Homepagina » Het Complot » Controversiële 9/11-lezing aan TU Delft: “Twin Towers stortten in door gecontroleerde explosies”
Controversiële 9/11-lezing aan TU Delft: "Twin Towers stortten in door gecontroleerde explosies"

Controversiële 9/11-lezing aan TU Delft: “Twin Towers stortten in door gecontroleerde explosies”

Op donderdag 16 april zal Richard Gage tijdens een lezing over 9/11 aan de TU Delft beweren dat de Twin Towers op 11 september 2001 zijn ingestort door gecontroleerde explosies en niet door het smelten van de stalen constructie.

Gage is één van de architecten en wetenschappers achter de organisatie AE911Truth, die bestaat uit 2300 deskundigen die op basis van hun technische achtergrond zeggen dat de torens zijn ingestort met behulp van explosieven. De lezing wordt georganiseerd door Studium Generale.

“Openstaan voor verschillende geluiden”

Hoofd van Studium Generale dr.ir. Coen Vermeeren reageert tegenover de NOS op de kwestie: “Als een professional met goede argumenten een duidelijk punt kan maken, mag er best naar hem geluisterd worden. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar iedere academicus die zichzelf serieus neemt, moet openstaan voor verschillende geluiden en theorieën.”

De TU Delft zegt in een reactie twijfels te hebben over de lezing van Gage. “Het College van Bestuur zal naar aanleiding hiervan binnenkort opnieuw toetsen of de programmering van Studium Generale voldoende aansluit bij de doelstellingen en de verwachtingen en behoeftes van de studentengemeenschap.”

Wetenschappelijk bewijs

Er wordt beweerd dat de Amerikaanse overheid zelf betrokken is geweest bij de aanslagen. AE911Truth zegt niet in complotten te denken, maar zich te baseren op wetenschappelijk bewijs.

“Het gaat me er niet om of de overheid achter de aanslagen zit,” zegt Wico Valk, een Nederlandse architect die zich bij AE911Truth heeft aangesloten. “De instortingen zijn gewoon onvoldoende onderzocht. We willen gewoon laten zien dat de verklaring van de overheid niet klopt, op basis van een technische analyse.”

Er hebben zich al meer dan 1000 mensen aangemeld voor de lezing van Gage. Ook veel studenten architectuur en bouwkunde zijn geïnteresseerd. Wil je erbij zijn? Kijk dan hier voor mee informatie. De toegang is gratis.

[NOS]


Vond je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. Ik ben benieuwd hoe lang ze de waarheid nog onder de pet weten te houden over 9-11. Gelukkig laat men het niet voor wat het is en blijven ze de leugens belagen met nuchtere feiten van onafhankelijke experts.
  De leugens en misdaden van overheden zijn immers te groot voor éénvoudige weldenkende mensen, het is simpelweg niet te geloven en toch zal het zo blijken te zijn.

  41 likes
  • Ik kan niet bedenken welke motieven de “overheden” voor dit soort acties kunnen hebben. Daarom kost het me moeite om “Amerika” of “Putin” steeds weer als “De Schuldige” aan te wijzen. Obama en (onze) Rutte kunnen er ook niet de vinger achter krijgen. Een “militair-industrieel complex” kan natuurlijk “infiltreren” in een inlichtingendienst die het kan “leiden” naar pionnen die je kunt offeren; zondebokken als Lee H. Oswald. Kan het MIC Boeings op afstand besturen? Lijkt me niet gemakkelijk. Gebouwen opblazen is gemakkelijker. Of zijn het “De (bad) Aliens” die het gedaan hebben? Lijkt me onwaarschijnlijk. Omdat ik geloof dat de “ET’s” veel geavanceerder zijn dan “De Aliens”…

   1 likes
   • Motieven ?
    Die zijn in feite altijd hetzelfde: Geld en macht !
    Wat is er gebeurd na 9/11 ?
    Afghanistan is de oorlog verklaard.
    Geld van de belastingbetaler, naar de oorlogsindustrie dus.
    De opiumvelden zijn in beslag genomen en de heroine is verkocht aan de dealers.
    Nog meer geld in het laatje van de Elite.
    Verder ging veiligheid ineens voor vrijheid, en is de controle op de burgers enorm toegenomen. En controle is macht.
    En we hebben er een nieuwe vijand bij, waarmee ze ons in een staat van angst kunnen houden. Terroristen !

    Redenen genoeg dus, lijkt me zo.

    57 likes
    • “Die zijn in feite altijd hetzelfde: Geld en macht!

     Waar denk je dat het deze meneer Gage om te doen is?
     Ik heb het voor het gemak even bold gezet..

     Het is voor hem helemaal niet van belang dat de onderste steen boven zou komen, het is voor hem alleen maar van belang om de geruchtenmolen draaiende te houden, aangezien dat zijn inkomsten zijn.. Heb je enig idee hoeveel geld er wordt verdiend met zijn site AE911Truth en die toespraakjes hier en daar? Ik vindt het frappant dat sommige mensen bij “de elite” altijd dollar tekentjes zien, maar dat deze zelfde mensen zo slechtziend kunnen zijn als het om mensen zoals Richard Gage gaat..

     Een gelicenceerde architect, die bij AE911Truth in het bestuur heeft gezeten distantiërt zich van de site, omdat het alleen maar om de doekoe gaat en niet om het daadwerkelijk uitzoeken wat er nou daadwerkelijk gebeurt is..

     Hij noemt de “onderzoeken van AE911Truth..
     “unfounded assumptions, unsupported by real scientific research.”

     Nog wat quotes van deze zelfde man
     “It appears that their real agenda is self preservation so that Gage can have a job and feel important. AE911T is a PR organization and like all marketing it employs smoke and mirrors and all manner of deception to confuse the consumers.”

     “They are not interested in further research because, I believe, it might reveal fatal flaws in their arguments.”

     Er interessant om te lezen wat deze man allemaal te melden heeft in ieder geval. 🙂

     26 likes
     • @Michel

      “We hebben het hier over een beweging waar duizenden ingenieurs en experts gratis staan ingeschreven”

      Dat er 2 duizend “ingenieurs en experts” staan ingeschreven zegt helemaal niets en is al zeker geen bewijs. Het is overigens nog geen 0.5 procent van het totale aantal gelicenceerde architecten en engineers in Amerika.

      Een agrariër die alleen aardappelen teelt heeft een andere expertise als eentje die tropische vruchten verbouwt en toch zijn ze beide agrariër.

      The American Institute of Architects (beroepsorganisatie voor architecten) waar Gage altijd heel trots mee schermt wilt niets met hem en zijn beweging te maken hebben. Dat is hier terug te lezen, sowieso een leuk stuk om te lezen..

      http://www.architectmagazine.com/design/architects-shy-from-trutherism_o?o=0

      “Op het internet staan vele getuigen die er op 9/11 bij waren en hetzelfde verhaal vertellen. Helaas zijn al deze getuigen (een stuk of 20) allemaal (zelf)vermoord.”

      Alllll deze getuigen, een stuk of 20!
      Weet je hoeveel mensen er bij waren toen het gebeurde? Dit waren er wel iets meer dan 20. En hoe kom je er bij dat deze vele getuigen zijn “vermoord”? Kan je dat onderbouwen?

      5 likes
     • Probeer eens op de inhoud te reageren en niet op de man.

      We hebben het hier over een beweging waar duizenden ingenieurs en experts gratis staan ingeschreven. En deze week zal de beweging veel nieuwe leden krijgen uit Nederland.

      AE911Truth houdt grote reklame campagnes om de burger te informeren, dit omdat de overheid (ook de onze) dit niet doen.
      Deze man verteld gewoon een technisch verhaal en legt uit hoe de torens naar beneden zijn gekomen.
      Op het internet staan vele getuigen die er op 9/11 bij waren en hetzelfde verhaal vertellen. Helaas zijn al deze getuigen (een stuk of 20) allemaal (zelf)vermoord.

      En wie zich nog wil opfrissen over 9/11. Hier James Corbett met een 5 minuten montage.
      https://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

      3 likes
    • Bedankt Ellen. Je hebt me het licht laten zien. Dus ik leef in een democratie omdat ik belasting betaal (census-kiesrecht). Het geld gaat naar onze overheid, de rijksoverheid. Die rijksoverheid is een oorlogsindustrie. Democratisch kiezen we voor wel of geen joint strike fighter. Wel betekent: “Meer banen, minder uitkeringen. Meer technologische innovaties en een grote prestige. Kortom: meer in de schatkist. NL wereldkampioen.”
     Oorlogsindustrie (=Rijksoverheid) kan niet leven zonder vijand, zonder oorlog of koude oorlog. Gelukkig zijn er altijd wel mannen die elkaar willen bevechten om het een of ander ideaal waaraan ze “en groupe” hun individuele identiteit aan ontlenen.
     Vrijheid opofferen aan veiligheid. Welke vrijheid? Het gevecht voor de vrijheid is nog maar pas begonnen en zal nog eeuwen duren. Niet elk volk wil vrij zijn.
     Veiligheid… De kans dat ik zelfmoord pleeg is minstens 2x zo groot als de kans gedood te worden door een automobilist. Toch ben ik als fietser banger voor auto’s. Als automobilist voel je meer macht dan als voetganger. Zoals een JSF-piloot meer macht voelt dan een IS-strijder. Geld en macht zijn motieven, geld om te overleven, macht om indruk te maken en nageslacht te verwekken.

     Back on topic: Zet ‘m op Coen!

     0 likes
   • truthisstrangerthanfiction

    u kunt niet bedenken welke motieven de overheden hebben?
    Wel, het zaaien van angst onder de bevolking misschien om oorlog te verantwoorden en nog meer geld in defensie te kunnen stoppen zonder dat de belastingbetaler dit erg vindt?
    de motieven buiten beschouwing gelaten, u denkt dus dat twee torens van meer dan 400 meter hoog kaarsrecht instorten dmv twee in verhouding kleine projectielen (vliegers) ? om een gebouw van 50 meter gecontroleerd en kaarsrecht te laten instorten zijn gespecialiseerde firma’s weken bezig en dit zou dus twee keer vlak na elkaar kunnen met gebouwen van respectievelijk 417 en 415 meter? dat is wel heel straf he…(gezond verstand even laten werken)

    30 likes
    • En dan heb je het 3e gebouw nog niet eens meegenomen 🙂
     Die is door een brandje ingestort.

     7 likes
     • En dat werd door de BBC meegedeeld, terwijl het gebouw nog fier overeind stond op het (live)scherm achter de nieuwslezeres.
      Hoe kon ze iets lezen van de teleprompter, wat nog niet eens had plaatsgevonden ?
      En hulpverleners werden gewaarschuwd, dat ze naar achteren moesten gaan, omdat de gebouwen in zouden gaan storten.
      Op dat moment was er alleen nog maar een brand gaande, dus hoe konden ze dat van tevoren weten ?
      En waarom zijn er explosies gehoord, door de mensen in het gebouw ?
      En waarom is het puin zo snel mogelijk afgevoerd ?
      Het was immers een crime scene, en die moet eerst grondig onderzocht worden.

      En waarom bleef Bush rustig in die klas zitten, toen hij het bericht ingefluisterd kreeg ?
      En waarom las de lerares net allemaal woorden met de kinderen, die met de ramp te maken hadden ?
      En waarom werd er een paar dagen voor de ramp gehandeld in de aandelen, die betrekking hadden met de marktaandelen ná 9/11 ?
      En waarom zijn er 28 geheime pagina’s in het rapport over deze gebeurtenis ?

      Kortom: één grote hoax !

      31 likes
 2. Ik reed gisteren in de auto en luisterde naar een programma op radio 1. Gast in de uitzending was Elma Drayer, columniste van de Volkskrant. Het thema was de lezing van Richard Gage tijdens het SG in Delft.

  Ik wist niet wat ik hoorde, wat ging deze mevrouw tekeer tegen “complotdenkers”en tegen Gage. Mensen zoals wij, die verder willen kijken, die achter de berichtgeving willen kijken, werden afgeschilderd als idioten, sterker nog, als criminelen.

  Blijkbaar is het niet gepast om out- of- the – box en na te denken en al helemaal niet op
  een universiteit. Ik werd gewoon ziedend achter het stuur. “Deze meneer durft te beweren dat gebouw nummer 7 niet is vernietigd door de vliegtuigen, maar door van tevoren aangebrachte explosieven”, vervolgde de gast tegen de presentator en tegen de luisteraars..

  Zo, mevrouw Drayer, de vliegtuigen die gebouw 1 en 2 raakten en de brokstukken hebben gebouw nummer 7 niet of nauwelijks geraakt. Er ontstonden brandjes in delen van het kantoorpand en rond vijf uur’s middags kwam het gebouw, vrijwel buiten het zicht van de camera’s om, naar beneden.

  Dat je vraagtekens zet bij de inhoud van een studium generale is nog wel te begrijpen. Maar laat de studenten zelf nadenken over wat er nu werkelijk is gebeurd op 11 september 2001. We willen toch juist jonge mensen hebben die zelfstandig en onderscheidend kunnen denken? Misschien wel niet.

  Toen kwam de organisator van de programmering van de SG nog in beeld. Uiteraard ging het over Coen Vermeeren. “Dat zo iemand nog aan te houden was op de TU Delft, fulmineerde mevrouw Drayer, hij gelooft in UFO’s, echt waar, die man gelooft serieus in UFO’s, tssss”.

  Ja, mevrouw Drayer. Gelukkig zijn er mensen die verder durven te denken, die zich in hun geest openstellen voor andere mogelijkheden en ideeën dan er in het algemeen besproken worden in de (reguliere) media. Als dat niet zo zou zijn, dan zou er stilstand en consensus ontstaan in het denken en mensen zoals Nassim Haramein of zelfs Einstein zouden geen kans krijgen om hun inzichten aan de wereld te presenteren.

  37 likes
  • “en de brokstukken hebben gebouw nummer 7 niet of nauwelijks geraakt.”

   Dit is dan weer de grootste onzin, maar dat vergeet iedereen voor het gemak maar even..

   18 likes
   • Als jij foto’s hebt die het tegendeel laten zien, Roy, dan zie ik ze graag. Voor zover mij bekend werden de gebouwen 3,4,5 en 6 door de impact van de instortende gebouwen 1 en 2 vernietigd en fragmenten daarvan kwamen terecht bij het Verizon gebouw, het US Post Office gebouw, de Deutsche Bank en gebouw nummer 7, waarvan de zijkant werd geraakt.

    10 likes
  • Nu maar hopen dat mevrouw Drayer niet haar hoofd in het zand steekt maar naar de lezing van Richard Gage gaat en daarna inhoudelijk reageerd.
   Of zou dat te hoog gegrepen zijn?

   4 likes
 3. Ik zal me ook in het hol van de leeuw begeven. Ik geloof namelijk helemaal niet dat het een inside job, false flag of zo was. Heeft iemand hier behalve de sites met bewijzen dat het wel zo was zich ook ooit verdiept in de sites met tegenbewijzen die aantonen dat dat helemaal geen geldige argumenten zijn? Of hoeft dat niet omdat je van tevoren toch al weet dat dat desinformatie is, betaald door de elite of zoiets?
  Voor wie het toch wil proberen:
  https://www.youtube.com/watch?list=PL24OWVi6trL3rf0SFqTo-4Zkaygct4WOl&v=nN3qUXJp7l0
  http://www.csicop.org/si/show/the_9_11_truth_movement_the_top_conspiracy_theory_a_decade_later
  http://kloptdatwel.nl/2011/09/11/is-er-bewijs-voor-een-11-september-samenzwering-nee/
  http://www.csicop.org/sb/show/how_i_debated_a_9_11_truther_and_survived/

  21 likes
  • Wordt jij door de elite betaald?

   20 likes
   • “Wordt jij door de elite betaald?”
    Weer zo’n typische opmerking dit..

    @exegese
    “De kans dat niet één, maar zelfs drie gebouwen op deze wijze in elkaar zakken is nagenoeg nihiel en absoluut niet te verkopen als aanneembare werkelijkheid.”

    Hoe weet je dit, zijn zulke rampen ooit eerder voorgekomen?
    Er is simpelweg geen vergelijkbare data.

    Een hele simpele vraag dan maar. Waar zijn de explosies van de Controlled Demolition. Heb je ooit gezien en gehoord hoe een Controlled Demolition te werk gaat?

    Jij zegt dit..
    “Daar komt bij dat elk onderzoek onmogelijk werd gemaakt wat in een dergelijke situatie echt ondenkbaar zou moeten zijn.”

    Dit is de grootste onzin, AE911 zijn degene die geen geld in een echt onderzoek wilen steken. Als ze echt eens en voor altijd met “het ultieme bewijs” willen komen moeten ze geld steken in een goed gedegen onderzoek en dit doen ze niet. Weet jij waarom? Ik kan het wel bedenken.. Enige waar ze mee komen zijn kartonnen dozen en filmpjes van het gebeuren waar ze twijfelachtige conclusies uit trekken..

    18 likes
  • Nou @Henk001 ik heb je links bekeken. Ik weet niet of je de docu-film uit bovenstaand artikel hebt gezien, maar in vergelijking met de overweldigende hoeveelheid bewijs wat daar in wordt geleverd is het verweer uit jouw linkjes niets anders dan een zielige poging om dit te debunken op basis van cherrypicking op zeer twijfelachtige, of liever gezegd non-feiten. De kans dat niet één, maar zelfs drie gebouwen op deze wijze feilloos in elkaar zakken is nagenoeg nihiel en absoluut niet te verkopen als aanneembare werkelijkheid. Daar komt bij dat elk onderzoek onmogelijk werd gemaakt wat in een dergelijke situatie echt ondenkbaar zou moeten zijn.

   19 likes
  • Kan, maar de officiele lezing klopt van geen kant. Wat het dan wel was …

   1 likes
 4. Dat de meerderheid hun koppen in ‘t zand steken als om de waarheid van 9/11 gaat is bekend en is dit zelfde aan de hand met onze NL-dijken die veelal niet aaan de veiligheidsnormen voldoen, wetenschappelijke bewijzen worden hierover ook door de meerderheid ontkend.
  Zo kunnen dus onnodig duizenden tot miljoenen mensenlevens worden opgeofferd.

  22 likes
  • “Zo kunnen dus onnodig duizenden tot miljoenen mensenlevens worden opgeofferd”. Dit lijkt mij ook de bedoeling van de Elite.

   3 likes
  • in de VS zijn alle middelen goed om hun doel te bereiken, destijds in de 50-er jaren stelden die zelfs hun eigen militairen bloot aan de straling bij het testen van hun atoombom, who cares?

   2 likes
 5. Fuckit laat het rusten als mensen het nu nog steeds niet begrijpen dat het een inside job was dan zijn ze gewoon retarted!!! Bewijs is overal te vinden op het internet, je moet gewoon fucking arrogant zijn om nog te geloven in het officiële verhaal. De schuldigen aanwijzen? Het is juist Amerika en Israël die hand in hand gaan met elkaar om elkaar ook nog te verneuken, terwijl ze achter dezelfde ideologie staan, fucking retarted.

  Weet wel het is niet HEEL AMERIKA of HEEL ISRAËL is, maar een paar psychopathische familie’s die overal controle op hebben, rothschild, rockafella, sachs etc. Fuck them!

  WALGELIJK!!

  25 likes
 6. Het College van Bestuur zal naar aanleiding hiervan binnenkort opnieuw toetsen of de programmering van Studium Generale voldoende aansluit bij de doelstellingen en de verwachtingen en behoeftes van de studentengemeenschap.
  met andere woorden:
  het bestuur zal er op toezien dat zijn studenten voldoende en blijvend gebrainswashed worden

  17 likes
 7. Ik hoor veel over “kan me niet voorstellen dat een regering” dat kan doen en dan ook nog eens ongestraft.

  geschiedenisles:

  1ste wereldoorlog: Amerikanen wilden geen deel aan de oorlog. Lucitania tot zinken gebracht door Duitse U-boat. Amerikanen betrokken bij de oorlog. De duitsers hadden zelfs in grote kranten in de VS pagina groot aangegeven om bepaalde routes niet te varen vanwege deze mogelijkheid.
  3de Wereldoorlog. Amerikanen wilden geen deel aan de oorlog. Ondanks dat de aanval van tevoren bekend was heeft de Amerikaanse legerleiding Pearl Harbour laten gebeuren. Amerikanen betrokken bij de oorlog.
  Vietnam oorlog. Amerikanen tegen een oorlog in Vietnam. Golf van Tonkin incident, waarvan al jaren bekend is dat dit nooit gebeurd is. Amerikanen jaren in een guerilla oorlog betrokken.
  Irak en golfoorlog. Amerikanen tegen interventie. Irak heeft zogenaamd Weapons of Mass Destruction. Irak bukt nog steeds onder de ellende die de Amerikanen daar hebben gebracht.

  zomaar enkele punten die deze aanname onderuit halen en toch wel degelijk de mogelijkheid laten zien dat een regering tot meer in staat is dan wij denken.
  Niemand kon zich ooit voorstellen dat de Amerikanen de hele wereld, waaronder ook bevriende regeringen af luisterde. Allemaal bullshit, tot ene Edward Snowden (enemy of the state nr 1), alles naar buiten heeft gebracht. Ook hier zeggen mensen nog steeds van dat het allemaal bs is. Kijk de docvumentaire US of Secrets, daar komen alle hoofdrolspelers buiten de president en vice-precident aan het woord.

  ik kan er nog meer noemen maar denk dat ik mijn punt hier wel over gemaakt heb.

  Mensen zouden bang moeten zijn. Of juist niet? Wie heeft uiteindelijk de macht?

  Ik zie zo de woedende menigtes tijdens de Franse revolutie voor me…..

  14 likes
  • ja en dit is nog maar een fractie van die zogenaamde mensen rechten verdedigers, de grootste huichelaars staan vooraan in de kerk was het gezegde en is ook de waarheid.

   1 likes
 8. Elma: je bent een aanfluiting!

  Doe eerst je onderzoek voordat je zo arrogant bent om de bevindingen van meer dan 2300 specialisten als idioot te bestempelen!

  En het zou je sieren als je tenminste de moeite zou nemen om ook de mening van de vele piloten van http://www.pilotsfor911truth.org/ een keer serieus zou aanhoren. Er zijn vele ervaren piloten uit de grote luchtvaart die manouvres zoals bij het WTC èn het Pentagon zelfs met 30 jaar ervaring niet zouden kunnen maken. En dan durf jij te beweren dat een groep holbewoners uit Afghanistan dat kennelijk wel kunnen?! Ga nadenken M.TS!

  En dan is er nog het grondige onderzoek van Dr.Judy Wood. http://wheredidthetowersgo.com/

  Als je ook maar het geringste beetje respect hebt voor alle slachtoffers van zowel 911 als van alle daarop volgende oorlogen, reserveer dan eens één dagje -in je kennelijk oppervlakkige leventje- om je er eens in te verdiepen!

  Ik beloof je: er gaat een wereld voor je open…

  13 likes
 9. Hier moet je toch keihard om lachen al is t om te huilen.

  11 likes
 10. Ene Elma Drayer kreeg weer ruimte om onzin te spreken…………..tsjongejonge!

  http://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/elma-drayer-dom-blondje-en-complotdenker/

  9 likes
 11. Het is al jaren bekent dat de 50e etage leeg stond, daar lag het vol explosiven .
  Onbegrijpeijk dat de daders (oa Bush) nog steeds vrij rondtlopen!

  8 likes
 12. Kijk eens op drjudywood com. Dan kun je duidelijk zien dat het geen explosieven zijn geweest maar dat er gebruik is gemaakt van een ‘Laser Beam wapen”. De auto’s die kilometers van de WTC ramp geparkeerd stonden zijn dan ook heel vreemd aangebrand, verkoold en verwrongen en meteen op de dag zelf geroest terwijl er geen regen was. Dit duidt op gebruik van een zeer krachtig ‘magnetron’wapen waardoor metaal onmiddellijk oxideert. De onderzoeken wijzen dit dan ook duidelijk uit die Dr. Judy Wood en haar team gedaan hebben. Er is een duidelijk spoor van schade te zien over de auto’s waar het laser beam wapen de auto’s heeft geraakt richting het WTC. Zelfs motorblokken lagen meters verder die uit de auto’s zijn gerukt en meer van die vreemde zaken. De foto’s zeggen al meer dan woorden. Kijk zelf! En vergeet haar lezing niet te kijken voor alle onderbouwing en de feiten waar je gewoonweg niet omheen kunt. Ik dacht hiervoor ook dat het explosieven waren. Misschien is er wel wat gebruikt aan explosieven maar de gebouwen zijn hoofdzakelijk naar beneden gehaald met een laserbeam wapen.

  8 likes
 13. Astronoom aan de TU Delft, Dap Hartmann, zit niet te wachten op de komst van Gage. Op Twitter schrijft hij: “Discussiëren met deze idioten is een verspilling van je tijd. Er zijn al zo vaak tegenargumenten gegeven voor hun belachelijke ideeën. Studenten zijn niet goed genoeg voorbereid op dit onderwerp, dus blaast Gage ze gewoon omver.”

  http://nos.nl/op3/artikel/2029540-tu-delft-vindt-9-11-lezing-niet-zo-n-goed-plan.html

  Die astronoom zou zich prima thuisvoelen bij de Spaanse Inquisitie.

  5 likes
  • Astronomen(sommige) zijn onderdeel van bigger plan. Nos is van globalswitch(grote databanken/hoofdkantoor in Zwitserland). Allebei belang bij automatisering/satellieten/ontdekking ruimte/grondstoffen/ernergie/NWO enz. Beide zijn niet gebaat bij juiste uitkomst. Hetze tegen moslimlanden moet doorgaan ivm overnames/NWO. Het verhaal van die conciërge zegt mij al genoeg.

   2 likes
 14. Het explosieven verhaal gaat er bij mij wel in, kijk (ook) naar gebouw nummer 7. Stel dat “terroristen” (niet de overheid) die explosieven in jaren tijd hebben kunnen plaatsten, dan snap ik het wel dat de overheid een ander verhaal verteld. Slechts een hypothese maar zou ook kunnen 🙂

  0 likes
 15. De grootste dreiging is onze eigen regering. Kijk eens na de laatste provinciale verkiezingen, PvdA voor de 3e keer op rij een grote nederlaag. Commentaar is dat er voldoende aanknopings- punten zijn om verder te gaan. Welke dan, de kiezer heeft geroepen, oprotten, ga weg, kssttt….. Wat doet deze regering…gaat gewoon door. M.a.w. wij luisteren niett naar de keizer, wij luisteren naar ons zelf. Volledig de wereld op z’n kop..

  3 likes
 16. Roy

  13 april 2015 22:45 at 22:45

  Dit is het probleem….
  Zo ziet de controlled demolition van een toren er in het echie uit en het belangrijkste, zo klinkt een controlled demolition.

  https://www.youtube.com/watch?v=e2E_m7l2Rww

  Ziet er anders uit, en klinkt ook heel anders dan de instorting van gebouw nummer 7..

  Hallo Roy,

  Denk toch dat de meeste mensen hoe vaak je ook komt met je eigen theorieën komt meer geloofwaardigheid hechten aan de experts en aan hun eigen gezond verstand dan aan jou visie .
  Gebouwen vallen niet in vrije valsnelheid naar beneden en mensen hoorde explosies dat kun je niet wegvegen die informatie, luister nog maar eens naar in de bijgevoegde link .

  Doe hier eens een poging, hoe kan het dat de bbc voordat dit bewuste gebouw 7 gevallen was ze al vermelde dat het gevallen was in real time?

  Demolitions Expert – Danny Jowenko

  https://www.youtube.com/watch?v=yMhUTrBODtA#t=25

  1 likes
  • “meer geloofwaardigheid hechten aan de experts en aan hun eigen gezond verstand dan aan jou visie .”

   Mijn visie? Je kan het met eigen ogen bekijken en oren horen, Vergelijk het filmpje van mijn link eens met de filmpjes van building 7. Als het zo gebeurt was, was het zeker opgevallen. Die vele explosies, zoals bij een controlled demolition, waren er niet! De explosies moeten ook te horen zijn op de video’s en niet alleen door de “zogenaamde” getuigen. En wat betreft de “experts”, daar heb ik eerder al op gereageerd. Hechten jullie maar waarde aan de mening van die minder dan een 0,5% van “architecten en engineers” en negeer die andere 99,5% maar.

   “Gebouwen vallen niet in vrije valsnelheid naar beneden”

   Hij is ook niet in vrije valsnelheid naar beneden gevallen, maar dat heb ik eerder al een keer besproken..

   Danny Jowenko “dacht” het en dat bewijst helemaal niets. Het is maar een mening zonder enig bewijs.
   En of zijn mening er überhaubt toe doet, is ook nog de vraag.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/20850451/__Sloop_bunker_terecht_gestaakt__.html

   Dat de dame van de BBC meldde dat het gebouw was ingestort is ook niet zo spannend, het was nogal een hectische dag. Ik weet niet of je al oud genoeg bent en of je het bewust hebt meegemaakt, dan kan je je het misschien nog herinneren. Een verslaggever krijgt bericht na bericht door en ter plaatse werd geroepen dat het gebouw wss ook ook zou instorten, als zo’n verslaggever dat dan verkeerd interpreteert, krijg je al snel zo’n verspreking. Wat natuurlijk perfect voer is voor de conspiracy gekte.

   1 likes
 17. Het enige waar je aan moet denken is: hoe krijg je 1 wereld, want systemen zijn failliet. Zonder beweging van iets, gebeurt er niks. Dus worden er dingen bewust gecreëerd en/of worden mensen onbewust gestuurd. Puur natuurwet. Atomen/elementen in ruststand/evenwicht doen ook niks.
  Alles wordt gestuurd vanuit of heeft een lijntje met Agenda 21. Welkom in de NWO.
  Dus zelfs als er geen explosies zijn geweest, dan zijn de piloten van die vliegtuigen geestelijk gestuurd/gemanipuleerd door huidige conflicten van het systeem. Geloven/politiek/wetenschap. Deze drie zijn altijd met een lijntje aan elkaar verbonden geweest(geschiedenis) en zullen altijd met elkaar in verbinding staan zolang de mens nog bestaat.
  De gevolgen zijn al in gang gezet. Links of rechtsom. Ze zijn er. Wat belangrijker is: hoe houd je je ziel rein. Hoe houd je jezelf nog staande in dit afbreeksysteem? Is vrede krijgen door oorlog, wel echte vrede? Ik denk dat mensen in de toekomst steeds verder op de beproeving worden gesteld door het systeem. Dat je de bron dicht bij jezelf wel moet zoeken, want anders overleef je of overleven wij het niet. Iedereen die in een ontkenningsfase zit zal toch wel een keer wakker worden. Dat doet nl. het systeem zelf al.

  1 likes
 18. Ik weet even niet waarom er in het artikel staat dat er 1000 mensen zich hebben aangemeld voor de lezing,
  want op de website via de link staat in het Engels aangegeven dat het “free of charge” is en dat men zich niet hoeft te laten registreren…

  0 likes
 19. Ja erg interessant al die theorien van building 7 dat het ook in vrije val snelheid heeft kunnen vallen zonder dat dit geraakt is door een vliegtuig maar hoe verklaar je dat er vooraf werd verteld dat hij al gevallen is terwijl in real time nog overeind stond ?!

  News Reports WTC7 Fell Before It Happens!

  https://www.youtube.com/watch?v=ltP2t9nq9fI

  1 likes
 20. en als hij dat kan gebeurd er toch niks mee daar zal je een meerderheid voor moeten
  hebben en dat zal nooit wereldnieuw worden.
  want het (probleem) is al opgelost.
  nu de onderste steen van rutte nog , dadar aanwijzen die dan naar rusland is gevlucht
  en een stelling in het nieuws brengen , moet america nederland helpen om de dader(s)
  te pakken en natuurlijk zal dan de meerderheid zeggen ja ,ook al zou dat niet zo zijn.
  en kunnen ze rusland binnen vallen

  0 likes
 21. De beweringen van die man worden dadelijk compleet debunked en de doofpottentoverhoed wordt natuurlijk meteen weer opengetrokken. Die man begeeft zich in het hol van de leeuw. En mocht hij er heelhuids uitkomen, dan komen hij en soortgelijke randfiguren er in de toekomst niet meer in:
  “Het doel van Studium Generale is via lezing en debat het blikveld van aankomende ingenieurs te verruimen. Studium Generale opereert onafhankelijk en dat leidt soms tot discussie over de gemaakte keuzes, ook intern binnen de TU Delft. Het College van Bestuur heeft in dit geval twijfels of deze lezing bijdraagt aan het doel van Studium Generale. Het CvB zal naar aanleiding hiervan binnenkort opnieuw toetsen of de programmering van Studium Generale voldoende aansluit bij de doelstellingen en de verwachtingen en behoeftes van de studentengemeenschap.”

  http://nos.nl/op3/artikel/2029540-tu-delft-vindt-9-11-lezing-niet-zo-n-goed-plan.html

  Kortom: Dat was eens, en nooit meer weer.

  0 likes
  • Zo, en ik had weer gelijk hè?

   “Gastspreker TU Delft kraamt klepkolder uit

   Nu ik dit schrijf moet het evenement nog plaatsvinden. Als u dit leest is het achter de rug. Tenzij hogere machten alsnog hebben ingegrepen, sprak de Amerikaanse architect Richard Gage donderdagavond voor de (naar verwachting bomvolle) aula aan de TU Delft (u kunt de lezing hier bekijken. Red.). Zijn optreden was een initiatief van Studium Generale – een door de universiteit gefaciliteerde club die workshops, debatten en lezingen organiseert teneinde van de Delftse studenten ‘meer dan alleen ingenieurs’ te maken.

   Loffelijk streven, hoor. Maar waarom zou je daartoe een gepatenteerd dwaallicht als Richard Gage uitnodigen?

   De man is een van de evangelisten van de Truthers Movement – luitjes die menen dat achter de aanslagen van 11 september 2001 héél andere daders zaten dan onnozele kleinburgers als u en ik denken.”

   http://www.volkskrant.nl/dossier-elma-drayer/gastspreker-tu-delft-kraamt-klepkolder-uit~a3960908/

   http://degrijzeduif.blogspot.nl/2015/04/911-op-tu-delft-elma-drayeren.html

   Ik kon vandaag niet meer bij het hele artikel in de volkskrant, maar het was werkelijk tenenkrommend.

   0 likes
 22. … ik ga er vanuit dat dit al redelijk bekend is onder TU-onderwijzers en – studenten. Die moeten dit al weten. De presentatie staat volgens mij ook online, maar wellicht is dezelfde waarheid ‘live’ meer waard.

  Mooi de bijgevoegde foto, gebouwen die als fonteinen instorten. Pancaking , Tja ….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...