CoronaMens en Dier

‘Verontrustend’: WHO-baas promoot boek van Bill Gates over ‘volgende pandemie’

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

WHO-baas Tedros heeft zich lovend uitgelaten over het nieuwste boek van miljardair en zelfverklaard ‘pandemie-expert’ Bill Gates. Hij zei het met de Microsoft-oprichter eens te zijn dat we de lessen die we van Covid-19 hebben geleerd, in de praktijk moeten brengen om de volgende pandemie te kunnen voorkomen.

Tedros plaatste op Twitter een foto waarop hij het boek van Gates, één van de grootste donateurs van de WHO, aanprijst. Hoewel Gates geen medisch expert is, stelt zijn enorme fortuin hem in staat om het mondiale gezondheidsbeleid te domineren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Pandemieverdrag

De steenrijke vaccin-evangelist maakte onlangs tijdens een TED-lezing bekend dat hij een speciaal team wil samenstellen dat in het geval van een epidemie in actie moet komen. De groep moet bestaan uit 3000 artsen, epidemiologen, beleidsdeskundigen en diplomaten, en wordt aangestuurd door de WHO.

De WHO bereidt op haar beurt een pandemieverdrag voor dat draait rond surveillance, vaccinaties en ‘het herstellen van het vertrouwen in het internationale zorgstelsel’. Belangrijker nog: als het verdrag er komt, bepaalt de WHO hoe individuele landen toekomstige uitbraken moeten bestrijden.

Zeer kritisch

Cardioloog en bestsellerschrijver Aseem Malhotra heeft zich zeer kritisch uitgesproken over de tweet van Tedros. “Eén van de meest verontrustende promotionele tweets van het jaar van de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie,” schrijft hij.


4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
2 jaren geleden

Wiens brood men eet diens woord men spreekt, dit geldt ook voor tedros de corrupte.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Bekijk eens hoe de wereld erbij staat door deze vereniging of beter gezegd massamoordenaars die echte geneeskunde beletten, verbieden en vervolgen.
Echte dokters hun carrière breken en de mensen verblinden.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Fossiel Tedros, Leugenaar en crimineel. Vriend van Bill Gates en Klaus Schwab.. daar wil je niet bijhoren.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

De oppermachtige gezondheids- en spuitgoeroe Gates heeft inderdaad de volgende pandemie reeds aangekondigd. Het zou gaan over de vogelgriep die overdraagbaar is op mensen en een sterftegraad heeft van hou je vast, 50%!!!Als de mainstream media zorgvuldig de hen opgelegde taak uitvoeren zullen binnenkort weer miljoenen schapen staan aanschuiven voor de volgende killerspuiten om toch maar niet te overlijden aan de vogelgriep. Laat je niet meer gek maken deze keer en kijk naar wat voor onzin ze ons de laatste twee jaren in onze maag hebben gesplitst. Laat ons er eens me lachen en collectief de vogeltjesdans doen.(de vaccinatiespuiten liggen ongetwijfeld reeds op ons te wachten.)

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x