen pagina’s aan CIA-documenten die nog geheim zijn, openbaar te krijgen.

Bekijk Stargate Documenten

Bekijk MK-ULTRA Documenten

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Het MK-ULTRA-program is volgens mij via drugs en chemische processen een ‘mindcontrol’-program.

trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
only yoU
only yoU
7 jaren geleden

Medicijnen en chemobiologische oorlogsvoering vormen de toekomst ige ingrediënten van de VS? Ze experimenteerden al met lsd en andere!

exegese
exegese
7 jaren geleden

Daarmee valt de Amerikaanse overheid (zoals uiteindelijk alle overheden) opnieuw ernstig door de mand met hoe onfris (en dus geheim) hun intenties zijn. Ze zijn het ook geen van allen waard om onder de altijd vals gebleken voorwendselen te worden verkozen tot staatshoofd of politicus. Ze liegen en bedriegen namelijk altijd, allemaal. Wat het beste voor de mensheid zou zijn, wereldwijd is dat we met zijn allen weg blijven bij de stembussen. Stemmen is namelijk, zoals altijd maar weer blijkt, meewerken aan een criminele organisatie. Alle problemen wereldwijd zijn er niet ondanks maar dankzij de regeringen omdat macht nou eenmaal altijd corrumpeert. De oplossing is schaalverkleining ipv schaalvergroting. Hoe kleiner de machtsblokken hoe kleiner het misbruik en hoe makkelijker aan te pakken als ongewenst.
Dus weg met de EU, weg met de NAVO, weg met TTIP, weg met CETA weg met alle mega-verdragen en machtsclusters, weg met regels die hebzucht en oneerlijkheid aanwakkeren.

Mijn reactie is misschien deels off-topic maar uit bovenstaand artikel blijkt eens te meer dat ze alles, maar dan ook alles aangrijpen om te misbruiken voor hun persoonlijke doeleinden. We kunnen dat stoppen door ze geen mandaat meer te geven met onze stem.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x