Het Complot

Controversiële 9/11-lezing aan TU Delft: “Twin Towers stortten in door gecontroleerde explosies”

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op donderdag 16 april zal Richard Gage tijdens een lezing over 9/11 aan de TU Delft beweren dat de Twin Towers op 11 september 2001 zijn ingestort door gecontroleerde explosies en niet door het smelten van de stalen constructie.

Gage is één van de architecten en wetenschappers achter de organisatie AE911Truth, die bestaat uit 2300 deskundigen die op basis van hun technische achtergrond zeggen dat de torens zijn ingestort met behulp van explosieven. De lezing wordt georganiseerd door Studium Generale.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Openstaan voor verschillende geluiden”

Hoofd van Studium Generale dr.ir. Coen Vermeeren reageert tegenover de NOS op de kwestie: “Als een professional met goede argumenten een duidelijk punt kan maken, mag er best naar hem geluisterd worden. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar iedere academicus die zichzelf serieus neemt, moet openstaan voor verschillende geluiden en theorieën.”

De TU Delft zegt in een reactie twijfels te hebben over de lezing van Gage. “Het College van Bestuur zal naar aanleiding hiervan binnenkort opnieuw toetsen of de programmering van Studium Generale voldoende aansluit bij de doelstellingen en de verwachtingen en behoeftes van de studentengemeenschap.”

Wetenschappelijk bewijs

Er wordt beweerd dat de Amerikaanse overheid zelf betrokken is geweest bij de aanslagen. AE911Truth zegt niet in complotten te denken, maar zich te baseren op wetenschappelijk bewijs.

“Het gaat me er niet om of de overheid achter de aanslagen zit,” zegt Wico Valk, een Nederlandse architect die zich bij AE911Truth heeft aangesloten. “De instortingen zijn gewoon onvoldoende onderzocht. We willen gewoon laten zien dat de verklaring van de overheid niet klopt, op basis van een technische analyse.”

Er hebben zich al meer dan 1000 mensen aangemeld voor de lezing van Gage. Ook veel studenten architectuur en bouwkunde zijn geïnteresseerd. Wil je erbij zijn? Kijk dan hier voor mee informatie. De toegang is gratis.

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Dat de meerderheid hun koppen in ’t zand steken als om de waarheid van 9/11 gaat is bekend en is dit zelfde aan de hand met onze NL-dijken die veelal niet aaan de veiligheidsnormen voldoen, wetenschappelijke bewijzen worden hierover ook door de meerderheid ontkend.
Zo kunnen dus onnodig duizenden tot miljoenen mensenlevens worden opgeofferd.

Dimmer
Dimmer
9 jaren geleden

Hier moet je toch keihard om lachen al is t om te huilen.

exegese
exegese
9 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe lang ze de waarheid nog onder de pet weten te houden over 9-11. Gelukkig laat men het niet voor wat het is en blijven ze de leugens belagen met nuchtere feiten van onafhankelijke experts.
De leugens en misdaden van overheden zijn immers te groot voor éénvoudige weldenkende mensen, het is simpelweg niet te geloven en toch zal het zo blijken te zijn.

riek
riek
9 jaren geleden

Het College van Bestuur zal naar aanleiding hiervan binnenkort opnieuw toetsen of de programmering van Studium Generale voldoende aansluit bij de doelstellingen en de verwachtingen en behoeftes van de studentengemeenschap.
met andere woorden:
het bestuur zal er op toezien dat zijn studenten voldoende en blijvend gebrainswashed worden

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x