Straling

Ze beschadigen de levende cellen in ons lichaam. Dit is wat je niet mag weten over mobiele telefoons

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep van bijna 200 wetenschappers uit 39 landen heeft de VN, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en overheden opgeroepen strikte regels op te stellen voor het gebruik van mobiele telefoons en andere apparaten die elektromagnetische velden voortbrengen.

De wetenschappers hebben gezamenlijk meer dan 2000 studies op hun naam staan over de effecten van niet-ioniserende straling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In een brief schrijven ze dat mobiele telefoons onder meer kanker, genetische schade, veranderingen in de voortplantingsorganen en leer- en geheugenstoornissen kunnen veroorzaken.

Vroegtijdige dood

“Ze beschadigen de levende cellen in ons lichaam en leiden tot vroegtijdige dood,” zei dr. Martin Blank van de Columbia-universiteit in een videoboodschap.

“We hebben iets gecreëerd wat ons beschadigt en het loopt uit de hand,” waarschuwde hij.

“Vóór de gloeilamp van Edison was er weinig elektromagnetische straling in ons leefmilieu. Vandaag de dag liggen de waardes vele malen hoger en die blijven toenemen vanwege alle nieuwe apparaten die deze straling uitzenden,” vervolgde hij.

Verdriedubbeld

Blank wijst erop dat het aantal dodelijke hersentumoren bij jonge mensen sinds het grootschalige gebruik van mobiele telefoons is verdriedubbeld.

Volgens de wetenschappers mondt het gebruik van radiofrequente straling van mobieltjes en wifi uit in een gezondheidscrisis.

De wetenschappers en biologen zeggen dat ze niet worden gehoord door de commissies die bepalen aan hoeveel straling mensen blootgesteld mogen worden.

Biologisch experiment

“We zijn zonder dat we er toestemming voor hebben gegeven onderdeel van een biologisch experiment,” zei Blank.

“Om onszelf, onze kinderen en ons ecosysteem te beschermen moeten we de blootstelling terugdringen,” benadrukte hij.

Alternatieven

De groep van bijna 200 wetenschappers wil dat de VN een onafhankelijke commissie in het leven roept die gaat onderzoeken welke alternatieven er zijn om de blootstelling aan elektromagnetische straling te verminderen.

Bekijk hieronder de boodschap van dr. Blank:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Te veel economische belangen en te veel geld staan op het spel. Zodra het officieel is dat de straling waaraan we blootgesteld worden gevaarlijk is voor de gezondheid zullen er maatregelen getroffen moeten worden die desastreuze gevolgen zullen hebben voor de economie wereldwijd. Dus!?…..Gaat er niets veranderen, mits de big corporations goed kunnen verdienen aan het stralingsvrij maken van de wereld, dan misschien? Eerst ziek maken en dan genezen is een eindloos spel waarmee triljoenen worden verdient.

Gif in eten, gif in water, gif in de grond, gif in de lucht, het maakt allemaal niet uit want je ontkomt er niet meer aan. Velen prutsen nog wat in de marge met zogenaamd macrobiotisch gezond leven en gaan uiteindelijk ook dood aan kanker of andere ellende. Gezondheidgaranties zijn er niet meer en alles is vervuild (remember Fukushima!?).

De mens moet toch na (lang of kort) geleefd te hebben en liefst na chronisch of accute ziektes ergens een keer aan doodgaan, maar wel pas nadat men flink is uitgemolken.

GMO/Roundup/Monsanto bijv. mag van de brave leiders ook gewoon doorgaan met wereldwijd de boel vergiftigen en helpt zo ook weer als bijeffect medische afdelingen aan voldoende werk. Een eindeloze cyclus die pas stopt als de waanzin in rook is opgegaan.

Audrey
Audrey
6 jaren geleden

Is het alleen gevaarlijk als je hem in je jas of broekzak draagt?…Die van mij ligt altijd op de kast en gebruik die bijna nooit. Of zijn het de stralingen die dat mobieltje verspreid…dan gooi ik hem in de container en koop nooit geen mobieltje meer.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Straling van electrische apparaten en draadloze technologie is schadelijk voor leven, maar hoog voltage spanningsvelden zijn juist goed voor levende wezens. Tesla had het ontdekt en de Industriele Elite heeft voorkomen dat het geadopteerd werd door de Industrie, ze hebben het verwijderd bij gebrek aan winstgevendheid voor hunzelf.

Max Fisser
Max Fisser
6 jaren geleden

Ik herinner me nog dat we in de jaren zestig van de vorige eeuw werden gewaarschuwd voor de straling van de televisie. Ook door zogenaamde wetenschappers en deskundigen. Nou, ik weet uit ervaring dat televisie uitsluitend gevaarlijk is voor je humeur.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x