Homepagina » Mens en Dier » Overlevende seksueel kindermisbruik vertelt in dit interview over haar ongelooflijke ontsnapping uit de klauwen van de gestoorde elite
Overlevende seksueel kindermisbruik vertelt in dit interview over haar ongelooflijke ontsnapping uit de klauwen van de gestoorde elite

Overlevende seksueel kindermisbruik vertelt in dit interview over haar ongelooflijke ontsnapping uit de klauwen van de gestoorde elite

Website CE publiceert op donderdag een vierdelig interview met Anneke Lucas, een vrouw die op 6-jarige leeftijd als seksslaaf werd verkocht aan een pedonetwerk dat binnen de Belgische elite opereert. Onderaan dit artikel is alvast een klein deel van het interview te bekijken.

De Belgische adel verkracht, martelt en vermoordt jongens en meisjes, verklaarde Lucas eerder.

“Ik werd heel, heel, heel vaak verkracht,” herinnerde ze zich. “Ik heb geen littekens om te laten zien hoe vaak ik ben verkracht.”

Kasteel

“Ik werd gemiddeld zes uur per week verkracht,” ging ze verder. “Ik denk dat ik voor mijn twaalfde levensjaar meer dan 1700 uur lang ben verkracht.”

Ze werd naar eigen zeggen door een schoonmaakster die voor haar moeder werkte in contact gebracht met het netwerk.

“Later bracht mijn moeder me naar de pedofielen,” verklaarde Lucas. “Mijn moeder was nooit echt een moeder. Ze was heel erg ziek en een psychopaat.”

Rond haar zesde verjaardag moest Lucas voor het eerst deelnemen aan een orgie, in een kasteel.

Vernederd

Ze werd gebruikt voor een SM-show, werd vastgeketend en gedwongen om menselijke ontlasting te eten.

“Nadien lieten ze me liggen als een kapot voorwerp,” zei ze. “Ik voelde me zo vernederd.”

Wereldwijd hebben miljoenen kinderen te maken met seksueel misbruik.

De kinderen werden gedwongen hun mond te houden, vertelde Lucas. Kinderen die werden gezien als een bedreiging werden gedood.

Indoctrinatie

“Kinderen werden gedood door machtige mannen,” zei ze. “Jongens werden vaker gemarteld, maar meisjes werden gedood.”

Toen ze 11 jaar oud was kon het aristocratische seksnetwerk haar niet langer gebruiken Er werd besloten dat ze dood moest.

“Ik werd vastgebonden op een slagersblok dat zwart kleurde van al het bloed van de kinderen die voor mij kwamen,” herinnerde ze zich.

“Eén man dwong vijf jonge kinderen om me pijn te doen,” ging ze verder. “Dat was onderdeel van hun indoctrinatie.”

Dutroux

Urenlang werd Lucas gemarteld. Er werden onder meer sigaretten uitgedrukt op haar arm.

Ze werd gered toen één van de martelaars een deal sloot met de hooggeplaatste politicus die de leiding had over het netwerk.

“Hij zou voor de politicus gaan werken en in ruil daarvoor zou mijn leven gespaard blijven,” zei ze.

De man die haar martelde was één van de beklaagden in de zaak Dutroux.

Dader

Ze had verwacht dat het Belgische pedonetwerk door die zaak zou worden ontmaskerd, maar alleen Marc Dutroux belandde in de gevangenis.

Dankzij de deal hoefde Lucas niet terug naar de club waar ze werd misbruikt. Ze verliet België in 1980 en belandde uiteindelijk in New York.

“Het feit dat ik andere kinderen pijn moest doen was het ergste omdat ik me een dader voelde in plaats van een slachtoffer,” zei ze.

In 2014 richtte Lucas Liberation Prison Yoga op om gevangenen te helpen, aangezien velen van hen als kind zijn misbruikt.

Meld je hier gratis aan om het volledige interview te bekijken.

[CE]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Eerder was er in de dr Phil show ( niet te zien geweest in Nederland , wegens pots niet meer uitzenden … !?
  De getuigenis van een jonge vrouw , Kendall , die door haar ouders als baby verkocht werd als seksslaaf .
  Een bloedstollende getuigenis ..over een pedofiele elite die kinderen verkracht , martelt en vermoord .
  Misschien de moeite om op YouTube op zoek te gaan naar deze aflevering , om uit eerste hand het verhaal van deze vrouw te vernemen , en je tegelijk af te vragen waarom de Nederlandse kijker deze aflevering niet mocht zien.
  Dr phil attacks the deep state , het verhaal van Kendall

  5 likes
  • Ja maar laat je niet gek maken door de titel want Dr Phil zit uiteraard Balls Deep in het systeem of hij is in ieder geval goed op de hoogte wat er zich allemaal af speelt. Hij is heus niet de onschuldige psychiater die alleen maar zielige mensjes helpt..

   Denk aan Oprah, ook al is dat een andere orde (letterlijk) want dat is een hooggeplaatste maar min of meer hetzelfde verhaal als Philly

   5 likes
  • @Lydia Die uitzending was wel te zien in Nederland,maar daarna werden alle uitzendingen in Nederland van Dr.Phil van de buis gehaald en was hij maanden lang niet meer te zien…( onafhankelijke pers in Nederland ?)
   ..dacht van niet !

   3 likes
 2. mijn ogen doen pijn bij het lezen van deze horror.. mijn hart en ziel willen het niet geloven.. wat moet je er mee

  12 likes
 3. Dat alleen Dutroux in het gevang zit,dat maakt me bang en voelt zo ongelooflijk onrechtvaardig,hoe moet je als mens dit geestelijk en lichamelijk overleven?

  8 likes
 4. Bizar feiten en het gaat gewon door. De compleet gestoorde VdB en zijn vrienden met Albertje die alles kon permitteren. De rijkste families van België, bankiers, de complete elite doet wat zij wil. En het Belgisch gerecht kijkt doodleuk weg. Maar in Nederland is het niet anders. De tijd dat we de elite uit hun banken slepen komt dichterbij.

  8 likes
 5. Roze balletten weet je nog? plots was het uit de belangstelling en werden de getuigen afgeschilderd als psychisch gestoord. Het weekblad Humo weet er alles van.

  6 likes
 6. De wereld is strond-ziek; the world is shit and sick.

  6 likes
 7. En die netwerk laar haar nog leven?

  4 likes
 8. Marcel Dijsselbloem

  Dat het netwerk snel opgerold wordt.
  En onderdrukking en misbruik geschiedenis is.

  5 likes
 9. Hier de link van die aflevering van dr Phil, waarin ook een slachtoffer van kindermisbruik door hoog geplaatste figuren haar verhaal doet.

  https://youtu.be/XPugTAuQqB0

  En als je verder onderzoek doet, dan kom je nog meer rottigheid tegen waar heel veel licht op geschenen moet worden. Uit die doofpot ermee, hoe sneller hoe beter.

  4 likes
 10. https://www.youtube.com/watch?v=BnV0p8RSY3k&t=321s 2 youtube docu’s over het mooie Belgium … je houd het niet voor mogelijk in feite … https://www.youtube.com/watch?v=6phy7GRw5fM MAINSTREAM media is schuldig door deze horrorverhalen te verdoezelen.

  4 likes
 11. The planet Niburu with the help of Vishnu-Maitreya-Kalki must destroy all this satanists and demons on Earth.
  Especialy this media-monsters and monster-politicians.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...