Homepagina » UFO » Vlogen er UFO’s boven Uithoorn?

Vlogen er UFO’s boven Uithoorn?

Afgelopen donderdag deed het Witte Weekblad een oproep aan mensen die in de nacht van 2 op 3 juni boven de gemeente Uithoorn vreemde verschijnselen in de lucht hebben waargenomen.

Inmiddels zijn er een kleine tiental reacties binnengekomen. Het UFO-meldpunt Nederland sprak van diverse meldingen uit het dorp De Kwakel.

Mevrouw Kas-Hogerwerf is er getuige van geweest en reageerde naar aanleiding van het artikel over de UFO’s per e-mail. Ze zat rond middernacht in haar tuinstoel een sigaret te roken toen ze naar de lucht keek en twee ‘wolkjes’ zag die elkaar achterna zaten. Soms haalde de één de ander in. Ze dacht in eerste instantie aan een laserstraal, maar ze woont midden in een woonwijk in De Kwakel en ‘daar heb je geen laserstralen’. Geen moment dacht ze aan UFO’s.

Ook Everhard en Lies de Boer uit Uithoorn lieten weten de lichtbollen te hebben waargenomen. Zij waren op zondag 3 juni omstreeks 02.15 uur getuige van het verschijnsel.

Aan het spelen

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Marga de Schrijver met haar buren met verbazing een half uur staan kijken naar het onbekende wat er in de lucht boven de Kwakel rondcirkelde. Ze begon te filmen, maar op de beelden is niets te zien. Ook zij dacht dat het lasers waren, maar is nu toch wel benieuwd of het echt UFO’s waren.

Petra Sol liet op zaterdagavond samen met haar man Ton de hond uit toen het stel minstens twee lichtblauwe bollen aan de donkere hemel zag. Ze schonken er niet veel aandacht aan en dachten kort aan UFO’s.

Op zaterdagavond zag Diny van Tol omstreeks 01.30 uur twee lichtblauwe bollen boven Uithoorn. Ze dacht aan een laserlicht, maar sloot dat later uit omdat ze heel snel om elkaar heen draaiden, van links naar rechts en van boven naar beneden. Het leek wel alsof ze met elkaar aan het spelen waren, aldus Van Tol.

Vier bollen

Michel van de Helm had op dat moment nachtdienst bij de chemische fabriek Cindu in Uithoorn. De hele ploeg heeft het fenomeen waargenomen en dacht aan een lasershow. Het vreemde was echter dat er geen gelijkmatig patroon was te herkennen. Ze draaiden in een soort eclips rond terwijl de ene bol sneller draaide dan de andere, aldus Van de Helm. Het ene moment stonden ze ver van elkaar af, het andere dicht bij elkaar. Op een gegeven moment schoof het geheel op en waren zelfs vier bollen zichtbaar.

E. de Wij stond op zaterdagavond rond 23.15 uur met zijn zoon uit het slaapkamerraam naar buiten te kijken toen twee lichtbollen verschenen. Ze vonden het nogal vreemd en keken of er ook stralen vanaf de grond kwamen. Die waren er niet. Vader en zoon haalden hun schouders op en gingen naar bed.

Nog nooit eerder gezien

De heer Everts liet op zaterdagavond zijn hondjes uit toen hij twee platte, half doorzichtige blauwwitte bollen zag. Ze vlogen met hoge snelheid, draaiden tegen elkaar in, namen dan weer afstand, gingen omhoog en omlaag en verdwenen. Everts had zoiets nog nooit eerder gezien.

Bron: Dichtbij.nl

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Zolang ze niet weten wat het is, is het inderdaad een ufo. Het lijkt dat veel mensen vergeten waar de ‘U’ precies voor staat.

  Zelf heb ik mij ook wel eens vergist en dacht dat ik vliegende schotels zag. Tot ik er na een tijdje bewust van werd dat ik ook naar lasers aan het kijken was. Ze kunnen onder de juiste omstandigheden behoorlijk verraderlijk zijn.
  Zeker als je niet precies weet waar je naar kijkt en zelf aan het gissen bent, dan wordt het al snel iets waar je naar op zoek bent.

  0 likes
 2. Deze bollen heb ik ook gezien eerst 2 en daaarna 4 stuks.. Ik woon zelf in Kudelstaart, vlakbij uithoorn. Maar dit is niet het enige wat ik gezien hebt in het laatste jaar. Ik sta altijd in de tuin een sigaretje te roken en kijk voornamelijk naar boven. Zie veel satelieten,lichtpuntjes die in een rechte lijn vliegen. Maar ook veel andere dingen waarvan ik zeker weet dat dat geen satelieten zijn. Laten we de komende maanden maar afwachten…

  0 likes
 3. sorry hoor maar ik denk dat we niet langer ufo’s moeten gebruiken maar ifo’s omdat we wel degelijk weten wat het zijn ruimte schepen van onze buiten aardse broeders en zusters ;).
  Al hoewel de theorie er ook is dat de amerikanen onder tussen ook al lang ruimte schepen hebben na gemaakt!!!! om de mensen te doen geloven dat de buitenaardse broeders en zusters kwaad aardig zijn (wat dus helemaal niet waar is !!!!!!!!!!!!!)

  0 likes
 4. Juist de beschrijvingen die ik lees wijzen op lasershows zoals ze die in Uitgeest hadden. De eerste keer dat ik ze zag dacht ik ook dat het Ufo’s waren XD

  0 likes
 5. Robert, jij gelooft nog steeds in het bestaan van buitenaardse broeders en zusters? Ha, wat een grap! Het feit dat WIJ het mannelijk en vrouwelijk geslacht hebben, wil nog lang niet zeggen dat buitenaardsen eveneens uit 2 sexen bestaan. Je laat je leiden door je fantasie, Robert.

  0 likes
 6. Een reactie op Dichtbij.nl: Beste dames en heren, de bewuste nacht werd er een soort strand promotie-achtig feest gehouden bij de oude bloemenveiling aalsmeer, naast de maminette. Daar waren ze aan het ‘spelen’ met twee grote legerzoeklichten tot diep in de nacht.
  Misschien zou Niburu in het vervolg ook de reacties op een site moeten gaan lezen 😉

  0 likes
 7. [quote name=”Vonzie”]Een reactie op Dichtbij.nl: Beste dames en heren, de bewuste nacht werd er een soort strand promotie-achtig feest gehouden bij de oude bloemenveiling aalsmeer, naast de maminette. Daar waren ze aan het ‘spelen’ met twee grote legerzoeklichten tot diep in de nacht.
  Misschien zou Niburu in het vervolg ook de reacties op een site moeten gaan lezen ;)[/quote]

  Lees dan eens de reacties van de mensen die hadden laserstralen al uitgesloten ze weten heus wel hoe zo iets er uit ziet. En misschien hoeft Niburu helemaal niks 😉

  0 likes
 8. in De Kwakel heb je natuurlijk ook discotheek The One(de discotheek kan ook nu anders heten, eigenaren wisselen vaak daar). dat zou een verklaring kunnen zijn. hun hebben vaak laser/schijnwerpers aanstaan. ik wil hierbij zeker niet het verhaal ontkrachten, want zelf heb ik ook een aantal jaar geleden boven uithoorn een aantal ufo’s(op de benadrukking van de U) zien vliegen. dat was op dat moment ook op meerdere plaatsen in het land te zien. ik geloof dat het artikel nog steeds hier op de site staat.. gaat terug naar ongeveer 2006/7.

  0 likes
 9. Maarten van Roekel

  [quote name=”Hv1980″]Deze bollen heb ik ook gezien eerst 2 en daaarna 4 stuks.. Ik woon zelf in Kudelstaart, vlakbij uithoorn. Maar dit is niet het enige wat ik gezien hebt in het laatste jaar. Ik sta altijd in de tuin een sigaretje te roken en kijk voornamelijk naar boven. Zie veel satelieten,lichtpuntjes die in een rechte lijn vliegen. Maar ook veel andere dingen waarvan ik zeker weet dat dat geen satelieten zijn. Laten we de komende maanden maar afwachten…[/quote]

  Ik heb bij woubrugge een jaartje of wat ook oranje bollen gezien, die als vuurvliegjes om elkaar heen vlogen.
  Mede aangezien ik zelf naast schiphol woon, weet ik maar al te goed hoe vliegtuigen, helicopters, ballonnen en satelieten er uit zien; dit was geen van dat al, dus een 100% UFO voor mij.
  Op youtube vergelijkbare filmpjes gezien, maar tot op heden geen verklaring gevonden.

  0 likes
 10. waarom rooie duimpjes voor deze jongen?? omdat hij iets dacht te zien? het kan fake zijn maar de intentie van hem is dat hij verandering wil zien.. is dat fout van hem????

  0 likes
 11. @2 HV1980 en @9 Maarten van Roekel:Ik woon vlakbij vliegbasis Leeuwarden en ook ik ben een tuurder, liefst tijdens de donkere uurtjes.Meteorieten satalieten vliegtuigen je kent ze.En toch zie je ook dingen die niet te verklaren zijn.En als het zichtbaar is op Radar, en gaat er een F16 uit, telkens weer gaan ze naar een scrambel kanaal.Waarmee ik bezig ben om het te kunnen decoderen wat er gezegd wordt.Reken maar dat voor de bevolking een hoop verzwegen wordt, of het wordt op een vals spoor gezet.

  0 likes
 12. Wat betreft de reactie van “Hv1980” in verband met de witte lichtpuntjes die in rechte lijn vliegen:hieromtrent wou ik even kwijt dat ik die hier ook telkens weer kan zien als het open en helder weer is.Ze vliegen op zeer grote hoogte,en aan hoge snelheid.Vliegtuigen kunnen het niet zijn,ze vliegen veel hoger en sneller,zonder knipperlichten.Ik vroeg me af wat dit kon zijn….

  0 likes
 13. [quote name=”Joker”]Robert, jij gelooft nog steeds in het bestaan van buitenaardse broeders en zusters? Ha, wat een grap! Het feit dat WIJ het mannelijk en vrouwelijk geslacht hebben, wil nog lang niet zeggen dat buitenaardsen eveneens uit 2 sexen bestaan. Je laat je leiden door je fantasie, Robert.[/quote]

  beste joker.. ik denk dat jij christenen bent,maakt niet uit even goeie vrienden.. maar ik vraag mij af waarom jij buitenaardsen als vijandig ziet?
  is jou god van deze aarde? zijn jou engelen van deze aarde? zij er geen miljarden planeten in dit heelal? ik wil je vragen om eens met een goed antwoord te komen op deze vragen.. waarom zijn buitenaardsen slecht? en dan wil ik ik je vragen om puur het woord buitenaards letterlijk te gebruiken.. groeten hoppa

  0 likes
 14. Hoppa…heb jij wel eens van de verhalen over Annunaki, Grey’s, Draco’s etc..gehoord? Dat zijn toch echt geen vriendelijke buitenaardsen.

  0 likes
 15. [/quote] beste joker.. ik denk dat jij christenen bent,maakt niet uit even goeie vrienden.. maar ik vraag mij af waarom jij buitenaardsen als vijandig ziet?
  is jou god van deze aarde? zijn jou engelen van deze aarde? zij er geen miljarden planeten in dit heelal? ik wil je vragen om eens met een goed antwoord te komen op deze vragen.. waarom zijn buitenaardsen slecht? en dan wil ik ik je vragen om puur het woord buitenaards letterlijk te gebruiken.. groeten hoppa[/quote]
  Beste Hoppa, ik denk dat jij geen christen bent en dat het in je levensvisie ligt dat je anderen niet moet veroordelen. En dat je het nergens op vindt slaan dat ik nu bepaal hoe jij in elkaar zit. En dat je nu beseft dat jij dat zojuist ook hebt gedaan. En als je de opmerking van Joker nog eens goed leest, eigenlijk ziet dat die opmerking niet gaat over het wel of niet bestaan van buitenaardsen en ook niet dat ze vijandig zijn. Maar wel over het feit of deze uit mannelijke en vrouwelijke wezens zouden bestaan.

  0 likes
 16. Waarde Hoppa,
  Stel dat het ontstaan van het leven berust op louter toeval, natuurlijke selectie en evolutie volgens Darwin, dan geldt dat ook voor het mogelijke leven op andere planeten, nietwaar?
  Dan ziet intelligent leven (volgens onze normen) op andere planeten er TOTAAL anders uit dan DE mens, omdat hun ontwikkeling totaal anders verloopt dan op onze planeet het geval is. Wellicht heeft een buitenaardse levensvorm geen water, zuurstof en onze ideale klimatologische omstandigheden niet nodig, om te kunnen voortbestaan. Het mannetje-vrouwtje systeem dat WIJ kennen, geldt daar waarschijnlijk niet. Misschien bestaat intelligent buitenaards leven in de vorm van een lichtende, zwevende en zelf-vermenigvuldigende grote slang.
  Hou er goed rekening mee dat hun anatomie TOTAAL ANDERS is dan het menselijke lichaam. Getuigenissen over ontmoetingen met ‘aliëns’ die op mensen lijken, moeten daarom in twijfel worden getrokken.

  0 likes
 17. Waarde Hoppa,
  Deze tekst adresseer je aan mij: “ik wil je vragen om eens met een goed antwoord te komen op deze vragen.. waarom zijn buitenaardsen slecht?”
  Hoppaatje, ik heb nooit beweerd dat buitenaardsen slecht zijn. Hoe kom je daar nou bij? Leg mij maar eens in je eigen woorden uit waar ik dat gezegd zou hebben.

  0 likes
 18. Als degenen die zich bezighouden met het UFO-fenomeen, hun energie zouden steken in de verbetering met hun relatie tot God, dan zouden er meerdere miljoenen mensen gered worden voor de eeuwigheid.
  Het onderzoeken naar het ‘bewijs van buitenaards leven’ leidt namelijk tot niets, behalve tot de verdere vervreemding tot God.

  0 likes
 19. in de drassige gebieden in Nederland heb je al gouw last van het bekende moerasgas verschijnsel, helemaal op warme zomer avonden. In combinatie met de eerder genoemde discotheek kun je spectaculaire verschijningen krijgen in de lucht 😉 kijk altijd even achter u als u iets spectaculairs in de lucht ziet.

  0 likes
 20. waneer komen ze met beter bewijs altijd maar onduidelijk beeld materiaal en onzin!!kijk al jaar in dag in de hemel maar heb nog nooit wat gezien~wat ik al niet ken!!ufo laat je zien!!laat je zien e.t. en ufos!!de tijd is aangebroken mensen verliezen hun geloof in ufos!! laat je zien!!zodat het live op sbs6 komt breaking news!!

  0 likes
 21. Het zal wel raar overkomen, maar ik heb ervan gedroomd; 2 blauwe bollen die de tuin verlichtte en hoog aan de hemel hingen.
  Ik had de droom van zaterdag op zondag 2-3 juni. raar maar waar.

  0 likes
 22. Ik woon in Alphen a/d Rijn, dat ligt 25 km van schiphol airport vandaan en ik kijk al jaren naar boven, omdat er bij ons dagelijks tientallen vliegtuigen en oms ook helicopters over vliegen weet ik precies het onderscheid te maken tussen vliegtuigen, heli’s, satelieten, balonnen etc. Ik zelf en vaak met andere hebben heel vaak lichtjes o.i.d gezien waarvan wij zeker weten dat het een ufo is. Vaak geprobeerd het te filmen, echter is dit vaak niet of nauwelijks terug te zien.
  Ook hebben wij rondom in bijv. woubrugge enz vaak tent feesten met lichten/lasers, maar dit is zeer goed te zien dat het vanaf aarde komt.
  Heb geduld, en ga er is een avondje/nachtje voor zitten, achterover in je stoel met een pilsje ofzo 🙂
  Er is genoeg te bewonderen, alleen niet op vaste tijden, dus laat je verassen 🙂

  0 likes
 23. @joker
  Als degene die zich bezighouden met een god meer energie zouden steken in ‘buitenaardse’, aangezien het gelinkt kan worden met elkaar, om de waarheid na boven te krijgen om zo sneller het publiek wakker te krijgen…

  0 likes
 24. [quote name=”Joker”]Als degenen die zich bezighouden met het UFO-fenomeen, hun energie zouden steken in de verbetering met hun relatie tot God, dan zouden er meerdere miljoenen mensen gered worden voor de eeuwigheid.
  Het onderzoeken naar het ‘bewijs van buitenaards leven’ leidt namelijk tot niets, behalve tot de verdere vervreemding tot God.[/quote]

  Fijn dat je zelf een goede relatie met “god” ervaart, blijkbaar haal je daar iets uit dat voor jou werkt.

  Eeuwen geleden dicteerde vooral de kerk dat de aarde het centrum van ons universum was…wetenschappers kwamen erachter dat niet de aarde maar de zon het centrum van ons zonnestelsel is.

  Daarna was men er zeker van dat de aarde plat was….helaas! de onderzoekers kwamen erachter dat de aarde rond is.

  Enorm veel mensen hebben hun leven gelaten door vervolging van de kerk om een andere denkwijze

  Beste joker, jij mag geloven wat je wil. Ook dat de aarde nog plat is.

  0 likes
 25. ik geloof er hellemaal in ufo s maar feiten gewoon inderdaat zzzzzzien moeten we ze
  gr. Wim

  0 likes
 26. Na onlangs een holografische Tupac gezien te hebben, vind ik de blue beam conspiracy theorie ineens een stuk aannemelijker geworden. Wie o wie(hier) v2xugis in staat deze te ontkrachten?

  0 likes
 27. [quote name=”Joker”]Robert, jij gelooft nog steeds in het bestaan van buitenaardse broeders en zusters? Ha, wat een grap! Het feit dat WIJ het mannelijk en vrouwelijk geslacht hebben, wil nog lang niet zeggen dat buitenaardsen eveneens uit 2 sexen bestaan. Je laat je leiden door je fantasie, Robert.[/quote]

  Beste Joker Waarom gelijk zo’n reactie ? zo van ha wat een grap ..? snap ik niet goed je had het ook anders kunnen omschrijven ik begrijp goed dat je jou mening hebt.
  Net als ik die van mij wil niet zeggen dat ik dan iemand gelijk “uitlach” omdat zijn mening anders is als die van hem 😉

  Groetjes Robert

  0 likes
 28. [quote name=”Roosje”]Het zal wel raar overkomen, maar ik heb ervan gedroomd; 2 blauwe bollen die de tuin verlichtte en hoog aan de hemel hingen.
  Ik had de droom van zaterdag op zondag 2-3 juni. raar maar waar.[/quote]

  Hi Roosje. I believe you en ik vind het juist super dat je het gedeeld hebt ; ) thx

  0 likes
 29. Beste Joker Geloof jij in toeval ? dan ben je nog niet al te ver lijkt mij aangezien toeval niet bestaat !!! alles gebeurt simpelweg om een rede.Deze aarde is simpel weg een leer school en we hebben er allemaal zelf voor gekozen om hier te zijn.en wie zegt trouwens dat er geen buitenaardse kunnen zijn die zo wel mannelijke als vrouwelijke “rassen” bevatten ? is hier toch ook gebeurt en aangezien er meer planeten zijn dan wij met ons menselijk brein kunnen bevatten ….?
  Groetjes Robert

  0 likes
 30. Ook ik heb dit in de desbetreffende nacht gezien. Het was te zien in Amstelveen, in Amsterdam en ook op Schiphol.

  0 likes
 31. Het waren twee lampen die de wolken beschenen, vanaf een feest bij de Beach in Aalsmeer. Was heel duidelijk te zien dat het zoeklichten waren die op de wolken schenen. Overigens hebben wij wel een paar jaar geleden ufo’s gezien boven uithoorn en dit ook gemeld op Niburu, incl foto.

  0 likes
 32. [quote name=”Joker”]Waarde Hoppa,
  Deze tekst adresseer je aan mij: “ik wil je vragen om eens met een goed antwoord te komen op deze vragen.. waarom zijn buitenaardsen slecht?”
  Hoppaatje, ik heb nooit beweerd dat buitenaardsen slecht zijn. Hoe kom je daar nou bij? Leg mij maar eens in je eigen woorden uit waar ik dat gezegd zou hebben.[/quote]

  omdat je in je eerdere commentaren hebt gezegt dat ufo en buitenaardsen afgezanten zijn van de duivel.. maar die reactie is later verwijderd.. daarom maak ik daarop uit dat je christen bent.. als ik ongelijk heb sorry dan.. ik werk dagelijks met christenen.. heb niks tegen ze hoor, ze willen ook een betere wereld! dus we staan voor hetzelfde.. maar vind alleen dat je dat niet kunt zeggen..dus jokah even goeie vrienden.. we hebben beide ons mening.. zo hoort het ook. groeten

  0 likes
 33. [quote name=”Vonzie”]Hoppa…heb jij wel eens van de verhalen over Annunaki, Grey’s, Draco’s etc..gehoord? Dat zijn toch echt geen vriendelijke buitenaardsen.[/quote]

  verhalen.. daar houd ik het bij..

  0 likes
 34. Het zijn niet zomaar verhalen. Ik ben zelf ook verscheidene keren het toeschouwer geweest van twee oranje-gele bollen in de lucht. Mijn vader is er ook getuige van en heeft ze zelfs al vaker aangetroffen op bijna dezelfde plek. Soms met zeer hoge snelheden gaan ze naar links en rechts, op een gegeven moment kwam er zelfs nog een licht bij. Heel indrukwekkend. Er zijn daar geen lasers of grote lichten in de buurt. Het leek er ook niet op. Gezien vanaf de zolder door het grote raam. Groetjes, Wout.

  0 likes
 35. Ik ben vanaf jongs af aan erg geïnteresseerd in theologie, en heb me daarom ook bezig gehouden met b.v. het creatie verhaal van de Sumerianen, de Mahabharata uit Indie, de Christelijke bijbel en ook wat delen uit de Islam. Verwar me niet met iemand die religieus is, in tegenstelling zelfs.

  Ik ben ook niet agnostisch, meer iemand die de logica probeert in te zien in “ongewone” zaken.

  Als we naar de Sumerianen kijken, 1 van de eerste moderne beschavingen en zij het letterlijk hebben over buitenaardse, alsmede over hoe de mens gecreëerd is. waarom vallen mensen dan terug over op een verhaal over een oude man op een wolk en een zoon die uit de dood wederkeerde?

  Vergeet niet dat elk verhaal uit elke wereldreligie op hetzelfde neerkomt; creatie, een redder, een oppergod, engelen etc.

  Religie = maatschappelijk systeem gemaakt om je in materialisme te laten geloven, niets meer.

  0 likes
 36. Om het nog even in perspectief te zetten:

  Er was een tijd waarin de Griekse mythologie net zo echt was als dat het Christelijke geloof nu is voor sommige. En alleen maar omdat er vanuit een politiek oogpunt in Rome besloten werd (Keizer Augustus) dat het Christelijke geloof hét geloof werd van het rijk. Daarbij heeft Augustus de Bijbel ook nog 50 x laten herschrijven.. dus het begin van dit geloof was al alles behalve objectief. Neem mee dat er in de jaren daarna de Bijbel zo vaak is herschreven, stukken zijn weg gehaald en toegevoegd. Allemaal om de toenmalige volkeren te drijven als een herder die zijn schapen drijft. Uit eindelijk allemaal uit eigen belang.

  Foute interpretaties, verkeerde vertalingen etc is waar deze bijbel zich profileert. Geloof ik in de kern waardes van de Bijbel? Wees goed voor uw buurman etc ? natuurlijk, maar dat is mens eigen en heeft niks te maken met geloof. oh & volgens het Vaticaan is de aarde iets meer als 4000 jaar oud 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatcrisis

Groep wetenschappers (800+) in brief aan World Economic Forum: ‘Er is helemaal geen klimaatcrisis’

Clintel, een organisatie waar meer dan 800 ...

coronavirus

‘44.000 besmettingen in Wuhan, lockdown houdt coronavirus niet tegen’. Professor verwacht binnenkort grote uitbraken in deze steden

Academici van de Universiteit van Hongkong hebben ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.