Homepagina » Mens en Dier » Kijktip: Karel van Wolferen onthult wie er achter deze psychologische oorlog zit
van wolferen
Foto: Karel van Wolferen (Videostill Rumble/Gezond Verstand)

Kijktip: Karel van Wolferen onthult wie er achter deze psychologische oorlog zit

We hebben te maken met een psyop, een psychologische operatie, zegt hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand Karel van Wolferen in een video waarin hij één van zijn eigen artikelen voorleest.

Door de psyop krijgen droomprojecten van multimiljardairs via de schijnpandemie en klimaathysterie de kans om gerealiseerd te worden. Wie zitten er achter deze psyop?

“Veel aanknopingspunten in de psyop leiden tot de dienaren van de telgen van de machtigste en rijkste Amerikaanse familie in de geschiedenis: de Rockfellers,” zegt Van Wolferen. “Zij beïnvloeden de wereld al meer dan een eeuw via filantropische stichtingen met de Rockefeller Foundation als de centrale basis.”

Eugenetica

“John D. Rockefeller stond aan de wieg van Big Pharma, het gigantische kartel van multinationale farmaceutische bedrijven dat meer gericht was op de blijvende inkomsten genererende behandeling van symptomen dan op genezing,” merkt Van Wolferen op.

Rockefeller was een geestdriftige aanhanger van een leer van raszuiverheid, eugenetica genoemd, en vond daarnaast dat er te veel mensen op deze planeet wonen. De familie financierde de ontwikkeling van zogenaamde antivruchtbaarheidsvaccins, waarmee ook Bill Gates heeft geëxperimenteerd in Afrika en op het Indisch subcontinent, stelt de emeritus hoogleraar.

Wereldoverheersing

“Gates kan het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, die zijn positie aan hem heeft te danken, aansturen met opdrachten aan de ministers van Volksgezondheid van alle VN-lidstaten. Hij is daardoor één van de belangrijkste instrumenten geworden waarmee de scenario’s voor wereldoverheersing van de Rockefellers – zoals hun Lock Step-plan uit 2010 – verwezenlijkt kunnen worden,” benadrukt Van Wolferen.

Hij gaat ook in op de rol van Klaus Schwab:

4.7 116 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
25 dagen geleden

De hamer op de spijker.

nos=fakenews
nos=fakenews
25 dagen geleden

Nog een kijk tip ga naar Youtube en zoek:
MASS PSYCHOSIS – How an Entire Population Becomes MENTALLY ILLHet is van After skool en zeker het kijken waard als je illustraties waardeerd.

Chef
Chef
25 dagen geleden

Heb het artikel gelezen, erg verhelderend! Kan het blad Gezond verstand van harte aanbevelen aan mensen die bepaalde problematiek van meedere kanten willen bekijken.

priepje
priepje
25 dagen geleden

Wat een uber held..deze man!

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

vragen

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x