Het Complot

Clownshow 2012: Broeder Ron Paul en het alziend oog

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alhoewel haar rol in de Amerikaanse politiek goed gedocumenteerd is kan men niet gemakkelijk openlijk spreken over de vrijmetselarij.

De masonische symboliek is overal in terug te vinden, met name in de ruimtevaartprogramma’s. Hoe worden masonische broederschappen en geheime genootschappen gebruikt om voorrecht en uitsluiting te bevorderen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit wordt vooral duidelijk gedurende een economische depressie, wanneer uitsluiting voor velen kan leiden tot een financiële strop. Sinds de opkomst van de Anti-Masonische Partij aan het begin van de 18e eeuw worden vrijmetselaars ervan beschuldigd onbetrouwbaar te zijn en een verborgen agenda na te streven. In Groot-Brittannië waren er de nodige schandalen rond corrupte masonische politieagenten en rechters.

Wat moeten we derhalve denken van een vrijmetselaar die met welhaast religieuze toewijding al 40 jaar werkzaam is in de Anti-Masonische extreem rechtse hoek?

Ron Paul kan in de media rekenen op veel steun van talkshowhosts Alex Jones en Jeff Rense. Hun shows en websites dienen als virtuele propagandamolens voor het Texaanse congreslid. Maar tegelijkertijd zijn de websites van Jones en Rense een infobalie voor Anti-Masonische propaganda. Hoe kunnen we deze discrepantie verklaren?

De twee aanhangers van Paul maken onderscheid tussen de gewone vrijmetselarij en wat de ‘verlichte vrijmetselarij’ wordt genoemd. De Nieuwe Wereldorde is geen inspanning door oligarchieën die alle handelsbarrières willen verwijderen en werknemers zoveel mogelijk proberen uit te buiten, het is een samenzwering tussen ‘verlichte’ vrijmetselaars en ‘zionistische’ joden om één wereldregering, één wereldmunt en één wereldreligie te vormen. Rense maakt een gelijksoortig onderscheid tussen ‘zionistische’ joden en het gewone ‘joodse’ volk.

Wanneer we het ware één-wereldreligie-project, evangeliCIAtie, even laten voor wat het is en kijken naar de ‘verlichte vrijmetselarij’ wordt duidelijk hoe de vork in de steel zit. Het symbool dat door de aanhangers van Ron Paul wordt gezien als het teken dat toebehoort aan de Illuminati is het alziend oog, het oog in de piramide of de driehoek.

Het zoeken naar ogen in piramiden is een ware sport op het internet, vooral onder zij die zoeken naar tekenen van geniepige infiltranten van de Illuminati. Jeff Rense gebruikt een artiest genaamd David Dees om spotprenten te maken, voornamelijk in de stijl van de oude Der Stürmer-propaganda van Julius Streicher.

Dees gebruikt gewoonlijk het alziend oog om politieke tegenstanders van Ron Paul te symboliseren, zoals bijvoorbeeld Alan Greenspan. Hij wisselt deze fotocollages af met hagiografische portretten van Paul als de witte ridder die Amerika komt redden.

Dees is niet de enige Paul-enthousiasteling die Der Stürmer-propaganda gebruikt voor artistieke inspiratie. Er zijn vele andere artiesten die een gelijksoortige benadering hanteren en Paul eren voor zijn oorlog tegen de Fed.

Het feit dat Ron Paul zelf lid is van een vrijmetselaarsloge, dat zijn vrouw lid is van de Order of the Eastern Star en dat hij masonische symbolen gebruikt voor zijn campagne is allemaal niet erg omdat hij één van de ‘goede’ vrijmetselaars is. Toch?

Ron Paul is niet alleen een vrijmetselaar, hij is een verlichte vrijmetselaar. Hij heeft zijn volgelingen echter doen geloven dat hij geen van beide is.

Hoe kan dit zo zijn? Dit heeft toch niets te maken met complottheorieën zoals ‘gecontroleerde oppositie’ of ‘agent provocateur’? Of wel?

“Je hebt niets te vrezen van globalisme, vrije handel en één enkele wereldmunt” – Ron Paul, Congressional Record, 13 maart 2001.

Bron: Secretsun.blogspot.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul V
Paul V
11 jaren geleden

dus Ron Paul is toch niet te vetrouwen omg en Jesse Ventura dan?
ik raak steeds meer in verwarring.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x