UFO

Vlogen er UFO’s boven Uithoorn?

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen donderdag deed het Witte Weekblad een oproep aan mensen die in de nacht van 2 op 3 juni boven de gemeente Uithoorn vreemde verschijnselen in de lucht hebben waargenomen.

Inmiddels zijn er een kleine tiental reacties binnengekomen. Het UFO-meldpunt Nederland sprak van diverse meldingen uit het dorp De Kwakel.

Mevrouw Kas-Hogerwerf is er getuige van geweest en reageerde naar aanleiding van het artikel over de UFO’s per e-mail. Ze zat rond middernacht in haar tuinstoel een sigaret te roken toen ze naar de lucht keek en twee ‘wolkjes’ zag die elkaar achterna zaten. Soms haalde de één de ander in. Ze dacht in eerste instantie aan een laserstraal, maar ze woont midden in een woonwijk in De Kwakel en ‘daar heb je geen laserstralen’. Geen moment dacht ze aan UFO’s.

Ook Everhard en Lies de Boer uit Uithoorn lieten weten de lichtbollen te hebben waargenomen. Zij waren op zondag 3 juni omstreeks 02.15 uur getuige van het verschijnsel.

Aan het spelen

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Marga de Schrijver met haar buren met verbazing een half uur staan kijken naar het onbekende wat er in de lucht boven de Kwakel rondcirkelde. Ze begon te filmen, maar op de beelden is niets te zien. Ook zij dacht dat het lasers waren, maar is nu toch wel benieuwd of het echt UFO’s waren.

Petra Sol liet op zaterdagavond samen met haar man Ton de hond uit toen het stel minstens twee lichtblauwe bollen aan de donkere hemel zag. Ze schonken er niet veel aandacht aan en dachten kort aan UFO’s.

Op zaterdagavond zag Diny van Tol omstreeks 01.30 uur twee lichtblauwe bollen boven Uithoorn. Ze dacht aan een laserlicht, maar sloot dat later uit omdat ze heel snel om elkaar heen draaiden, van links naar rechts en van boven naar beneden. Het leek wel alsof ze met elkaar aan het spelen waren, aldus Van Tol.

Vier bollen

Michel van de Helm had op dat moment nachtdienst bij de chemische fabriek Cindu in Uithoorn. De hele ploeg heeft het fenomeen waargenomen en dacht aan een lasershow. Het vreemde was echter dat er geen gelijkmatig patroon was te herkennen. Ze draaiden in een soort eclips rond terwijl de ene bol sneller draaide dan de andere, aldus Van de Helm. Het ene moment stonden ze ver van elkaar af, het andere dicht bij elkaar. Op een gegeven moment schoof het geheel op en waren zelfs vier bollen zichtbaar.

E. de Wij stond op zaterdagavond rond 23.15 uur met zijn zoon uit het slaapkamerraam naar buiten te kijken toen twee lichtbollen verschenen. Ze vonden het nogal vreemd en keken of er ook stralen vanaf de grond kwamen. Die waren er niet. Vader en zoon haalden hun schouders op en gingen naar bed.

Nog nooit eerder gezien

De heer Everts liet op zaterdagavond zijn hondjes uit toen hij twee platte, half doorzichtige blauwwitte bollen zag. Ze vlogen met hoge snelheid, draaiden tegen elkaar in, namen dan weer afstand, gingen omhoog en omlaag en verdwenen. Everts had zoiets nog nooit eerder gezien.

Bron: Dichtbij.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Woutertje
Woutertje
10 jaren geleden

Zolang ze niet weten wat het is, is het inderdaad een ufo. Het lijkt dat veel mensen vergeten waar de ‘U’ precies voor staat.

Zelf heb ik mij ook wel eens vergist en dacht dat ik vliegende schotels zag. Tot ik er na een tijdje bewust van werd dat ik ook naar lasers aan het kijken was. Ze kunnen onder de juiste omstandigheden behoorlijk verraderlijk zijn.
Zeker als je niet precies weet waar je naar kijkt en zelf aan het gissen bent, dan wordt het al snel iets waar je naar op zoek bent.

Hv1980
Hv1980
10 jaren geleden

Deze bollen heb ik ook gezien eerst 2 en daaarna 4 stuks.. Ik woon zelf in Kudelstaart, vlakbij uithoorn. Maar dit is niet het enige wat ik gezien hebt in het laatste jaar. Ik sta altijd in de tuin een sigaretje te roken en kijk voornamelijk naar boven. Zie veel satelieten,lichtpuntjes die in een rechte lijn vliegen. Maar ook veel andere dingen waarvan ik zeker weet dat dat geen satelieten zijn. Laten we de komende maanden maar afwachten…

Robert
Robert
10 jaren geleden

sorry hoor maar ik denk dat we niet langer ufo’s moeten gebruiken maar ifo’s omdat we wel degelijk weten wat het zijn ruimte schepen van onze buiten aardse broeders en zusters ;).
Al hoewel de theorie er ook is dat de amerikanen onder tussen ook al lang ruimte schepen hebben na gemaakt!!!! om de mensen te doen geloven dat de buitenaardse broeders en zusters kwaad aardig zijn (wat dus helemaal niet waar is !!!!!!!!!!!!!)

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Juist de beschrijvingen die ik lees wijzen op lasershows zoals ze die in Uitgeest hadden. De eerste keer dat ik ze zag dacht ik ook dat het Ufo’s waren XD

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x