Homepagina » Paranormaal » 90.000 geheime CIA-documenten over telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA openbaar
90.000 geheime CIA-documenten over telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA openbaar

90.000 geheime CIA-documenten over telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA openbaar

Tienduizenden geheime documenten van de CIA zijn na jaren getouwtrek openbaar gemaakt. Het gaat onder meer om meer dan 12.000 stukken over het programma Stargate, waarbij de inlichtingendienst in het geheim onderzoek deed naar remote viewing.

Begin jaren zeventig ondersteunde de CIA een programma om te onderzoeken of een vorm van buitenzintuiglijke waarneming genaamd remote viewing van nut kon zijn bij het vergaren van inlichtingen.

De Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA doopte het programma Stargate. Men probeerde te achterhalen wat andere landen deden op het gebied van helderziendheid. Daarnaast werd wetenschappelijk onderzoek gedaan naar helderziendheid en werden helderzienden ingezet door de overheid.

‘Helderziendheid duidelijk aangetoond’

De helderzienden kregen les in remote viewing of verzien, precognitie (de toekomst zien) en telepathie. Ze moesten onder meer informatie geven over doelen die niet op een conventionele manier benaderd konden worden.

Parapsycholoog en professor Jessica Utts van de Universiteit van Californië – Irvine concludeerde na haar evaluatie van het project dat helderziendheid duidelijk was aangetoond. “De statistische resultaten van de onderzochte studies stijgen ver uit boven wat op grond van het toeval verwacht mag worden,” schreef ze.

Het onderzoek suggereerde volgens haar dat helderziendheid net zo werkt als onze vijf andere zintuigen, namelijk door verandering waar te nemen. Het is mogelijk dat helderziendheid bestaat uit een soort aftasten van de toekomst om belangrijke veranderingen te vinden, ongeveer zoals onze ogen de omgeving afzoeken op visuele verandering, aldus Utts.

MK-ULTRA

“Het heeft weinig zin door te gaan met experimenten bedoeld om bewijzen te leveren, aangezien er weinig meer geboden kan worden aan eenieder die de huidige gegevens weigert te accepteren,” zei de hoogleraar nog.

Je kunt de documenten over het geheime programma Stargate hier in één keer downloaden of hier bekijken. Ze zijn omgezet in PDF-bestanden zodat ze gemakkelijker kunnen worden gelezen.

Er zijn ook vele duizenden documenten over MK-ULTRA vrijgegeven. In de jaren vijftig experimenteerde de CIA heimelijk op onwetende proefpersonen met als doel een methode te vinden om mensen te hersenspoelen.

Verbranden

In 1974 berichtte de New York Times dat de CIA tussen 1953 en 1963, en mogelijk langer, onder de noemers Artichoke en MK-ULTRA experimenten uitgevoerd had op nietsvermoedende personen. De krant ontdekte dat de CIA zelf methoden ontwikkelde voor hersenspoeling.

Het toenmalige hoofd van de CIA Richard Helms had het schandaal al in 1973 voorzien en destijds al het bewijsmateriaal laten verbranden. Een stapel documenten was echter verkeerd gearchiveerd en werd intact gevonden.

MK-ULTRA had zich vertakt in meer dan 150 subprojecten met experimenten in ruim 80 ziekenhuizen en universiteiten. De documenten over dit geheime programma kunnen hier in één keer worden gedownload of hier stuk voor stuk worden bekeken. Alles bij elkaar gaat het om zo’n 90.000 documenten.

Op crowdfundingsite Kickstarter is een project gestart om de bijna 13 miljoen pagina’s aan CIA-documenten die nog geheim zijn, openbaar te krijgen.

Bekijk Stargate Documenten

Bekijk MK-ULTRA Documenten

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Daarmee valt de Amerikaanse overheid (zoals uiteindelijk alle overheden) opnieuw ernstig door de mand met hoe onfris (en dus geheim) hun intenties zijn. Ze zijn het ook geen van allen waard om onder de altijd vals gebleken voorwendselen te worden verkozen tot staatshoofd of politicus. Ze liegen en bedriegen namelijk altijd, allemaal. Wat het beste voor de mensheid zou zijn, wereldwijd is dat we met zijn allen weg blijven bij de stembussen. Stemmen is namelijk, zoals altijd maar weer blijkt, meewerken aan een criminele organisatie. Alle problemen wereldwijd zijn er niet ondanks maar dankzij de regeringen omdat macht nou eenmaal altijd corrumpeert. De oplossing is schaalverkleining ipv schaalvergroting. Hoe kleiner de machtsblokken hoe kleiner het misbruik en hoe makkelijker aan te pakken als ongewenst.
  Dus weg met de EU, weg met de NAVO, weg met TTIP, weg met CETA weg met alle mega-verdragen en machtsclusters, weg met regels die hebzucht en oneerlijkheid aanwakkeren.

  Mijn reactie is misschien deels off-topic maar uit bovenstaand artikel blijkt eens te meer dat ze alles, maar dan ook alles aangrijpen om te misbruiken voor hun persoonlijke doeleinden. We kunnen dat stoppen door ze geen mandaat meer te geven met onze stem.

  32 likes
 • louise schreef:

  90 000 Documenten????,en ze weten nog niks,geloof me met drugs of chemie kom je er niet….je ziet wel van alles maar dat heeft niks te maken met helderziende waarnemingen,heb ik in het verleden getest met mensen om me heen die drugs gebruikten,was echt een heel verschil… En goede helderzienden gaan niet in die wereld (enorm negatief) zitten,althans niet in die mate….Een goede helderziende heeft heel veel wit licht om zich heen en krijgt vandaaruit zn informatie en nee niet omdat je aftast,maar wat je op dat moment nodig hebt om door te geven en ik heb weleens een vriendin bevrijd uit die idiote wereld,was vreselijk,heeft mij heel veel energie gekost (doe ik nooit meer) en zij ging gelijk naar een inrichting….. Ik vind het nogal wat om mensen voor die doeleinden te gebruiken,je bent gelijk kapot.. Mensen hebben geen idee hoe het werkt met energieen,heel gevaarlijk….. wil niet zeggen dat je een helderziende niet mag raadplegen,zoals je een astroloog kan raadplegen,maar alles wat je negatief gebruikt komt dubbel zo hard weer terug…..en voorlopig worden zieners nog voor gek versleten,kijk naar Nostrodamus,heeft voorspeld dat Europa overspoeld zou worden door moslims en we dachten,nou dat valt wel mee?? Brexit ook voorspeld, als ik hardop zeg wat mn visioenen zijn,reageren mensen ook,t zal wel…..Bovendien ben ik ook erg nuchter, je moet er toch doorheen, eigenlijk is het psychische mishandeling en moeten die lui gestraft worden,hoezo onderzoek……… het zal wel nooit gebeuren,maar het zou interessant zijn om eens te kijken bij mensen die ziek zijn,hoeveel negatieve energie erin zit………

  5 likes
  • poes schreef:

   Zware tijden voor ons als lichtwerkers om alle ballen in de lucht te houden terwijl de wereld maar wat aankloot om de werkellijkheid te verbergen. Het kost een godsvermogen aan energie om te blijven vechten tegen de zwarte energie maar het witte licht gaat voor een godszege. We zijn al aardig op weg. Brexit heeft de volgende fase ingezet. Nu de rest nog.

   Nu de rest nog.

   8 likes
 • faith schreef:

  Maar heb je het interview van Ole Damgard dan niet gezien? De werkelijkheid is niet meer verborgen.
  Het eind van de cabal is een feit.

  5 likes
 • Kalki schreef:

  Het MK-ULTRA-program is volgens mij via drugs en chemische processen een ‘mindcontrol’-program.

  6 likes
 • only yoU schreef:

  Medicijnen en chemobiologische oorlogsvoering vormen de toekomst ige ingrediënten van de VS? Ze experimenteerden al met lsd en andere!

  1 likes
 • Wim schreef:

  Interessant

  0 likes
 • reality check schreef:

  @ kalki en Only yoU
  Ik denk, dat ze al heel wat verder zijn dan wat jullie benoemen.
  Kijk op YT naar Barry Trowers. Of beter nog luister op Sanitas naar hem. (1e uur gratis, 2e uur voor leden)

  0 likes
 • Padja schreef:

  De Russen waren al eerder en grootschaliger bezig met dit soort onderzoeken.
  Als er een natie in staat zou zijn om mind controle daadwerkelijk toe te passen had waren we allemaal allang geassimileerd.

  0 likes
 • Padja schreef:

  Misschien niet zo vervelend ALS ze het zouden kunnen.
  Er zijn geen terroristen of false flag operaties meer nodig.
  Iedereen is blij een 80 urige werkweek te mogen doen en zit daarna dolgelukkig op een droge boterham te knagen.
  ?

  0 likes
 • Kalki schreef:

  De wereld is sh*t, wat voor positiefs dragen telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA hier aan bij?

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >