Binnenland

CO2-gevaar is pure volksverlakkerij. Vier grootste nepnieuwsleveranciers ontmaskerd tijdens ontluisterende aflevering van Jinek

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nederlandse kranten zijn in handen van twee Belgische uitgevers. Twee familiebedrijven die van oudsher verweven zijn met het Belgische bestuurlijke establishment.

De hoofdredacteuren van deze kranten werden uitgenodigd voor het tv-programma Jinek om te praten over de ‘oorlog’ van ‘Brussel’ tegen nepnieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het zicht van de komende Europese verkiezingen en de aanstaande klimaatwetgeving is het duidelijk welke belangen hier gediend zijn.

Exemplarisch

De oorlog speelt zich af tussen de Belgische uitgevers die de Europese politiek-bestuurlijke en financiële machten dienen, tegenover de nieuwe journalistieke platforms op het internet die de belangen van de samenleving dienen.

Het ontluisterende gesprek in het NPO-programma was exemplarisch voor wat er mis is in de Nederlandse journalistiek.

Ingeleverd

De oorspronkelijke controleur van de heersende macht heeft haar rol ingeleverd om de onafhankelijke rol van de nieuwe media te bestrijden met propaganda, framing en nepnieuws.

Bekijk het gesprek tussen emeritus hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen hieronder:

Boeken voor verder onderzoek:

‘The Deliberate Corruption of Climate Science’ (Tim Ball), gaat over de geschiedenis zonder wetenschap van de CO2-beweging.

‘The Politically Incorrect Guide to Climate Change’ (Marc Morano), geeft een algemeen overzicht van slecht onderzoek en politieke corruptie achter de CO2-waanvoorstellingen.

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
5 jaren geleden

Gans Brussel is ingegeven door nazistische plannen.Democratie vergeet het.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

is het echt zo dat vlakke mensen, wat ze te krant lezen, ter TV horen ook voor waar aannemen.. hiermee tonen zij aan graag deze hun summiere waarheid enkele daags in het lange-kortetermijn geheugen kan rond spoken om dan weer ruimte te maken voor volgende dictatoriale teksten waarmee zij elkaar vlakkig en wakkere natuurlijke mensen totaal mee denken te kunnen bestrijden, als natuurlijk persoon zijnde rijkseigendom..
al eerder melde ik dat Co2 0.03% van de 100% in de lucht is deze 0.03% Co2 zorgt wel voor 21% zuurstof in de lucht.. bij een percentage lager dan 17% gaat de ingeademde lucht ook bij een gezond en natuurlijk mens voor versterving zorgen..
in onze broeikassen wordt al extra Co2 toe gevoed en geen enkel tuinder kan met minder stookkosten af sterker nog als het kouder word moet hij zelfs meer stoken.. warmte heeft met infrarood te maken weet je wel die lamp of zon zo je hem wil noemen..
kou komt ook niet van de noord of zuid pool maar van uit de ruimte of wel daar ontsnapt de warmte naar toe..
voel bij een heldere hemel, en het verschil bij een bewolkte heteluchtballonnen gaan om hoog zat het niet in een ballon blijft het stijgen ipv met de wind meegevoerd..
kou in de woestijn is afkomstig van de noord of zuid pool zou voor gezonde denkers onder nepwijsheid zijn waarheid niet vinden..
dus denken als een natuurlijk-vlak-persoon is totaal nooit te vergelijken als het denken van een natuurlijk-wakker-mens..
tot zo ver maar weer..

echte
echte
5 jaren geleden

straks bij jinek komt de frederik hendrik-sik met zijn uitleg.. leugen of zieltjes winnen voor de leugenclub vvd
we gaan het zien wat er met het achterlijke klimaatakkoord gaat gebeuren.. niemand gaat dat kunnen betalen wat ze willen uitvreten met ons, maar er moet wel iets gebeuren op deze planeet dat het anders moet

marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Twee maal per dag is het vloed basin vol lopen met water rad en met leeg lopen ook en de waterrad beweging om zetten in electra.Rivieren eindeloze rijen waterraderen achterelkaar over de lengte van de rivier.Dan kan men ook nog mijn schachten laten vollopen en met piek stroom van wind en zon weer terug pompen. Verwarming en koeling met ondergrondse water voorraden als permanente oplossingen.Dan in elk woestijn gebied katalysators die co2 vangen en zonne stroom gebruiken voor verdere verwerking.Dezelfde zonnestroom gebruiken om zeewater om te zetten in zoet ,daar de woestijnen me bevloeien en bos maken.Ook kan in de woestijn op grote schaal water gesplitst worden in waterstof voor verbrandings motoren.
Klaar.
Wat voor idioten hebben wij eigelijk als bestuur.
Mvrg,Marcel

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x